Annemde öyle diyor bi acele gidelim ama hiç buranın acilini bilmiyorum bşde beni iyice strese sokup yollamasınlar diye erteliyorum annem peşimde gidelim diye oda çok fazla olduğunu söyledi
Evet canım bende bundan şüphelendim bide bel ağrım var enfeksiyon için acilde birşey yaparlar mı acaba
Yok ter değil geldiğini de anladım zaten hemen durdum o şekilde pijamama kadar olması benide biraz düşündürdü daha sonra tüm üstümü değiştirip biraz uyudum açıkçası üzüldüğüm için oğlumda da 30 haftada suyu azalmaya başladığı için hastaneye yattım
Kizlar Ankara da geçen sene kızıma doğum yaptığım hastanede doğum paketi almıştım 25. Hafta sonrası aldım 8.700₺ odemistik bugün aradım 20.000 ₺ dediler şok oldum Yine haftam 25 olacak paket aldığımda.
Siz de ücretler nedir hani arasam belki daha ucuz hastane bulurum ama bu doktoru tanıyorum falan hiç riske atmadan aynı doktor ile bi daha doğuma gideyim diye düşünüyorum ama sizler ne kadar ödediniz ya da sadece doğum a ne kadar ödeyeceksiniz benim ücret çok mu sizce fiyat nasıl??????
Oğlum sünnet olduğu için bırakacak kimse bulamadık şimdilik ağrım iyi ama gece belki acile girerim haber veririm sizlerede bana enfeksiyon gibi geldi ama
bence kızlar böyle şimdiye kadar o kadar güzel büyüdü ki benim kızımda şimdilerde çok değişti şımarık hareketler yapıyor dış kapının kolunu tutup tırmanmaya çalışıyo küsüyo küsünce unutmuyo sen benden özür dilemedin ki diyo çok bilmiş bide
Aynı aynı benimkide hiç susmuyor hiç hemde kardeşlerine ablalık yapıcakmış renkleri öğreticekmiş çoğu şeyi kızımdan öğrenirler heralde annem çocukları hemen konuşturur diyo uykusunda konuşma bizde de var normal mi acaba
Aynı aynı benimkide hiç susmuyor hiç hemde kardeşlerine ablalık yapıcakmış renkleri öğreticekmiş çoğu şeyi kızımdan öğrenirler heralde annem çocukları hemen konuşturur diyo uykusunda konuşma bizde de var normal mi acaba
Benim kocam konuşur hala hatta soru sorunca cevap bile veriyor ilk yaptığında çok şaşırmıştım genelde alakasız şeyler söylüyor çünkü. Geçen gün yemeği fırından çıkardın mı diye sordu mesela
Kızlar, size bir şey soracağım. İki gündür bebeğin hareketlerini çok derinden hissediyorum. Daha güçlü olarak tarif edemem ama sanki daha içerden gibi. Geçen hafta daha bi yüzeydeymiş gibi geliyordu hareketleri. Tam olarak nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum.
Daha önce bir ara suyu çok demişti de, sonra düzeldi gerçi ama ben bunu hissedebilir miyim ki? Sadece sebebi suyu mudur? Yoksa büyümesi ile mi alakası var acaba? Doktora bunun için gidilir mi?
Geçenlerde bende de benzeri oldu o gün çok ayakta kalmıştım hiç oturmamıştım çok ayakta kalınca oluyor bence. Doktora sordum tekrarı yoksa ağrın yoksa ayakta kalmaktan olabilir dedi, çiş olmadığından ve ter olmadığından emindim bir anda geldi çünkü ıslaklık
Kızlar, size bir şey soracağım. İki gündür bebeğin hareketlerini çok derinden hissediyorum. Daha güçlü olarak tarif edemem ama sanki daha içerden gibi. Geçen hafta daha bi yüzeydeymiş gibi geliyordu hareketleri. Tam olarak nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum.
Daha önce bir ara suyu çok demişti de, sonra düzeldi gerçi ama ben bunu hissedebilir miyim ki? Sadece sebebi suyu mudur? Yoksa büyümesi ile mi alakası var acaba? Doktora bunun için gidilir mi?
Canım belki plasentanin arkasına geçmiştir telaş yapma çünkü doktor bana eğer plasenta bebeğin onunde olsaydı onu yastık göreve gibi düşün hareketlerini böyle geriden geriden hissederdin demişti
Canım belki plasentanin arkasına geçmiştir telaş yapma çünkü doktor bana eğer plasenta bebeğin onunde olsaydı onu yastık göreve gibi düşün hareketlerini böyle geriden geriden hissederdin demişti
Ha yok canım bebişin sadece konum değiştirmiş oluyor ben de onu ilk zamanlar tekmelerini hissetmiyorum diye sorduğumda soylemisti doktorum ordan hatırlıyorum yani.
Ha yok canım bebişin sadece konum değiştirmiş oluyor ben de onu ilk zamanlar tekmelerini hissetmiyorum diye sorduğumda soylemisti doktorum ordan hatırlıyorum yani.
Hah ben de onu diyecektim iyi ki hareketlerini hissediyorsun diye. Tabiiki canım birkaç gün devam ederse gidersin senin rahatlaman en önemlisi şu an için ben eminim ki birşeyi yoktur annesi telaşlanma, bebiklerimizi kucağımıza alana kadar akıl saglimizi koruyabiliriz inşallah
Geçenlerde bende de benzeri oldu o gün çok ayakta kalmıştım hiç oturmamıştım çok ayakta kalınca oluyor bence. Doktora sordum tekrarı yoksa ağrın yoksa ayakta kalmaktan olabilir dedi, çiş olmadığından ve ter olmadığından emindim bir anda geldi çünkü ıslaklık
Evet bende eminim yani anladım o an geldiğini ve kaldım o şekilde belim ağarıyordu şükür geçti eşim cuma günü gelirse bizi almaya cumartesi Bursa’da kendi doktoruma gidicem acillerden biraz çekiniyorum ama ağrım devam etse gidecektim
Yok ter değil geldiğini de anladım zaten hemen durdum o şekilde pijamama kadar olması benide biraz düşündürdü daha sonra tüm üstümü değiştirip biraz uyudum açıkçası üzüldüğüm için oğlumda da 30 haftada suyu azalmaya başladığı için hastaneye yattım
Aa ilk gebelikte öyle bir şey varsa belki gitmen iyi olabilir tabii benim kontrolüm ertesi gündü doktor suyuna da baktı çok iyiydi. Bel ağrısı bende de vardı ama biz kızıma oda yapıcaz ya baya kıyafet ayırdım dolapları boşalttım ondan olmuştur. Bir ayda 4 idrar yapıldı çünkü enfeksiyon yoktu bende
Hah ben de onu diyecektim iyi ki hareketlerini hissediyorsun diye. Tabiiki canım birkaç gün devam ederse gidersin senin rahatlaman en önemlisi şu an için ben eminim ki birşeyi yoktur annesi telaşlanma, bebiklerimizi kucağımıza alana kadar akıl saglimizi koruyabiliriz inşallah
Devlete al randevuyu için rahat eder. Ama bence ara sırq konumları degısıyor. Benım öyle degısık yerlerde gezıyorki tam asagı kasıklarımda sonra bıraz yukarda ayaklarını sankı karnıma dayayıp takla atıyor gıbı
Hani hareket etmezse korkarsında hareket varsa korkma ama içim rahat eder dersen git devlete