Tamamen bebekle alakalı canım bize hastanede hediye prima verildi çocuğumun poposu hep yara oldu daha sonra slepy kullandım evet küçük numarası sızdırma yaptı daha sonra uzun bir süre molfix kullandım oğlumun bacak kısmı çok tombiş olduğu için molfixin lastik kısmı sıkınca tekrar slepy denedim büyük numaralarında sızdırma yaşamadım ama üzerinden 3,4 yıl geçti sızdırma olayıneskisi gibi değilmiş molfixin de yan bantları daha rahatmış ben şimdilik molfixden başlıycamSlepy taşma yapıyor diyorlar, prima çok pahalı, bende molfix düşünüyorum ama pişik ve sızdırma yapmaz umarım
Kramplar için süt ürünlerinden ziyade magnezyum içeren yiyecekler tüketmeliyiz; muz, maden suyu, kuruyemiş vsBu hafta için kramplar başlar yazıyordu gerçekten dün gece ayağıma giren kramplardan uyuyamadım. Zaten artık öyle verimli uykularım yok da bir de kramp ağrısı başladı. Her gün süt içmeliyim galiba. Aslında peynir yoğurt tüketiyorum hep ama yeterli gelmiyor sanırım. Daha da ne yicem artık dünyaları yemişim zaten 14 kilo almışım şimdidençocuk 1 kilo 125 gramdı 3 gün önce eşi de o kadar olsa 12 kilo nereme gitti anlamadım
Kesi atılmasını 36.haftadan sonra ben de konuşacağım doktorla. Şu an daha doğuma alır almaz kesi atan doktorlar var, gerekliyse tabiki olsun ama daha sur bismillah yani. Ya da doğum esnasında annenin karnına yukarıdan baskı uyguluyorlar doğum bir an önce olsun diye. Ama dur bakalım bebek ve anne kendini bir hazır hissetsin. Bazı anneler bu dıştan müdahaleleri seviyor ama bu bana uymuyorYurtdışında doğum yapan 3-4 arkadaşım var ve hiçbirisi çatı muayenesi yaptırmadı.Bir de normal doğumda kesik atılmasını da doğrı bulmuyor. Doğal bir yırtık olabilir ama olmaya da bilir neticede. Evet kadının görüşlerini çok beğeniyorum. Çoğu konuda bildiklerim inandıklarım ne kadar yanlışmış dedim izlerken
Ay öyle deme, iri bebek ve normal doğum sonrası resmen baştan aşağı dikişle dolaşan tanıdıklarım oldu. Otururken kalkarken çok zorlandılar. Tabiki bi sezeryan sonrası narkoz etkisi olmadı ama fiziksel anlamda zor süreçler geçiridkerBebek iriyse de gerekli degıl gibime geliyor açıkçası.. Eskıden iri bebek normal doğmamış mı.. O zmn çatı fılan yoktu yani.. Bence tamamen annelere psıkolojık olarak Bi baskı olusturuyolar.. Apar topar sezeryan olsun diye.. Bıraz şu dogum sürecini kendı halımızde yaşasak aslnda hersey rayında gider bence.. Ben riskli gebe olmasam valla bu kadar da doktora gitmezdim, cok kafa karısıo
Bende sleepy kullanacağım.Merhaba kızlar, Kasım ayının 5 i gibi gösteriyor doğumu. Bebek bezi ne almalıyım karar veremedim? Bez tercihlerinizi merak ediyorum.
Günde bir maden suyu içip bi muz yemelisin mg eksikliğinden oluyorBu hafta için kramplar başlar yazıyordu gerçekten dün gece ayağıma giren kramplardan uyuyamadım. Zaten artık öyle verimli uykularım yok da bir de kramp ağrısı başladı. Her gün süt içmeliyim galiba. Aslında peynir yoğurt tüketiyorum hep ama yeterli gelmiyor sanırım. Daha da ne yicem artık dünyaları yemişim zaten 14 kilo almışım şimdidençocuk 1 kilo 125 gramdı 3 gün önce eşi de o kadar olsa 12 kilo nereme gitti anlamadım
Benim de oluyordu. Doktorum ritmik değilse olabilir dedi. Bazen yürürken bir sertleşiyor adım attırmıyor. Sadece her toplanmanın arasında aynı süre varsa ve sancı gibi sıklaşıyorsa tehlikeliymiş. Benim dışardan top gibi çıkıyor. Küçük minnak topBenim de ayağa kalktigim anda alt karnım hem geriliyor hem taş gibi oluyor hem acı hem huzurluk veriyor :/ benim cuma kontrolüm var ben de o zaman sorucam doktora inşallah önemli birşey değildirha bir de bebeğim hep alt karnimda yani genital bölgenin başladığı yerin bir tık üzerinden sertleşme başlıyor göbek deliğine kadar, Göbek deliğimin üzeri yumuşacık ama alt taraf semsert oluyor
Sen bensinKızlar düşünen varsa ikinci paket 1 tl ye geliyor. Ben denemek için aldım şuan elimde bir paket prima bir paket Molfix 2 paket Sleepy var bakalım hangisi olucak
İçim rahat etsin diye hepsinden karışık aldım ama umarım primaya çok fazla alışmazSen bensinyenidoğan için prima premium care almıştım. İşte indirim denk geldi sleepy aldım. Burda molfix dediler onu aldım
Yalnız ilk prima kullanacak ve kıymetli poposu alışacak ama bakalım
Ben şimdi ameliyat notlarıma baktım bana sadece bir kesi atmış. Yırtık daha mı kötü oluyordu bilmiyorum ama ben ertesi gün ev süpürdüm evde ne bir acı ne bir sızı ne bir ağrıKesi atılmasını 36.haftadan sonra ben de konuşacağım doktorla. Şu an daha doğuma alır almaz kesi atan doktorlar var, gerekliyse tabiki olsun ama daha sur bismillah yani. Ya da doğum esnasında annenin karnına yukarıdan baskı uyguluyorlar doğum bir an önce olsun diye. Ama dur bakalım bebek ve anne kendini bir hazır hissetsin. Bazı anneler bu dıştan müdahaleleri seviyor ama bu bana uymuyor
Neyle başlarsanız onunla devam edin diyorlar. Bim'le bile başlansa başka beze geçtiğinde pişik oluyormuş. O yüzden bitane markaya karar verip küçük paket ondan alıcam ki ziyan olmasın.Sen bensinyenidoğan için prima premium care almıştım. İşte indirim denk geldi sleepy aldım. Burda molfix dediler onu aldım
Yalnız ilk prima kullanacak ve kıymetli poposu alışacak ama bakalım
Üzgünüm valla annecim sürekli prima premium kullanamam gibi duruyorNeyle başlarsanız onunla devam edin diyorlar. Bim'le bile başlansa başka beze geçtiğinde pişik oluyormuş. O yüzden bitane markaya karar verip küçük paket ondan alıcam ki ziyan olmasın.
benimde çok primayla başlayasım var ama devamlılığını getiremem heralde o yüzden başka ne alabilirim diye araştırıyorumÜzgünüm valla annecim sürekli prima premium kullanamam gibi duruyor
Ben Owli 0.5 tog 0-36 ay tercih ettim, bir tane de gustodan almayı düşünüyorum, onlar da 1 tog. Ev çok çok soğuk olmadıkça 2 biraz fazla olabilirAy valla kuzum çok iyi olur ben bir türlü emin olamadım bide bu kış çok soğuk olacak gibi haberler okudum acaba 2 tog mu alsam diye düşünüyorum
Ah ne güzelBende senin gibi çok bunaldım hiç sevmem zaten sıcağı ama dünden beri nasıl serin hava anlatamam Şuan yağmur yağıyor geldi en sevdiğim aylarnerede yaşıyorsun bilmiyorum ama havalar aslında baya düştü
Şimdi aklıma geldi, bazı bebek bezi firmaları bilgilerinizi vs girince (en azından 2018’de öyleydi) evinize numune bez gönderiyordu. Prima dışında birkaç tane daha hatırlıyorum ama tabii aplikasyon falan yoktu o zamanAy bu arada size bir bilgi paylaşımında bulunayım. Primanın aplikasyonu var ve bez alıp fişi yüklediğinizde puan kazanıyorsunuz ama sanırım 15 gün içinde fişi yüklemek gerekiyordu. Ben çoğu zaman unuttum silmiştim de aplikasyonu ama şimdi tekrar yükleyeceğim. Ücretsiz olarak eve 2 tane bez gelmişti uğraşmaya değerpuanınıza göre başka hediyelerde var ama çok puan ve sabır gerekliydi o zamanlar şimdi nasıl bilmiyorum
Bursadayım canım dünden beri baya yağmur yağıyor her yer esiyor diyorum ki Allahım meğer ne güzel bir hismiş bu ya o kadar mutlu bir şekilde yemek yaptım ki üstümdeki ağırlık kalktı resmen temizlik filan yapmayı düşündüm o derece özlemişim ve bunalmışım sıcaktanAh ne güzelLokasyon rica edeyim, hemen geliyorum İstanbul’dayım ben maalesef. Yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkaracağım günü bayram havasında kutlayacağım yeminle
Şimdi aklıma geldi, bazı bebek bezi firmaları bilgilerinizi vs girince (en azından 2018’de öyleydi) evinize numune bez gönderiyordu. Prima dışında birkaç tane daha hatırlıyorum ama tabii aplikasyon falan yoktu o zamanbaşka markalar da olabilir yani öyle gönderen, bakmak lazım.
Kızlar biraz utanarak sorucam geçmeyen bir ishalim var bu bebeği etkilemez dimi yani doktora gitmeme gerek varmka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?