- 30 Mayıs 2015
- 5.202
- 12.826
- 448
- 34
bir arkadaşın daha bebeğinin bir tane çıkmıştı yakında diğeri gelir hayırlı uğurlu olsunKızlar bu alt dişlerin ikisi aynı anda çıkmıyor muydu ya? Kızımın tek dişi çıktı sadece
benimki bir tık iyi gibi ya. dişler ne alemde?Benim oğlum gündüzler de kucakta uyumaya başladı yatağına koyunca uyanıyor,ağlıyor,ne zaman geçecek bu durum acaba
ben korkmamaya çalışıyorum. öğürme refleksi var yutamadıklarını bazen kolayca bazen öksürerek çıkarıyor. geçen ağzında bant yakaladım parmağımı sokup çıkardım.Ayy pankek yiyor mu ben daha muhallebi tarhana sebze püresi vs dışına çıkamadım korkuyorum
bebişe canım benimki bugün 7 aylık oldu. dün tarifi görünce yaptım bebeğin yiyebileceği şeylerden oluşuyorBebise değil dimi bu, daha o kadar olmadılar bence, ama yer ya sanki, şeker yerine pekmez koysan azcik, benim kızım simit kemirmeyi çok seviyor bunuda yer bence, blw ye hemen gecmek istemiyorum aslında ama kızım ıstiyor, eli boş kalsın istemiyor, yumruklarını sıkıp sıkıp kızıyor, silikon kaşık felan veriyorum eline
en iyisini yapmışsın canım ben gelecek ay işe başlayacağım için biraz hızlı ilerledim bir de ben vermesem eşim ve annem verecektiMaşallah size ben daha tadım aşamasını geçiş çorba bile yapmadım
Olabilir canım. Bizim ki 6 ay 10 günlük daha dış çıkmadı.yok canım daha başlamadım evet ya bir de o varbizimki sanırım dişten. üst dişler herhalde onlar bayağı zorladı kuzumu
hayır çalışmıyorum.Dişle alakalı sanırım.Canım calisiyir musun ?Doktor bana çalışan annelerde bu durumu gozlemliyiruz gibi bir şey demişti. Sürekli göğüste uyumayi
diş hala çıkmadı,bekliyorumbenimki bir tık iyi gibi ya. dişler ne alemde?
Ya simitin susamı boğazına yapışır diye korkmuyor musun. Bizimkiler bazen eline ekmek tutuşturuyor. Boğazına yapışacak diye korkuyorumBebise değil dimi bu, daha o kadar olmadılar bence, ama yer ya sanki, şeker yerine pekmez koysan azcik, benim kızım simit kemirmeyi çok seviyor bunuda yer bence, blw ye hemen gecmek istemiyorum aslında ama kızım ıstiyor, eli boş kalsın istemiyor, yumruklarını sıkıp sıkıp kızıyor, silikon kaşık felan veriyorum eline
Dikkat et canım. Biz gece emer pozisyonda uyuduğumuz için hasta oldukhayır çalışmıyorum.Dişle alakalı sanırım.
diş hala çıkmadı,bekliyorum
İrem Altının diş çıkarma süreciyle ilgili videosunu izledim,teselli oldu bana,dedikleri benim oğlumda da var,diş çıktıktan sonra eski düzenine dönüyormuş.Hem gündüz,hem gece emer pozisyonda kucağımda uyuyor,başka yere koymak istesem hemen uyanıyor,bu beni çok yoruyor
İyi akşamlar,havuça geçe bilirsin.Patatesi sonra havuçla verirsin.Benimkine 2 gün armut vermiştim,kaka sayı artmıştı,o yüzden bu gün vermedim,patetesle havuç verdim bu gün,beğendi,patatesle kabak vermişdim önceki gün,onu çok yememişti,ağlamıştı,ben de israr etmedimKızlar iyi akşamlar
Bal kabagini yedi bebem. Hastayken patates vermiştik direk kendini kusturmaya calisti. Ögurdu. Hastalıktan olabilir diye devam etmedik. Bugün biraz daha iyi diye yine denedim aynı. Begenemdi. Patatesi es geçip havuca geçeyim mi ? Doktor verme dedi ama labne peyniri ya da yoğurt çorbasının suyunu içiyor.bildigin saldırıyor acaba direk başlasam mı ben yedirmeye
benim de endişem var o yüzden.Onun da benim de üzerimizi örtüyorum.Dikkat et canım. Biz gece emer pozisyonda uyuduğumuz için hasta olduk
Evet ısrar etmiyorum bende. Yarın havuca geçeyim bakalimİyi akşamlar,havuça geçe bilirsin.Patatesi sonra havuçla verirsin.Benimkine 2 gün armut vermiştim,kaka sayı artmıştı,o yüzden bu gün vermedim,patetesle havuç verdim bu gün,beğendi,patatesle kabak vermişdim önceki gün,onu çok yememişti,ağlamıştı,ben de israr etmedim
Benimki de memede uyuyor gece gündüz , gündüz yanına uzanıp emziriyorum yavaşça kalkıyorum o yüzden çok kısa uyuyor . Gerçekten çok yorucu. Hiç diş çıkaracak gibi de değil,hayır çalışmıyorum.Dişle alakalı sanırım.
diş hala çıkmadı,bekliyorum
İrem Altının diş çıkarma süreciyle ilgili videosunu izledim,teselli oldu bana,dedikleri benim oğlumda da var,diş çıktıktan sonra eski düzenine dönüyormuş.Hem gündüz,hem gece emer pozisyonda kucağımda uyuyor,başka yere koymak istesem hemen uyanıyor,bu beni çok yoruyor
cam bardakla damağına bakın beyazlık varsa,dişdendir,ven 1 aydır damağının içinde dişlerini görüyorumBenimki de memede uyuyor gece gündüz , gündüz yanına uzanıp emziriyorum yavaşça kalkıyorum o yüzden çok kısa uyuyor . Gerçekten çok yorucu. Hiç diş çıkaracak gibi de değil,
cam rendem yok,yaşadığım yerde bulamadım,metal rendenin yıldızlı gözünden geçiriyorum,püre gibi oluyor.Bizim dişimizin ucu gözüktü 2 hafta çok zor bir süreçti kafayı yicektim. Bir kaç gündür huyumuz daha iyi darısı başınıza
Biz tadımlar da yumurta dayız. Meyve olarak elmayı nasıl veriyorsunuz? Cam rendeledim ama püre gibi olmadı boğazına takılır diye korktum.
Pütürlü küçük parçacıkları çiğniyor benim bebeğim, büyük parçaları diliyle dışarı itiyor.Bizim dişimizin ucu gözüktü 2 hafta çok zor bir süreçti kafayı yicektim. Bir kaç gündür huyumuz daha iyi darısı başınıza
Biz tadımlar da yumurta dayız. Meyve olarak elmayı nasıl veriyorsunuz? Cam rendeledim ama püre gibi olmadı boğazına takılır diye korktum.
Bir kez denedim bir şey anlayamadım sabah yine bakayımcam bardakla damağına bakın beyazlık varsa,dişdendir,ven 1 aydır damağının içinde dişlerini görüyorum
Benim kız çok aktif ne koyarsak hemen ağzına götürüyor azıcık ekmek veriyoruz Kendi yaptığımız ekmekten simit veriyorum salatalık veriyorum hemen ağzına alıp Kıtır kıtır dişleri de çekip çekip koparıyor yumuşatıpbebişe canım benimki bugün 7 aylık oldu. dün tarifi görünce yaptım bebeğin yiyebileceği şeylerden oluşuyor
yumurta
muz
yoğurt
siyez unu (geçen bi yerde görüp sağlıklı diye almıştım)
ben de hemen blwye geçmek istiyorum ama zamana yaymalıyız birden yiyemezlee böyle azıcık azıcık vereceğim. genelde önüne koyduğum zaman oynayıp etrafı kirletiyordu ilk defa yiyeceği ağzına götürdü
Yavan patatesi havucu kabağı benim kızımda yemedi, bende patatese azcik labne koydum, 2 damla su damlatıp diğerlerine yoğurt katip verdim yediKızlar iyi akşamlar
Bal kabagini yedi bebem. Hastayken patates vermiştik direk kendini kusturmaya calisti. Ögurdu. Hastalıktan olabilir diye devam etmedik. Bugün biraz daha iyi diye yine denedim aynı. Begenemdi. Patatesi es geçip havuca geçeyim mi ? Doktor verme dedi ama labne peyniri ya da yoğurt çorbasının suyunu içiyor.bildigin saldırıyor acaba direk başlasam mı ben yedirmeye
Ağzında yumuşatıp öyle güzel yiyor ki maşallah, eli boş kalsın istemiyor, elinde ekmek yada simit olacak mutlaka ben yemek yedirirken bile, hiperaktif birazYa simitin susamı boğazına yapışır diye korkmuyor musun. Bizimkiler bazen eline ekmek tutuşturuyor. Boğazına yapışacak diye korkuyorum
Metal rendeydi dr önermiyor, metalı geçiyormuş gıdaya, cam olsun diye özellikle söyledi, internette satılır ordan alabilirsincam bardakla damağına bakın beyazlık varsa,dişdendir,ven 1 aydır damağının içinde dişlerini görüyorum
cam rendem yok,yaşadığım yerde bulamadım,metal rendenin yıldızlı gözünden geçiriyorum,püre gibi oluyor.
Üzerinden çatalla da ezseniz püre gibi olmazmı?
Eşim yumuşak armut almış,çatalla ezince püre oluyor mesela,rendeye hiç ihtiyaç olmuyor.
Ben de bugün balık verdim ilk kez yuttu vallaben korkmamaya çalışıyorum. öğürme refleksi var yutamadıklarını bazen kolayca bazen öksürerek çıkarıyor. geçen ağzında bant yakaladım parmağımı sokup çıkardım.
ben hep az taneli verdim şimdi pankekte de çok zorlanmadı bir defa yutamadı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?