2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy o haftalardan sonra dönebiliyorlarmı maşallah güzel kıza ama belliki size doğumda süpriz yapacak
Valla dönmüş ama bundan sonra dönmesi daha zor gibi genelde maks 32 diyolar dönmesi için. Dönmezse bana sezaryen yolları görünür. Şişko bide bence zor döner o

Kızlar yine cıktım hastaneden.. Yine bişey yok dıolar.. Ama bu sefer doktor nörolojiye yönlendirdi.. Polıklınıge gitmeniz lazım dıo.. Cok spesifik bişey tarıf edıosunuz dedi.. Magnezyum fılan ıstedm ama alakası yok dedı, onu gebelıkle ılgılı agrılar için verıoruz dedi.. Akıntınız fazla dedi, fitil verdi.. Bu hafta naapcam ben bu yuruyusle bılmıorm.. Allahm kolaylastrsn

Ben hiç sormadım o da ilk defa söyledi az diye. Daha önceleri de sormadan iyi diyordu. Sonra yandaki doktor arkadaşına yolladı beni. O da bir baksın teyit edelim dedi o da aynı şeyi söyledi.profesöre danış ona göre ciğer geliştirici serum falan yaparız burda dedi o kadar.

Valla dönmüş ama bundan sonra dönmesi daha zor gibi genelde maks 32 diyolar dönmesi için. Dönmezse bana sezaryen yolları görünür. Şişko bide bence zor döner o
Bende öyle diyecektim kuzum ama belki yanlış anlaşılır diye demek istemedim olsun canı sağolsun doğsunda sağlıkla hiç önemli değil sadece başı yukarda olunca zor oluyor azcık mide şikayeti olarak gerçi benimkinin ayakları resmen midemde ya dönüp dönüp tekme atıyor

Ayy hiç yanlış anlamam hiç öyle huylarım yoktur. Burada iyice arkadaş oluyoruz
Ben doğum şekline de çok takılmıyorum aslında her şey bizim elimizde olmuyor. Bebek nasıl gelmek isterse öyle doğacak. Yeterki sağlıklı olsunlar

Anladım artık haftamız baya ileride üç dört hafta daha en az dayansalar harika olur ben ciğer geliştiriciyi oldum ilkinde hatta doğuruyorum diye yattım geri çıktım çok komikti şimdi geçmişe bakıp düşününce ama bebek doğmadı yeterli sancım yok günü erken diye geri yolladılar, hiç belli de olmuyor. Hatta bebeğe kortizon yükledim boşuna bak zaten haftasında doğdu diye baya kendime yüklenmiştim. Ama doktor öneriyorsa olmak tabii çok önemli yoğun bakım süresini en minimumda tutar inşallah hiç gerek kalmaz öyle şeylere 36 dam önce hiç birimiz doğurmak zorunda kalmayız

Amin hatta ben 36 ya kadar çalışmak istiyorum mümkünse. Kızım kreşe alışmaya başladı gönül rahatlığıyla işime giderim.izinlerimi doğum sonrasına saklamak istiyorum hayırlısıyla.

Amin hatta ben 36 ya kadar çalışmak istiyorum mümkünse. Kızım kreşe alışmaya başladı gönül rahatlığıyla işime giderim.izinlerimi doğum sonrasına saklamak istiyorum hayırlısıyla.
İnşallah inşallah

E ebbs kuzu bu arada benim doktorum 32+0 da verecek raporu. Gelmene gerek yok dedi. Sekreterini arayacağım o gün. O çalışabilir raporunu verecek
Bizim kontrolümüz de 4 gün sonraya denk geliyordu hem kontrol hem rapor ikisini bir arada halletmeye karar verdik. 4 gün önceden kontrole gitmek sorun yaratmaz diye düşündüm. Hem şu su işini çok taktım kafaya daha iyi olur benim için ♥

Su işini takma, benim doktorum suyu çok iyi dedi miktar söylemedi. Sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi demiş öyle düşün

Kendi doğum günüm 30 Ekim. Bizim kızçe de o tarihte doğsun istiyorum artık
Sez olursa doktorunla ayarlayabilirsin normalde her dr 38+5 de yapıyor sezeryanı benim dr 39 dan sonra yapıyor 3 Kasım dedi hatta ama ben 27 ekimde doğurcam diyorum en başından beri oda tam 38+0 denk geliyor ayy dursun içerde durabildiği kadar

Almanya’da da bekletiyorlar sonuna kadar eğer sezeryansa. Ben kızımı 40. Haftada doğurdum.Ama şimdi Türkiye’deki doktorum 38 den itibaren yaparım dedi. Hayırlısıyla doğsunlar inş

Benimki de sezeryana dönersek 39da yaparız deri, her yiğidin yoğurt yeme farkı

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır eşimle ayrıydık malum. Yaklaşık 1.5aydır ilişkimiz olmadı. İlk ilişkimizde bende biraz kanama oldu. Fark ettiğimiz an ilişkiyi bitirdik. Sonrasında çok az daha kan geldi ama açıkçası gözümü korkutacak bir miktar değildi. Çikolata yiyip soluma yattığımda da kızçemin hareketlerini hissediyorum. Sizce fazla mı rahat davranıyorum? Kanama miktarı fazla olsaydı hastaneye gidecektim ama; çok ama çok az bir miktar kanama oldu. Uzun süre ilişkiye girmediğimde eskiden de ilk ilişkide kanamam olurdu. Birazcık rahatlığım burdan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…