2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bir de şunu soracağım. Dün suyumu da ölçtürdüm 5 cm dedi. Ondan sonra buraya kaç dakikada geliyorsunuz diye sordu. Normalde yarım saat sürüyor ama eşim, hızlı kullandığımda 15 dakikadan daha da az olabiliyor dedi. Sonra da acil bir şey mi olabilir diye sorduk. Doktorum da hamilelik öngörülebilir bir şey değil öylesine sordum dedi. İnternette falan baktım su alt sınırı 5cm yazıyor riskli miyim sizce?

E bebekten alınan çamaşır suyu tozu şu an stokta gözüküyor kızlar ama ambalaj mı değişmiş herkes yorumlarda öyle yazmış, ben aldım 2 paket eğer doğruysa

Eğer bir sıkıntı hissetse sana söylerdi diye düşünüyorum. Mesela benimki 7. Doktor suyun az eğer sabit kalırsa bu şekilde gider ama azalmaya devam ederse ciğer geliştirici serum takviyesi falan yaparız erken doğum riskine karşı dedi. Şu an sabit ama ben onun önerisiyle her gün bir bardak havuç bir bardak armut suyu içiyorum.Sabit kalmasında bunlar etkili oldu diye düşünüyorum

Bugün de görüştüm kendisiyle ama yine herhangi bir sorundan bahsetmedi. Tabi az çok burada görünce şu kadar bu kadar diye anladım sınırda olduğunu. Havuç suyu içeyim ben de madem işe yarar umarım.

Kızlar suyun derecesini siz mi soruyorsunuz doktor mu söylüyor? Ben suyu iyi mi diye sorduğumda evet gayet iyi şu siyah yerler hep su diyor derece filan demiyor ama ciğer geliştiriciyi ben ilk gebelikte olmuştum sanırım 2 doz 12 saat arayla diye hatırlıyorum, inşallah bunda kimse olmadan atlatırız

Normalde bana da hep suyu yeterli diyordu cm söylemiyordu. Ben bu sefer bilerek sordum söyledi. Ama normal dedi yine. Ben yine de korktum 5 cm alt sınır diye.

Selam teyzeler kontrolden çıktık ama kızım yüzünü iki eli ve tek bacağı ile kapatmıştı. Ucundan kulağını gördük
Sağlıklıyız çok şükür hala önde gidiyoruz. 43 cm olmuş bile
En son kafası geri diye çok üzülüyordum, o da haftasını yakalamış

Ama en son doğum pozisyonundaydı şimdi makat geliş oldu yine

Şimdi bazen çişini etmiyor bebek belki doktor ondan önemli görmemiştir bilmiyorum ben 5 cm su ile yatmıştım oğlumda ama benim ekstra sancım ve akıntım da olduğu içindir belkide yani doktoruna güven canım geçen devlette bana suyun az dedi kendi doktorum şimdilik bir problem teşkil etmez dedi kendi doktoruma güvenip bekliyorum

Ay bilemedim şimdi ya

Canım senin de basın sağolsun ama benim çok geç farkedildi böbreklerim iflas etmek üzereydi bebeğim 31 haftada kalmıştı üstelik Dr a kontrole gidiyordum 35 haftada doğum yapmama rağmen 6 gün yaşadı sadece bu gebeliğim de 24 saatlik idrar da protein çıkıyor beklenen bir şeymiş zaten birde ben kiloluyum inşallah 36 haftayı doldurup sağlıkla kucağına alirim bende periantolog takipliyim benim kontrollerim artık haftalık olacak

Normalde bana da hep suyu yeterli diyordu cm söylemiyordu. Ben bu sefer bilerek sordum söyledi. Ama normal dedi yine. Ben yine de korktum 5 cm alt sınır diye.
Belki bizimde öyledir hiç bilmiyorum ki, iyi diyorsa iyidir diye düşünelim

Benimde karnım aşağıda bence bende merak ediyorum annem kardeşimde aşağıda olduğunu söylüyorlar
merhaba ben bugün kontrole gittim doktora özellikle sordum karnım aşağıda mı diye öyle bi durum yok dedi zaten rahim uzunluğuna baktı herşey normal bebek iyi ben de iyiyim büyüdükçe yukarı çıkmaya devam edecek dedi içim rahatladı

Bugün de görüştüm kendisiyle ama yine herhangi bir sorundan bahsetmedi. Tabi az çok burada görünce şu kadar bu kadar diye anladım sınırda olduğunu. Havuç suyu içeyim ben de madem işe yarar umarım.
Belki haftanla alakalıdır yani haftana göre yeterlidir suyun. Benimkine kritik dedi. O günden beri taze sıkım havuç armut suyu içiyorum. Zaten başka da yapacak birşey yok. Şükür ki sen kritik haftaları geçmişsin.Eğer daha fazla azalma olursa müdahale ederiz dedi bana. Ben de pazartesi perinatolog doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…