- 30 Mayıs 2015
- 5.200
- 12.809
- 448
- 34
benimki olsaydı bahsetmezdi. inşallah duyarlar ve hepsi istediğin gibi davranmaya başlarlar. bebeğimizle mi uğraşalım 3.kişilerle mi gerçekten yetoAnnemlerdeyim canım. Eve gel diyor ama gram değişme yok. Ailesine bir şeyden bahsetti mi bilmiyorum. Bahsetse de hepsi aynı bok zaten
bizim ilk 50-60 günümüz kanlı bıçaklıydı. hem ailesiyle hem kendisiyle her gün tartışıyordumBen aynı böyle bir dönem yaşadım 15 gün kaldım annemde nasıl mutluydum dönünce deli gibi kavga etmiştik bütün sinirimi dökücek kadar ağır konuşup rahatlamıştım ama bitti mi hayır üstüne kaaaç kere yine kavga oldu bu işler zor işler hele aileler girince
Muhtemelen diş tir canım, uykularinida o kaçırıyor zaten, eline ince bir havuç yada pırasa ver, yada en güzeli yeşil soğan dedi dr un biri, agri kesici özelliğide varmış ver eline didiklesin, hem oyalanmis olurben de o ağladıkça ağlamıyorum canım dediğin gibi dikkat dağıtmaya çalışıyoruz ama acaba bir derdi var da anlamıyor muyuz diye sordumgerçekten bir şeyler yaptırmaya çalıştığında da ağlıyor yani boş boş 70 cm cüce bize iş yaptırıyor
sadece son birkaç gündür bana aşırı yapışık kucağıma almadığımda ağlıyor ayağıma dolanıyor. alınca da susmuyor. bir tek dışarıdayken susuyorgaliba dişten bence başka bir problem yok gibi.
geçmiş olsun canım muhtemelen bez değişimindendir burada arkadaşlar sudocremi önermişlerdiArkadaslar, fikrinizi alacam bilenlerden, kizim dogdugundan baby baby turco ve goon kullandim hic pisik olmadı, geçen ay sleepy kampanyalı bulmuştum bi paket aldım 96 'li, kullandım yine pişik olmadı çocuğum, sleepy bitti, goon kullanmaya başladım kızımın altı bir pişik oldu ciğer gibi kızardı, 1 haftadır vajinasindan poposuna kadar komple kabarık, ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum, altını sık değişiyor ve 5 10 dk alto açık havalandiriyorum, geçmiyor bin türlü azalmiyorda, pişik kremlerimde güzel, bolca sürüyorum ama faydasız, bezden mi oldu acaba yoksa yediklerinden mi anlamadım, goon ilk defa kullanmadimki
Bizde 7 aylık olduk ama salya ve kaşıntı dışında bizdede diş yok 8 9 da çıksa daha iyi olcak gibi benceBizde diş yok daha.
Bekliyoruz bakbakalim
Irmikten kaynaklı mi acaba. Ben doğum yaptığımda kabız olmamam için sürekli hastanede muhallebi veriyorlardı. Bir de gıdaya alışma süreçlerinde bu normal.
Ek gıdada olan bir şeymiş ben biraz erken başladım. 5 ay 20 günlükken tadımlara başladım. 2 önüne çıktık başladı sorunlar. Sizin oğlanla 1 gün var aralarında.. benim bebeğim çok iştahlı ne versem yedi. Vermeyince sinirleniyor hızlı yemek istiyor bir deTam ne kadarlık bebeğiniz. Biz bu kadar hızlı gitmiyoruz Ek gıda da. Sadece çorba veriyorum biraz biraz
Bizim yeme miktarı çoğaldı ondan sanırım. İstekli yemek istiyor süreklibenim oğlan kabız olmadı çok şükür. 2 günde 1 yapıyor
kakası çok katı ve parçalı
ben yapamadığını ya da zorlandığını anlarsam hemen azıcık suyla 1 kuru kayısıyı pişirip eziyorum bir iki kaşık suyundan da veriyorum
ben irmik hiç vermedim meyveyi pirinç unuyla veriyorum
1-2 haftadır 3 öğün veriyorum
hatta bugün gece de uyanık kalınca tekrar meyve verdim
ama benim bebiş her öğünde toplam 2 yemek kaşığı anca yiyordur yani çok yemiyor
Alt değiştirme pamuğun kullanmanızı öneririm. Her değiştirme sıcak kaynamış şu ekleyin hafif ılısın öyle temizleyin. Ve altı ıslak bir şekilde kalmasın kuru şekilde kapatın. Ben sudecrem kullanıyorum çok memnunum. İyileşir inşallah çabukArkadaslar, fikrinizi alacam bilenlerden, kizim dogdugundan baby baby turco ve goon kullandim hic pisik olmadı, geçen ay sleepy kampanyalı bulmuştum bi paket aldım 96 'li, kullandım yine pişik olmadı çocuğum, sleepy bitti, goon kullanmaya başladım kızımın altı bir pişik oldu ciğer gibi kızardı, 1 haftadır vajinasindan poposuna kadar komple kabarık, ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum, altını sık değişiyor ve 5 10 dk alto açık havalandiriyorum, geçmiyor bin türlü azalmiyorda, pişik kremlerimde güzel, bolca sürüyorum ama faydasız, bezden mi oldu acaba yoksa yediklerinden mi anlamadım, goon ilk defa kullanmadimki
Benim bebegimde her şeyi istiyor sofrada. Ve vermeyince sinirleniyior. Kolları geriyor iiiiiii diye bağırıyor. Kendini mama sandalyesinden atacak neredeyseEk gıdada olan bir şeymiş ben biraz erken başladım. 5 ay 20 günlükken tadımlara başladım. 2 önüne çıktık başladı sorunlar. Sizin oğlanla 1 gün var aralarında.. benim bebeğim çok iştahlı ne versem yedi. Vermeyince sinirleniyor hızlı yemek istiyor bir de
Çok geçmiş olsun. Çok zor pişik 3 günde biz geciremdik pişiği. Ben hametan kullandım. Ve hep pamukla sildim. Kuruladim. Onun dışında deneyerek öğreneceksin.hic bir pişik kremi iyi gelmedi. BizimkineArkadaslar, fikrinizi alacam bilenlerden, kizim dogdugundan baby baby turco ve goon kullandim hic pisik olmadı, geçen ay sleepy kampanyalı bulmuştum bi paket aldım 96 'li, kullandım yine pişik olmadı çocuğum, sleepy bitti, goon kullanmaya başladım kızımın altı bir pişik oldu ciğer gibi kızardı, 1 haftadır vajinasindan poposuna kadar komple kabarık, ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum, altını sık değişiyor ve 5 10 dk alto açık havalandiriyorum, geçmiyor bin türlü azalmiyorda, pişik kremlerimde güzel, bolca sürüyorum ama faydasız, bezden mi oldu acaba yoksa yediklerinden mi anlamadım, goon ilk defa kullanmadimki
Ben aynı böyle bir dönem yaşadım 15 gün kaldım annemde nasıl mutluydum dönünce deli gibi kavga etmiştik bütün sinirimi dökücek kadar ağır konuşup rahatlamıştım ama bitti mi hayır üstüne kaaaç kere yine kavga oldu bu işler zor işler hele aileler girince
Benimki kesin başladı sürekli değil ama yüzde yetmiş seksen beni istiyor dün akşam iki saat kahve içmeye çıktım ağlamadı ama kritik saatler uyku öncesi veya geceleri bensiz olmuyor
Çok geçmiş olsun. Belki yedikleri yapmıştır, portakal suyu, limon gibi. İsterseniz doktora götürün pişik için mantar kremi verir. Evde yapılabilecek şeyleri yapmışsınız.Arkadaslar, fikrinizi alacam bilenlerden, kizim dogdugundan baby baby turco ve goon kullandim hic pisik olmadı, geçen ay sleepy kampanyalı bulmuştum bi paket aldım 96 'li, kullandım yine pişik olmadı çocuğum, sleepy bitti, goon kullanmaya başladım kızımın altı bir pişik oldu ciğer gibi kızardı, 1 haftadır vajinasindan poposuna kadar komple kabarık, ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum, altını sık değişiyor ve 5 10 dk alto açık havalandiriyorum, geçmiyor bin türlü azalmiyorda, pişik kremlerimde güzel, bolca sürüyorum ama faydasız, bezden mi oldu acaba yoksa yediklerinden mi anlamadım, goon ilk defa kullanmadimki
Ben yiyor diye 2 ana , 2 ara öğün yapıyordum, kaka kıvamı yoğunlaşınca 2 ye düştüm. ( kahvaltı , akşam , yoğurt, meyve şeklinde) neredeyse çay bardağını geçiyordu) şimdi 1/2 çay bardağı veriyorum.benim oğlan kabız olmadı çok şükür. 2 günde 1 yapıyor
kakası çok katı ve parçalı
ben yapamadığını ya da zorlandığını anlarsam hemen azıcık suyla 1 kuru kayısıyı pişirip eziyorum bir iki kaşık suyundan da veriyorum
ben irmik hiç vermedim meyveyi pirinç unuyla veriyorum
1-2 haftadır 3 öğün veriyorum
hatta bugün gece de uyanık kalınca tekrar meyve verdim
ama benim bebiş her öğünde toplam 2 yemek kaşığı anca yiyordur yani çok yemiyor
Canım duysalar da duzelmezler. Benimki gidoyor evdeki kavgayı onlara aktarıyor. Onlar da bir güzel dedikodumu yapıyor. Tavır alıyorlar bana. Ben aileme bir şey anlatmam normalde. Ama arkadaş dertlesiyormus ailesiylebenimki olsaydı bahsetmezdi. inşallah duyarlar ve hepsi istediğin gibi davranmaya başlarlar. bebeğimizle mi uğraşalım 3.kişilerle mi gerçekten yeto
Hiç sorma aynen bizimki de öyle ağzına kadar sıkıyor. İyice maskot oldularBenim bebegimde her şeyi istiyor sofrada. Ve vermeyince sinirleniyior. Kolları geriyor iiiiiii diye bağırıyor. Kendini mama sandalyesinden atacak neredeyseama biraz yavaş gideyim diyorum. Buharda pişirilen hiç bir şeyi sevmiyor. Son kez brokoli deneyeceğiz bugün.
canım bir de hareketsizlikten oluyor kabızlık. ona masaj ve spor hareketleri yaptırabilirsin inşallah hemen yapar kakasınıBizim yeme miktarı çoğaldı ondan sanırım. İstekli yemek istiyor sürekli
Islak mendili arıtma suyuyla yıkayıp siliyorum, altını 5 10 dk açık bırakıyorum, her kakada kızarıyor, sudocrem de kimyasal fazla diye duymuştum o yüzden bündchen diye bi marka aldım, penaten aldim, olmadi dr a giderim geçmezseAlt değiştirme pamuğun kullanmanızı öneririm. Her değiştirme sıcak kaynamış şu ekleyin hafif ılısın öyle temizleyin. Ve altı ıslak bir şekilde kalmasın kuru şekilde kapatın. Ben sudecrem kullanıyorum çok memnunum. İyileşir inşallah çabuk
Ya evet olabilir, mandalina portakal seviyor, birde ben bi kac gün üst-üste fanta içmiştim, acaba sütten onun asiti geçmiş olabilirmiÇok geçmiş olsun. Belki yedikleri yapmıştır, portakal suyu, limon gibi. İsterseniz doktora götürün pişik için mantar kremi verir. Evde yapılabilecek şeyleri yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?