2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Şuan tansiyon takibi yapıyorum. İdrarda kaçak yok tansiyonda yüksek değil. Umarım aynı şeyleri yaşamadan sağlıkla alırsınız kucağınıza. Kaç haftalık şuan bebeğiniz

Yenidoğanlar 50 cm ortalama.0-3 ay mı alınması daha iyi acaba .2 tane yenidoğan takım aldım ben ama çok küçük geldi gözüme .

Valla ben giyemez diye mümkünse en sona bırakıyorum ama tercihen 0-3 ay alıyorum

0-3 ay 3 yada 4 takım yeterli bence. 40ı çıkınca 3 -6 filan giydirmiştim ben kızıma zayıf olmasına rağmen. Birde 1 numara bez çok almayın ilk aylar bebişler çok kilo alacak. 1 ay ancak kullanırız 1 numarayı sonra 2ye geçeriz

Öyle ümit ediyorum.. İnşallah sabaha geçmiş şekilde kalkarım.. Olmadı sabah Baska hastaneye gitcem artık.. Bi arkadasla aramda 1 ay var o da hamıle.. O da ıkıncı ye hamıle ama arası cok yeni, bebegı 9 aylıkken hamıle kaldı.. Ona sordum onunda aynıymıs, ama onun yeni dikişleri cok normal.. Ee ben? Aradan yıllar gectı.. Bilemiyorum valla.. Şu an bildiğin İlk kalktgmda desteksiz yürüyemiyorum.. Sankı sımdı ameliyattan cıkmısım gibi yürüyorum ki o zmn bıle boyle olmadım gayet iyiydi sezeryan sonrası yürümede fılan.. Bu Baska bişey ya.. Bildiğin acı cekıorm yururken önce destekli yürüyorum snra snra açılıorm ama bastıkca dikişler zonkluyor.. Haftaya nası gitcem polıklınıge.. Okul baslıo.. Ki nası gıtcem gelcem bılmıorm.. Ins sabaha düzelirim allahım amin olmadı sabah Baska hastane artık

Yazdığımdan beri hala aynı durumdayım inan ki artık çok sıkıldım aklımda bi şeylerin kalmasından bitsin istiyorum başak burcu sabırsızlığı baya bişey hallettim ama yarın son eksikleri tamamlayıp kapatıyorum bi tek benim eksiklerim kalıyor

Yok ya bu yasadgm Baska bişey.. Yürütmüycek boyutta bişey.. Bişey var ama anlayamadım.. Karnım yururken acayıp kasılıo.. Benzetmek gibi olcak ama zombiler gibi yürüyorm, adım atsam mı atmasam mı arasında.. Öyle acıyor karnım dikişlerim.. Bu gece durcam da yarın sabah Baska hastaneye gitcem.. Hiç normal degıl cunku.. Kitleniorm ya, kalkmak işkence gibi.. Bişey var bence.. Sabah gidince yazarım size de kızlar.. İyi geceler herkese

Merhaba herkese,28.haftadayız bizde.Doktorum bana difteri+tetonoz+bogmaca üçlü aşı önerdi tek doz.Adacel ismi.Bu aşıyı yaptıran var mı acaba aranızda?

Merhaba herkese,28.haftadayız bizde.Doktorum bana difteri+tetonoz+bogmaca üçlü aşı önerdi tek doz.Adacel ismi.Bu aşıyı yaptıran var mı acaba aranızda?
Kızıma hamileyken yaptırmıştım ama bunda tek doz tetanoz yapıldı içeriğinde diğerleri de var mıydı bilmiyorum

Kızlar günaydııınnn, doktorumla konuştum biraz önce rapor işini. 32+4'e denk geliyor nasıl yapalım diye. Biz sisteme tarihini girdik sgk sıkıntı çıkarmasın 32+0'da gel dedi. Sanırım riske atmak istemedi.

Valla ben 2 tane almıştım keşke stok yapsaymisim çünkü 500 Gr diyor ben yeter diye düşünmüştüm ama talimatında sıcak suyla temasa gecer 1.5 ölçek atın gibi birşey yazıyor ama ölçeği maşallah 150 Gr gelir yani birkaç kullanımda biter eğer stok gelirse bana da haber ver nolur

Benim kızım prima kullandı hep alerji olmadı ama mesela farklı bir bez kullansam hemen pişik oldu. Sanırım alışkanlık yapıyor prima.
Ben ilk aşama için Prima premium aldım sonrasında goon a gecicem bezi stok yapmadım pişik olursa elimde kalır diye. Islak mendil için de sleepy yeni doğan stokluyorum yeğenime de ondan kullanıyoruz çok memnunuz

Kızlar şampuan, bakım yağı, nemlendirici ne tercih ettiniz? Bu akşam eksik listesi yapayım dedim beynim yandı
Canım ben araştırdım ve bunu tercih ettim ama ben 2 ağustosta 710 TL'ye almışım şu an çok artmış

Eklentiler

• 1000029790.webp
    23 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…