2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy gerçekten gülüyor maşallah paşaya sağlıcakla olsunda normal sezeryan fark etmez benimki aşağıdaydı çıktı daha sonra yanda dedi son kontrolde dr ama üzülme önmeli olan sağlıkla kavuşmanız

Valla telastan tam anlayamadim canim. Ama kese vajinadan gorunur hale gelmisti, esime bile gosterdi. 3 cm kalmis galiba. Kisalmista mi olmus bilmiyorum. Son 1 hafta 10 gunde olmustur bu dedi. Benim yaptigim bir sey ile cok alakasi yokmus vucut yapin dedi.

Benim adım Dilara öneririm yani heheheheh ben kız olursa diye liste yapmıştım bir bak istersen

Biricik

Toprak Alara

Anka

Nazenin

Anka aden

Aşkefza

Zaria (gün ışığı)

Alara

Ayperi

Balım

Devrim

Mislina

Carina (karına takım yıldızının adı )

Alara Sare

Devin devrim

Alara ada

Alara pera

Derin

Lidya

Mahur

Mihra

Aymira

Melina

Ay canım çok çok geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız

Evet karindan bakildi once, ve karindan gozukmuyordu aciklik dedi. Vajinal bakinca gordu. Geri karindan tekrar bakti. Yok karindan normal gorunuyor dedi tekrar.

Ter olmadığını düşünüyosan normal değil gibi benimde oluyor ama terlememe bağlıyorum
Yok ter değil geldiğini de anladım zaten hemen durdum o şekilde pijamama kadar olması benide biraz düşündürdü daha sonra tüm üstümü değiştirip biraz uyudum açıkçası üzüldüğüm için oğlumda da 30 haftada suyu azalmaya başladığı için hastaneye yattım

Evet karindan bakildi once, ve karindan gozukmuyordu aciklik dedi. Vajinal bakinca gordu. Geri karindan tekrar bakti. Yok karindan normal gorunuyor dedi tekrar.
Doktor hep karından bakıyor ayrıntılı dada baktı sıkıntı yok dedi..
Dualarımız seninle, ayaga kalkmayın hep yatın lavabo harici kalkmayın, yemek ayagınıza gelsin cok dıkkat edin

Demekki kısalmış karından görmediyse vajinal bakmak istemiş açıklığı öyle farketmiş evet yapı ile alakalı olabilir çok şükür erken öğrenmiş oldun canım benim geçmiş olsun çok dinlen dikişler iyice tutsun

Ne sen sor ne ben söyleyeyim ama isminden değil de genel karakterinden olduğunu düşünüyorum çok huysuz
bence kızlar böyle şimdiye kadar o kadar güzel büyüdü ki benim kızımda şimdilerde çok değişti şımarık hareketler yapıyor dış kapının kolunu tutup tırmanmaya çalışıyo küsüyo küsünce unutmuyo sen benden özür dilemedin ki diyo çok bilmiş bide

Biliyorum canım söylemiştin o yüzden ter değilse önemlidir dedim bi doktora gitsen mi ne zaman gittin en son istanbulun neresinde annenler biliyosundur burdaki hastaneleri az çok gerçi yoksa öneriyim dicektim

İstersen bir git doktora, akıntıdır ama sanırım enfeksiyonun var belki bir test yaparlar.

Biliyorum canım söylemiştin o yüzden ter değilse önemlidir dedim bi doktora gitsen mi ne zaman gittin en son istanbulun neresinde annenler biliyosundur burdaki hastaneleri az çok gerçi yoksa öneriyim dicektim
Annemde öyle diyor bi acele gidelim ama hiç buranın acilini bilmiyorum bşde beni iyice strese sokup yollamasınlar diye erteliyorum annem peşimde gidelim diye oda çok fazla olduğunu söyledi
İstersen bir git doktora, akıntıdır ama sanırım enfeksiyonun var belki bir test yaparlar.
Evet canım bende bundan şüphelendim bide bel ağrım var enfeksiyon için acilde birşey yaparlar mı acaba

Sokmazlar inşallah öyle düşünme canım kan tahlili idrar verirsin sonuçlara göre şase veriyolar zaten o rahatlatır seni enfeksiyon varsa ben gittiğimde sularına da baktılar iyi olduklarını söylemişlerdi karından

Tahlil yaparlar en azından suyuna da bakarlar , için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…