2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim vajinal muayenede su gibi geldi. Ama doktor 5 kere kontrol etti amniyo degil dedi. Zaten daha sarimtirak olur rengi dedi. Kese cevresinde rahimde de su var. Buyuk ihtimal o geldi dedi. Belki sizin de oyle bir seydir
Hafta büyüdükçe akıntı daha sıvı hale geliyormuş bebeğin ağırlığıyla beraber .

Otururken değil de bir ayaklanayım, yürüyeyim bizimki sanki dışarı çıkacak olduğu yerden. Sertleşiyor o zamanlar.

Vallahi bilemedim ki canım benim baya yüksek çıkmış ama doktor diyetisyen e git dedi ben endokrinoloji ye falan gönderir sanmıştım
Ben de kamera almalıyım ama monitorlu istiyorum sürekli telefona bağımlı olmasın ekran diye de fiyatlar uçmuş
Valla benim magnezyum demir d hiç birine bakmamış bi b12 ye bakmış anlamadım ve çok sinir oldum 3 hafta sonra gidince mutlaka isticem neden yarım yamalak baktı bilmiuorum sonuçta vitaminler depoları önemli ve bakmamış

evet o yüzden uyarmak istedim çok sakıncalı çünkü ilk bir hatta 2 yaş öncesi şırınga ile boşaltım yapılması Allah korusun

İlki kaçtı unuttum ?
Peki buna doktor ücreti dahil mi? Yoksa sadece hastane mi?
Ben aldım paket 18.500 e herseu dahil içinde

Benim de 50'likte yüksek çıktı. Tabi beslenmenin suyunu çıkarmıştım ondan önce. 3 gün sonra 75'lik yapıldı. 3 gün dikkat ettim yememe sonuçlar normal çıktı. Umarım sizin de öyle olur

E ebbs N Nilufer__ bgm21
Kizlar 50 lik şeker sonuçlarınız kaçtı bilmiuorim ama hepinizin doktoru testi tekrar ettirmiş benimki ettirmedi acaba çok yüksek diye mi benim 177 çıktı? Neden testi tekrar ettirmedi acaba

soyasosu bir sorum olabilir mi acaba şekerim çıkınca diyetisyene yönlendirildim öğle yemeğinde sebze çorba ya da sebze tam buğday ekmeği var ama sıcakta her gün böyle beslenmek zor yulaf yiyebilir miyim diye sordum ama hayır dedi acaba neden ki yulaf yiyemeyecek miyim hiç

Hakkaten mi.. Teknolojiye bak arkadaş
Aslında çok uzun zamandır var fakat Şuan bi çoğu eczanede yok bu ürün belki netten bulup söylenebilir ama kesin sonuç amnısure testi var doktorun yaptığı bu %100 sonuç veriyor ama bende onu yaptıramıyorum bu kağıtlardan bulursam eve alıcam ilk fırsatta

Benim 50 lik sonucum 158 çıkmıştı canım.. doktorum 50 lik net sonuç vermez devlette yaptırmışsın doğru sonuç için 75 lik tekrar yaptır dedi bende takipli olduğum hastanede 75 lik yaptırdım şükür şeker çıkmadı doktorun ile tekrar konuş istersen

Niye yaptıramıyorsun bişey yok ki onda pede test çubukları konuluyor bi yarım saat gebe dolaştırılıyor yada duruma göre daha uzun süre eğer sıvı gelince teste konular çubukların rengine göre anlaşılıyor amniyon sıvısı mı yoksa akıntı mı olduğu basit bi yöntem yani acı sızı yok

Benim 50'lik sonucum 154 çıkmıştı. Asm'de yaptırmıştım. Normalde özel takipliyim. Özeldeki doktorum da 75'lik yeniden istedi. O yüzden yaptırdım. Ama seninki baya yüksek çıkmış. Belki de 75'te de yüksek çıkar diye öngördü. 75'in referansı mesela 180di bende. İçin rahat etmiyorsa konuş doktorunla daha net açıklama yapar.

Kızlar 25. Haftadan yani 6. Aydan sonra bebek daha hızlı kilo alıyor onu biliyorum. Peki biz annelerde öyle miyiz bizde hızlı mı kilo alıyoruz yoksa yine aynı seviyede yiyerek aylık 1.5-2 kg arasında kalıyor muyuz?

1.5 aydır kilom sabit 19. haftadan bildiryorum. Ama bebiş alıyor. 2 hafta önce aniden 2 kilo verdim, ki normalde görmüşsünüzdür 3 günde 3 kilo falan alırım skdgjsdklgs

Yok canım benim dedğim vajinal muayeneyle yapılan test rahim ağzımdan çubukla sıvı alınıyor oğlumda yaptıramadım kovdu dr zaten beni benim vajinusmus geçmişim var maalesef hala o çatalı ve muayeneyi yenemedim

1.5 aydır kilom sabit 19. haftadan bildiryorum. Ama bebiş alıyor. 2 hafta önce aniden 2 kilo verdim, ki normalde görmüşsünüzdür 3 günde 3 kilo falan alırım skdgjsdklgs
19. Haftadan şimdiye kadar mı hiç kilo almadın

Arkadaşlar okuyorum da amniyosentez sıvısı olduğunu düşünenler var . Korkmayın emin olun sızıntı olsa anlarsınız öyle tek sefer değil her ayağa kalktığınızda akar ve durmaz üstelik oldukça fazladır. Suyu azalanlar mutlaka havuç suyu içip Armut yesinler mucize iyi gelir kızımda bu sayede azalan su arttı. Son olarak ille de şüphe ediyorsaniz kirtasiyeden tarlusal kağıdı alın onunla eczanede satılan ürün aynıdır

Ciddi bir karbonhidrat kısıtlamasına gitmiş ama yulaf aynı zamanda lifli olduğu için kan şekerinin kontrolünü sağlar. Mesela kaç dilim ekmek vermiş ki? İki dilim ekmek yerine süt veya yoğurt ile 2 yemek kaşığı kadar yulaf tüketilebilir bence. Ama o öğünde ekmek yememek lazım tabi. Bir de meyveyle tüketmemen gerekir. Önemli olan glisemik indeksi düşük besinler ile beslenmen. İnternette bir sürü tablo var bunları gösteren onlardan faydalanabilirsin. Bir ay kadar dikkat etsen düzelir, stres yapma.

Ay ne 19'uuu yanlış yazmışım. 29. haftadan bildiriyoruuum. 1.5 aydır almıyorum işte :) Haftalık dalgalanmalar oldu tabi ama kilo bile verdim saçma sapan bir şekilde.
Allah Allah çok değişik ben bi sadece geçen ay 700 gr almıştım onunda 200 gr bebeğe gitmişti bir daha o kadar az kiloyla karşılaşabileceğimi sanmıyorum şu an kaç kilosun

Galiba sizin sonuçlar çok da yüksek değil diye sınır 140 zaten tekrarladı benimki cok yüksek diye her türlü yüksek çıkar diye düşündü belki de bilmiyorum ama endokrinoloji ye git ya da insülin başla da demedi diyetisyen e git dedi d3 ben asla diyetisyen listesine uyumam kızım daha 1 yaşında doğru düzgün yemek yapamam yemek saatlerim de değişir o gün aklıma ne esers3 yaparım ya da kahvaltılık yeriz yani ben diyet listesi falan takip edecek kadar müsait değilim inanın
Hamileligimin başından beri aynı kilodayim yani 0 kilo aldım kızımda da bu böyleydi hatta doğuma girerken hamile kaldığım kilodan -5 olarak girdim yani ben kilo almasam da bebek kilo alıyordu bu yüzden sorun yok ille almak lazım yoksa sıkıntı var demek değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…