2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
tadımlarda bizimki de öyleydi. çoğunu beğenmiyor ve yemek istemiyordu. zamanla alışıyor. bal kabağını hala sevmiyor benim bebiş. başka şeyler deneyip sonra tekrar ondan verebilirsin. daha sonra denediklerinle katıp da verebilirsin

evet canım allahtan eskiye dönüyorlar ama diş çıkarmak uzun bir süreç. muhtemelen gel gitli olacaklar böyle. bizim bebiş çıkaralı 1.5 ay oluyor bu 1.5 ay öncesine göre daha değişik geçti olumlu şeyler de oluyor ama uyku/düzen konusu hala kötü

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah tüm dişleri kolaylıkla çıkar ben elmayı genelde meyve süzgeciyle veriyorum hem oyalıyor da.

Ben de bugün balık verdim ilk kez yuttu valla
Püreden bile daha kolaymış. Püre yerken yer yeri batıyodu
valla bana da öyle geldi ben bir defa yoğurdu önüne koyma gafletinde bulundum gözleri saçları full yoğurt oldu
bir de bebiş çiğneyip yutunca sana da özgüven geliyor

valla bana da öyle geldi ben bir defa yoğurdu önüne koyma gafletinde bulundum gözleri saçları full yoğurt oldu
bir de bebiş çiğneyip yutunca sana da özgüven geliyor
Yaz olsa koycam balkona atletle yesin her yerini batırsın yıkarım mama sandalyesini üstünü başını çok kolay da kışın yok olmuyoooooor
İnstagram tariflerine bakıyorum da ben genelde aynı şeyleri veriyorum farklılığa gitmem lazım dün cevize başladım haftaya et suyu vs koyarım çorbalara

öyle haklısın ki ben bi de yumurta verdim videoya çekmiştim ablamlara yolladım ablam anksiyetem tuttu allah aşkına sen yedir diyo
yazın daha kolay olacak gerçekten
ben de öyle yapıyorum valla sadece aklıma farklı sebzeler gelsin diye migrosa gitmeye çalışıyorum orada seçenek daha fazla. mesela bal kabağı falan normalde tatlıdan başka yemeyiz ilk onunla başladık. bu açıdan migros iyi olabiliyor.
ben de daha karışımlara yeni geçtim ama hazırlamaya zamanım yoksa falan sebze haşlayıp veriyorum. karışık olarak 2-3 defa çorba 2 defa da pankek verdim
kabız olmasın diye kuru kayısı kaynatıp veriyordum bugün içine ceviz rendeledim. dün akşam hurma verecektim içine elma rendeledim vs.. böyle böyle ilerleyeceğiz bence de yavaş yavaş
sadece ben yoğurtla falan karıştırıp bir şeyleri vermeyi pek düşünmüyorum. bulamaç gibi olan ve tadı güzel olmayan şeyleri yani.. sade yese daha iyi olur bence

kızlar hemoroid ile ilgili birkaçınız doktor krem verdi demiştiniz bana o kremi söyleyebilir misiniz? özelden de yazabilirsiniz.
aile hekimine sorup kullanmaya karar verdim doktora gidemeyeceğim

kızlar hemoroid ile ilgili birkaçınız doktor krem verdi demiştiniz bana o kremi söyleyebilir misiniz? özelden de yazabilirsiniz.
aile hekimine sorup kullanmaya karar verdim doktora gidemeyeceğim.
Bana bunu bir de fitil vermişlerdi.iyileştirdi

Eklentiler

• 1704024547236.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 28
kızlar tahıllara nasıl geçiyoruz yine tadım mı yaptıracağız?
bebişlere özel mi almalıyız

dişi de hayırlı olsun bebişin
Biliyorum,Baküye gelene kadar kırılır diye almadım,ama şansımı deneyim diyorum

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah tüm dişleri kolaylıkla çıkar ben elmayı genelde meyve süzgeciyle veriyorum hem oyalıyor da.
Onu arada kullanıyorum cam rende de vermek istedim içime sinmedi.
Pütürlü küçük parçacıkları çiğniyor benim bebeğim, büyük parçaları diliyle dışarı itiyor.
Bana korkular geliyor ya takılırsa boğazına diye Cesaret edip denemek lazım
Rendeyi deneyim ben teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…