Ben normal doğum yaptım dikişlerim içerde çoktu 50 günden sonra korkarak girmiştim ilişkiye ama hiçte öyle olmadı dikişler şimdiye çoktan kaynamıştır psikolojik olabilir mi baya ara vermişsiniz belki oda etkilemiştirKızlar özel bir soru soracağım. 20 haziranda normal doğum yaptım. O günden beri bir kere ilişkiye girdim. Bir kere de deneme çabamız oldu. İlişkiye girerken çok korkuyorum. Ayrıca sanki ilişkiye girerken dikiş yerlerim gerilip aciyor gibi. Sizde de böyle oldu mu ? Ne yapmalıyım bilmiyorum. Kocamdan kaçıyorum resmen.
Canım bile istemiyir .Bir gram ıslaklık bile yok .2 ci mi yok anamm şu an değil. İler de zor gibi
Ben sezaryan oldum. Ama aylar sonra ilişkiye girdiğim de zorlandım. Bence iyileşmiştir dikiş yerlerin ıslak olursa o kadar kolay olur senin için.. psikolojik de kasıp açıyor da olabilir mi acaba
Psikolojik olabilir. Kadın doğuma kontrole bile gitmedim ben. Çatala çıkmamak icinBen normal doğum yaptım dikişlerim içerde çoktu 50 günden sonra korkarak girmiştim ilişkiye ama hiçte öyle olmadı dikişler şimdiye çoktan kaynamıştır psikolojik olabilir mi baya ara vermişsiniz belki oda etkilemiştir
Ben başladım, kabak hiç sevmedi, havucu sevdi, yoğurdu sevdi, ara ara bir iki damla su veriyorum, eline bazen yeşil soğan veriyorum, aslında sağlık ocağında başla, inek sutu ve bal dışında herşeyi verebilirsin dediler, 3 gün kuralı uygula dediler ama bu 3 kuralı çok uzak geliyor bana, 3 gun sadece 1 gıda, bir sürü denemesi gerek yiyecek var, 3 günde bir denese okula baslarBen bugün kahvaltıda bizim ağız hareketlerimizi takip eden kızıma yarım çay kaşığı dün mayaladığım yoğurttan verdim. Çok iştahlı yedidevamını versem yerdi. Sanırım ben ek gıdaya başlıcam. Bugün ona ayrı yoğurt mayalayacağım.
kocişko diyor ki aralarını çok açmayalımİkinci bebegi düşünen var mı?? 6 ayda 10 sene yaslandim
ah canım öyle haklısın ki dinleyeceğim artık seniCanım oda küçük insan çok anlam yüklemeyin, herşeye ağlıyor bi kerede annesi tuvalete gitti diye ağlasın bi zahmet, bu kadar aglamasina takilmazsaniz o kadar kolay olacakki hersey,
Geçmiş olsun, bi 1 haftadır açtık valla, Allah odemede kolaylıklar versin insallah
Sende çözmüşsün işi, ben hep diyorum burda bebekler ağladı diye sıkıntı yapmayın bebek bu ağlar, sakince koy git tuvaletine, benim kızım artık eskisi gibi ağlamıyor, alıştı, mama sandalyesine yada kanepeye koyuyorum gidip geliyorum, işimi hallediyorum, baktım ihi mihi yapıyor, noldu aşkım niye ağlıyorsun, yada kız nolduuuu diyorum gülüyor hemen, lütfen aglamasina takılmayın. Rahat bi insan değilim ben panikliyimdir ama ikinci olunca rahatım, ilk bebeğinde çıldırıyordum, aman ağladı, yukarı baktı bisey olurmu, aşağı güldü bisey olurmu, olmuyor arkadaşlar ama stres yaparsanız sizede bebegede stres geçiyor. Defalarca anlattım ama beni dinlemiyorsunuz, ikinci bebeklerde sizde benim gibi davranacaksınız, anlatacaksiniz ama kimse sizi dinlemeyecek
çok sağol canım ben de en kısıkta açtım allah öderken kolaylık versinnnÇok geçmiş olsun canım bizimki merkezi sistem az biraz yanmaya başladı
Çok geçmiş olsunn, 3 gündür biz de yakıyoruz petekleri.
canım haşlayıp çatalla ezip minik kaşıkla mı veriyorsun?Ben başladım, kabak hiç sevmedi, havucu sevdi, yoğurdu sevdi, ara ara bir iki damla su veriyorum, eline bazen yeşil soğan veriyorum, aslında sağlık ocağında başla, inek sutu ve bal dışında herşeyi verebilirsin dediler, 3 gün kuralı uygula dediler ama bu 3 kuralı çok uzak geliyor bana, 3 gun sadece 1 gıda, bir sürü denemesi gerek yiyecek var, 3 günde bir denese okula baslar
ben de her gün 1 sebze denemeyi düşünüyorumBen başladım, kabak hiç sevmedi, havucu sevdi, yoğurdu sevdi, ara ara bir iki damla su veriyorum, eline bazen yeşil soğan veriyorum, aslında sağlık ocağında başla, inek sutu ve bal dışında herşeyi verebilirsin dediler, 3 gün kuralı uygula dediler ama bu 3 kuralı çok uzak geliyor bana, 3 gun sadece 1 gıda, bir sürü denemesi gerek yiyecek var, 3 günde bir denese okula baslar
ben de haftaya kadar bi temizlik yapıp başlamayı düşünüyorum. birkaç haftadır eve elimi sürmedim bugün çok şükür iyiyizBen bugün kahvaltıda bizim ağız hareketlerimizi takip eden kızıma yarım çay kaşığı dün mayaladığım yoğurttan verdim. Çok iştahlı yedidevamını versem yerdi. Sanırım ben ek gıdaya başlıcam. Bugün ona ayrı yoğurt mayalayacağım.
İşte ondan olabilir. Önceden eyy neydim şimdi tersi oldu. Bebekler tüm kanımızı kuruttu. Tabi geçiciCanım bile istemiyir .Bir gram ıslaklık bile yok .
İşte ondan olabilir. Önceden eyy neydim şimdi tersi oldu. Bebekler tüm kanımızı kuruttu. Tabi geçici
Bunlar geçip unutunca 2.bebek perileri geliyorİkinci bebegi düşünen var mı?? 6 ayda 10 sene yaslandim
Evet canım az bi suyla hasliyorum, çatalla ezip silikon kaşıkla yediriyorum, kimisi blenderden geciyor ama oglumu goturdugumde dr blendardan geçirme mama kıvamına alışmasın çiğnemeyi öğrensin güzelce ez demişti, kızınıda götürecem yakında bakalım ne anlatacak drcanım haşlayıp çatalla ezip minik kaşıkla mı veriyorsun?
Uykuluyken yapıyor uykudan uyandığımda ya da dalarken o aralardaBilinçli mi yapıyor canım? Tam anlayamadım
Bilmiyorum ki belki deHala yapıyor mu ? Belki beni alın diye yapiyordur
Keşke benim ki de yaaaaay keşke benim eşim de gerginlikten nasibini almak istemeseee
Ailecek yeni atlattık. Bebeye de bulaştırmışız.. Bir iki kere soğuk algınlığı şurubu verdim burnunu sürekli açıyorum biraz iyi gibiyiz şuan bebek ve ben. Baba daha kötü durumda bizden ayrı koltukta uyuyor şuan. İnşallah çabucak iyileşirsin süreklii ılık şeyler iç. Biz de kalorifer yokay ben bugün bitiğim galiba grip oldum boğazım kaskatıkaloriferleri açtınız mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?