2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kendini yormuşsun ondan bence aynısı oldu banada

Devlete ayın 23üne randevu almıştım, şansımı denerim ama istanbulda daha öncesine pek sanmıyorum yer bulayım neyseki hareket ediyor gerçekten çok şükür benim de hep değişik yerlerde geziyordu da bu sefer daha farklı, belki değişecektir bu da

Yok yok hıc korkma hareket ettıgı surece elinde kordonla gezıntıye cıkmıstır

Geçmiş olsun canım erken müdahale edilmesi çok iyi olmuş.. Herkesin hamılelık süreci apayrı, doğumu bambaşka.. Umarım zamanında sağlıkla kucağına alırsın

Benım ismim değişik aslında.. Beğenirsen koy istersen ismim berre.. Berre de oluyo Berra da oluyo.. İkisinin de anlamı var... Ama yasaklı Bi isim.. Peygamber efendimiz kendi nefsini temizler kusurlarını görmez diye, isim insana zuhur eder ya, yasaklamış

Çok geçmiş olsun. Erken farkedilmesine sevindim. Zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Benim de 50likte yüksek çıktı. Şimdi tekrar yapılacak artık 75 mi 100 mu olur onu çok bilmiyorum. Sadece 2. test yapılana kadar şeker ve karbonhidrat konusuna dikkat ediyorum. Doktorum böyle birsey söylemedi gerçi şu aşamada ama ben biraz suyunu çıkarmıştım zaten. Siz de 2 test arasi dikkat etmiş miydiniz yoksa akışına mi bıraktınız? İnşallah benim de 2. yükleme sonrasi değerlerim güzel çıkar.

Test yapıldımı öncesi yoksa bu haftada vurulması gerekiyor deyıp mi vurdular .
Ben dedim kan uyuşmazlığım var.28.hftamdayım ,depolarda iğne yokmuş işin açıkcası onun için geldim dedim. Gittiğim doktoru falanda sordular. Sistemde benim negatif olduğum kayıtlı hemen eşiminden ehliyet fotokobisi alıp yatışımı yaptılar.iğne gelene kadar bekledim. Vurulunca çıktım

Önemli olan hareketlerindeki süreklilik inanın, benzer günler bende yaşadım tabiki yine doktoruna danışırsın çünkü bende içten içe ne kadar problem olmadığını hissetsem de doktoruma danışmadan rahat edemeyenlerdenim, ilk gebelik diye herhalde

Canım sadece tatlıyı kestim ben normalde de karbonhidrat çok tüketen biri değilim ama tatlıya düşkünlüğüm var
Benim ikinci testte değerim güzel çıktı ama yinede doktorum tatlı ve karbonhidrata dikkat et dedi, o yüzden olabildiğince normal zamanda da uzak durmak lazım

Benim de 50'likte yüksek çıktı. Tabi beslenmenin suyunu çıkarmıştım ondan önce. 3 gün sonra 75'lik yapıldı. 3 gün dikkat ettim yememe sonuçlar normal çıktı. Umarım sizin de öyle olur

ya benim de oluyor baya aktığını hissediyorum hatta idrar kaçırdım sanıyorum ama bakınca su gibi , doktora anlattığımda akıntıdır normal dedi ama su gibi diye ısrarla söyledim normal dedi ona da, ben de rahatlamıştım ama şimdi senin su azaldığı için hastaneye yatmıştım demen kafamı karıştırdı benim de ne yapmak lazım ki

Aslında eczanede satılan testler oluyormuş. Akıntı mı amniyon sıvısı mı anlamak için. Ben bir kaç yerde okudum ama kullanmadım belki öyle bir şey alınabilir emin olmak için

Biz ''Zeren'' koyacağız
Anlamı : Zeki, kavrayışlı, anlayışlı demekmiş belki fikir olur sana ve karar veremeyen nicelerine :)
Aslında eczanede satılan testler oluyormuş. Akıntı mı amniyon sıvısı mı anlamak için. Ben bir kaç yerde okudum ama kullanmadım belki öyle bir şey alınabilir emin olmak için
aa ilk kez duydum varsa alınabilir gerçekten insan endişeleniyor çünkü ister istemez

İçeride neler oluyor bazen merak ediyorum bence konumundan dolayı bu şekilde hissetmişsindir annesi korkma hepsi sağlıkla gelsin mesela bende dün çok aşağıda hissediyordum korktum biraz sonra gece yukarıda hissettim şimdi göbek deliği çevresinde hissediyorum sürekli değişiyor galiba yerleri şimdilik alanları hala geniş galiba

Benim vajinal muayenede su gibi geldi. Ama doktor 5 kere kontrol etti amniyo degil dedi. Zaten daha sarimtirak olur rengi dedi. Kese cevresinde rahimde de su var. Buyuk ihtimal o geldi dedi. Belki sizin de oyle bir seydir

Selam kızlar ben 23. Haftamda detaylı girdiğimde bebeğimin sağ parmaklrı ikisi yumulu sol parkmalrın 3’ü yumulu olarak gözüküyor dedi doktor ve biizi çok korkutu
Nerolojik olabilir dedi ama her hangi başka bir aksi durum gözükmuyor sadece parmaklarını yumulu ama ben hissediyorum ki bebeğimin sağlıklıdır inşallah
Önümüzdeki salı tekrar deraylı’ya giricem 29. Hafta oluyor kontrol amaçlı lütfen dua edin inşallah güzel bir haberle evimize döneriz

Eski gebeliğimde forumdan bir arkadaşımız yaptırmıştı akıntı çıktı. Yanlış yönlendirmek istemem ama bana doktorum sen suyu biliyorsun ne kadar çok geldiğini akıntıdır o önemli değil dedi. Su olsa muhakkak yakın zamanda bence tekrarı olurdu benim suyum gelmedi doktor patlattı ama çiş gibi bir şey değil ben diyim 3 litre siz diyin 5 litre öyle bir su içimizdeki

Bu arada havuç suyu arttırıyor diye hatırlıyorum ben ilk gebelikte öyle okumuştum

Sağlık haberlerin ile dönersin inşallah

Kızlar sizinle karnınızda sertleşme var mı ? Günde birkaç kez karnımda bir yere dayanmış gibi gerginlik oluyor bu hafta başladı ilk yaşadığımda korktum biraz sonra araştırdım normal diyen çok kişi var bebek büyüdüğü için (düzenli aralıklarla 5-10 dk da bir olmuyorsa sıkıntı yok diyorlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…