- 30 Mayıs 2015
- 5.200
- 12.823
- 448
- 34
tadımlarda bizimki de öyleydi. çoğunu beğenmiyor ve yemek istemiyordu. zamanla alışıyor. bal kabağını hala sevmiyor benim bebiş. başka şeyler deneyip sonra tekrar ondan verebilirsin. daha sonra denediklerinle katıp da verebilirsinKızlar iyi akşamlar
Bal kabagini yedi bebem. Hastayken patates vermiştik direk kendini kusturmaya calisti. Ögurdu. Hastalıktan olabilir diye devam etmedik. Bugün biraz daha iyi diye yine denedim aynı. Begenemdi. Patatesi es geçip havuca geçeyim mi ? Doktor verme dedi ama labne peyniri ya da yoğurt çorbasının suyunu içiyor.bildigin saldırıyor acaba direk başlasam mı ben yedirmeye
evet canım allahtan eskiye dönüyorlar ama diş çıkarmak uzun bir süreç. muhtemelen gel gitli olacaklar böyle. bizim bebiş çıkaralı 1.5 ay oluyor bu 1.5 ay öncesine göre daha değişik geçtihayır çalışmıyorum.Dişle alakalı sanırım.
diş hala çıkmadı,bekliyorum
İrem Altının diş çıkarma süreciyle ilgili videosunu izledim,teselli oldu bana,dedikleri benim oğlumda da var,diş çıktıktan sonra eski düzenine dönüyormuş.Hem gündüz,hem gece emer pozisyonda kucağımda uyuyor,başka yere koymak istesem hemen uyanıyor,bu beni çok yoruyor
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah tüm dişleri kolaylıkla çıkarBizim dişimizin ucu gözüktü 2 hafta çok zor bir süreçti kafayı yicektim. Bir kaç gündür huyumuz daha iyi darısı başınıza
Biz tadımlar da yumurta dayız. Meyve olarak elmayı nasıl veriyorsunuz? Cam rendeledim ama püre gibi olmadı boğazına takılır diye korktum.
valla bana da öyle geldi ben bir defa yoğurdu önüne koyma gafletinde bulundumBen de bugün balık verdim ilk kez yuttu valla
Püreden bile daha kolaymış. Püre yerken yer yeri batıyodu
Yaz olsa koycam balkona atletle yesin her yerini batırsın yıkarım mama sandalyesini üstünü başını çok kolay da kışın yok olmuyoooooorvalla bana da öyle geldi ben bir defa yoğurdu önüne koyma gafletinde bulundumgözleri saçları full yoğurt oldu
bir de bebiş çiğneyip yutunca sana da özgüven geliyor
öyle haklısın ki ben bi de yumurta verdimYaz olsa koycam balkona atletle yesin her yerini batırsın yıkarım mama sandalyesini üstünü başını çok kolay da kışın yok olmuyoooooor
İnstagram tariflerine bakıyorum da ben genelde aynı şeyleri veriyorum farklılığa gitmem lazım dün cevize başladım haftaya et suyu vs koyarım çorbalara
Bana bunu bir de fitil vermişlerdi.iyileştirdikızlar hemoroid ile ilgili birkaçınız doktor krem verdi demiştiniz bana o kremi söyleyebilir misiniz? özelden de yazabilirsiniz.
aile hekimine sorup kullanmaya karar verdim doktora gidemeyeceğim.
Ben de bunu kullanmıştım perinatolog yazmıştıBana bunu bir de fitil vermişlerdi.iyileştirdi
dişi de hayırlı olsun bebişinBizim dişimizin ucu gözüktü 2 hafta çok zor bir süreçti kafayı yicektim. Bir kaç gündür huyumuz daha iyi darısı başınıza
Biz tadımlar da yumurta dayız. Meyve olarak elmayı nasıl veriyorsunuz? Cam rendeledim ama püre gibi olmadı boğazına takılır diye korktum.
Biliyorum,Baküye gelene kadar kırılır diye almadım,ama şansımı deneyim diyorumBenim kız çok aktif ne koyarsak hemen ağzına götürüyor azıcık ekmek veriyoruz Kendi yaptığımız ekmekten simit veriyorum salatalık veriyorum hemen ağzına alıp Kıtır kıtır dişleri de çekip çekip koparıyor yumuşatıp
Yavan patatesi havucu kabağı benim kızımda yemedi, bende patatese azcik labne koydum, 2 damla su damlatıp diğerlerine yoğurt katip verdim yedi
Ağzında yumuşatıp öyle güzel yiyor ki maşallah, eli boş kalsın istemiyor, elinde ekmek yada simit olacak mutlaka ben yemek yedirirken bile, hiperaktif biraz
Metal rendeydi dr önermiyor, metalı geçiyormuş gıdaya, cam olsun diye özellikle söyledi, internette satılır ordan alabilirsin
gluten alerjisi olup olmadığını bilmek için tadım yapılmalı diye biliyorumkızlar tahıllara nasıl geçiyoruz yine tadım mı yaptıracağız?
bebişlere özel mi almalıyız
Onu arada kullanıyorum cam rende de vermek istedim içime sinmedi.hayırlı uğurlu olsun canım inşallah tüm dişleri kolaylıkla çıkarben elmayı genelde meyve süzgeciyle veriyorum hem oyalıyor da.
Bana korkular geliyor ya takılırsa boğazına diyePütürlü küçük parçacıkları çiğniyor benim bebeğim, büyük parçaları diliyle dışarı itiyor.
Rendeyi deneyim ben teşekkürlercam bardakla damağına bakın beyazlık varsa,dişdendir,ven 1 aydır damağının içinde dişlerini görüyorum
cam rendem yok,yaşadığım yerde bulamadım,metal rendenin yıldızlı gözünden geçiriyorum,püre gibi oluyor.
Üzerinden çatalla da ezseniz püre gibi olmazmı?
Eşim yumuşak armut almış,çatalla ezince püre oluyor mesela,rendeye hiç ihtiyaç olmuyor.
Hamilelikte mi verdiler bu kremi? Bir de ne kadar zamanda etki etti? Canımın yanmasından ağlamaktan uyuyamıyorumBana bunu bir de fitil vermişlerdi.iyileştirdi
Hayır, doğum sırasında ıkınmaktan oldu. Küçük bir hemoroiddi. Krem bitmedi bile hemen toparlandjHamilelikte mi verdiler bu kremi? Bir de ne kadar zamanda etki etti? Canımın yanmasından ağlamaktan uyuyamıyorum
ay benim de niye olduysa. ıkınmadım hiçHayır, doğum sırasında ıkınmaktan oldu. Küçük bir hemoroiddi. Krem bitmedi bile hemen toparlandj
organik mi alacağız şimdi bunları dagluten alerjisi olup olmadığını bilmek için tadım yapılmalı diye biliyorum
Onu ona gore sararlar, zaten bayağı kalın bi cam, sen dene şansınıdişi de hayırlı olsun bebişin
Biliyorum,Baküye gelene kadar kırılır diye almadım,ama şansımı deneyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?