Ben de tam tersi, her şeyi sorgulamadan rahat edemiyorum doktoruma kalsiyumu özellikle soracağım bir dahakine, psikolojik olarak dişlerimin çürüdüğünü hissetmeye başladım bir anda
Ya biliyor musun? Normalde her şeyi sorgularım hatta kafama yatmıyorsa yapmam bile. Kadının değişik bi tarzı var. Bir şey diyince zaten mantıklı bir şekilde anlatıyor ve sorgulayamıyorsun. Kendinde o hakkı görmüyorsun bile shshs baya baskın karakterli biri
Evet evet var ama dikkat etmek gerekiyor. Unutulmasın diye araya o bilgiyi iliştirdim Ben Ünal markasının olgunlaştırılmış peynirini çok severim mesela ama pastörize sütten değilmiş, gebelik süresince almadım o yüzden
50 cm çok alınmamalı bencede bazı bebekler 50 cm uzun doğuyor veya ayaklı çok alamamak lazım 0,3 alabilirsin birde bazı markalarda 0,1 var onlar bi tık daha uzun
1,70 im ben 4 cm varsa sana daha iyi olur göbeğimin üstüne çektim bide şöyle düşündüm daha doğuma 2 ay var doğumdan sonra karnım da hemen gitmeyecek sonra dedimki ancak olur arada doğum yapacağımı unutuyorum ben
Kızlar pijama takımında hangi beden almalıyız? Şu an 162ye 62 kiloyum. Evde giydiğim tişörtlerde rahatlık için L giyiyorum ama M de oluyor. Şöyle bir model beğendim pijama için
Kızlar pijama takımında hangi beden almalıyız? Şu an 162ye 62 kiloyum. Evde giydiğim tişörtlerde rahatlık için L giyiyorum ama M de oluyor. Şöyle bir model beğendim pijama için
Buranın pijamaları çok güzel yeğenimde aldı beyaz bir takım bence geniş al biraz canım daha doğuma iki ay var bide ödem olur ama benim gibi 2 beden büyğk alma
Kızlar daha önce sleepy kullanan oldu mu? Ben kızımda hep prima kullandım. Sleepy ve molfixi de çok övüyorlar. Kullananlar yorum yapabilir mi? Bir de ıslak mendilde hep pampers kullanmıştım farklı kullanan beğenenler var mı?
Kızlar daha önce sleepy kullanan oldu mu? Ben kızımda hep prima kullandım. Sleepy ve molfixi de çok övüyorlar. Kullananlar yorum yapabilir mi? Bir de ıslak mendilde hep pampers kullanmıştım farklı kullanan beğenenler var mı?
Ben ıslak mendilde sleppy yenidoğan kullandım çok memnundum bunda da onu kullanıcam. Bezde prima ama gerçekten sızdırma yok pişik yok. Zaten 2 yaşında öğreniyor tuvaletini yapacak bir şey yok artık
Ben uni baby diyorum ıslak mendilde hatta stoğumu yaptım. Bezde de ben primayı beğenmiyorum alerji yaptığını çok duydum. Çevremden araştırdım molfix kullanıcam
Ben uni baby diyorum ıslak mendilde hatta stoğumu yaptım. Bezde de ben primayı beğenmiyorum alerji yaptığını çok duydum. Çevremden araştırdım molfix kullanıcam
Ben ıslak mendilde sleppy yenidoğan kullandım çok memnundum bunda da onu kullanıcam. Bezde prima ama gerçekten sızdırma yok pişik yok. Zaten 2 yaşında öğreniyor tuvaletini yapacak bir şey yok artık
Bende onlara çok baktım karar veremedim bir türlü. İnstagramda nakış sepeti diye bir yer var sormuştum 500 tl ye yapıyormuş ama fiyatı uygunmudur bilmiyorum
Bende onlara çok baktım karar veremedim bir türlü. İnstagramda nakış sepeti diye bir yer var sormuştum 500 tl ye yapıyormuş ama fiyatı uygunmudur bilmiyorum
Slepy kullandım ama sadece bi paket yani güzel ama çok da kaliteli değil. Molfix çok güzel ama malesef ürün yenileme yapılmış eski ambalaj ürün bulursan mutlaka al yeni üretimlerden uzak dur derim . Islak mendil hep baby turco yeni doğan doğadan kullandım içinde hiç bir ürün olmayan saf olanı çok memnunum