- 10 Ekim 2019
- 3.077
- 2.455
- 133
- 35
Bizim zamanımızda atak mı vardı diye düşünüyorum. En rahatı hamilelik zamani derlerdi inanmazdimKızlar bu neeee beşinci ay mı atak ağzımıza sıçrama haftası mı ben anlamadım ağlayarak uyanmalar asla uyumak istememeler sürekli mızıl mızıl haller kafayı yedim dün gece varya bi uyandı 3 saat sonra ancaa uyuttuk diş miş yok ortada çocuk krizlerde neler oluyor ne zaman biticek buu
Sorma milletin çocukları çığlık attığında delirirdim en sevmedigim ama gel gorki ciglikci bi kızım olacak gibiGeçen ay çığlık atmayı öğrendi. Hayatta en nefret ettiğim baş ağrısıdır. Başım agririken çığlık atıyordu bir de .
Bu ataklardan neden biliyormusunuz, stresli anne babalardan kaynaklanıyor, biz dogdugumuzda kimse aman aman üzerimize titrememiş bebek işte doyur uyur, bizede stresi geçmemiş. En stresli insanlar ailenin ilk çocuğu olurmuş genelde, anne baba stresini verirmiş çocuğa, sakin kalmak en doğrusu, çocukların gelecekteki hayatını bile etkileyecek bir durum annenin özellikle sakin olması, ağlayabilir, az uyuyabilir, zor uyuyabilir, sonuçta onlar dünya ya alışmaya çalışan minik bedenler, bir işyerinde 10 yıldır çalışanla 2 günlük çalışanın işe hakimiyeti aynımıdır, patron yeni elemanın her hatasında stres yapsa eleman işi öğrenebilirmi oda stres yapar dimi, bebeklerde böyle işte siz sakin olun, mesela biliyormusunuz bebekler anneden ayrılmamak için uykuya direnirmiş, kuzularım benim ya, savunmasız melek onlarBizim zamanımızda atak mı vardı diye düşünüyorum. En rahatı hamilelik zamani derlerdi inanmazdim
Tülin ebe uykuya kendileri gecemedigi için yaparlar demişti geceyse. Ateşi filan yoksa ya da halsizlikkızlar ağlayarak uyanmak ve inlemek neden olur ya?
Kuaföre mi gittinİnşallahKuaföre geldim biraz hırıltısı vardı nasıl içim acıyor emmedi de gelirken sağıp bıraktım biraz
Zamanında uykuya gecemedigi için huysuzlaniyor olabilir mi .aşırı emiyor çişi de dolu dolu uapıuor vücuduna baktım bişe yok programa göre atakta değiliz.
neler vermiyorum ki ağzına ya.
bide uykuya geçerken aşırı ağlaması var anlayamıyorum noouyor ama kriz geçiriyor
Ben bi ara 3 gün akşam 9 gibi verdim diş ağrısı sandığımdan evet rahatladı.ama karaciğeri yoruyorum diye bjraktimUyumadan calpol vermek olur mu ki ya şimdi okuyunca düşündüm iyi gelir mi denesek mi ama sonuçta ilaç yani boş yere bağışıklık kazanıcak ilaca sonra ağrısı sızısı ateşi olunca ne yapıcazyine ağlayarak uyandık 20 25 dk debelendik babası aldı bebek arabasında daldı şimdi nasıl olcak vallahi bilmiyorum
BilemedimBelki de kısa dönemde aldığı kiloya fazla demiştir canım
Çok haklısınız stres konusunda onu cozebildik. Bebeğim bazen o kadsr zorluyor ki .b3nde çığlık atıyorum artık. Aslında evde huzur olsun istiyorum ama Hergun ayrı strese giriyorumSorma milletin çocukları çığlık attığında delirirdim en sevmedigim ama gel gorki ciglikci bi kızım olacak gibi
Bu ataklardan neden biliyormusunuz, stresli anne babalardan kaynaklanıyor, biz dogdugumuzda kimse aman aman üzerimize titrememiş bebek işte doyur uyur, bizede stresi geçmemiş. En stresli insanlar ailenin ilk çocuğu olurmuş genelde, anne baba stresini verirmiş çocuğa, sakin kalmak en doğrusu, çocukların gelecekteki hayatını bile etkileyecek bir durum annenin özellikle sakin olması, ağlayabilir, az uyuyabilir, zor uyuyabilir, sonuçta onlar dünya ya alışmaya çalışan minik bedenler, bir işyerinde 10 yıldır çalışanla 2 günlük çalışanın işe hakimiyeti aynımıdır, patron yeni elemanın her hatasında stres yapsa eleman işi öğrenebilirmi oda stres yapar dimi, bebeklerde böyle işte siz sakin olun, mesela biliyormusunuz bebekler anneden ayrılmamak için uykuya direnirmiş, kuzularım benim ya, savunmasız melek onlar
Kuaföre mi gittinya benim biyiklar Türk filminde tarkanin bıyığı gibi oluyor. Kendim almaya calisyorum hep kaşımı filan düşürdüm
acıkınca tutuyorlar gerçekten diğer türlü biz ne yaparsak boşGiderken emzirmeye çalıştım reddetti gelince yüzüne vurdum ama ana sözü dinlemezsen aç kalırsın bak gördün mü dedim sanki anlamış gibiydi hemen tuttu memeyi
ay ne bileyim düşünmekten tükendim ben de ağlaya ağlaya uyuyom artıkTülin ebe uykuya kendileri gecemedigi için yaparlar demişti geceyse. Ateşi filan yoksa ya da halsizlik
bunları ben de sevmiyorum yaTuvalete gideceğim zaman açtım ilgisini çekmedi. Dünde kukuli diye bir çizgi film vardı. Ben beegmdim
Haha Allah seni. Kaşı bıyığı kendim idare etmeye çalışıyorum ama saç rengim 3 renk falan olmuştu iğrenç görünüyordu artık
Vallla bende geceleri yarım saatte bir uyanmasindan bıktım.ay ne bileyim düşünmekten tükendim ben de ağlaya ağlaya uyuyom artık
Ben arada youtubedan jetgiller aciyorumbunları ben de sevmiyorum yakeşke bizim çocukluğumuzdaki çizgi filmler oynasa
Ne güzel ombre yapmışsın kendi kendineBen hamile kalmadan saçımı sarıya boyattim. Şimdi ustler siyah altlar sarı şeklinde dolasiyorum
başta ben de öyle düşündüm ama değil daha öncesnde geciktirdiğim zaman ağlaması oluyordu ama hafif. bu nssıl bir ağlama nasıl anlatsam canı yanıyomuş gibi kendini zorlayarak boğazını acıtarak ağlıyor ama dikkatni dağıtın mesela bişey gösterin anında susuyorZamanında uykuya gecemedigi için huysuzlaniyor olabilir mi .
Aa lütfen kukuli çok önemliTuvalete gideceğim zaman açtım ilgisini çekmedi. Dünde kukuli diye bir çizgi film vardı. Ben beegmdim
Benim bebeğim de aynı anlattığınız gibi ağlıyor gözlerinden yaş geliyor ( bizdeki karşılığıbaşta ben de öyle düşündüm ama değil daha öncesnde geciktirdiğim zaman ağlaması oluyordu ama hafif. bu nssıl bir ağlama nasıl anlatsam canı yanıyomuş gibi kendini zorlayarak boğazını acıtarak ağlıyor ama dikkatni dağıtın mesela bişey gösterin anında susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?