- 30 Mayıs 2015
- 5.208
- 12.855
- 448
- 34
biz de aynıyız galiba bebişe de geçiyor gece öksürüyorduAilecek yeni atlattık. Bebeye de bulaştırmışız.. Bir iki kere soğuk algınlığı şurubu verdim burnunu sürekli açıyorum biraz iyi gibiyiz şuan bebek ve ben. Baba daha kötü durumda bizden ayrı koltukta uyuyor şuan. İnşallah çabucak iyileşirsin süreklii ılık şeyler iç. Biz de kalorifer yok
biz de aynıyız galiba bebişe de geçiyor gece öksürüyorduilaç içicem artık çünkü hiç enerji kalmıyor insanda ve dinlenemiyorsun off çok geçmiş olsun size de canım. allah kolaylık versin soba yakarken hiç zorlanmayın inşallah
Benim kızımda sevmedi suyu suluğu dişlik gibi çiğniyor su gelince yüzünü buruşturup atıyorBu arada ben de ek gıdaya başladım 5 gündür
İlk 3 gün kabak verdim, 2 gündür havuç veriyorum
Yoğurt, brokoli, patates, yumurta sarısı, elma, armut, muz
Bunları denetip sonra çorba, ceviz, mama türleri vs ilerlerim diye düşünüyorum
Zeytinyağk koyuyorum her yediğine mutlaka, biraz da su içiriyorum ama kızım suyu sevmedi hiç
Çıldırmış olmalisinBunlar geçip unutunca 2.bebek perileri geliyorBen üçüncüyü düşünürsem beni tokatlayın diye tüm çevremi uyardım
Doktora sor istersen ama belki gmuykuya dönmek için yapıyordur.Uykuluyken yapıyor uykudan uyandığımda ya da dalarken o aralarda
BiZ bir haftadır aksam 18de aciyoruz. Gündüz 12de kapatıyoruz. Öğlen güneşi evde. Oluyor. Termometre almasaydim kesin 1 aydır yakıyor olurdumAilecek yeni atlattık. Bebeye de bulaştırmışız.. Bir iki kere soğuk algınlığı şurubu verdim burnunu sürekli açıyorum biraz iyi gibiyiz şuan bebek ve ben. Baba daha kötü durumda bizden ayrı koltukta uyuyor şuan. İnşallah çabucak iyileşirsin süreklii ılık şeyler iç. Biz de kalorifer yok
Biizm bebe asla müdahale ettirmez uykusuna. Uyumaması gereken zamanlarda uyur uyuması gerken zamanlar da uyumaz kararına saygı duyuyorum artık,Uyku duzeniymis yapan ya da uyku düzeni oluşturmak istiyorum diyenler icin
Bennnnnnnİkinci bebegi düşünen var mı?? 6 ayda 10 sene yaslandim
buna uymak için hiç evden çıkmamak lazım ya o kısım kötü. Evde olduğum süre yaptım gerçekten işe yaradı düzene girdik. Ama dün misafirliğe gittik kızım gece 2 de uyudu meselaUyku duzeniymis yapan ya da uyku düzeni oluşturmak istiyorum diyenler icin
Bu hafta aynı şekilde düzene soktum uyku düzenini.. şükürler olsun ki geç yatan kızım bugün 8.30 uyudu. Bu saatleri uyur mu derdim ümidim hiç yoktu oldu artıkUyku duzeniymis yapan ya da uyku düzeni oluşturmak istiyorum diyenler icin
nasıl başardınnnBu hafta aynı şekilde düzene soktum uyku düzenini.. şükürler olsun ki geç yatan kızım bugün 8.30 uyudu. Bu saatleri uyur mu derdim ümidim hiç yoktu oldu artık
Ha birde bi çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum onu yazmayı unutmuşumcanım haşlayıp çatalla ezip minik kaşıkla mı veriyorsun?
Benim ilk bebişim çok yaramaz değildi, kızımda öyle yaramaz degil, aslında ikinciler daha sakin oluyor çünkü ilkteki stres olmuyor, ilk bebekte annede çok stres olunca bebegede geçiyor huzursuz oluyor, ikincide sakin oldugun için bebek aglasada, sakinliğini görünce sakinleşiyor, ikinciler olunca beni hatırlayınBennnnnnn
Ama ilk bebeği uslu olanlar ikincisinden çok çeker diyolar ne kadar doğru bilmem korkmuyo da değilimuslu dediğim de gaz vs hiç olmadı en yakınılan şey de oymuş ya ondan
11 ve 12 arası uyurdu benim kuşnasıl başardınnn
süpersin hadi darısı başımıza11 ve 12 arası uyurdu benim kuşuykuya dalmadan iyice yordum biraz da uzattım uyanık biraktim. 3 saat felan uyanık kalabiliyor ve haliyle çok uyku geliyor artık uyumak için ağlıyor. Memeyi veriyorum 3 dakika sonra uyumuş oluyor. Her gün uyku saatini bir tık öne çektim öyle öyle alıştı. Oh be dünya varmış. Sabah 8 de uyanıyor ona bile razıyım.
En güzeli videoya çekip doktoruna göster canımBilmiyorum ki belki deUykudan uyandığında yapıyo geri uyuyo sonra genelde
Ben de acil olunca oğlumu bebek arabasına bağlayıp tuvalete gidiyorumYa ben geçen gün idrarimi tutuyorum bebek kucağımda. Bir hapsirdum altıma kaçırdım. Artık sinirlendim oğlumu bıraktım. Besige ağlıyordu. Tuvalete gittim . Evde tek olmak zor oluyor bazen
evet 3-4 gün önce açtıkay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatıkaloriferleri açtınız mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?