2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
inşallah hiçbir problem çıkmaz canım hep doktor kontrolündeydiniz içinizi ferah tutun

siz söyleyince bi bakayım dedim ama mümkün değil benimki durmuyor altını değiştirirken yaklaşık 10 defa tutup düzeltiyorum

Benim oğlumun da oturması böyle.Oturtuyorum,bir kaç saniye sonra sağa,sola ya da öne doğru devriliyor

benim bebeğim de hala oturamıyor. ya da oturmuyor hemen kendini devirip sürünmeye başlıyor

Benim oğlan 30 mayıs doğumlu,son bir aydır oturuyo ama oyuncak falan görürse yanda almaya çalılırken devriliyo,yerde zaman geçirmediği için sürünme,emekleme yok koyduğumuz an ağlıyo ama sanki yürüyecekmiş gibi kucaktan inip gitmek istiyo diş hala yok ama damak kaşınıyo 4.aydan beri beklemedeyiz, ek gıda da kahvaktı veriyorum ve yatmadan önce veriyorum çünkü ek gıda verdikten kısa bi zaman sonra emmek istiyor sonrada kusuyo fazla geldiği için zaten etine dolgun biraz çok veremiyorum

E ebruvaryok evet şişlik ve sertlik olunca diş çıkarma belirtisi. Ama ne zamam çıkar allah bilir. Bizim 2 aya yakın öyle şiş gezdi. Çıkmaya yakın iyice beyazlaşmıştı

E ebruvaryok evet şişlik ve sertlik olunca diş çıkarma belirtisi. Ama ne zamam çıkar allah bilir. Bizim 2 aya yakın öyle şiş gezdi. Çıkmaya yakın iyice beyazlaşmıştı
İki ay mı ne yaptınız bu süreçte. Uyku hiç yok. Yarım saat uyusa çığlık atarak uyanıyor. Disligi sogutup vermeye çalışıyorum istemiyor. Kumanda filan kemiriyor

Patates ve havucu sevmedi oğlum. Bazen sabahları yumurta sarisnin yarısını peynirle veriyor annem. Brokoli deneyeceğim ama onu da sevmeyecek. Başka ne yapabiliriz. Erkenden meyveye alistirdik ondan oldu galiba.

Kızlar merhaba oğlumun alt dişlerinin olduğu yer baya şişmiş. Diş cikarma belirtisi mi ?
Diş çıkarmadan 1 hafta önce damağı şişti. Ateşi 1 gün 38 e çıktı. 1 hafta sonrada Diş kökü belirledi. Şimdi yine huysuz eli ağzında yanındaki Diş çıkıyor galiba
Patates ve havucu sevmedi oğlum. Bazen sabahları yumurta sarisnin yarısını peynirle veriyor annem. Brokoli deneyeceğim ama onu da sevmeyecek. Başka ne yapabiliriz. Erkenden meyveye alistirdik ondan oldu galiba.
Tatlı patates denediniz mi

Karnabahar, bal kabağı , kabak ta deneyebilirsiniz. Ben sevmediği yiyecekleri biz yemek yerken onu da sofraya oturuyorum , tekrar deniyorum bizi izleyip yiyor.
Atak haftasındayız biraz huy değiştirdi ama ek gıda da çorbalara geçtim bir kaç gün oldu. Gece 5,5-6 saat aralıksız uyuyor. Ben de uyuyorum. Resmen gençleştim bu bir kaç gün de

İki ay mı ne yaptınız bu süreçte. Uyku hiç yok. Yarım saat uyusa çığlık atarak uyanıyor. Disligi sogutup vermeye çalışıyorum istemiyor. Kumanda filan kemiriyor
Vallahi 4.ay kontrolünde doktor dişleri geliyor demişti 6.5 aylıkken çıktı..Birkaç gün arayla arka arkaya ikisi de geldi. O süreçte uykuları tamamen bozuldu hâlâ da aynı. Gece saat başı kalkıp emmeyi huy etti. Şimdi üst damaklar şiş gene ağlıyor geceleri.
Tetagil bir paket bitirdik,diş kaşıyıcıyla birlikte uyguladım. Çok huysuzsa kulaklarını koparacak gibi çekiştirip sakinleşmediği zamanlarda calpol verdim.kilosuna göre 4ml veriyodum o dönem.
Yumurta sarısı yiyorsa yine iyi. Kahvaltı yapar en azından. Benim oğlumm da aynı. İçine meyve ve pekmez giren her şeyi yiyor. Sebze çorbası,püresi sebzenin kendisini yemiyor. Önce sebze yoğurt avokado tadımı yapmama rağmen meyveye alıştı. Nasıl normal yemekleri yiyecek ben de bilmiyorum

Uzun uykuları çok anlatmayın,nazar değmesin

Bugün oğlumun dişine baktım yarılmış gibi duruyor.galiba bir kaç güne ortaya çıkar ama bugün huysuzlugu yok gibi..
Valla anam babam usulü direk yemekten başlayacağım artık. Çorbalar i seviyor çünkü

Bal kabagini yedi. Artık çorbaya geçeceğim ben ya . Patatesi mesela 3 kez farklı günler de ara vererek denedim olmadı.

Bugün dişi yarılmış gibi duruyor. Bir kaç güne çıkar galiba. Tatlı patates hiç denemedim

Ben akşam bebeğe çorba yapmıştım yaklaşık yarım çay bardağı içti, kendimize de balık yaptım o kadar çok ağlayıp istedi ki vermek zorunda kaldım. Tuzsuz yerinden 1 tatlı kaşığından fazla yedi. Biz istemesek de onlar anam babam usulü istiyor

Evet öyleler. Ya da pişirme yöntemini sevmiyorlar .resmen sofraya saldıran çocuk. Buharda pisireiklerimize gelince öğüruyor

Ay kızlar dişler hayırlı olsun bizimki hala yok 7. Aydayız tam ama durum fecaat bugün artık boşuyodum babasını dayanılmaz geçiyo günler gece zaten bende kafayı yedim al izin sende bu hafta dedim biz bu çocuğu niye yaptık dedi afedersiniz verdim veriştirdim çok ağrıma gitti bu lafı sen niye varsın ki bu lafı ediceksen dedim şimdi bakmıyorum yüzüne bebekle oynuyo güya ben anca duş muş aldım ama kafam bi milyon hayatım pert olmuş gibi havalarda berbat dışarı mışarı hak getire zaten Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…