Valla dönmüşAyy o haftalardan sonra dönebiliyorlarmımaşallah güzel kıza ama belliki size doğumda süpriz yapacak
Ben hiç sormadım o da ilk defa söyledi az diye. Daha önceleri de sormadan iyi diyordu. Sonra yandaki doktor arkadaşına yolladı beni. O da bir baksın teyit edelim dedi o da aynı şeyi söyledi.profesöre danış ona göre ciğer geliştirici serum falan yaparız burda dedi o kadar.Kızlar suyun derecesini siz mi soruyorsunuz doktor mu söylüyor? Ben suyu iyi mi diye sorduğumda evet gayet iyi şu siyah yerler hep su diyor derece filan demiyor amaciğer geliştiriciyi ben ilk gebelikte olmuştum sanırım 2 doz 12 saat arayla diye hatırlıyorum, inşallah bunda kimse olmadan atlatırız
Bende öyle diyecektim kuzum ama belki yanlış anlaşılır diye demek istemedimValla dönmüşama bundan sonra dönmesi daha zor gibi genelde maks 32 diyolar dönmesi için. Dönmezse bana sezaryen yolları görünür. Şişko bide bence zor döner o
Ayy hiç yanlış anlamam hiç öyle huylarım yoktur. Burada iyice arkadaş oluyoruzBende öyle diyecektim kuzum ama belki yanlış anlaşılır diye demek istemedimolsun canı sağolsun doğsunda sağlıkla hiç önemli değil sadece başı yukarda olunca zor oluyor azcık mide şikayeti olarak gerçi benimkinin ayakları resmen midemde ya dönüp dönüp tekme atıyor
Anladım artık haftamız baya ileride üç dört hafta daha en az dayansalar harika olurBen hiç sormadım o da ilk defa söyledi az diye. Daha önceleri de sormadan iyi diyordu. Sonra yandaki doktor arkadaşına yolladı beni. O da bir baksın teyit edelim dedi o da aynı şeyi söyledi.profesöre danış ona göre ciğer geliştirici serum falan yaparız burda dedi o kadar.
Bizim şişko da dönük değil şuan. Bundan önce dönüktüValla dönmüşama bundan sonra dönmesi daha zor gibi genelde maks 32 diyolar dönmesi için. Dönmezse bana sezaryen yolları görünür. Şişko bide bence zor döner o
Bakalım günümüz de tutacak mı?Bizim şişko da dönük değil şuan. Bundan önce dönüktüSezaryen kankiler olacağız bu gidişe
Doktorum da bekletmem falan dedi ama sanırım kilosuna göre de karar verecek. Böyle giderse tosun doğuracağız.Bakalım günümüz de tutacak mı?ama sezaryen ise 30 ekime bekletmezler bence
Amin hatta ben 36 ya kadar çalışmak istiyorum mümkünse. Kızım kreşe alışmaya başladı gönül rahatlığıyla işime giderim.izinlerimi doğum sonrasına saklamak istiyorum hayırlısıyla.Anladım artık haftamız baya ileride üç dört hafta daha en az dayansalar harika olurben ciğer geliştiriciyi oldum ilkinde hatta doğuruyorum diye yattım geri çıktım çok komikti şimdi geçmişe bakıp düşününce ama bebek doğmadı yeterli sancım yok günü erken diye geri yolladılar, hiç belli de olmuyor. Hatta bebeğe kortizon yükledim boşuna bak zaten haftasında doğdu diye baya kendime yüklenmiştim. Ama doktor öneriyorsa olmak tabii çok önemli yoğun bakım süresini en minimumda tutar inşallah hiç gerek kalmaz öyle şeylere 36 dam önce hiç birimiz doğurmak zorunda kalmayız
İnşallah inşallahAmin hatta ben 36 ya kadar çalışmak istiyorum mümkünse. Kızım kreşe alışmaya başladı gönül rahatlığıyla işime giderim.izinlerimi doğum sonrasına saklamak istiyorum hayırlısıyla.
Bizim kontrolümüz de 4 gün sonraya denk geliyordu hem kontrol hem rapor ikisini bir arada halletmeye karar verdik. 4 gün önceden kontrole gitmek sorun yaratmaz diye düşündüm. Hem şu su işini çok taktım kafaya daha iyi olur benim için ♥
Su işini takma, benim doktorum suyu çok iyi dedi miktar söylemedi. Sormak aklıma bile gelmedi. Doktor iyi demiş öyle düşünBizim kontrolümüz de 4 gün sonraya denk geliyordu hem kontrol hem rapor ikisini bir arada halletmeye karar verdik. 4 gün önceden kontrole gitmek sorun yaratmaz diye düşündüm. Hem şu su işini çok taktım kafaya daha iyi olur benim için ♥
Sez olursa doktorunla ayarlayabilirsinKendi doğum günüm 30 Ekim. Bizim kızçe de o tarihte doğsun istiyorum artık
Almanya’da da bekletiyorlar sonuna kadar eğer sezeryansa. Ben kızımı 40. Haftada doğurdum.Ama şimdi Türkiye’deki doktorum 38 den itibaren yaparım dedi. Hayırlısıyla doğsunlar inşSez olursa doktorunla ayarlayabilirsinnormalde her dr 38+5 de yapıyor sezeryanı benim dr 39 dan sonra yapıyor 3 Kasım dedi hatta ama ben 27 ekimde doğurcam diyorum en başından beri oda tam 38+0 denk geliyor ayy dursun içerde durabildiği kadar
Benimki de sezeryana dönersek 39da yaparız deri, her yiğidin yoğurt yeme farkıSez olursa doktorunla ayarlayabilirsinnormalde her dr 38+5 de yapıyor sezeryanı benim dr 39 dan sonra yapıyor 3 Kasım dedi hatta ama ben 27 ekimde doğurcam diyorum en başından beri oda tam 38+0 denk geliyor ayy dursun içerde durabildiği kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?