Kendini yormuşsun ondan bence aynısı oldu banadaEvet bende eminim yani anladım o an geldiğini ve kaldım o şekilde belim ağarıyordu şükür geçti eşim cuma günü gelirse bizi almaya cumartesi Bursa’da kendi doktoruma gidicem acillerden biraz çekiniyorum ama ağrım devam etse gidecektim
Devlete ayın 23üne randevu almıştım, şansımı denerim ama istanbulda daha öncesine pek sanmıyorum yer bulayımDevlete al randevuyu için rahat eder. Ama bence ara sırq konumları degısıyor. Benım öyle degısık yerlerde gezıyorki tam asagı kasıklarımda sonra bıraz yukarda ayaklarını sankı karnıma dayayıp takla atıyor gıbı
Hani hareket etmezse korkarsında hareket varsa korkma ama içim rahat eder dersen git devlete
Yok yok hıc korkma hareket ettıgı surece elinde kordonla gezıntıye cıkmıstırDevlete ayın 23üne randevu almıştım, şansımı denerim ama istanbulda daha öncesine pek sanmıyorum yer bulayımneyseki hareket ediyor gerçekten çok şükür benim de hep değişik yerlerde geziyordu da bu sefer daha farklı, belki değişecektir bu da
Geçmiş olsun canımSelamlar. 23. Hafta detayli ultrasonumda aciklik oldugu icin acil yatis ve serklaj yapildi.
Detayli cok guzel baslamisti, ve karindan hic gozukmedi bu durum. Vajinal da bakalim diyince göründü. Aralik annelerine detayli yazdim.
Hic agrim yoktu hic belirtim yoktu, kos dese doktor kosardim yani o kadar rahattim.
Hersey yolunda olsa da vajinal muayeneden cekinmeyin lutfen kizlar, ornek olayim size.
Dikis yapilmasa en gec 10 gune suyun gelirdi dedi. Su geldikten sonra da yapacak hicbirsey yokmus maalesef.
Hala risk var uzanarak ve dua ile bekliyoruz. Bu gece hastanedeyiz
Merhaba kızlar . Benimde bir kızım olacak ama işim bulamıyorum. Hah tamam diyeceğim bir isim ne zaman bulurum bilemiyorum. Betül Kübra Şeyma Büşra Dilara İnci Duru İpek gibi isimleri seviyorum. Ayşe Betül biraz içime sindi ama hala tamam diyemedim. Önceden Neva ismini beğeniyordum kızım olursa koyarım diyordum .Kız anneleri sizde durumlar ne?
Çok geçmiş olsun. Erken farkedilmesine sevindim. Zamanında sağlıkla gelsin inşallahSelamlar. 23. Hafta detayli ultrasonumda aciklik oldugu icin acil yatis ve serklaj yapildi.
Detayli cok guzel baslamisti, ve karindan hic gozukmedi bu durum. Vajinal da bakalim diyince göründü. Aralik annelerine detayli yazdim.
Hic agrim yoktu hic belirtim yoktu, kos dese doktor kosardim yani o kadar rahattim.
Hersey yolunda olsa da vajinal muayeneden cekinmeyin lutfen kizlar, ornek olayim size.
Dikis yapilmasa en gec 10 gune suyun gelirdi dedi. Su geldikten sonra da yapacak hicbirsey yokmus maalesef.
Hala risk var uzanarak ve dua ile bekliyoruz. Bu gece hastanedeyiz
Benim de 50likte yüksek çıktı. Şimdi tekrar yapılacak artık 75 mi 100 mu olur onu çok bilmiyorum. Sadece 2. test yapılana kadar şeker ve karbonhidrat konusuna dikkat ediyorum. Doktorum böyle birsey söylemedi gerçi şu aşamada ama ben biraz suyunu çıkarmıştım zaten. Siz de 2 test arasi dikkat etmiş miydiniz yoksa akışına mi bıraktınız? İnşallah benim de 2. yükleme sonrasi değerlerim güzel çıkar.Kızlar şeker yüklemesi hakkında güncellememi yapıyorumPazartesi günü 50 lik şeker yüklemesi sonucum yüksek çıkmıştı doktorum 75 lik tekrar yükleme istemişti şükür sonuçlarım temiz çıktı
Eki Görüntüle 3287596
Ben dedim kan uyuşmazlığım var.28.hftamdayım ,depolarda iğne yokmuş işin açıkcası onun için geldim dedim. Gittiğim doktoru falanda sordular. Sistemde benim negatif olduğum kayıtlı hemen eşiminden ehliyet fotokobisi alıp yatışımı yaptılar.iğne gelene kadar bekledim. Vurulunca çıktımTest yapıldımı öncesi yoksa bu haftada vurulması gerekiyor deyıp mi vurdular .
Önemli olan hareketlerindeki süreklilik inanın, benzer günler bende yaşadımDevlete ayın 23üne randevu almıştım, şansımı denerim ama istanbulda daha öncesine pek sanmıyorum yer bulayımneyseki hareket ediyor gerçekten çok şükür benim de hep değişik yerlerde geziyordu da bu sefer daha farklı, belki değişecektir bu da
Canım sadece tatlıyı kestim ben normalde de karbonhidrat çok tüketen biri değilim ama tatlıya düşkünlüğüm varBenim de 50likte yüksek çıktı. Şimdi tekrar yapılacak artık 75 mi 100 mu olur onu çok bilmiyorum. Sadece 2. test yapılana kadar şeker ve karbonhidrat konusuna dikkat ediyorum. Doktorum böyle birsey söylemedi gerçi şu aşamada ama ben biraz suyunu çıkarmıştım zaten. Siz de 2 test arasi dikkat etmiş miydiniz yoksa akışına mi bıraktınız? İnşallah benim de 2. yükleme sonrasi değerlerim güzel çıkar.
Benim de 50'likte yüksek çıktı. Tabi beslenmenin suyunu çıkarmıştım ondan önce. 3 gün sonra 75'lik yapıldı. 3 gün dikkat ettim yememe sonuçlar normal çıktı. Umarım sizin de öyle olurBenim de 50likte yüksek çıktı. Şimdi tekrar yapılacak artık 75 mi 100 mu olur onu çok bilmiyorum. Sadece 2. test yapılana kadar şeker ve karbonhidrat konusuna dikkat ediyorum. Doktorum böyle birsey söylemedi gerçi şu aşamada ama ben biraz suyunu çıkarmıştım zaten. Siz de 2 test arasi dikkat etmiş miydiniz yoksa akışına mi bıraktınız? İnşallah benim de 2. yükleme sonrasi değerlerim güzel çıkar.
ya benim de oluyor baya aktığını hissediyorum hatta idrar kaçırdım sanıyorum ama bakınca su gibi , doktora anlattığımda akıntıdır normal dedi ama su gibi diye ısrarla söyledim normal dedi ona da, ben de rahatlamıştım ama şimdi senin su azaldığı için hastaneye yatmıştım demen kafamı karıştırdı benim de ne yapmak lazım kiYok ter değil geldiğini de anladım zaten hemen durdum o şekilde pijamama kadar olması benide biraz düşündürdü daha sonra tüm üstümü değiştirip biraz uyudum açıkçası üzüldüğüm için oğlumda da 30 haftada suyu azalmaya başladığı için hastaneye yattım
Aslında eczanede satılan testler oluyormuş. Akıntı mı amniyon sıvısı mı anlamak için. Ben bir kaç yerde okudum ama kullanmadım belki öyle bir şey alınabilir emin olmak içinya benim de oluyor baya aktığını hissediyorum hatta idrar kaçırdım sanıyorum ama bakınca su gibi , doktora anlattığımda akıntıdır normal dedi ama su gibi diye ısrarla söyledim normal dedi ona da, ben de rahatlamıştım ama şimdi senin su azaldığı için hastaneye yatmıştım demen kafamı karıştırdı benim de ne yapmak lazım ki
Biz ''Zeren'' koyacağızMerhaba kızlar . Benimde bir kızım olacak ama işim bulamıyorum. Hah tamam diyeceğim bir isim ne zaman bulurum bilemiyorum. Betül Kübra Şeyma Büşra Dilara İnci Duru İpek gibi isimleri seviyorum. Ayşe Betül biraz içime sindi ama hala tamam diyemedim. Önceden Neva ismini beğeniyordum kızım olursa koyarım diyordum .Kız anneleri sizde durumlar ne?
aa ilk kez duydum varsa alınabilir gerçekten insan endişeleniyor çünkü ister istemezAslında eczanede satılan testler oluyormuş. Akıntı mı amniyon sıvısı mı anlamak için. Ben bir kaç yerde okudum ama kullanmadım belki öyle bir şey alınabilir emin olmak için
İçeride neler oluyor bazen merak ediyorumKızlar, size bir şey soracağım. İki gündür bebeğin hareketlerini çok derinden hissediyorum. Daha güçlü olarak tarif edemem ama sanki daha içerden gibi. Geçen hafta daha bi yüzeydeymiş gibi geliyordu hareketleri. Tam olarak nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum.
Daha önce bir ara suyu çok demişti de, sonra düzeldi gerçi ama ben bunu hissedebilir miyim ki? Sadece sebebi suyu mudur? Yoksa büyümesi ile mi alakası var acaba? Doktora bunun için gidilir mi?
Benim vajinal muayenede su gibi geldi. Ama doktor 5 kere kontrol etti amniyo degil dedi. Zaten daha sarimtirak olur rengi dedi. Kese cevresinde rahimde de su var. Buyuk ihtimal o geldi dedi. Belki sizin de oyle bir seydirAslında eczanede satılan testler oluyormuş. Akıntı mı amniyon sıvısı mı anlamak için. Ben bir kaç yerde okudum ama kullanmadım belki öyle bir şey alınabilir emin olmak için
ya benim de oluyor baya aktığını hissediyorum hatta idrar kaçırdım sanıyorum ama bakınca su gibi , doktora anlattığımda akıntıdır normal dedi ama su gibi diye ısrarla söyledim normal dedi ona da, ben de rahatlamıştım ama şimdi senin su azaldığı için hastaneye yatmıştım demen kafamı karıştırdı benim de ne yapmak lazım ki
Eski gebeliğimde forumdan bir arkadaşımız yaptırmıştı akıntı çıktı. Yanlış yönlendirmek istemem ama bana doktorum sen suyu biliyorsun ne kadar çok geldiğini akıntıdır o önemli değil dedi. Su olsa muhakkak yakın zamanda bence tekrarı olurdu benim suyum gelmedi doktor patlattı ama çiş gibi bir şey değil ben diyim 3 litre siz diyin 5 litre öyle bir su içimizdekiAslında eczanede satılan testler oluyormuş. Akıntı mı amniyon sıvısı mı anlamak için. Ben bir kaç yerde okudum ama kullanmadım belki öyle bir şey alınabilir emin olmak için
Sağlık haberlerin ile dönersin inşallahSelam kızlar ben 23. Haftamda detaylı girdiğimde bebeğimin sağ parmaklrı ikisi yumulu sol parkmalrın 3’ü yumulu olarak gözüküyor dedi doktor ve biizi çok korkutu
Nerolojik olabilir dedi ama her hangi başka bir aksi durum gözükmuyor sadece parmaklarını yumulu ama ben hissediyorum ki bebeğimin sağlıklıdır inşallah
Önümüzdeki salı tekrar deraylı’ya giricem 29. Hafta oluyor kontrol amaçlı lütfen dua edin inşallah güzel bir haberle evimize döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?