2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
kolay gelsin sana. Dışarı da uyur kesin. 10 kasımda Anıtkabir'e girerken uyudu .çıkarken uyandı. Elimizde bir foto yok . Ters köşe yapmayı seviyorum yeni bebeler
Uyumadı tabii ki, eve geldik yarım saat daha uğraştım. Ben çok gerilince sevgili eşim gerginlikten nasibini almamak için bütün evi derleyip toplamış , bir de süpürdü bebeğe sinirlenip ondan çıkarmayayım diye garibim . Silemedi sular kesikti

ay keşke benim eşim de gerginlikten nasibini almak istemeseee

bir şey olmaz canım çok üzülme. kısa tutmaya çalış sadece. mesela anakucağına koyabilir misin o vakitte ya da artık mama sandalyesine koyup yanına da alabilirsin. sadece fikir vermek için söylüyorum kimse kimseyi yargılayamaz yaşadığımız zorlukları allah biliyor
ben artık bugün eşime patladım neredeyse selime kızma noktasına geliyorum yardıma ihtiyacım var dedim. çünkü sabır da bir yere kadar biz de insanız bir nefes almaya ihtiyacımız var

Çok haklısın gerçekten insan çocuğa kızma noktasına geliyor babaların bize daha çok destek olması gerekiyor ama onlara da sorsan herşey tamam çizgi film konusunu vicdan yapıyorum alternatifler denicem zaten sürekli değil hatta her günde değil ama keşke hiç olmasa

Bizde de aynı Bazen işte keyfi gelirse sonra da acısı gece çıkıcak diye korkuyorum
bugün avmye gittik uyudu eve geldik uyandı. Sonra pazara gittik uyudu eve girdik uyandı. sinirlendiğimde evi de b.k götürdüğünde bazende benim eşim beni annemlere gönderiyor. evi temizliyor

Canım ben açıyorum tuvalete gideyim filan diye ama hiç ilgisini çekmiyor.k3ndini anakucagindan atıyor. Tek.ikgisini çeken dışarı dönük g3zdirmek

Kesinlikle bir nefese ihtiyacımız var , saatlerdir avutmaya çalışıyorum nihayet şimdi uyudu, bir bardak çay içsem her şey güllük gülistanlık olacak ama bir çay demleyemedim . Benim bebeğim ekrana çok düşkün , bazen gizlice telefonla uğraşırsak ya da tv odasına girersek kesinlikle gözünü ayırmıyor bu yüzden izletemiyorum başka çözümlere de açığım.

uzmanlar bebeklerin 1,5-2 yaşına kadar ekrana bakmasını önermiyorlar.Ben yemek yerken onu bebek arabasına koyuyorum,oyucağıyla oynuyor,ya da dikkatlice beni seyrediyor

Benimkide genelde oturuyor, ya kucakta, ya mama sandalyesinde, yada kanepede gayet mutlu
Bende eşime akşam yemeği sofrasını topla dedim toplamamış, kaynanam söylenerek topladı, bi sofrayidami toplayamadın diyor, canım burnuma gelmiş zaten açtım ağzımı, 2 çocuğu elime verdiniz karşılıklı uyumak için, gecenin 11 i olmuş, birine ödev yaptırıyorum birini avutuyorum, birde sofranızı toplayım catlatin öldürün artık beni dedim, sanki sizin birer tane, bana 8 can verdi Allah dedim, sesini çıkarmayınca tepene bindikce biniyorlar bu ne ki

Onlara kalsa hep aç anneme göre benim çocuklar hep ateşli mesela avuclarinin içi sıcak ateşi var diyo her kucağına aldığında
aynen valla bi doyuramadık şu anneleri bizde de bebiş azıcık huysuzlansa aç ya da üşüttü kesin şiiri okunuyor

ah canım rabbim işlerini kolaylaştırsın ne diyebilirim ki. en iyisini yapıyorsun altta kalma lütfen

ben artık kucağımdayken iş yapmaya çalışıyorum. yani iş dediysem çay suyu koymak su içmek ya da makineye çamaşır atmak falan çünkü yere koyduğumda ağlıyor. ağlamasa bile ben odadan çıkarsam ağlıyor. hadi onda da ağlamadı diyelim dönerse ağlıyor. bunların tamamı maks 2 dk zaten geçen günlerde tuvalete bile gidemedim

gerçekten erkek milleti bir değişik. bizim oğlan geç uyuyor diye burada anlatıyorum ya geçtiğimiz hafta gece 2-3 ü buldu uyuması. ben bu durumdan şikayetçiyim tabi ne ben dinlenebiliyorum ne de bebek. çok geç yattığı için de sabah uyanamıyor en erken 10’da kalkıyoruz. ooo öğleye kadar uyudunuz diyo tam dayaklıklar aslında sinir çıkrmak için iyi oluyor

kızlar ben bir tane yapışan sandalyeden aldım oturak diye geçiyor sanırım. oturduğumuz odada masaya yapıştırdım. bir şeyler yiyeceğimiz zaman oraya koyuyorum altına minik bi minder koydum tam oturamadığı için o tutuyor. biz yerken ona da diş kaşıyıcı plastik oyuncaklar veriyorum ama hepsini aynı anda değil sırayla. 10 dk kadar duruyor genelde.
ben bir de gün içinde anakucağında oyalıyordum. karşısına geçip kitap gösteriyorum ya da yine tek tek oyuncakları veriyorum. ama artık çok durmuyor 5 dk falan.
benimki de full gezmek istiyor her şeye dokunmak ağzına almak istiyor.
benimki de tv ve telefona odaklanıyor hemen. arada çok sıkılırsam ya da bi şey izlemek istersem tv açıyorum telefonu saklamaya çalışıyorum. ama zor oluyo valla fotoğraf çekmeme bile izin vermiyor
yarın birkaç etkinlik deneyeceğim yeni bi sayfa çıktı karşıma fikirler hoşuma gitti sizinle paylaşıyorum

katı gıda tarifleri de var

Ya ben geçen gün idrarimi tutuyorum bebek kucağımda. Bir hapsirdum altıma kaçırdım. Artık sinirlendim oğlumu bıraktım. Besige ağlıyordu. Tuvalete gittim . Evde tek olmak zor oluyor bazen

Hahhah benimki de 12de geliyor işten yatıyor. Yorgun olursa uyuyakalıyor bizi hiç duymuyor. Bu gece iyi uyudunuz diyor.

Ya ben geçen gün idrarimi tutuyorum bebek kucağımda. Bir hapsirdum altıma kaçırdım. Artık sinirlendim oğlumu bıraktım. Besige ağlıyordu. Tuvalete gittim . Evde tek olmak zor oluyor bazen
ben de aynen o ağlarken tuvalete gittim insanın içi üzülüyor ama sanırım çok anlam yüklememeliyiz çünkü bebiş takılıp kalmıyor allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…