Kendi doktoruna sormalısın. Benim de olmuşti mesaj attım bana bi probiyotik söyledi onu kullandım ve ishal diyeti yapmamı söyledi. Bebeği etkilemeyeceğini söylemişti 4 aylıktım o zamanKızlar biraz utanarak sorucam geçmeyen bir ishalim var bu bebeği etkilemez dimi yani doktora gitmeme gerek varmı
Akışta olabilmek en güzeli ve en önemlisi galiba. 10 saatte doğuran arkadaşım da aynısını söylemişti. Demesi çok kolay sadeceVallahi o kadar değişken ki ben 3 cm açılmayla bir ay bekledim ağrım sızım da yoktu kasılmam çoktu ilkinde bunda yok mesela, doğuracağım gün 7 cm ile yattım. Herkesin öyküsü farklı doğumu başlatsak bile yeterli sancın yoksa doğuramıyorsunbelki suni verebilirlerdi bana ama haftası küçük ve sancım yok diye eve yollamışlardı. 36 dan sonra hurma ananas pilates topu ve merdiven inip çıkma yapmıştım bende. Doğurtmayan Allah doğurtmuyor diye akışa bıraktım en son, sancılar 2 dk ya düşünce öyle gittim hastaneye 3 saatte de doğdu inanılmaz pozitifti benim hikayem
Bol bol su iç vücudun susuz kalmasın(en önemlisi bu) Bir de biliyorsundur zaten patates haşlaması, muz falan iyi gelir onlardan tüket daha hızlı geçsin diyeKızlar biraz utanarak sorucam geçmeyen bir ishalim var bu bebeği etkilemez dimi yani doktora gitmeme gerek varmı
Daha bu ne kiKızlar hamilelikte göbek kaçıncı aya kadar büyüyor. Yani belirli bir haftada durma noktasi yok mu?? Kendimi taniyamiyorum. Otururken bile göbeğimden ötürü bacaklarım ağrıyor artık
Benim doktorum tarlada doğurtacak cinsten rahat ve samimi ama o da yaptı çatı valla bilmiyorum kiama gerçekten iyi doktora rastlamak gerekli ben işte ulaşamadım 34. Haftada başka doktor yatışını verdi direk, pazar günüydü sonrasında kendi doktorum geldi de taburcu etti beni sancın yok bebek iyi evde bekleyelim dedi. Başkası olsa beni 34 de suni verip doğurttururdu, 3 cm olmuşsun zaten diye. O yüzden ne beni endişelendirdi ne gereksiz para kazanmak için hadi gel epidural yapalım filan dedi 7 cm de. Allah razı olsun, zaten doğum bitince sarıldım ağlayıp aileden biri gibi olmak çok çok önemli. Hepimizin kolaylıkla geçtiği, iyi insanlarla karşılaştığımız bir doğum olsun
Eskiden oluyormuş ama nasıl oluyormuş canım işte annem beni ve abimi normal doğurmuş abimde kaç kez vakum atılmış yani Allah korusun birşey olabilirdi evet şimdi çok kolay sez kaçıyor doktorlar ama bazende olmayınca olmuyor bende kilolu doğmuşum annem ölmekten beter olmuş ki acı eşiği çok yüksek biridir 3 çocukta acil sezeryana alınması gerekmiş ve annemin zaten rahmi doğuştan yukarda olduğu için normal doğum zor olurmuş şimdi anneme sorunca aman aman normal doğum derama kv misal hepsini normal doğurmuş yarım saat içinde hiç anlamazdım bile der doğurduğumu tamamen kişisel bir durum gibi ya
Ay öyle deme, iri bebek ve normal doğum sonrası resmen baştan aşağı dikişle dolaşan tanıdıklarım oldu. Otururken kalkarken çok zorlandılar. Tabiki bi sezeryan sonrası narkoz etkisi olmadı ama fiziksel anlamda zor süreçler geçiridker
benimde çok primayla başlayasım var ama devamlılığını getiremem heralde o yüzden başka ne alabilirim diye araştırıyorum
Akışta olabilmek en güzeli ve en önemlisi galiba. 10 saatte doğuran arkadaşım da aynısını söylemişti. Demesi çok kolay sadeceSen yapabilmişsin, bravo ama ben anksiyetemi nasıl kontrol altında tutacağımı bilmiyorum.
İlk tercihim normal doğum ama bebek hangisiyle gelmek isterse, hangisi onun için daha sağlıklıysa ona da kabulüm. Ne yazıkki bazı anneler de normal yapacağım deyip, sezeryan olunca kendilerini çok suçlayabiliyorlar. O yüzden her ikisine de eşit mesafeyim, normale pozitif ayrımcılığım olsa daBılıorm bnmde var, afedersin popoya kadar epizyo duydum.. Ama ne olursa olsun en saglıklısı normal dogum bence.. Ha bnm için sezaryen daha rahat ben 7 saat snra ayakta ve oturur vazıyetteydım, daha rahat sezaryen bnm için.. Ama sorsan içimden geçen normaldi hep.. Kader işte bazen önune gecemıosun olacakların.. İçimde hep ukdedir dogum sancısı cekmemek.. Buyuk ihtimalle yıne oyle bı sansım olmucak.. Bence şartları zorlayıp normal doguma odaklanın derim, tabi yine siz bilirsiniz, herkesın kendı tercihi
Gerekiyorsa olsun zaten, müdahaleye karşı değilim gereksiz müdahaleye karşıyımBen şimdi ameliyat notlarıma baktım bana sadece bir kesi atmış. Yırtık daha mı kötü oluyordu bilmiyorum ama ben ertesi gün ev süpürdüm evde ne bir acı ne bir sızı ne bir ağrıDoğumdan sonra ilk çişimi hemşireyle yaptım pansuman yapmayı öğretti bir hafta yaptım temiz tuttum baya belki de ondandır. Biraz insanlar abartıyor bu doğum olayını o yüzden kimsemin olumsuz şeylerine kulak asmayın
Suyu seviyorum şükür muz filanda günlük yiyorum ama uzun sürdü baya patatesi de deniyimBol bol su iç vücudun susuz kalmasın(en önemlisi bu) Bir de biliyorsundur zaten patates haşlaması, muz falan iyi gelir onlardan tüket daha hızlı geçsin diye
Helede ikinciyseDaha bu ne kidoğurana kadar büyüyecek
Geçenlerde anne babamda ishal olmuşlardı, bol muz patates haşlamıştı önermişti doktorlar. Ve tabiki bol suSuyu seviyorum şükür muz filanda günlük yiyorum ama uzun sürdü baya patatesi de deniyimbebeğe bir zararı olmasında öekeceriz artık olmadı kendime devlete randevu bulmuştum Salı günü belki ilaç verir insaflı olursa
Oğlumdan bana geçti canım maalesef öksürük bulantı o salgını yaşıyoruz ne kadar uzak kalmaya çalışsamda geçti işteGeçenlerde anne babamda ishal olmuşlardı, bol muz patates haşlamıştı önermişti doktorlar. Ve tabiki bol subir de bağırsak düzenleyici probiyotik. Onun harici ilaç yazmamışlar, salgın varmış inşallah sana da o gelmemiştir kusma vs de var çünkü onlarda
Onu hiç bilmiyorum ama bir kere biz prima aktif aldık hep sızdırdı kakayı. Müşteri hizmetlerini aradım bezin kutusunda bi kod varmış onu söyledim mailimi adresimi verdim yeni bez yolladılar. Hatalı üretim olarak not alacaklarmış. Öyle şeyler varŞimdi aklıma geldi, bazı bebek bezi firmaları bilgilerinizi vs girince (en azından 2018’de öyleydi) evinize numune bez gönderiyordu. Prima dışında birkaç tane daha hatırlıyorum ama tabii aplikasyon falan yoktu o zamanbaşka markalar da olabilir yani öyle gönderen, bakmak lazım.
Ben artık 32 den beri doğuruyorum dediğim için her kontrole bavulla gittik. Artık dalga konusu oldum eşimle de tartışıyorduk çünkü hep gidiyoruz sancı yok dön. 3 cm yatık verdi başka doktor taburcu oldum doğuramadan. Artık utanıyordum ağrım var demeyeAkışta olabilmek en güzeli ve en önemlisi galiba. 10 saatte doğuran arkadaşım da aynısını söylemişti. Demesi çok kolay sadeceSen yapabilmişsin, bravo ama ben anksiyetemi nasıl kontrol altında tutacağımı bilmiyorum.
Yok be canım benim doktorun yorumlarını bir okusan nerdeyse hepsi doğal doğum. Ben olsam bir de beni riske atmazdım kim 3 cm le bir ay bekletir başka doktor tarafından yatırıldığım halde. Ki adam beni 3 cm le muayene ederken istemsizce kolumla şeyine geçirdimÇatı yaptıysa tamam o zmnbuyuk ihtimal kime ne tutturursamdır bence.. Sana normal seçmiş demekkı mutlaka belli sezaryen sayısı vsvs alıolardır, onu tamamlamadan olmaz kanaatindeyim.. Tabi hepsi de aynı degıldır, diyorum ya Allah iyi doktora rast getirsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?