- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.756
- 248
Doktorum ilk hamileligimde de simdi de hep aynı şeyi söyledi bir damla bile kan görsen hemen gel . Bu yüzden ben olsam giderdim elbette bi sey yoktur ama içim rahat etmezdi doktorun o uyarısı sonrası.Kızlar bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır eşimle ayrıydık malum. Yaklaşık 1.5aydır ilişkimiz olmadı. İlk ilişkimizde bende biraz kanama oldu. Fark ettiğimiz an ilişkiyi bitirdik. Sonrasında çok az daha kan geldi ama açıkçası gözümü korkutacak bir miktar değildi. Çikolata yiyip soluma yattığımda da kızçemin hareketlerini hissediyorum. Sizce fazla mı rahat davranıyorum? Kanama miktarı fazla olsaydı hastaneye gidecektim ama; çok ama çok az bir miktar kanama oldu. Uzun süre ilişkiye girmediğimde eskiden de ilk ilişkide kanamam olurdu. Birazcık rahatlığım burdan geliyor
Ne olur ne olmaz gidin bence de.Kızlar bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır eşimle ayrıydık malum. Yaklaşık 1.5aydır ilişkimiz olmadı. İlk ilişkimizde bende biraz kanama oldu. Fark ettiğimiz an ilişkiyi bitirdik. Sonrasında çok az daha kan geldi ama açıkçası gözümü korkutacak bir miktar değildi. Çikolata yiyip soluma yattığımda da kızçemin hareketlerini hissediyorum. Sizce fazla mı rahat davranıyorum? Kanama miktarı fazla olsaydı hastaneye gidecektim ama; çok ama çok az bir miktar kanama oldu. Uzun süre ilişkiye girmediğimde eskiden de ilk ilişkide kanamam olurdu. Birazcık rahatlığım burdan geliyor
Rennie ya da gavisconArkadaşlar acil biraz miğde yanmasına hangi ilaç iyi geliyodu gece yola çıkıcam bütün gün mahfetti beni alıyım yola çıkmadan
Gaviskon dışında bişey vermiyorlar sanırım biraz rahatlatır seniArkadaşlar acil biraz miğde yanmasına hangi ilaç iyi geliyodu gece yola çıkıcam bütün gün mahfetti beni alıyım yola çıkmadan
Ne olur ne olmaz gidin bence de.
Doktorum ilk hamileligimde de simdi de hep aynı şeyi söyledi bir damla bile kan görsen hemen gel . Bu yüzden ben olsam giderdim elbette bi sey yoktur ama içim rahat etmezdi doktorun o uyarısı sonrası.
Canım soğuk süt çok iyi gelmişti bana. Yanına da al istersen küçük paketlerdenArkadaşlar acil biraz miğde yanmasına hangi ilaç iyi geliyodu gece yola çıkıcam bütün gün mahfetti beni alıyım yola çıkmadan
Gaviscon al bence deArkadaşlar acil biraz miğde yanmasına hangi ilaç iyi geliyodu gece yola çıkıcam bütün gün mahfetti beni alıyım yola çıkmadan
Valla ben 2 tane almıştım keşke stok yapsaymisim çünkü 500 Gr diyor ben yeter diye düşünmüştüm ama talimatında sıcak suyla temasa gecer 1.5 ölçek atın gibi birşey yazıyor ama ölçeği maşallah 150 Gr gelir yani birkaç kullanımda bitereğer stok gelirse bana da haber ver nolur
Ben bu mesajları dışardayken gördüm ve hemen baktım, cidden stok gelmişti hp ve ebebeke (50 tl) Ebebekte ambalaj farklı gözüküyordu (adı da toz leke çıkarıcıydı), hpdeki ebebek kullanıcısında eski ambalaj gözüküyordu. Eve gelince bakıp alayım dedim, ben bakana yine gitmiş arkadaşE bebekten alınan çamaşır suyu tozu şu an stokta gözüküyor kızlar ama ambalaj mı değişmiş herkes yorumlarda öyle yazmış, ben aldım 2 paket eğer doğruysa
Kızlar yine cıktım hastaneden.. Yine bişey yok dıolar.. Ama bu sefer doktor nörolojiye yönlendirdi.. Polıklınıge gitmeniz lazım dıo.. Cok spesifik bişey tarıf edıosunuz dedi.. Magnezyum fılan ıstedm ama alakası yok dedı, onu gebelıkle ılgılı agrılar için verıoruz dedi.. Akıntınız fazla dedi, fitil verdi.. Bu hafta naapcam ben bu yuruyusle bılmıorm.. Allahm kolaylastrsn
Tühh Şimdi marketten çıktım otogarda bulabilirsem alıcam canım çıkaardım o rahatlattı biraz soda depoladım yanımaCanım soğuk süt çok iyi gelmişti bana. Yanına da al istersen küçük paketlerden
Benzer bir durum yaşamıştım 10 gün önce, çıkarınca rahatlamıştım. Olduğum yerde de eczane falan yoktu, en iyi süt geldi. O günden beri nerdeyse her gün süt içmeye çalışıyorum. İnşallah sana da iyi gelirTühh Şimdi marketten çıktım otogarda bulabilirsem alıcam canım çıkaardım o rahatlattı biraz soda depoladım yanıma
Yok canım yapmadı, ama hafif pembe bulaşıklık dışında aktif bir kanamam yokDoktorun dönüş yaptı mıRedpanda11
Bende rahatlama çok az oldu açıktım yemek yemek zorunda kaldım oda yakıcak belli şimdiden ezcane yakınmış gaviscon alıcam giderken soğuk süt bulamayabilirim çünkü sağ salim evime varıyım başka bişey istemiyorum stres yaptımBenzer bir durum yaşamıştım 10 gün önce, çıkarınca rahatlamıştım. Olduğum yerde de eczane falan yoktu, en iyi süt geldi. O günden beri nerdeyse her gün süt içmeye çalışıyorum. İnşallah sana da iyi gelir
Canım bende de olmuştu aynı şey 5 6 aylık hamileyken doktora yazdım kanama devam ederse ağrın olursa gel dedi. Bir şey olmadı bebekte hareket ediyordu. Ama sonra ki kontrolde o kanamayı hatırlattım 2 hafta sonra filan gitmiştim evet bir kanama alanı olmuş ama çok küçük dedi. Bir şey yapmaya gerek var mı dedim yok önemli bir şey değil ama isterseniz bir iki hafta ara verin dediKızlar bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır eşimle ayrıydık malum. Yaklaşık 1.5aydır ilişkimiz olmadı. İlk ilişkimizde bende biraz kanama oldu. Fark ettiğimiz an ilişkiyi bitirdik. Sonrasında çok az daha kan geldi ama açıkçası gözümü korkutacak bir miktar değildi. Çikolata yiyip soluma yattığımda da kızçemin hareketlerini hissediyorum. Sizce fazla mı rahat davranıyorum? Kanama miktarı fazla olsaydı hastaneye gidecektim ama; çok ama çok az bir miktar kanama oldu. Uzun süre ilişkiye girmediğimde eskiden de ilk ilişkide kanamam olurdu. Birazcık rahatlığım burdan geliyor
Ben ilk yıl yorgan kullanmayı düşünmüyorum. Uyku tulumu alacağım. Uzmanlar önermiyormuş. Yani annem diyor ki sen aralık ayında doğdun yorganla büyüdünPark yatak (70x110) ne boyutta yorgan aliyim kafam karıştı… 95x145 çok büyük mü olur
Hatta ilk iki yılBen ilk yıl yorgan kullanmayı düşünmüyorum. Uyku tulumu alacağım. Uzmanlar önermiyormuş. Yani annem diyor ki sen aralık ayında doğdun yorganla büyüdünama ne bilim içim rahat etmeyecek
Ahah evet iki yıl :) ben aldım bir tane uyku tulumu. Ev zaten 24-25 derece olacaktır çok kalın bir şey de almadım.Hatta ilk iki yılay bende aralıkta doğdum ben yastık bile kullanmıyorum henüz çok nadir. Bu sene de yorgan kullanmayı düşünmüyorum zaten kullanmakta üzerini açacaktır en iyisi uyku tulumu
Çok iyi yapmışsın 22 23 daha ideal aslında 25 de terleyip kilo kaybedebilirAhah evet iki yıl :) ben aldım bir tane uyku tulumu. Ev zaten 24-25 derece olacaktır çok kalın bir şey de almadım.
bgm21 o baktığımız tulumu aldım, gelince memnun kalırsam paylaşırım burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?