Uyumadı tabii ki, eve geldik yarım saat daha uğraştım. Ben çok gerilince sevgili eşim gerginlikten nasibini almamak için bütün evi derleyip toplamış , bir de süpürdükolay gelsin sana. Dışarı da uyur kesin. 10 kasımda Anıtkabir'e girerken uyudu .çıkarken uyandı. Elimizde bir foto yok . Ters köşe yapmayı seviyorum yeni bebeler
ay keşke benim eşim de gerginlikten nasibini almak istemeseeeUyumadı tabii ki, eve geldik yarım saat daha uğraştım. Ben çok gerilince sevgili eşim gerginlikten nasibini almamak için bütün evi derleyip toplamış , bir de süpürdübebeğe sinirlenip ondan çıkarmayayım diye garibim . Silemedi sular kesikti
bir şey olmaz canım çok üzülme. kısa tutmaya çalış sadece. mesela anakucağına koyabilir misin o vakitte ya da artık mama sandalyesine koyup yanına da alabilirsin. sadece fikir vermek için söylüyorum kimse kimseyi yargılayamaz yaşadığımız zorlukları allah biliyorKızlar hiç ama hiç ama hiç ekran açmıyo msuunuz bebişlere ben bazen yemek yemek için günde 10 15 dk çizgi film açıyorum iki haftadır valla eşimi arayıp günah çıkarıyorum sonra süt sağmam gerekiyo bazen emmiyo durmuyo mecbur kalıyorum bi 15 dk
Çok haklısın gerçekten insan çocuğa kızma noktasına geliyor babaların bize daha çok destek olması gerekiyor ama onlara da sorsan herşey tamam çizgi film konusunu vicdan yapıyorum alternatifler denicem zaten sürekli değil hatta her günde değil ama keşke hiç olmasabir şey olmaz canım çok üzülme. kısa tutmaya çalış sadece. mesela anakucağına koyabilir misin o vakitte ya da artık mama sandalyesine koyup yanına da alabilirsin. sadece fikir vermek için söylüyorum kimse kimseyi yargılayamaz yaşadığımız zorlukları allah biliyor
ben artık bugün eşime patladım neredeyse selime kızma noktasına geliyorum yardıma ihtiyacım var dedim. çünkü sabır da bir yere kadar biz de insanız bir nefes almaya ihtiyacımız var
Bizde de aynı Bazen işte keyfi gelirse sonra da acısı gece çıkıcak diye korkuyorum
Uyumadı tabii ki, eve geldik yarım saat daha uğraştım. Ben çok gerilince sevgili eşim gerginlikten nasibini almamak için bütün evi derleyip toplamış , bir de süpürdübebeğe sinirlenip ondan çıkarmayayım diye garibim . Silemedi sular kesikti
Canım ben açıyorum tuvalete gideyim filan diye ama hiç ilgisini çekmiyor.k3ndini anakucagindan atıyor. Tek.ikgisini çeken dışarı dönük g3zdirmekKızlar hiç ama hiç ama hiç ekran açmıyo msuunuz bebişlere ben bazen yemek yemek için günde 10 15 dk çizgi film açıyorum iki haftadır valla eşimi arayıp günah çıkarıyorum sonra süt sağmam gerekiyo bazen emmiyo durmuyo mecbur kalıyorum bi 15 dk
Kesinlikle bir nefese ihtiyacımız var , saatlerdir avutmaya çalışıyorum nihayet şimdi uyudu, bir bardak çay içsem her şey güllük gülistanlık olacak ama bir çay demleyemedim . Benim bebeğim ekrana çok düşkün , bazen gizlice telefonla uğraşırsak ya da tv odasına girersek kesinlikle gözünü ayırmıyor bu yüzden izletemiyorum başka çözümlere de açığım.bir şey olmaz canım çok üzülme. kısa tutmaya çalış sadece. mesela anakucağına koyabilir misin o vakitte ya da artık mama sandalyesine koyup yanına da alabilirsin. sadece fikir vermek için söylüyorum kimse kimseyi yargılayamaz yaşadığımız zorlukları allah biliyor
ben artık bugün eşime patladım neredeyse selime kızma noktasına geliyorum yardıma ihtiyacım var dedim. çünkü sabır da bir yere kadar biz de insanız bir nefes almaya ihtiyacımız var
uzmanlar bebeklerin 1,5-2 yaşına kadar ekrana bakmasını önermiyorlar.Ben yemek yerken onu bebek arabasına koyuyorum,oyucağıyla oynuyor,ya da dikkatlice beni seyrediyorKızlar hiç ama hiç ama hiç ekran açmıyo msuunuz bebişlere ben bazen yemek yemek için günde 10 15 dk çizgi film açıyorum iki haftadır valla eşimi arayıp günah çıkarıyorum sonra süt sağmam gerekiyo bazen emmiyo durmuyo mecbur kalıyorum bi 15 dk
Benimkide genelde oturuyor, ya kucakta, ya mama sandalyesinde, yada kanepede gayet mutluBenim bebeğim dönmeyi öğrenmedi , yüz üstü çok durmak istemiyor ama sırt üstü kesinlikle yatmak istemiyor hep oturmak istiyor, büyükler çok oturtma beli sırtı ağırır diyorlar ama başka türlü kesinlikle durmuyor, ana kucağını dik pozisyona getiriyorum oturtuyorum uyanık olduğu sürece. Hiç huzursuz, ağrı çekiyor gibi bir hali yok. Sizler süreli mi oturtuyorsunuz?
Bende eşime akşam yemeği sofrasını topla dedim toplamamış, kaynanam söylenerek topladı, bi sofrayidami toplayamadın diyor, canım burnuma gelmiş zaten açtım ağzımı, 2 çocuğu elime verdiniz karşılıklı uyumak için, gecenin 11 i olmuş, birine ödev yaptırıyorum birini avutuyorum, birde sofranızı toplayım catlatin öldürün artık beni dedim, sanki sizin birer tane, bana 8 can verdi Allah dedim, sesini çıkarmayınca tepene bindikce biniyorlar bu ne kiUyumadı tabii ki, eve geldik yarım saat daha uğraştım. Ben çok gerilince sevgili eşim gerginlikten nasibini almamak için bütün evi derleyip toplamış , bir de süpürdübebeğe sinirlenip ondan çıkarmayayım diye garibim . Silemedi sular kesikti
Onlara kalsa hep açay benim annem de bebiş son günlerde uyumuyor mızmız diye acaba doymuyor mu diyor
aynen valla bi doyuramadık şu anneleriOnlara kalsa hep açanneme göre benim çocuklar hep ateşli mesela avuclarinin içi sıcak ateşi var diyo her kucağına aldığında
ah canım rabbim işlerini kolaylaştırsın ne diyebilirim ki. en iyisini yapıyorsun altta kalma lütfenBenimkide genelde oturuyor, ya kucakta, ya mama sandalyesinde, yada kanepede gayet mutlu
Bende eşime akşam yemeği sofrasını topla dedim toplamamış, kaynanam söylenerek topladı, bi sofrayidami toplayamadın diyor, canım burnuma gelmiş zaten açtım ağzımı, 2 çocuğu elime verdiniz karşılıklı uyumak için, gecenin 11 i olmuş, birine ödev yaptırıyorum birini avutuyorum, birde sofranızı toplayım catlatin öldürün artık beni dedim, sanki sizin birer tane, bana 8 can verdi Allah dedim, sesini çıkarmayınca tepene bindikce biniyorlar bu ne ki
ben artık kucağımdayken iş yapmaya çalışıyorum. yani iş dediysem çay suyu koymak su içmek ya da makineye çamaşır atmak falanKesinlikle bir nefese ihtiyacımız var , saatlerdir avutmaya çalışıyorum nihayet şimdi uyudu, bir bardak çay içsem her şey güllük gülistanlık olacak ama bir çay demleyemedim . Benim bebeğim ekrana çok düşkün , bazen gizlice telefonla uğraşırsak ya da tv odasına girersek kesinlikle gözünü ayırmıyor bu yüzden izletemiyorum başka çözümlere de açığım.
gerçekten erkek milleti bir değişik. bizim oğlan geç uyuyor diye burada anlatıyorum ya geçtiğimiz hafta gece 2-3 ü buldu uyuması. ben bu durumdan şikayetçiyim tabi ne ben dinlenebiliyorum ne de bebek. çok geç yattığı için de sabah uyanamıyor en erken 10’da kalkıyoruz. ooo öğleye kadar uyudunuz diyoÇok haklısın gerçekten insan çocuğa kızma noktasına geliyor babaların bize daha çok destek olması gerekiyor ama onlara da sorsan herşey tamam çizgi film konusunu vicdan yapıyorum alternatifler denicem zaten sürekli değil hatta her günde değil ama keşke hiç olmasa
Ya ben geçen gün idrarimi tutuyorum bebek kucağımda. Bir hapsirdum altıma kaçırdım. Artık sinirlendim oğlumu bıraktım. Besige ağlıyordu. Tuvalete gittim . Evde tek olmak zor oluyor bazenben artık kucağımdayken iş yapmaya çalışıyorum. yani iş dediysem çay suyu koymak su içmek ya da makineye çamaşır atmak falançünkü yere koyduğumda ağlıyor. ağlamasa bile ben odadan çıkarsam ağlıyor. hadi onda da ağlamadı diyelim dönerse ağlıyor. bunların tamamı maks 2 dk zaten geçen günlerde tuvalete bile gidemedim
Hahhah benimki de 12de geliyor işten yatıyor. Yorgun olursa uyuyakalıyor bizi hiç duymuyor. Bu gece iyi uyudunuz diyor.gerçekten erkek milleti bir değişik. bizim oğlan geç uyuyor diye burada anlatıyorum ya geçtiğimiz hafta gece 2-3 ü buldu uyuması. ben bu durumdan şikayetçiyim tabi ne ben dinlenebiliyorum ne de bebek. çok geç yattığı için de sabah uyanamıyor en erken 10’da kalkıyoruz. ooo öğleye kadar uyudunuz diyotam dayaklıklar aslında sinir çıkrmak için iyi oluyor
ben de aynen o ağlarken tuvalete gittim insanın içi üzülüyor ama sanırım çok anlam yüklememeliyiz çünkü bebiş takılıp kalmıyorYa ben geçen gün idrarimi tutuyorum bebek kucağımda. Bir hapsirdum altıma kaçırdım. Artık sinirlendim oğlumu bıraktım. Besige ağlıyordu. Tuvalete gittim . Evde tek olmak zor oluyor bazen
ahaynen valla bi doyuramadık şu anneleribizde de bebiş azıcık huysuzlansa aç ya da üşüttü kesin şiiri okunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?