2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ayy pankek yiyor mu ben daha muhallebi tarhana sebze püresi vs dışına çıkamadım korkuyorum
ben korkmamaya çalışıyorum. öğürme refleksi var yutamadıklarını bazen kolayca bazen öksürerek çıkarıyor. geçen ağzında bant yakaladım parmağımı sokup çıkardım.
ben hep az taneli verdim şimdi pankekte de çok zorlanmadı bir defa yutamadı sadece

bebişe canım benimki bugün 7 aylık oldu. dün tarifi görünce yaptım bebeğin yiyebileceği şeylerden oluşuyor
yumurta
muz
yoğurt
siyez unu (geçen bi yerde görüp sağlıklı diye almıştım)

ben de hemen blwye geçmek istiyorum ama zamana yaymalıyız birden yiyemezlee böyle azıcık azıcık vereceğim. genelde önüne koyduğum zaman oynayıp etrafı kirletiyordu ilk defa yiyeceği ağzına götürdü

Maşallah size ben daha tadım aşamasını geçiş çorba bile yapmadım
en iyisini yapmışsın canım ben gelecek ay işe başlayacağım için biraz hızlı ilerledim bir de ben vermesem eşim ve annem verecekti o yüzden 3 gün kuralına uymadık.

Kızlar iyi akşamlar
Bal kabagini yedi bebem. Hastayken patates vermiştik direk kendini kusturmaya calisti. Ögurdu. Hastalıktan olabilir diye devam etmedik. Bugün biraz daha iyi diye yine denedim aynı. Begenemdi. Patatesi es geçip havuca geçeyim mi ? Doktor verme dedi ama labne peyniri ya da yoğurt çorbasının suyunu içiyor.bildigin saldırıyor acaba direk başlasam mı ben yedirmeye

Canım calisiyir musun ?Doktor bana çalışan annelerde bu durumu gozlemliyiruz gibi bir şey demişti. Sürekli göğüste uyumayi
hayır çalışmıyorum.Dişle alakalı sanırım.
benimki bir tık iyi gibi ya. dişler ne alemde?
diş hala çıkmadı,bekliyorum
İrem Altının diş çıkarma süreciyle ilgili videosunu izledim,teselli oldu bana,dedikleri benim oğlumda da var,diş çıktıktan sonra eski düzenine dönüyormuş.Hem gündüz,hem gece emer pozisyonda kucağımda uyuyor,başka yere koymak istesem hemen uyanıyor,bu beni çok yoruyor

Ya simitin susamı boğazına yapışır diye korkmuyor musun. Bizimkiler bazen eline ekmek tutuşturuyor. Boğazına yapışacak diye korkuyorum

Dikkat et canım. Biz gece emer pozisyonda uyuduğumuz için hasta olduk

İyi akşamlar,havuça geçe bilirsin.Patatesi sonra havuçla verirsin.Benimkine 2 gün armut vermiştim,kaka sayı artmıştı,o yüzden bu gün vermedim,patetesle havuç verdim bu gün,beğendi,patatesle kabak vermişdim önceki gün,onu çok yememişti,ağlamıştı,ben de israr etmedim

Evet ısrar etmiyorum bende. Yarın havuca geçeyim bakalim

Benimki de memede uyuyor gece gündüz , gündüz yanına uzanıp emziriyorum yavaşça kalkıyorum o yüzden çok kısa uyuyor . Gerçekten çok yorucu. Hiç diş çıkaracak gibi de değil,

Bizim dişimizin ucu gözüktü 2 hafta çok zor bir süreçti kafayı yicektim. Bir kaç gündür huyumuz daha iyi darısı başınıza
Biz tadımlar da yumurta dayız. Meyve olarak elmayı nasıl veriyorsunuz? Cam rendeledim ama püre gibi olmadı boğazına takılır diye korktum.

Benimki de memede uyuyor gece gündüz , gündüz yanına uzanıp emziriyorum yavaşça kalkıyorum o yüzden çok kısa uyuyor . Gerçekten çok yorucu. Hiç diş çıkaracak gibi de değil,
cam bardakla damağına bakın beyazlık varsa,dişdendir,ven 1 aydır damağının içinde dişlerini görüyorum
cam rendem yok,yaşadığım yerde bulamadım,metal rendenin yıldızlı gözünden geçiriyorum,püre gibi oluyor.
Üzerinden çatalla da ezseniz püre gibi olmazmı?
Eşim yumuşak armut almış,çatalla ezince püre oluyor mesela,rendeye hiç ihtiyaç olmuyor.

Pütürlü küçük parçacıkları çiğniyor benim bebeğim, büyük parçaları diliyle dışarı itiyor.

Benim kız çok aktif ne koyarsak hemen ağzına götürüyor azıcık ekmek veriyoruz Kendi yaptığımız ekmekten simit veriyorum salatalık veriyorum hemen ağzına alıp Kıtır kıtır dişleri de çekip çekip koparıyor yumuşatıp
Yavan patatesi havucu kabağı benim kızımda yemedi, bende patatese azcik labne koydum, 2 damla su damlatıp diğerlerine yoğurt katip verdim yedi
Ya simitin susamı boğazına yapışır diye korkmuyor musun. Bizimkiler bazen eline ekmek tutuşturuyor. Boğazına yapışacak diye korkuyorum
Ağzında yumuşatıp öyle güzel yiyor ki maşallah, eli boş kalsın istemiyor, elinde ekmek yada simit olacak mutlaka ben yemek yedirirken bile, hiperaktif biraz
Metal rendeydi dr önermiyor, metalı geçiyormuş gıdaya, cam olsun diye özellikle söyledi, internette satılır ordan alabilirsin

Ben de bugün balık verdim ilk kez yuttu valla
Püreden bile daha kolaymış. Püre yerken yer yeri batıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…