Benim bebeğim kabız olmadı ama biraz yoğunluğu artmıştı kakasının o yüzden ben de ek gıda öğününü 2 ye düşürdüm. Sabah kahvaltı ve akşam olmak üzere. 2 gün oldu irmik vermiyorum. Rahatladı biraz.Selam kızlar 2 gündür bebeğim kabız oldu. Irmikli muhallebi mi yaptı ne yapti anlamadım. Yulaf unu bagirsaklara çok iyi geliyor aklınızda olsun. Yulaf unu, gün kayisi ve balk kabagi bunları yedirdim içi bosaldi yavrumun.
Bizim dişimiz yok, kabarma filan da yok ama kucakta uyumak istiyor. Resmen kafası kolumun üstünde olacak . Çektiğim an kafası kolumu arıyor, koymazsam uyanıp ağlıyor 2 gündür . Neden böyle oldu bilmiyorumsürekli mızmız yakama yapışıyor ve ağlıyor iki gündürbunun dışında uykuya geçmekte çok zorlanıyor ağlıyor.
Bizde sabah akşam veriyoruz. İrmik yaptı bize de princ unu vs onu da yapmam daha fena yapar. Sabah kahvaltı akşam çorba tarzında gideceğim. Yulaf vermeyi düşünüyorum. Öğreniyoruz bizde onlarla birlikteBenim bebeğim kabız olmadı ama biraz yoğunluğu artmıştı kakasının o yüzden ben de ek gıda öğününü 2 ye düşürdüm. Sabah kahvaltı ve akşam olmak üzere. 2 gün oldu irmik vermiyorum. Rahatladı biraz.
Bizde 6. Ay aşısı çocuğa bu etki yapmadı. Bu saydıklarınız dişe de benziyor denk gelmiş olabilirKızlar uzun zamandır giremiyorum. Eski mesajlarda bakamadim. Benim kızım 2 gün sonra yedi aylık olacak. İki gün önce altı aylık aşısını oldu. İki gündür çok huzursuz. Ne gündüz ne gece uyku yok ikimizwde. 10-20 dk uyuyp bagirarak aglayarak uyanıyor. Sadece memeyle sakinliyor tekrar uyuyor. Ve gece boyu böyle devam ediyor. 6. Ay asiaindan sonra böyle olan oldu mu
Ben geçen ayın 28 inde yaptırdım , herhangi bir yan etki yaşamadık.Kızlar uzun zamandır giremiyorum. Eski mesajlarda bakamadim. Benim kızım 2 gün sonra yedi aylık olacak. İki gün önce altı aylık aşısını oldu. İki gündür çok huzursuz. Ne gündüz ne gece uyku yok ikimizwde. 10-20 dk uyuyp bagirarak aglayarak uyanıyor. Sadece memeyle sakinliyor tekrar uyuyor. Ve gece boyu böyle devam ediyor. 6. Ay asiaindan sonra böyle olan oldu mu
İnsaAllah distir. Asinnin böyle etki yapması beni doğrusu çok korkutuyor.Bizde 6. Ay aşısı çocuğa bu etki yapmadı. Bu saydıklarınız dişe de benziyor denk gelmiş olabilir
İnşallahKızlar kabızlık konusunda haklısınız o yüzden ekmek doğramadım yemeğe zaten minicik koymuştum ama doğramadım kıymalı patates yemeği yaptım blenderladım yoğurtla yedi yatmadan önce de elma armut ve bebek irmiğiyle gece maması yaptım inşallah biraz uzun uyur yavrum
Benimki de çok ağlıyor ama şu an dışten olduğunu düşünüyorum. Ayrilikta ekstra gakibaBenimki kesin başladı sürekli değil ama yüzde yetmiş seksen beni istiyor dün akşam iki saat kahve içmeye çıktım ağlamadı ama kritik saatler uyku öncesi veya geceleri bensiz olmuyor
Canım bende iki üç gün önce 6 aylık aşısını yaptırdım. Ama alt dişlerde de çizgi gibi yarilma olmuş. Ben dişe bagkiyorum çünkü aşının ertesi günü mutluydu . Bir de ayrılık kaygısı da olabilirKızlar uzun zamandır giremiyorum. Eski mesajlarda bakamadim. Benim kızım 2 gün sonra yedi aylık olacak. İki gün önce altı aylık aşısını oldu. İki gündür çok huzursuz. Ne gündüz ne gece uyku yok ikimizwde. 10-20 dk uyuyp bagirarak aglayarak uyanıyor. Sadece memeyle sakinliyor tekrar uyuyor. Ve gece boyu böyle devam ediyor. 6. Ay asiaindan sonra böyle olan oldu mu
maalesef evetbenimki de hep bana yapışık
o uyudukça uyumaya çalışıyorum
sen nasıl oldun? her şey yolunda mı
Irmikten kaynaklı mi acaba. Ben doğum yaptığımda kabız olmamam için sürekli hastanede muhallebi veriyorlardı. Bir de gıdaya alışma süreçlerinde bu normal.Selam kızlar 2 gündür bebeğim kabız oldu. Irmikli muhallebi mi yaptı ne yapti anlamadım. Yulaf unu bagirsaklara çok iyi geliyor aklınızda olsun. Yulaf unu, gün kayisi ve balk kabagi bunları yedirdim içi bosaldi yavrumun.
Tam ne kadarlık bebeğiniz. Biz bu kadar hızlı gitmiyoruz Ek gıda da. Sadece çorba veriyorum biraz birazBizde sabah akşam veriyoruz. İrmik yaptı bize de princ unu vs onu da yapmam daha fena yapar. Sabah kahvaltı akşam çorba tarzında gideceğim. Yulaf vermeyi düşünüyorum. Öğreniyoruz bizde onlarla birlikte
Ben aynı böyle bir dönem yaşadım 15 gün kaldım annemde nasıl mutluydum dönünce deli gibi kavga etmiştik bütün sinirimi dökücek kadar ağır konuşup rahatlamıştım ama bitti mi hayır üstüne kaaaç kere yine kavga oldu bu işler zor işler hele aileler girinceAnnemlerdeyim canım. Eve gel diyor ama gram değişme yok. Ailesine bir şeyden bahsetti mi bilmiyorum. Bahsetse de hepsi aynı bok zaten
Yok bizde öyle gereksiz ağlamalar yok şükür, benim ikinci ya tecrübeliyim, sizleride uyardım ama dinlemediniz, ben her aglamada aman yavrum aglama kuzum diye pış pışa koşmadım, hep sakin yaklaştım, ağladığında şakaya vurup dikkatini dağıttım, hep kucakta gezdirmedim, o yüzden ağlayan bi çocuk değil çok şükür, hiç mizmizlanmaz, böyle yazinca soğuk ilgisiz anne gibiymisim gibi his verdim ama değil tabi sevmeyi ihmal etmedim coook sevdim ve bunu ona hep hissettirdim, sadece ağladığı zaman dikkatini dağıttım, çok akilli bidiklar ağladığı zaman istediginin olmayacagini anladı tabi, sebeklik yapıyor, şuan anne kız göz göze gelsek kahkaha atıyoruz, hissediyorum ben en yakın arkadaşım olacak bu cadı. Oglum da bende acemiydim kimseyi dinlemedim stres oluyordum, çocuk daha çok ağlıyordu o ağladıkça ben ağlıyordum mız miz miz 8 yas olacak hala mizmiz, bebislere stres vermeyin deron nefes alın sakin olun, dost tavsiyesisürekli mızmız yakama yapışıyor ve ağlıyor iki gündürbunun dışında uykuya geçmekte çok zorlanıyor ağlıyor.
inşallah aşıdan değildir canım. benim bebişim de epeydir böyleİnsaAllah distir. Asinnin böyle etki yapması beni doğrusu çok korkutuyor.
ben de o ağladıkça ağlamıyorum canım dediğin gibi dikkat dağıtmaya çalışıyoruz ama acaba bir derdi var da anlamıyor muyuz diye sordumYok bizde öyle gereksiz ağlamalar yok şükür, benim ikinci ya tecrübeliyim, sizleride uyardım ama dinlemediniz, ben her aglamada aman yavrum aglama kuzum diye pış pışa koşmadım, hep sakin yaklaştım, ağladığında şakaya vurup dikkatini dağıttım, hep kucakta gezdirmedim, o yüzden ağlayan bi çocuk değil çok şükür, hiç mizmizlanmaz, böyle yazinca soğuk ilgisiz anne gibiymisim gibi his verdim ama değil tabi sevmeyi ihmal etmedim coook sevdim ve bunu ona hep hissettirdim, sadece ağladığı zaman dikkatini dağıttım, çok akilli bidiklar ağladığı zaman istediginin olmayacagini anladı tabi, sebeklik yapıyor, şuan anne kız göz göze gelsek kahkaha atıyoruz, hissediyorum ben en yakın arkadaşım olacak bu cadı. Oglum da bende acemiydim kimseyi dinlemedim stres oluyordum, çocuk daha çok ağlıyordu o ağladıkça ben ağlıyordum mız miz miz 8 yas olacak hala mizmiz, bebislere stres vermeyin deron nefes alın sakin olun, dost tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?