2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Pankeki çiğneye biliyor mu?
yatmadan önce verdiyin muhallebiden sonra uyuyor mu?

bok oldukları kesin ya kesin ne sohbet ne muhabbet bütün çocuk bak akşam yemek yap makine aç bebeği uyut al elinde telefon iki saattir sorsan da evde kocan var işte
Instagramda babaların bebekleriyle oyun oynadığı videolar var. Genellikle de açıklamasında beyin gelisimi karakter gelişimine ne kadar etki ettiği yazar. Öyle videoları göndersen.

Instagramda babaların bebekleriyle oyun oynadığı videolar var. Genellikle de açıklamasında beyin gelisimi karakter gelişimine ne kadar etki ettiği yazar. Öyle videoları göndersen.
ayar verince bi geldi kendine eve erken gelicek bugün ben çıkıcam dolaşmaya haftasonuda kuaföre falan gidicem ama aksi gibi oğlumda şu an beni istiyo sürekli ona kıyamıyorum

Pankeki çiğneye biliyor mu?
yatmadan önce verdiyin muhallebiden sonra uyuyor mu?
bugün 1 defa boğazında kaldı. yani yutamayınca öksürüyor öğürüyor ben de önce sırtına vuruyorum çıkmazsa parmağımı sokup çıkarıyorum. bugün alüminyum folyoya hayvan sarıp vermiştim bi arkamı döndüm ağzında folyo var hangi ara attıysa çiğniyor bi de

benim bebiş ilk dişlerden sonra daha kötü oldu sankiii seninki nasıl?
Ne açıdan kötü oldu, uyku düzeni biraz bozuldu, sık uyanıyor, onun dışında iştahı güzel, kilo iyi, 2 gün önce izleme götürdüm, 8bucuk kilo, 64 cm, 1 ayda,500 gr almış 1 cm uzamis

Ne açıdan kötü oldu, uyku düzeni biraz bozuldu, sık uyanıyor, onun dışında iştahı güzel, kilo iyi, 2 gün önce izleme götürdüm, 8bucuk kilo, 64 cm, 1 ayda,500 gr almış 1 cm uzamis
sürekli mızmız yakama yapışıyor ve ağlıyor iki gündür bunun dışında uykuya geçmekte çok zorlanıyor ağlıyor.

Neden folyoya sardın?Her şeyi ağızlarına götürdükleri ve daha da haraketlendikleri için zor zamanları.Çok dikkatli olmak lazım,bu da insanı yoruyor.Osman Gönülalın Yaşamın 7. ayı videosunu izledim,işlere yetişememe,lohusa depresyonu ola biliyor diyor,ben yaşadım bunu.

oyun olsun diye çok haklısın valla ben o kadar dikkat etmiyordum bana ders oldu
gerçekten ben de hiçbir şeye yetişemiyormuşum gibi hissediyorum. bebiş hem hep ilgi bekliyor hem ilgi de memnun etmiyor gibi. 2 gündür bizde bir şeyler var bakalım hayırlısı artık

kızlar ya ara ara okuyorum yazamasam da
Ne güzel ek gidada ilerlemissiniz
Tariflerinizi not aldim ben de
Biz çok yavasiz.
Yogurt, havuc, patetes, elma daha sadece.
Bir de yemek tattirdim ama arada.
Pirasa ve tarhana. Bunlari yedikten sonra gerci artik hiçbir seye alerjisi yoktur heralde

Valla ben bu ek gıda ile ilgili yeni bi karar aldım bugün o olmaz bu olmaz şu verilmez bu yenmezlerden bıktım tamam kırmızı çizgili yemekler bal yumurta beyazı vs ok ama sürekli ona uygun bi tarif aramaktan çok sıkıldım çocukta sıkıldı üç gündür asla yemiyor yani bugün patates kabak haşladım evde onlar vardı içine ekmek doğradım tam buğday yanına ev yapımı yoğurt ve çocuk yedi yaaa bu akşam kıymalı patates yine içine ekmekle doğrayıp yediricem valla çocuğum doydu da uyudu

ben yumurta beyazını veriyorum sorun olmadı çok şükürr
canım eğer anne sütüyle besliyorsan acele etme ek gıda konusunda. bizle beraber yemek yiyeceği günler de gelecek
tariflerdeki malzemeleri en azından 1 paket un ya da tarhana gibi alıp deneyebilirsin sonra yine bizim kullandıklarımıza geçersin
tavsiyem özellikle ekmek vermemeliyiz bizim yediklerimiz çok fazla şeker içeriyor
ben bazen yemeğini sevmezse azıcık limon ve tuz atıyorum çünkü benimki de yemiyor
zamanla alışacaklar inşallah

Aman dikkat et kabız olur. Biz yaşadık 2 gündür neler çektim

Selam kızlar 2 gündür bebeğim kabız oldu. Irmikli muhallebi mi yaptı ne yapti anlamadım. Yulaf unu bagirsaklara çok iyi geliyor aklınızda olsun. Yulaf unu, gün kayisi ve balk kabagi bunları yedirdim içi bosaldi yavrumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…