2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar biraz utanarak sorucam geçmeyen bir ishalim var bu bebeği etkilemez dimi yani doktora gitmeme gerek varmı
Kendi doktoruna sormalısın. Benim de olmuşti mesaj attım bana bi probiyotik söyledi onu kullandım ve ishal diyeti yapmamı söyledi. Bebeği etkilemeyeceğini söylemişti 4 aylıktım o zaman

Akışta olabilmek en güzeli ve en önemlisi galiba. 10 saatte doğuran arkadaşım da aynısını söylemişti. Demesi çok kolay sadece Sen yapabilmişsin, bravo ama ben anksiyetemi nasıl kontrol altında tutacağımı bilmiyorum.

Kızlar biraz utanarak sorucam geçmeyen bir ishalim var bu bebeği etkilemez dimi yani doktora gitmeme gerek varmı
Bol bol su iç vücudun susuz kalmasın(en önemlisi bu) Bir de biliyorsundur zaten patates haşlaması, muz falan iyi gelir onlardan tüket daha hızlı geçsin diye

Kızlar hamilelikte göbek kaçıncı aya kadar büyüyor. Yani belirli bir haftada durma noktasi yok mu?? Kendimi taniyamiyorum. Otururken bile göbeğimden ötürü bacaklarım ağrıyor artık

Çatı yaptıysa tamam o zmn buyuk ihtimal kime ne tutturursamdır bence.. Sana normal seçmiş demekkı mutlaka belli sezaryen sayısı vsvs alıolardır, onu tamamlamadan olmaz kanaatindeyim.. Tabi hepsi de aynı degıldır, diyorum ya Allah iyi doktora rast getirsin diye

Can vermek kadar candan can doğumu da kolay değil elbette.. Kimi kaldıramaz, kimi kaldırır.. Valla ciddi Bi sorun olmadıkca sezaryen bana sacma gelıo, ki bende sezaryen oldum.. Ve acıkcası her doktora da guvenemıorm.. Aha özeldekı doktora gittim, devlet takıplı oldugumu öğrenınce sallamadı bıle beni.. Bana müşteri gözuyle bakan Bi sistemi ben istemiyorum.. Cunku çektim, kolestaz oldugum kesınlesınce özeldekı doktor sallamadı bile beni ya, onun tavsıyelerıne devam etsem Allah korusun sımdı daha Baska uzuntulerım olacaktı.. Valla arkedeşler kusura bakmayın, sezaryeni savunamıcam cunku doktorların ettiği o hıpokrat yemininde bile neler var.. Allah kımseyı ne hastaneye ne adlıyeye düşürsün ettiğim duaya bak, hastaneden şifa bulmak olmalıyken mantık düşmek diyorum.. Gerisini siz düşünün

Bılıorm bnmde var, afedersin popoya kadar epizyo duydum.. Ama ne olursa olsun en saglıklısı normal dogum bence.. Ha bnm için sezaryen daha rahat ben 7 saat snra ayakta ve oturur vazıyetteydım, daha rahat sezaryen bnm için.. Ama sorsan içimden geçen normaldi hep.. Kader işte bazen önune gecemıosun olacakların.. İçimde hep ukdedir dogum sancısı cekmemek.. Buyuk ihtimalle yıne oyle bı sansım olmucak.. Bence şartları zorlayıp normal doguma odaklanın derim, tabi yine siz bilirsiniz, herkesın kendı tercihi

benimde çok primayla başlayasım var ama devamlılığını getiremem heralde o yüzden başka ne alabilirim diye araştırıyorum

Minies kullanıo dum ben.. Prima üretio onu da.. Ama onun fıyatı da sanrm primayla aynı su an tam hatırlamıyorum.. Ben en son paketini sanırım 50 60tl gibi bişeyle bırakmstm

Bana gebe okulundayken dogum esnasında hayal kurun demişti.. Neyı cok ıstıosanz onu hayalını.. Zaten dogum aşk hormonuyla oluyomus

İlk tercihim normal doğum ama bebek hangisiyle gelmek isterse, hangisi onun için daha sağlıklıysa ona da kabulüm. Ne yazıkki bazı anneler de normal yapacağım deyip, sezeryan olunca kendilerini çok suçlayabiliyorlar. O yüzden her ikisine de eşit mesafeyim, normale pozitif ayrımcılığım olsa da

Mesela doktor eğer siğil çıkarsa sezeryan olman bebek içim daha iyi dedi, kendimi normale şartlasaydım kesin büyük bir yıkım olurdu bu ihtimali bile duymak

O yüzden bebişlerimiz için en sağlıklı yöntem ve en doğru vakitte olsun doğumlarımız

Gerekiyorsa olsun zaten, müdahaleye karşı değilim gereksiz müdahaleye karşıyım

Bol bol su iç vücudun susuz kalmasın(en önemlisi bu) Bir de biliyorsundur zaten patates haşlaması, muz falan iyi gelir onlardan tüket daha hızlı geçsin diye
Suyu seviyorum şükür muz filanda günlük yiyorum ama uzun sürdü baya patatesi de deniyim bebeğe bir zararı olmasında öekeceriz artık olmadı kendime devlete randevu bulmuştum Salı günü belki ilaç verir insaflı olursa

Daha bu ne ki doğurana kadar büyüyecek
Helede ikinciyse ya benim ilk oğlum anne karnında daha tombişti boyluydu karnım böyle değildi daha az kilo almıştım filan bunda bebek o kadar değil karnım 9 aylık gibi maşallah özelliklede akşamları ve daha 2 ay var diyeceklerim bu kadar

Geçenlerde anne babamda ishal olmuşlardı, bol muz patates haşlamıştı önermişti doktorlar. Ve tabiki bol su bir de bağırsak düzenleyici probiyotik. Onun harici ilaç yazmamışlar, salgın varmış inşallah sana da o gelmemiştir kusma vs de var çünkü onlarda

Oğlumdan bana geçti canım maalesef öksürük bulantı o salgını yaşıyoruz ne kadar uzak kalmaya çalışsamda geçti işte öksürük de zorluyor ama genel olarak grip gibi değilim çok şükür belkide içtiğimiz vitaminlerdendir ağır atlatmıyorum

Onu hiç bilmiyorum ama bir kere biz prima aktif aldık hep sızdırdı kakayı. Müşteri hizmetlerini aradım bezin kutusunda bi kod varmış onu söyledim mailimi adresimi verdim yeni bez yolladılar. Hatalı üretim olarak not alacaklarmış. Öyle şeyler var

Ben artık 32 den beri doğuruyorum dediğim için her kontrole bavulla gittik. Artık dalga konusu oldum eşimle de tartışıyorduk çünkü hep gidiyoruz sancı yok dön. 3 cm yatık verdi başka doktor taburcu oldum doğuramadan. Artık utanıyordum ağrım var demeye bir de hemşireye ben benim gibi yatıp doğuramadan çıkan var mı dedim ben görmedim demez mi eşimin bana bir bakışı vardı haha daha bir şey diyemedim. Artık öyle akışa bırakmak zorunda kaldım bir de ben kolay kolay hastayım filan diyen biri de değilimdir ama ilk gebelikte çok çok fazla gittim doktora. Bıkmıştı artık kelimenin tam anlamıyla herkes benden

Yok be canım benim doktorun yorumlarını bir okusan nerdeyse hepsi doğal doğum. Ben olsam bir de beni riske atmazdım kim 3 cm le bir ay bekletir başka doktor tarafından yatırıldığım halde. Ki adam beni 3 cm le muayene ederken istemsizce kolumla şeyine geçirdim o an bile sen normal çok istiyorsun biraz dayan filan diye gaza getirdi. Kesinlikle öyle benim güvenin sonsuz tabii bunda ne olur bilinmez sezaryen derse de elimden bir şey gelmiyorsa zorlamam. Ne derse eminim ki en doğru olanı söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…