Bende geçen gebeliğim ağır preklampsi ile 35 .haftada doğum yaptım maalesef bebeğimi kaybettim bu gebeliginde 20. Haftadan beri protein kaçağı çıktı tansiyon ilacı kullanıyorum siz neler yapıyorsunuz tekrarlamasin diye birde hanımlar iki gündür bebeğimin hareketleri çok az acaba normalmi dir
0-3 ay 3 yada 4 takım yeterli bence. 40ı çıkınca 3 -6 filan giydirmiştim ben kızıma zayıf olmasına rağmen. Birde 1 numara bez çok almayın ilk aylar bebişler çok kilo alacak. 1 ay ancak kullanırız 1 numarayı sonra 2ye geçeriz
Sen kendini daha iyi bilirsin tabii ama oğlun dört yaşındaydı galiba, hala sorun yaratır mı dikişler, onu bir sormak lazım doktora. Ben de sanki ara ara rahmimde iğne batması gibi bir şeyler hissedip acaba beş yıllık dikişlerim mi acıyor diyorum kendi kendime ama uZun sürmediği için sormak gelmedi aklıma doktora. Yalnız beklenmedik erken doğum falan olursa dikişler belki sorun yaratabilir minvalinde bir şeyler demişti benim doktorum (sezaryan sonrası kesin sezaryen olmalısın kafasında benimki) gebelikte sorun yaratabileceğini söylemedi hiç (bir tek erken dönemde kesenin o dikiş kısmına yerleşmesi sorun olabiliyor bildiğim kadarıyla ama geçtik o aşamaları biz). Daha iyiye gidiyor gibiysen tekrar acile gitmek fayda etmeyebilir. Haftasonu mümkün mertebe dinlenip haftaiçi poliklinik randevusu almak daha iyi olabilir.
Bir de vücutlarımızın ağrı sistematiği biraz karışık galiba, gerçekten fıtık veya sinir sıkışması ağrısı da vuruyor olabilir. (Nasıl soğuk algınlığı, grip vb. dişlere vuruyorsa mesela) her halükarda dinlen dinlenebildiğin kadar. (Artık ne kadar mümkünse tabii)
Öyle ümit ediyorum.. İnşallah sabaha geçmiş şekilde kalkarım.. Olmadı sabah Baska hastaneye gitcem artık.. Bi arkadasla aramda 1 ay var o da hamıle.. O da ıkıncı ye hamıle ama arası cok yeni, bebegı 9 aylıkken hamıle kaldı.. Ona sordum onunda aynıymıs, ama onun yeni dikişleri cok normal.. Ee ben? Aradan yıllar gectı.. Bilemiyorum valla.. Şu an bildiğin İlk kalktgmda desteksiz yürüyemiyorum.. Sankı sımdı ameliyattan cıkmısım gibi yürüyorum ki o zmn bıle boyle olmadım gayet iyiydi sezeryan sonrası yürümede fılan.. Bu Baska bişey ya.. Bildiğin acı cekıorm yururken önce destekli yürüyorum snra snra açılıorm ama bastıkca dikişler zonkluyor.. Haftaya nası gitcem polıklınıge.. Okul baslıo.. Ki nası gıtcem gelcem bılmıorm.. Ins sabaha düzelirim allahım amin olmadı sabah Baska hastane artık
Kızlar daha önce sleepy kullanan oldu mu? Ben kızımda hep prima kullandım. Sleepy ve molfixi de çok övüyorlar. Kullananlar yorum yapabilir mi? Bir de ıslak mendilde hep pampers kullanmıştım farklı kullanan beğenenler var mı?
Bende inan arka planda 50 tane site açık bi sayfa da bez bi sayfa ıslak mendil emzirme çamaşırı doğum çantası yani bi tane doğurdum evet ama çanta hazırlamadım onda acil doğum olduğu için bunda çantaya ne kpycam ne yapcam bi sürü eksik var tek tek bakınca kafam şişti bugün bakım ürünlerini de inceliyorum ne alsam ne etsem zor işler
Yazdığımdan beri hala aynı durumdayım inan ki artık çok sıkıldım aklımda bi şeylerin kalmasından bitsin istiyorum başak burcu sabırsızlığı baya bişey hallettim ama yarın son eksikleri tamamlayıp kapatıyorum bi tek benim eksiklerim kalıyor
Kuzu 50 tl ama asla bulunmuyor ara ara stok gelıyor alıyorsun hıc ben bulamadım magazalardq gecen haftalarda hepsı buradaya geldı 49.99 a hemen aldım keske 2 tane alsaymısım
Yok ya bu yasadgm Baska bişey.. Yürütmüycek boyutta bişey.. Bişey var ama anlayamadım.. Karnım yururken acayıp kasılıo.. Benzetmek gibi olcak ama zombiler gibi yürüyorm, adım atsam mı atmasam mı arasında.. Öyle acıyor karnım dikişlerim.. Bu gece durcam da yarın sabah Baska hastaneye gitcem.. Hiç normal degıl cunku.. Kitleniorm ya, kalkmak işkence gibi.. Bişey var bence.. Sabah gidince yazarım size de kızlar.. İyi geceler herkese
Normal mahallede nakış yapan yerler varya genelde hepsi hemen hemen aynı fiyatı söyledi muhakkak bulursunuz onun dışında da bulamazsanız instagram da bir sayfa var görsel ekliyim fiyat bilgisi de almıştım onuda atıyorum
Kızlar günaydııınnn, doktorumla konuştum biraz önce rapor işini. 32+4'e denk geliyor nasıl yapalım diye. Biz sisteme tarihini girdik sgk sıkıntı çıkarmasın 32+0'da gel dedi. Sanırım riske atmak istemedi.
Ben de yakınlardaki bir ebebek şubesine sordurdum yok demişler ama gelebilirmiş. (Ebebek in sitesinde hangi mağazalarda stok olduğu yazıyor aslında ama ne kadar güncel ve güvenilirdir bilemedim)
Şimdilik bulabildiğim online satış platformlarında favorilere ekledim, borsa gibi takip edeceğim artık. Dilkenn
den gerçek ederini öğrendik nasıl olsa
Valla ben 2 tane almıştım keşke stok yapsaymisim çünkü 500 Gr diyor ben yeter diye düşünmüştüm ama talimatında sıcak suyla temasa gecer 1.5 ölçek atın gibi birşey yazıyor ama ölçeği maşallah 150 Gr gelir yani birkaç kullanımda biter eğer stok gelirse bana da haber ver nolur
Ben ilk aşama için Prima premium aldım sonrasında goon a gecicem bezi stok yapmadım pişik olursa elimde kalır diye. Islak mendil için de sleepy yeni doğan stokluyorum yeğenime de ondan kullanıyoruz çok memnunuz