2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ben normal doğum yaptım dikişlerim içerde çoktu 50 günden sonra korkarak girmiştim ilişkiye ama hiçte öyle olmadı dikişler şimdiye çoktan kaynamıştır psikolojik olabilir mi baya ara vermişsiniz belki oda etkilemiştir

Canım bile istemiyir .Bir gram ıslaklık bile yok .

Psikolojik olabilir. Kadın doğuma kontrole bile gitmedim ben. Çatala çıkmamak icin

Ben başladım, kabak hiç sevmedi, havucu sevdi, yoğurdu sevdi, ara ara bir iki damla su veriyorum, eline bazen yeşil soğan veriyorum, aslında sağlık ocağında başla, inek sutu ve bal dışında herşeyi verebilirsin dediler, 3 gün kuralı uygula dediler ama bu 3 kuralı çok uzak geliyor bana, 3 gun sadece 1 gıda, bir sürü denemesi gerek yiyecek var, 3 günde bir denese okula baslar

ah canım öyle haklısın ki dinleyeceğim artık seni
ben de ağladığında gelip ellerimi bacaklarıma vurup sen napıyosun falan diyorum abartılı-gülüyor
demek ki numaradan ağlıyor

canım haşlayıp çatalla ezip minik kaşıkla mı veriyorsun?

ben de her gün 1 sebze denemeyi düşünüyorum
o 3 gün kuralını alerjisi var mı acaba diye anlamak için diyorlar. eğer öyle bir durum olursa (inşallah olmaz) o zsman dikkat ederiz bence

ben de haftaya kadar bi temizlik yapıp başlamayı düşünüyorum. birkaç haftadır eve elimi sürmedim bugün çok şükür iyiyiz ben de ayrı mayalıcam biraz. geçen gün yemekte ayran verdik ekşimişti yoğurt. birkaç gün önce de limon verdik. ayrana daha çok tepki gösterdi

bu arada bi arkadaş idrar yolu enfeksiyonu olabilir demişti dün zorla idrarını aldım 1 saat sürdü özel bir aparatı varmış pipiye takıyorsun. onu çıkarmaya çalıştı sürekli 2 gün sonra sonuç çıkacak. galiba kültür falan da yapıyorlar laboratuvarda bir arkadaş çalışıyor ona verdik

canım haşlayıp çatalla ezip minik kaşıkla mı veriyorsun?
Evet canım az bi suyla hasliyorum, çatalla ezip silikon kaşıkla yediriyorum, kimisi blenderden geciyor ama oglumu goturdugumde dr blendardan geçirme mama kıvamına alışmasın çiğnemeyi öğrensin güzelce ez demişti, kızınıda götürecem yakında bakalım ne anlatacak dr

Bu arada ben de ek gıdaya başladım 5 gündür
İlk 3 gün kabak verdim, 2 gündür havuç veriyorum
Yoğurt, brokoli, patates, yumurta sarısı, elma, armut, muz
Bunları denetip sonra çorba, ceviz, mama türleri vs ilerlerim diye düşünüyorum
Zeytinyağk koyuyorum her yediğine mutlaka, biraz da su içiriyorum ama kızım suyu sevmedi hiç

ay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatı kaloriferleri açtınız mı kızlar
Ailecek yeni atlattık. Bebeye de bulaştırmışız.. Bir iki kere soğuk algınlığı şurubu verdim burnunu sürekli açıyorum biraz iyi gibiyiz şuan bebek ve ben. Baba daha kötü durumda bizden ayrı koltukta uyuyor şuan. İnşallah çabucak iyileşirsin süreklii ılık şeyler iç. Biz de kalorifer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…