2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bizim zamanımızda atak mı vardı diye düşünüyorum. En rahatı hamilelik zamani derlerdi inanmazdim

Geçen ay çığlık atmayı öğrendi. Hayatta en nefret ettiğim baş ağrısıdır. Başım agririken çığlık atıyordu bir de .
Sorma milletin çocukları çığlık attığında delirirdim en sevmedigim ama gel gorki ciglikci bi kızım olacak gibi
Bizim zamanımızda atak mı vardı diye düşünüyorum. En rahatı hamilelik zamani derlerdi inanmazdim
Bu ataklardan neden biliyormusunuz, stresli anne babalardan kaynaklanıyor, biz dogdugumuzda kimse aman aman üzerimize titrememiş bebek işte doyur uyur, bizede stresi geçmemiş. En stresli insanlar ailenin ilk çocuğu olurmuş genelde, anne baba stresini verirmiş çocuğa, sakin kalmak en doğrusu, çocukların gelecekteki hayatını bile etkileyecek bir durum annenin özellikle sakin olması, ağlayabilir, az uyuyabilir, zor uyuyabilir, sonuçta onlar dünya ya alışmaya çalışan minik bedenler, bir işyerinde 10 yıldır çalışanla 2 günlük çalışanın işe hakimiyeti aynımıdır, patron yeni elemanın her hatasında stres yapsa eleman işi öğrenebilirmi oda stres yapar dimi, bebeklerde böyle işte siz sakin olun, mesela biliyormusunuz bebekler anneden ayrılmamak için uykuya direnirmiş, kuzularım benim ya, savunmasız melek onlar

Zamanında uykuya gecemedigi için huysuzlaniyor olabilir mi .

Ben bi ara 3 gün akşam 9 gibi verdim diş ağrısı sandığımdan evet rahatladı.ama karaciğeri yoruyorum diye bjraktim

Çok haklısınız stres konusunda onu cozebildik. Bebeğim bazen o kadsr zorluyor ki .b3nde çığlık atıyorum artık. Aslında evde huzur olsun istiyorum ama Hergun ayrı strese giriyorum

Tuvalete gideceğim zaman açtım ilgisini çekmedi. Dünde kukuli diye bir çizgi film vardı. Ben beegmdim

Eklentiler

• 20231113_101246.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 36
Kuaföre mi gittin ya benim biyiklar Türk filminde tarkanin bıyığı gibi oluyor. Kendim almaya calisyorum hep kaşımı filan düşürdüm
Haha Allah seni. Kaşı bıyığı kendim idare etmeye çalışıyorum ama saç rengim 3 renk falan olmuştu iğrenç görünüyordu artık

Zamanında uykuya gecemedigi için huysuzlaniyor olabilir mi .
başta ben de öyle düşündüm ama değil daha öncesnde geciktirdiğim zaman ağlaması oluyordu ama hafif. bu nssıl bir ağlama nasıl anlatsam canı yanıyomuş gibi kendini zorlayarak boğazını acıtarak ağlıyor ama dikkatni dağıtın mesela bişey gösterin anında susuyor

Benim bebeğim de aynı anlattığınız gibi ağlıyor gözlerinden yaş geliyor ( bizdeki karşılığı sanki parmağını kapıya sıkıştırmış gibi bağırıp ağlıyor) dikkati dağıtılınca susuyor. Ben bu durumda sakin kalamıyorum. Hemen dışarı çıkıyoruz 40-45 dk ikimiz de sakinleşiyoruz. Bugün bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu yine de çıktık. (Bize yağmurluk ta gerekiyormuş var mı ki acaba? )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…