2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doktorum ilk hamileligimde de simdi de hep aynı şeyi söyledi bir damla bile kan görsen hemen gel . Bu yüzden ben olsam giderdim elbette bi sey yoktur ama içim rahat etmezdi doktorun o uyarısı sonrası.

Arkadaşlar acil biraz miğde yanmasına hangi ilaç iyi geliyodu gece yola çıkıcam bütün gün mahfetti beni alıyım yola çıkmadan

Ne olur ne olmaz gidin bence de.

Ne olur ne olmaz gidin bence de.
Doktorum ilk hamileligimde de simdi de hep aynı şeyi söyledi bir damla bile kan görsen hemen gel . Bu yüzden ben olsam giderdim elbette bi sey yoktur ama içim rahat etmezdi doktorun o uyarısı sonrası.

Doktora yazdım, cevabına göre hareket edeceğim. Yavru ceylan da acabaları duyunca sekmeye başladı. Vurup duruyor

E bebekten alınan çamaşır suyu tozu şu an stokta gözüküyor kızlar ama ambalaj mı değişmiş herkes yorumlarda öyle yazmış, ben aldım 2 paket eğer doğruysa
Ben bu mesajları dışardayken gördüm ve hemen baktım, cidden stok gelmişti hp ve ebebeke (50 tl) Ebebekte ambalaj farklı gözüküyordu (adı da toz leke çıkarıcıydı), hpdeki ebebek kullanıcısında eski ambalaj gözüküyordu. Eve gelince bakıp alayım dedim, ben bakana yine gitmiş arkadaş Ne biçim şeymiş, karaborsaya düşecek resmen

Bu durumda dikişlerle bir alakası yok yani en azından, çok şükür. Ama bence de nöroloji veya ortopedi veya fizik tedavi görüşü almak lazım. Ben ayağımın üstüne en son bakamadığımda (ki görece iyiye gitmişti ve ağrısa da basabilmeye başlamıştım üstüne doktora gidene kadar) eklem çatlağı çıkmıştı ve kesin istirahat vermişti doktor (daha dinlenmeyip yürüseymişim kötü şeyler olabilirdi özetle). Seninki öyle bir şey değildir umarım ama madem çocuğu okula götürmek için rahatlıkla yardım isteyebileceğin biri yok, eğer ciddi anlamda iyileşme kaydetmediğini düşünüyorsan bari bir uzman kısa mesafe de olsa yürümeye devam edebileceğini onaylasın derim ben naçizane. Kesin istirahat gerektiren bir şey çıkarsa, artık ona göre eşinle bir çözüm üretirsiniz. İlaçlık veya operasyonluk bir hale gelmeyelim hamile halimizle

Tühh Şimdi marketten çıktım otogarda bulabilirsem alıcam canım çıkaardım o rahatlattı biraz soda depoladım yanıma
Benzer bir durum yaşamıştım 10 gün önce, çıkarınca rahatlamıştım. Olduğum yerde de eczane falan yoktu, en iyi süt geldi. O günden beri nerdeyse her gün süt içmeye çalışıyorum. İnşallah sana da iyi gelir

Bende rahatlama çok az oldu açıktım yemek yemek zorunda kaldım oda yakıcak belli şimdiden ezcane yakınmış gaviscon alıcam giderken soğuk süt bulamayabilirim çünkü sağ salim evime varıyım başka bişey istemiyorum stres yaptım

Canım bende de olmuştu aynı şey 5 6 aylık hamileyken doktora yazdım kanama devam ederse ağrın olursa gel dedi. Bir şey olmadı bebekte hareket ediyordu. Ama sonra ki kontrolde o kanamayı hatırlattım 2 hafta sonra filan gitmiştim evet bir kanama alanı olmuş ama çok küçük dedi. Bir şey yapmaya gerek var mı dedim yok önemli bir şey değil ama isterseniz bir iki hafta ara verin dedi eşim de zorla adama yasakla diyorsun resmen diye bana sitem etmişti ama önemli bir şey olmadı çok şükür. İlişkiyle beraberse bence sorun yok ama durduk yere geliyorsa doğum habercisi nişan olma durumu beni korkuturdu

Park yatak (70x110) ne boyutta yorgan aliyim kafam karıştı… 95x145 çok büyük mü olur
Ben ilk yıl yorgan kullanmayı düşünmüyorum. Uyku tulumu alacağım. Uzmanlar önermiyormuş. Yani annem diyor ki sen aralık ayında doğdun yorganla büyüdün ama ne bilim içim rahat etmeyecek

Ben ilk yıl yorgan kullanmayı düşünmüyorum. Uyku tulumu alacağım. Uzmanlar önermiyormuş. Yani annem diyor ki sen aralık ayında doğdun yorganla büyüdün ama ne bilim içim rahat etmeyecek
Hatta ilk iki yıl ay bende aralıkta doğdum ben yastık bile kullanmıyorum henüz çok nadir. Bu sene de yorgan kullanmayı düşünmüyorum zaten kullanmakta üzerini açacaktır en iyisi uyku tulumu

Hatta ilk iki yıl ay bende aralıkta doğdum ben yastık bile kullanmıyorum henüz çok nadir. Bu sene de yorgan kullanmayı düşünmüyorum zaten kullanmakta üzerini açacaktır en iyisi uyku tulumu
Ahah evet iki yıl :) ben aldım bir tane uyku tulumu. Ev zaten 24-25 derece olacaktır çok kalın bir şey de almadım.
bgm21 o baktığımız tulumu aldım, gelince memnun kalırsam paylaşırım burada

Ahah evet iki yıl :) ben aldım bir tane uyku tulumu. Ev zaten 24-25 derece olacaktır çok kalın bir şey de almadım.
bgm21 o baktığımız tulumu aldım, gelince memnun kalırsam paylaşırım burada
Çok iyi yapmışsın 22 23 daha ideal aslında 25 de terleyip kilo kaybedebilir ister istemez bizde biraz kalın giydiriyor olacağız yenidoğan diye terleyip kilo kaybedilmesini hiç istemiyor doktorlar, tartı önemli biraz. Süt yetiyor mu filan diye de hesaplıyorlar ben günlük kaç gram alıyor diye onu hesaplıyordum. Çünkü mama vermek istemişti filan kalın giydirme bari terlemesin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…