2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay bu arada size bir bilgi paylaşımında bulunayım. Primanın aplikasyonu var ve bez alıp fişi yüklediğinizde puan kazanıyorsunuz ama sanırım 15 gün içinde fişi yüklemek gerekiyordu. Ben çoğu zaman unuttum silmiştim de aplikasyonu ama şimdi tekrar yükleyeceğim. Ücretsiz olarak eve 2 tane bez gelmişti uğraşmaya değer puanınıza göre başka hediyelerde var ama çok puan ve sabır gerekliydi o zamanlar şimdi nasıl bilmiyorum

Slepy taşma yapıyor diyorlar, prima çok pahalı, bende molfix düşünüyorum ama pişik ve sızdırma yapmaz umarım
Tamamen bebekle alakalı canım bize hastanede hediye prima verildi çocuğumun poposu hep yara oldu daha sonra slepy kullandım evet küçük numarası sızdırma yaptı daha sonra uzun bir süre molfix kullandım oğlumun bacak kısmı çok tombiş olduğu için molfixin lastik kısmı sıkınca tekrar slepy denedim büyük numaralarında sızdırma yaşamadım ama üzerinden 3,4 yıl geçti sızdırma olayıneskisi gibi değilmiş molfixin de yan bantları daha rahatmış ben şimdilik molfixden başlıycam

Kramplar için süt ürünlerinden ziyade magnezyum içeren yiyecekler tüketmeliyiz; muz, maden suyu, kuruyemiş vs

Kesi atılmasını 36.haftadan sonra ben de konuşacağım doktorla. Şu an daha doğuma alır almaz kesi atan doktorlar var, gerekliyse tabiki olsun ama daha sur bismillah yani. Ya da doğum esnasında annenin karnına yukarıdan baskı uyguluyorlar doğum bir an önce olsun diye. Ama dur bakalım bebek ve anne kendini bir hazır hissetsin. Bazı anneler bu dıştan müdahaleleri seviyor ama bu bana uymuyor

Ay öyle deme, iri bebek ve normal doğum sonrası resmen baştan aşağı dikişle dolaşan tanıdıklarım oldu. Otururken kalkarken çok zorlandılar. Tabiki bi sezeryan sonrası narkoz etkisi olmadı ama fiziksel anlamda zor süreçler geçiridker

Kızlar düşünen varsa ikinci paket 1 tl ye geliyor. Ben denemek için aldım şuan elimde bir paket prima bir paket Molfix 2 paket Sleepy var bakalım hangisi olucak

Eklentiler

• IMG_5316.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 57
Günde bir maden suyu içip bi muz yemelisin mg eksikliğinden oluyor doktoruna takviye almayı sorabilirsin
Benim de oluyordu. Doktorum ritmik değilse olabilir dedi. Bazen yürürken bir sertleşiyor adım attırmıyor. Sadece her toplanmanın arasında aynı süre varsa ve sancı gibi sıklaşıyorsa tehlikeliymiş. Benim dışardan top gibi çıkıyor. Küçük minnak top

Kızlar düşünen varsa ikinci paket 1 tl ye geliyor. Ben denemek için aldım şuan elimde bir paket prima bir paket Molfix 2 paket Sleepy var bakalım hangisi olucak
Sen bensin yenidoğan için prima premium care almıştım. İşte indirim denk geldi sleepy aldım. Burda molfix dediler onu aldım
Yalnız ilk prima kullanacak ve kıymetli poposu alışacak ama bakalım

Sen bensin yenidoğan için prima premium care almıştım. İşte indirim denk geldi sleepy aldım. Burda molfix dediler onu aldım
İçim rahat etsin diye hepsinden karışık aldım ama umarım primaya çok fazla alışmaz

Ben şimdi ameliyat notlarıma baktım bana sadece bir kesi atmış. Yırtık daha mı kötü oluyordu bilmiyorum ama ben ertesi gün ev süpürdüm evde ne bir acı ne bir sızı ne bir ağrı Doğumdan sonra ilk çişimi hemşireyle yaptım pansuman yapmayı öğretti bir hafta yaptım temiz tuttum baya belki de ondandır. Biraz insanlar abartıyor bu doğum olayını o yüzden kimsemin olumsuz şeylerine kulak asmayın

Neyle başlarsanız onunla devam edin diyorlar. Bim'le bile başlansa başka beze geçtiğinde pişik oluyormuş. O yüzden bitane markaya karar verip küçük paket ondan alıcam ki ziyan olmasın.

Ay valla kuzum çok iyi olur ben bir türlü emin olamadım bide bu kış çok soğuk olacak gibi haberler okudum acaba 2 tog mu alsam diye düşünüyorum
Ben Owli 0.5 tog 0-36 ay tercih ettim, bir tane de gustodan almayı düşünüyorum, onlar da 1 tog. Ev çok çok soğuk olmadıkça 2 biraz fazla olabilir

Ah ne güzel Lokasyon rica edeyim, hemen geliyorum İstanbul’dayım ben maalesef. Yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkaracağım günü bayram havasında kutlayacağım yeminle

Şimdi aklıma geldi, bazı bebek bezi firmaları bilgilerinizi vs girince (en azından 2018’de öyleydi) evinize numune bez gönderiyordu. Prima dışında birkaç tane daha hatırlıyorum ama tabii aplikasyon falan yoktu o zaman başka markalar da olabilir yani öyle gönderen, bakmak lazım.

Bursadayım canım dünden beri baya yağmur yağıyor her yer esiyor diyorum ki Allahım meğer ne güzel bir hismiş bu ya o kadar mutlu bir şekilde yemek yaptım ki üstümdeki ağırlık kalktı resmen temizlik filan yapmayı düşündüm o derece özlemişim ve bunalmışım sıcaktan hep böyle devam etsin doğuma kadar ne sıcak ne soğuk

Kızlar biraz utanarak sorucam geçmeyen bir ishalim var bu bebeği etkilemez dimi yani doktora gitmeme gerek varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…