2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Canı sıkılıyordur

Benim bebeğim dönmeyi öğrenmedi , yüz üstü çok durmak istemiyor ama sırt üstü kesinlikle yatmak istemiyor hep oturmak istiyor, büyükler çok oturtma beli sırtı ağırır diyorlar ama başka türlü kesinlikle durmuyor, ana kucağını dik pozisyona getiriyorum oturtuyorum uyanık olduğu sürece. Hiç huzursuz, ağrı çekiyor gibi bir hali yok. Sizler süreli mi oturtuyorsunuz?

Ben bi ara 3 gün akşam 9 gibi verdim diş ağrısı sandığımdan evet rahatladı.ama karaciğeri yoruyorum diye bjraktim
Valla bu akşam verdim az önce yine ağlayarak uyandı ama kısa sürdü bakalım gece nasıl geçecekyani diş acısı bence var çünkü sürekli salyalı ve elimi koparıcak gibi damağıyla eziyor umarım calpol acısını almıştır

Benimki de dönemiyor yarım dönüyor öyle duruyor oturamıyor hala tam anlamıyla öne devriliyo gibi duruyor ama ben süre falan tutmuyorum günüçinde ne denk gelirse o zaten istemezse hemen atıyor kendini bence ağrısı olsaydı anlatırdı size bi şekilde

Ya bi de daha beşinci atağı bitirmeden az önce yedinci atağın en zoru olduğunu öğrendim vurun beniii
benim 1 aatak daha kaldıracak gücüm kalmadı tam 1 saattir ninni söyleyip yürüyorjm her tarafım ölü şu an

ben 1.5 aydır kucağımdayken oturtuyor gibi tutuyorum. şimdilerde yine yıkılıyor ama daha iyi. bana da hep bir yerleri batar diyorlardı bi şey olmuyor ya. anakucağına ben de dik koyuyorum ama pek durmuyor. benimki tam dönüyor ama yüz üstü pozisyondan yatar pozisyona geri dönemiyor. yerde hiç vakit geçirmiyor artık

artık kişilikleri oluşmaya başladı canım sıkılınca bile ağlıyorlar. ben bazen yerde yuvarlıyorum önce çok gülüyor sonra kızıp ağlıyor benimki anakucağında çok oturtunca oyuncakları fırlatıyor. oynamak istemediğinde hiçbir oyuncağı tutmuyor. çok fenalar çok

Kızlar iki üç gündür oğlum sağ göğsümü emmek istemiyor sadece uykudayken tutturabiliyorum. Sizde de var mı böyle bir sey

benim 1 aatak daha kaldıracak gücüm kalmadı tam 1 saattir ninni söyleyip yürüyorjm her tarafım ölü şu an
Bir araştırma okudum sessizce 10 dk pış pış yapmadan sırtını pat pat yapmadan yürüyeceksin.kesintisiz yürüyeceksin durmak yok Ani dönüşte yapmayacaksın. Çocuk uyuyor . 10 dk sonra bırakacaksın ama yürümeyi. Bende bir haftadır işe yarıyor ( iki kere işe yaramadı onda da uykusu geldiği için hemen göğsüme qldim uyudu).sende bir denesene

canım benim bebiş alakasız saatlerde uyuduğu için sorun yaşıyorum
uykusuz kalmıyor ama mesela gece 2de uyuyor artık

canım benim bebiş alakasız saatlerde uyuduğu için sorun yaşıyorum
uykusuz kalmıyor ama mesela gece 2de uyuyor artık
Anladım canım. Ben ilk elini yüzüne gözüne sürtünce direk böyle yapıyorum. Cunku xaman geçtikçe daha da huysuz oluyor. Uykuya geçmekte zorluk çekiyor

ben yaptım az önce , işe yaramıyor. Huysuzluk tavan yine mecburen ruh sağlığım için dışarı çıkıyoruz şimdi

ben yaptım az önce , işe yaramıyor. Huysuzluk tavan yine mecburen ruh sağlığım için dışarı çıkıyoruz şimdi
kolay gelsin sana. Dışarı da uyur kesin. 10 kasımda Anıtkabir'e girerken uyudu .çıkarken uyandı. Elimizde bir foto yok . Ters köşe yapmayı seviyorum yeni bebeler

Kızlar hiç ama hiç ama hiç ekran açmıyo msuunuz bebişlere ben bazen yemek yemek için günde 10 15 dk çizgi film açıyorum iki haftadır valla eşimi arayıp günah çıkarıyorum sonra süt sağmam gerekiyo bazen emmiyo durmuyo mecbur kalıyorum bi 15 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…