2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Annemlerdeyim canım. Eve gel diyor ama gram değişme yok. Ailesine bir şeyden bahsetti mi bilmiyorum. Bahsetse de hepsi aynı bok zaten
benimki olsaydı bahsetmezdi. inşallah duyarlar ve hepsi istediğin gibi davranmaya başlarlar. bebeğimizle mi uğraşalım 3.kişilerle mi gerçekten yeto

bizim ilk 50-60 günümüz kanlı bıçaklıydı. hem ailesiyle hem kendisiyle her gün tartışıyordum
hepsi sen lohusasın sana bir şeyler oldu diyordu. halbuki lohusaysam beni idare etmeleri gerekirdi.
hiçbirini unutamıyorum. doğum gerçekten bambaşka bir şeymiş sanki ben de yeniden doğdum.
ben çözümü ailesinin numaralarını ve sosyal medya hesaplarını silerek buldum. ama eşim de epey değişti ona böyle yürümeyeceğini her seferinde söyledim. şimdi bebek konusunda daha yardımcı ve ailesiyle böyle olduğumuz için bana laf söylemiyor. bu süreçte sinir krizleri mi geçirmedim tehdit mi etmedim çok şey yaşandı maalesef

kararlı bir şekilde güzelce konuşmanızı tavsiye ederim ne kadar yorulup üzüldüğünüzü yardıma ihtiyacınız olduğunu anlatmalısınız kızlar çünkü karşımızdakiler biz söylemeden anlamıyor…

benim oğlan kabız olmadı çok şükür. 2 günde 1 yapıyor
kakası çok katı ve parçalı
ben yapamadığını ya da zorlandığını anlarsam hemen azıcık suyla 1 kuru kayısıyı pişirip eziyorum bir iki kaşık suyundan da veriyorum
ben irmik hiç vermedim meyveyi pirinç unuyla veriyorum
1-2 haftadır 3 öğün veriyorum
hatta bugün gece de uyanık kalınca tekrar meyve verdim
ama benim bebiş her öğünde toplam 2 yemek kaşığı anca yiyordur yani çok yemiyor

Muhtemelen diş tir canım, uykularinida o kaçırıyor zaten, eline ince bir havuç yada pırasa ver, yada en güzeli yeşil soğan dedi dr un biri, agri kesici özelliğide varmış ver eline didiklesin, hem oyalanmis olur

Arkadaslar, fikrinizi alacam bilenlerden, kizim dogdugundan baby baby turco ve goon kullandim hic pisik olmadı, geçen ay sleepy kampanyalı bulmuştum bi paket aldım 96 'li, kullandım yine pişik olmadı çocuğum, sleepy bitti, goon kullanmaya başladım kızımın altı bir pişik oldu ciğer gibi kızardı, 1 haftadır vajinasindan poposuna kadar komple kabarık, ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum, altını sık değişiyor ve 5 10 dk alto açık havalandiriyorum, geçmiyor bin türlü azalmiyorda, pişik kremlerimde güzel, bolca sürüyorum ama faydasız, bezden mi oldu acaba yoksa yediklerinden mi anlamadım, goon ilk defa kullanmadimki

Eklentiler

• 20240113_010554.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
geçmiş olsun canım muhtemelen bez değişimindendir burada arkadaşlar sudocremi önermişlerdi
bir süre istersen sadece pamuk kullan ben doktorun verdiği antibiyotikli kremi biraz kızarıklık görürsem az az kullanıyorum pişik çok kötü

Irmikten kaynaklı mi acaba. Ben doğum yaptığımda kabız olmamam için sürekli hastanede muhallebi veriyorlardı. Bir de gıdaya alışma süreçlerinde bu normal.
Tam ne kadarlık bebeğiniz. Biz bu kadar hızlı gitmiyoruz Ek gıda da. Sadece çorba veriyorum biraz biraz
Ek gıdada olan bir şeymiş ben biraz erken başladım. 5 ay 20 günlükken tadımlara başladım. 2 önüne çıktık başladı sorunlar. Sizin oğlanla 1 gün var aralarında.. benim bebeğim çok iştahlı ne versem yedi. Vermeyince sinirleniyor hızlı yemek istiyor bir de

Bizim yeme miktarı çoğaldı ondan sanırım. İstekli yemek istiyor sürekli

Alt değiştirme pamuğun kullanmanızı öneririm. Her değiştirme sıcak kaynamış şu ekleyin hafif ılısın öyle temizleyin. Ve altı ıslak bir şekilde kalmasın kuru şekilde kapatın. Ben sudecrem kullanıyorum çok memnunum. İyileşir inşallah çabuk

Benim bebegimde her şeyi istiyor sofrada. Ve vermeyince sinirleniyior. Kolları geriyor iiiiiii diye bağırıyor. Kendini mama sandalyesinden atacak neredeyse ama biraz yavaş gideyim diyorum. Buharda pişirilen hiç bir şeyi sevmiyor. Son kez brokoli deneyeceğiz bugün.

Çok geçmiş olsun. Çok zor pişik 3 günde biz geciremdik pişiği. Ben hametan kullandım. Ve hep pamukla sildim. Kuruladim. Onun dışında deneyerek öğreneceksin.hic bir pişik kremi iyi gelmedi. Bizimkine

hiç kabul etmiyorlar suçlu olduklarını. Ailem zaten görmek istemiyor. Ama kendimi de yük gibi hissediyorum.

Benim ki de uykusu ve aç olmadığı zaman beni aramıyor. Babaya bırakıp yürüyüşe filan gidebiliyorum. Önceden babası uyutabiliyordu 20 gün oldu kesinlikle uyumuyor onda direniyor.
Benimki kesin başladı sürekli değil ama yüzde yetmiş seksen beni istiyor dün akşam iki saat kahve içmeye çıktım ağlamadı ama kritik saatler uyku öncesi veya geceleri bensiz olmuyor

Çok geçmiş olsun. Belki yedikleri yapmıştır, portakal suyu, limon gibi. İsterseniz doktora götürün pişik için mantar kremi verir. Evde yapılabilecek şeyleri yapmışsınız.

Ben yiyor diye 2 ana , 2 ara öğün yapıyordum, kaka kıvamı yoğunlaşınca 2 ye düştüm. ( kahvaltı , akşam , yoğurt, meyve şeklinde) neredeyse çay bardağını geçiyordu) şimdi 1/2 çay bardağı veriyorum.

benimki olsaydı bahsetmezdi. inşallah duyarlar ve hepsi istediğin gibi davranmaya başlarlar. bebeğimizle mi uğraşalım 3.kişilerle mi gerçekten yeto
Canım duysalar da duzelmezler. Benimki gidoyor evdeki kavgayı onlara aktarıyor. Onlar da bir güzel dedikodumu yapıyor. Tavır alıyorlar bana. Ben aileme bir şey anlatmam normalde. Ama arkadaş dertlesiyormus ailesiyle . Beni. Gerzek kaynanam da niye gelip anlatıyorsun demez.

Hiç sorma aynen bizimki de öyle ağzına kadar sıkıyor. İyice maskot oldular Brokoli denemedim ben gaz olayından dolayı alıp deneme vakti geldi artık

Islak mendili arıtma suyuyla yıkayıp siliyorum, altını 5 10 dk açık bırakıyorum, her kakada kızarıyor, sudocrem de kimyasal fazla diye duymuştum o yüzden bündchen diye bi marka aldım, penaten aldim, olmadi dr a giderim geçmezse
Çok geçmiş olsun. Belki yedikleri yapmıştır, portakal suyu, limon gibi. İsterseniz doktora götürün pişik için mantar kremi verir. Evde yapılabilecek şeyleri yapmışsınız.
Ya evet olabilir, mandalina portakal seviyor, birde ben bi kac gün üst-üste fanta içmiştim, acaba sütten onun asiti geçmiş olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…