Allah yardımcın olsun. İlk kez dün 5 ten 8 e kadar uyanık kaldı , ben saatlerce uyanamadımVallla bende geceleri yarım saatte bir uyanmasindan bıktım.
Canı sıkılıyordurbaşta ben de öyle düşündüm ama değil daha öncesnde geciktirdiğim zaman ağlaması oluyordu ama hafif. bu nssıl bir ağlama nasıl anlatsam canı yanıyomuş gibi kendini zorlayarak boğazını acıtarak ağlıyor ama dikkatni dağıtın mesela bişey gösterin anında susuyor
Güzel fikirmiş. Eşime söyleyeyim de bize bakıcı tutsunAllah yardımcın olsun. İlk kez dün 5 ten 8 e kadar uyanık kaldı , ben saatlerce uyanamadım. Senin gibi olsam bana da kafamı kaldıramayacağım için bana da bakıcı gerekir
Valla bu akşam verdim az önce yine ağlayarak uyandı ama kısa sürdü bakalım gece nasıl geçecekBen bi ara 3 gün akşam 9 gibi verdim diş ağrısı sandığımdan evet rahatladı.ama karaciğeri yoruyorum diye bjraktim
Benimki de dönemiyor yarım dönüyor öyle duruyor oturamıyor hala tam anlamıyla öne devriliyo gibi duruyor ama ben süre falan tutmuyorum günüçinde ne denk gelirse o zaten istemezse hemen atıyor kendini bence ağrısı olsaydı anlatırdı size bi şekildeBenim bebeğim dönmeyi öğrenmedi , yüz üstü çok durmak istemiyor ama sırt üstü kesinlikle yatmak istemiyor hep oturmak istiyor, büyükler çok oturtma beli sırtı ağırır diyorlar ama başka türlü kesinlikle durmuyor, ana kucağını dik pozisyona getiriyorum oturtuyorum uyanık olduğu sürece. Hiç huzursuz, ağrı çekiyor gibi bir hali yok. Sizler süreli mi oturtuyorsunuz?
Hayır vallahi ebemiz ortalama diyor annem zayıf bu çocuk deyip duruyordu4.5 aylıkken bu kilodaydi doktor 5 ayı yakalamış demişti.senin bebeğine de kilolu diyor mu
ay benim annem de bebiş son günlerde uyumuyor mızmız diye acaba doymuyor mu diyorHayır vallahi ebemiz ortalama diyor annem zayıf bu çocuk deyip duruyordu
benim 1 aatak daha kaldıracak gücüm kalmadı tam 1 saattir ninni söyleyip yürüyorjm her tarafım ölü şu anYa bi de daha beşinci atağı bitirmeden az önce yedinci atağın en zoru olduğunu öğrendim vurun beniii
ben 1.5 aydır kucağımdayken oturtuyor gibi tutuyorum. şimdilerde yine yıkılıyor ama daha iyi. bana da hep bir yerleri batar diyorlardı bi şey olmuyor ya. anakucağına ben de dik koyuyorum ama pek durmuyor. benimki tam dönüyor ama yüz üstü pozisyondan yatar pozisyona geri dönemiyor. yerde hiç vakit geçirmiyor artıkBenim bebeğim dönmeyi öğrenmedi , yüz üstü çok durmak istemiyor ama sırt üstü kesinlikle yatmak istemiyor hep oturmak istiyor, büyükler çok oturtma beli sırtı ağırır diyorlar ama başka türlü kesinlikle durmuyor, ana kucağını dik pozisyona getiriyorum oturtuyorum uyanık olduğu sürece. Hiç huzursuz, ağrı çekiyor gibi bir hali yok. Sizler süreli mi oturtuyorsunuz?
artık kişilikleri oluşmaya başladı canım sıkılınca bile ağlıyorlar. ben bazen yerde yuvarlıyorum önce çok gülüyor sonra kızıp ağlıyorbaşta ben de öyle düşündüm ama değil daha öncesnde geciktirdiğim zaman ağlaması oluyordu ama hafif. bu nssıl bir ağlama nasıl anlatsam canı yanıyomuş gibi kendini zorlayarak boğazını acıtarak ağlıyor ama dikkatni dağıtın mesela bişey gösterin anında susuyor
Bir araştırma okudum sessizce 10 dk pış pış yapmadan sırtını pat pat yapmadan yürüyeceksin.kesintisiz yürüyeceksin durmak yok Ani dönüşte yapmayacaksın. Çocuk uyuyor . 10 dk sonra bırakacaksın ama yürümeyi. Bende bir haftadır işe yarıyor ( iki kere işe yaramadı onda da uykusu geldiği için hemen göğsüme qldim uyudu).sende bir denesenebenim 1 aatak daha kaldıracak gücüm kalmadı tam 1 saattir ninni söyleyip yürüyorjm her tarafım ölü şu an
canım benim bebiş alakasız saatlerde uyuduğu için sorun yaşıyorumBir araştırma okudum sessizce 10 dk pış pış yapmadan sırtını pat pat yapmadan yürüyeceksin.kesintisiz yürüyeceksin durmak yok Ani dönüşte yapmayacaksın. Çocuk uyuyor . 10 dk sonra bırakacaksın ama yürümeyi. Bende bir haftadır işe yarıyor ( iki kere işe yaramadı onda da uykusu geldiği için hemen göğsüme qldim uyudu).sende bir denesene
Anladım canım. Ben ilk elini yüzüne gözüne sürtünce direk böyle yapıyorum. Cunku xaman geçtikçe daha da huysuz oluyor. Uykuya geçmekte zorluk çekiyorcanım benim bebiş alakasız saatlerde uyuduğu için sorun yaşıyorum
uykusuz kalmıyor ama mesela gece 2de uyuyor artık
Bir araştırma okudum sessizce 10 dk pış pış yapmadan sırtını pat pat yapmadan yürüyeceksin.kesintisiz yürüyeceksin durmak yok Ani dönüşte yapmayacaksın. Çocuk uyuyor . 10 dk sonra bırakacaksın ama yürümeyi. Bende bir haftadır işe yarıyor ( iki kere işe yaramadı onda da uykusu geldiği için hemen göğsüme qldim uyudu).sende bir denesene
ben yaptım az önce , işe yaramıyor. Huysuzluk tavan yine mecburen ruh sağlığım için dışarı çıkıyoruz şimdi
Bizde de aynı Bazen işte keyfi gelirse sonra da acısı gece çıkıcak diye korkuyorumkolay gelsin sana. Dışarı da uyur kesin. 10 kasımda Anıtkabir'e girerken uyudu .çıkarken uyandı. Elimizde bir foto yok . Ters köşe yapmayı seviyorum yeni bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?