Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinKızlar oğlum biraz hastaydı dah öncede olduğu için hava ya başladık keyfi falan iyiydi dün 1 buçuğa kadar uyumadı ama gülmeler,mutlulular sonra uyuttum 2 ye gelirken uyandı bende emdirdim çünkü iki saat geçmiş gibi hissettim bi baktım yarım saat bile geçmemiş neyse uyumaya devam etti yatırdım 5 dk sonra ağlayarak uyandı salladım daha emdirmim dedim o saatten saat 5 e kadar abartısız susmadan ağladı eşimle ben perişan olduk anlam veremedik bu arada ben eşimden razıyım emmek için uyandığında bile uyanıp alıp verir ki gerek yok buna sabahtan akşama çalışıyo ama aşırı ilgili ve yardımcı ilk bebeğimde de öyleydi şimdi de sağolsun gerçi teşekkür edilcek bişey de değil zaten ikimizin çocukları anneler de bakıcı değil ama bizlere enpoze edilmiş bazı şeyler sanki anneyiz diye herşeyi biz yapıcaz
Bu ara da bugün de 7 aylık kontrolümüz vardı 9 buçuk kilo olmuşuz,serum ve hava aldık,havaya da devam dedi doktor antibiyotkte verdi evde okula giden ablası olduğu için taşıyo hastalığı sanırım yaza kadar böyle devam edicez
Pankeki çiğneye biliyor mu?ben bazı unlar aldım mesela siyez unu. bunu pankekte kullanıyorum
pirinç unu ve meyvelerle muhallebi gibi yapıyorum
iki tarif vereceğim benim bebiş pankek i çok yemiyor ama 2.tarife bayılıyor
pankek: 1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı siyez unu (tam buğday unu da olur)
yarım ezilmiş muz
1 yumurta (yumurtanın beyazını vermek istemeyenler sadece sarısını kullanabilir)
hepsini çırpıp zeytinyağı sürdüğüm tavada birer kaşık koyup pişiriyorum. 4-5 tane bir gün yapıyorum kalanını buzdolabında saklayıp ertesi gün de pişiriyorum. eline veriyorum mıncırıyor yaklaşık 1 tane yiyor
bir yemek kaşığı pirinç ununu biraz sıcak su ile karıştırarak pişiriyorum topak kalmaması için karıştırmalıyız
içine bazen hurma eziyorum bazen hurma muz bazen elma falan ne meyve varsa. ben meyveyi pişirmeden koyuyorum bazı tariflerde pişirilerek koyanlar var.
bunu genelde yatmadan önce veriyorum etkisi var mı bilemedim
bir de kaydettiğim şu tarifler var:
Eki Görüntüle 3367656 Eki Görüntüle 3367657
bu ikisi de bebek bisküvisi tarifi daha denemedim.
Eki Görüntüle 3367663
Instagramda babaların bebekleriyle oyun oynadığı videolar var. Genellikle de açıklamasında beyin gelisimi karakter gelişimine ne kadar etki ettiği yazar. Öyle videoları göndersen.bok oldukları kesin ya kesin ne sohbet ne muhabbet bütün çocuk bak akşam yemek yap makine aç bebeği uyut al elinde telefon iki saattir sorsan da evde kocan var işte
ayar verince bi geldi kendine eve erken gelicek bugün ben çıkıcam dolaşmaya haftasonuda kuaföre falan gidicem ama aksi gibi oğlumda şu an beni istiyo sürekli ona kıyamıyorumInstagramda babaların bebekleriyle oyun oynadığı videolar var. Genellikle de açıklamasında beyin gelisimi karakter gelişimine ne kadar etki ettiği yazar. Öyle videoları göndersen.
bunu duyduğuma çok sevindim az yiyor diye
bugün 1 defa boğazında kaldı. yani yutamayınca öksürüyor öğürüyor ben de önce sırtına vuruyorum çıkmazsa parmağımı sokup çıkarıyorum. bugün alüminyum folyoya hayvan sarıp vermiştim bi arkamı döndüm ağzında folyo var hangi ara attıysaPankeki çiğneye biliyor mu?
yatmadan önce verdiyin muhallebiden sonra uyuyor mu?
Ne açıdan kötü oldu, uyku düzeni biraz bozuldu, sık uyanıyor, onun dışında iştahı güzel, kilo iyi, 2 gün önce izleme götürdüm, 8bucuk kilo, 64 cm, 1 ayda,500 gr almış 1 cm uzamisbenim bebiş ilk dişlerden sonra daha kötü oldu sankiiiseninki nasıl?
sürekli mızmız yakama yapışıyor ve ağlıyor iki gündürNe açıdan kötü oldu, uyku düzeni biraz bozuldu, sık uyanıyor, onun dışında iştahı güzel, kilo iyi, 2 gün önce izleme götürdüm, 8bucuk kilo, 64 cm, 1 ayda,500 gr almış 1 cm uzamis
Neden folyoya sardın?Her şeyi ağızlarına götürdükleri ve daha da haraketlendikleri için zor zamanları.Çok dikkatli olmak lazım,bu da insanı yoruyor.Osman Gönülalın Yaşamın 7. ayı videosunu izledim,işlere yetişememe,lohusa depresyonu ola biliyor diyor,ben yaşadım bunu.bugün 1 defa boğazında kaldı. yani yutamayınca öksürüyor öğürüyor ben de önce sırtına vuruyorum çıkmazsa parmağımı sokup çıkarıyorum. bugün alüminyum folyoya hayvan sarıp vermiştim bi arkamı döndüm ağzında folyo var hangi ara attıysaçiğniyor bi de
oyun olsun diyeNeden folyoya sardın?Her şeyi ağızlarına götürdükleri ve daha da haraketlendikleri için zor zamanları.Çok dikkatli olmak lazım,bu da insanı yoruyor.Osman Gönülalın Yaşamın 7. ayı videosunu izledim,işlere yetişememe,lohusa depresyonu ola biliyor diyor,ben yaşadım bunu.
Bu aylarda ayrılık kaygısı başlıyor mu kiayar verince bi geldi kendine eve erken gelicek bugün ben çıkıcam dolaşmaya haftasonuda kuaföre falan gidicem ama aksi gibi oğlumda şu an beni istiyo sürekli ona kıyamıyorum
Benimki kesin başladı sürekli değil ama yüzde yetmiş seksen beni istiyor dün akşam iki saat kahve içmeye çıktım ağlamadı ama kritik saatler uyku öncesi veya geceleri bensiz olmuyorBu aylarda ayrılık kaygısı başlıyor mu ki
Valla ben bu ek gıda ile ilgili yeni bi karar aldım bugün o olmaz bu olmaz şu verilmez bu yenmezlerden bıktım tamam kırmızı çizgili yemekler bal yumurta beyazı vs ok ama sürekli ona uygun bi tarif aramaktan çok sıkıldım çocukta sıkıldı üç gündür asla yemiyor yani bugün patates kabak haşladım evde onlar vardı içine ekmek doğradım tam buğday yanına ev yapımı yoğurt ve çocuk yedi yaaa bu akşam kıymalı patates yine içine ekmekle doğrayıp yediricem valla çocuğum doydu da uyudukızlar ya ara ara okuyorum yazamasam da
Ne güzel ek gidada ilerlemissiniz
Tariflerinizi not aldim ben de
Biz çok yavasiz.
Yogurt, havuc, patetes, elma daha sadece.
Bir de yemek tattirdim ama arada.
Pirasa ve tarhana. Bunlari yedikten sonra gerci artik hiçbir seye alerjisi yoktur heralde
ben yumurta beyazını veriyorum sorun olmadı çok şükürrValla ben bu ek gıda ile ilgili yeni bi karar aldım bugün o olmaz bu olmaz şu verilmez bu yenmezlerden bıktım tamam kırmızı çizgili yemekler bal yumurta beyazı vs ok ama sürekli ona uygun bi tarif aramaktan çok sıkıldım çocukta sıkıldı üç gündür asla yemiyor yani bugün patates kabak haşladım evde onlar vardı içine ekmek doğradım tam buğday yanına ev yapımı yoğurt ve çocuk yedi yaaa bu akşam kıymalı patates yine içine ekmekle doğrayıp yediricem valla çocuğum doydu da uyudu
maalesef evetBu aylarda ayrılık kaygısı başlıyor mu ki
Aman dikkat et kabız olur. Biz yaşadık 2 gündür neler çektimValla ben bu ek gıda ile ilgili yeni bi karar aldım bugün o olmaz bu olmaz şu verilmez bu yenmezlerden bıktım tamam kırmızı çizgili yemekler bal yumurta beyazı vs ok ama sürekli ona uygun bi tarif aramaktan çok sıkıldım çocukta sıkıldı üç gündür asla yemiyor yani bugün patates kabak haşladım evde onlar vardı içine ekmek doğradım tam buğday yanına ev yapımı yoğurt ve çocuk yedi yaaa bu akşam kıymalı patates yine içine ekmekle doğrayıp yediricem valla çocuğum doydu da uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?