- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
E bebek kare pamuk stoguda az artık bende bulmuştum hepsı buradadan bugun onu kaptımEbebek e gittim kizlar , çamaşır suyu tozu da anne sütü kaşığı da yok ( anne sütü kaşığı 200 tl olanı vardı almadın 35 tl lik varken internetten alcam ) . Boşa gittim
Kızlar daha önce sleepy kullanan oldu mu? Ben kızımda hep prima kullandım. Sleepy ve molfixi de çok övüyorlar. Kullananlar yorum yapabilir mi? Bir de ıslak mendilde hep pampers kullanmıştım farklı kullanan beğenenler var mı?
Aktifte gayet iyi aslında ama aktif bebeğin sanırım büyük bedenlerinde çiş çubuğu yok. Yani çiş yapınca sarı olan o gösterge yok olmasa da olur. Biraz daha yapısı naylonumsu gibi premium care e göre ama bende ona geçicem gündüzde en azından. Ben ilk 6 ay premium care sonrasında aktif bebek gündüz, care gece yapıcam. Kızımda ilk 3 ay eski adıyla prima pure şimdiki adıyla harmony kullandım bildiğin yapısı pamuk gibiydi o kadar güzel ve yumuşaktı ki. Bunda onu almaya güç yokPrima tercih ederler hep premium care tercih etmeş gibi, prima aktif bebek nasıl klasik olan? Onun fiyatı bir tık daha uygun
bunu alıntı yapmışım unutmuşum şimdi fark ettim mutlaka yanda sadece birisi olsun çok curcuna olur gerilirsin lohusalik çok başka kafa , kayinvslide normal kafa ile çekilmiyor lohusa hali ile hiç çekilmez. Benim kv rahat bir tip direk gelir ama ben kızımın doğumu yaklaşınca eşime söyledim bu özel bir süreç ilk basta annemi yanımda istiyorum elbette torunu annem 1 hafta ila 10 gün arası kalsın sonra o gitsin annen gelsin 10 gün sonda torun görmek çok da bi sey kaybettirmez diye güzelce konuştum hak verdi annesine esim söyledi laf arasında anne doğum için yıldız şuanda ilk olarak annesini yanında istiyor doğal olarak sen de anlarsın illa ilk doğum süreci geçsin 1 hafta sonra da sen buyur gel dedi bu şekilde oldu emin ol ikisi bi olamaz bence sen de konuş 10 gün geç gelsin bi sey kaybetmez. Madem uzun da kalacak güzelce rica edin .Doğum sonrası yanınıza refakatçi olarak biri gelecek mi kızlar?? Benim hem annemler hem kayınvalidemler gelicek. Annemi kendim istedim de kayınvalidem de kendi gelmek istedi. Bir de çok uzak memleket. Yani uzun süreli kalış olacak. Bilemiyorum nasıl olacak. Doğumdan çok bu düşündürüyor beni. Doğum bile daha kolay geliyor gözüme
Ben kesinlikle çok az yiyorum hatta eşime göre yemiyorum ama aşırı şiş oluyorum karnım geriliyorKızlar çok az kahvaltı yapınca bile dünyaları yemiş gibi hissediyorum midem kalbim sıkışıyo sizde de oluyo mu
Onu kullanmıyorum kızımda aldığım 1 paket duruyor hâlâ ama çamaşır tozu na sinir oldum . Ya ben kızımda biberon verdim gayet güzel emerken meme reddi oldu o yüzden bu sefer insallaj çıkan sütümü anne sütü kaşığı ile vermeyi düşünüyorum 2 aylık falan olup bilinci daha yerinde olup memeyi tamamen bilip alışınca biberon veririm diyorum tabi başarabilirsem bu dediklerimi planım bu yönde, kızım da ki meme reddi hatası olmasın diye o kaşığı alcam insallaj netten sipariş vereyim mağazada yoktuE bebek kare pamuk stoguda az artık bende bulmuştum hepsı buradadan bugun onu kaptımBen bıberon verdıgım için kasıga ıhtıyac duymadım Hastanedede şırınga ile vermişlerdi ilk gün mamayı.
Ya işte ben o arasındaki süreyi kestiremiyorum sıkıntı ordaGünde bir maden suyu içip bi muz yemelisin mg eksikliğinden oluyordoktoruna takviye almayı sorabilirsin
Benim de oluyordu. Doktorum ritmik değilse olabilir dedi. Bazen yürürken bir sertleşiyor adım attırmıyor. Sadece her toplanmanın arasında aynı süre varsa ve sancı gibi sıklaşıyorsa tehlikeliymiş. Benim dışardan top gibi çıkıyor. Küçük minnak top
Dediğine denk geldim ben, herkes yazmış eski seri harikaydı yenisi çok kötü diye. Hangisi eski hangisi yeni ayırd edemedim, fotoğraf varsa ekler misin?Kizlar daha önce de söyledim ama tekrar söylüyorum bez konuşuluyor. Aman dikkat molfix mükemmel bir ürün bence prima ile kapışır kalitede amaaaaaa yeni nesil yazan yeni üretilen ürünlerin asla almayın emin olmak isteyenler ya satış sitesi ya da instevram molfix sayfası yeni ürün fotoğraflarına girin bakın bir tane olumlu yorum yok bi ben değil yani aman diyeyim ben 1 yıldır molfix kullanıp çok memmunken eğer yeni ürüne devam edip eski ürünleri biterse artık almayacağım haberiniz olsun alacak olanlar evet molfix muhteşem ama ambalajına alırken dikkat edin .
Yeni nesil yazıyor sol üst kosede canım şimdi her numaranın fotoğrafı ayrı ben en uzun zamandır 5 i kullandığım için diğer numaralardan ki resimleri unuttum ama üstte yeni nesil teknoloji gibi bi yazı var pembe renk . Onlar yeni üretim. Yenidogan da çiş sayısı çok önemli çiş göstergesi falan da kaldırılmış saçma sapan bir şey olmuş umarım değiştirirlerDediğine denk geldim ben, herkes yazmış eski seri harikaydı yenisi çok kötü diye. Hangisi eski hangisi yeni ayırd edemedim, fotoğraf varsa ekler misin?
Onun sendromu gelmiş.. 2 yaş sendromu en kötüsü yerlere yatma kapının önünde aglama dısarıya cıkıcam dısarıya cıkınca eve gidicem ..28. Aydan bildiriyorum yenidoğan bebeğin kıymetini bilelimkardeş kıskançlığı da başladı, azı dişler de çıkıyor, hastalıkta etkili oldu bir haftadır benim kanımı emdi. Sürekli yerlere yatıp beni kucağıma al yürüyemiyorum. Bende Umay gibi karnında olacağım. Annem tuvalete götürsün. Dışarda bile sürekli benim kucağımda yani bu hafta doğurmazsam ya da rahim ağzı kısalmazsa daha bir şey olmaz o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki
Eskiden uykusuzluğu dert ederdim, yani şimdi sessiz olsun ağlamasında uyumasın modundayım. O kadar sinirlerim harap oldu ki oturup hüngür hüngür ağlıyorum. 2 yaş sendromu bize kardeş kıskançlığıyla beraber geldi. Dün markete gitti camda açık bir çığlık sesi duydum camdan baktım ki benim kızım yere yatmış debeleniyor. Eve geldi noldu neden ağladın dedim sütünün poşetini kaybetmiş mesela. Ya da bazen dalıyorum muzunu soyuyorum orda bir kıyamet. İnsan çocuğundan korkar mı krize girmesin diye korkuyorum. Komşulara rezil olduk her şeyi atıp fırlatıyor. Bir haftadır bu şekilde ilaç mı yan etki yaptı dişten mi gerçekten bilmiyorum ama yenidoğan hiç bir şeymiş ya
Ben böyle bir şey görmedim, ki benim kızım gerçekten konuşunca anlayışlıydıOnun sendromu gelmiş.. 2 yaş sendromu en kötüsü yerlere yatma kapının önünde aglama dısarıya cıkıcam dısarıya cıkınca eve gidicem ..
Valla insan evladında korkar hemde nasıl korkar küçücük bacaklılar ama bızı parmaklarında oynatıyorlar.
Uyku asla uyumuyordu kac kıtap okurdum ayagımda hızlı hızlı sallardım kı az uyusunda dınlemeyım yok yok bende az aglamadım gecıyo gececek .. Ya sabırrr
Çok teşekkürler bu bilgi için :)Yeni nesil yazıyor sol üst kosede canım şimdi her numaranın fotoğrafı ayrı ben en uzun zamandır 5 i kullandığım için diğer numaralardan ki resimleri unuttum ama üstte yeni nesil teknoloji gibi bi yazı var pembe renk . Onlar yeni üretim. Yenidogan da çiş sayısı çok önemli çiş göstergesi falan da kaldırılmış saçma sapan bir şey olmuş umarım değiştirirler
Ama sıklaşırdı işte sancı olsa :) bence onu hissetmemek mümkün değil ben de saat tutmuyorum ama ritmik değil. Senin de aynı nen gibi o yüzden ama endişe ediyoruz tabi.Ya işte ben o arasındaki süreyi kestiremiyorum sıkıntı ordae manyak gibi saate bakmayı da unutuyorum ama dün benim için kötü bir gündü tüm gün ya tümmm gün taş gibiydi bugün biraz daha iyi ama yarın da olursa mutlaka dakika aralarına bakıcam
Ah senin şu başına gelen valla kendi başıma gelmiş gibi sinirlenip üzülüyorum zaten bizim için stres sebebiyken bide böyle olmasıHani dıyorum ya Allah devlete muhtac etmesın diye bak sabah sabah yine gittim yine geldim ne iğneymiş arkadas..
sistemde pozıtıf oldugu ıcın yapamayız dedıler dedım al özelde baktırdım negatıf elımde var yok devlet bızden baktırmazsan kabul etmez bı daha kan vereceksın dedı kanı verdım negatıf cıkmazsa arastırma tetra baktırmaya yollayacak ..
Yani vel hasıl kelam bakcam pozıtıfse gıdıcem özele misler gibi iğnemi olucam gelcem .
Valla bunların sendrom hiç bitmiyor yok 2 yaş sendromu yok 5 yaş sendromu yani hergün yeni bir şeylerle karşılıyoruz ama gerçekten 2 3 4 yaş arası Çok zordu ben diyordum ki biri bu ağlamaları duysa işkence ediyoruz diye polise verir bizi sabaha kadar ağlardı özellikle 2 yaş ah28. Aydan bildiriyorum yenidoğan bebeğin kıymetini bilelimkardeş kıskançlığı da başladı, azı dişler de çıkıyor, hastalıkta etkili oldu bir haftadır benim kanımı emdi. Sürekli yerlere yatıp beni kucağıma al yürüyemiyorum. Bende Umay gibi karnında olacağım. Annem tuvalete götürsün. Dışarda bile sürekli benim kucağımda yani bu hafta doğurmazsam ya da rahim ağzı kısalmazsa daha bir şey olmaz o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki
Eskiden uykusuzluğu dert ederdim, yani şimdi sessiz olsun ağlamasında uyumasın modundayım. O kadar sinirlerim harap oldu ki oturup hüngür hüngür ağlıyorum. 2 yaş sendromu bize kardeş kıskançlığıyla beraber geldi. Dün markete gitti camda açık bir çığlık sesi duydum camdan baktım ki benim kızım yere yatmış debeleniyor. Eve geldi noldu neden ağladın dedim sütünün poşetini kaybetmiş mesela. Ya da bazen dalıyorum muzunu soyuyorum orda bir kıyamet. İnsan çocuğundan korkar mı krize girmesin diye korkuyorum. Komşulara rezil olduk her şeyi atıp fırlatıyor. Bir haftadır bu şekilde ilaç mı yan etki yaptı dişten mi gerçekten bilmiyorum ama yenidoğan hiç bir şeymiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?