2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ee ben ne yapayım benim eşim 9 yıl ailesinden ayrı yaşamış bekar evinde tek başına. Evine gittiğim zaman o kadar ama o kadar duzenliydi ki acaba ben geliyorum diye mi derdim çat kapı giderdim yine muntazam düzen vardı ( bütün kıyafetler renk renk dizili çarşaflar ütülü mutfak toplu vs ) gördükçe oh deyip içim rahat ediyordu. E evlendik yastığının altından giyilmiş çorabı çıkıyor ben asla simartmadim ama kendiliğinden bir rahata eriyor bu herifler evlenince, valla benim de canıma tak etti artık kavga etmekten yılmadım 5 yıldır ama yılmak üzereyim yani

Son düzenleme:
Nstde de bnmkı de sureklı tekmeledi.. Acaba rahatsız mı edıo dıye dusundum.. Gercı bana bagladıkları nst mıydı anlamadm, Togo dio doktorlar.. Agrı var mı ona bakıomus acaba farkı var mı Nstden anlamadm
O farklı olabilir canım. Benim ogluş sağolsun normalde de durmadigi için neyden rahatsız oluyor neyi seviyor anlamıyorum valla

ah bu ben

Kızlar dün doktora gittim 30+6 yız. Erken doğum korkumdan ve günde 5-6 kez olan kasılmalarımdan bahsettim. Görünürde erken doğum riskim yokmuş, kasılmalar için fitil verdi. Gitmişken doğum ücretlerini konuşalım dedim ufak bir inme indi bize ama yapacak birşey yok. Hastane 12.700, doktorum 12.500 alıyormuş yani 25 bin falan. Hiç te para ayırmadık daha:) Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla gelsinlerde artık feda olsun napalım

Merhabalar bebisleriniz hayırlı olsun hanımlar bir sorum olacaktı gebeligini artimed kaset testle öğrenen oldumu ilk 5 6 dk silik çıktı da güvenilmez deniliyor
Merhaba,

Ben bir önceki gebeliğimi evde bulduğum, üstelik son kullanma tarihi bayağı bir geçmiş artimed kaset testle öğrenmiştim. Son adetten tam 30 gün sonra birazcık (çok değil) silik çıkmıştı ama ilk beş dakika içinde çıkmıştı. Benim o gebeliğim boş çıktı bu arada. Bu gebeliğimde de kullandım artımed, yine bayağı silik çıktı(ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum onu ama herhalde son testten beş gün önce olabilir) ama son adetten 29-30 gün sonra ucuz bir erken gebelik testi yapmıştım, o da silik çıkmıştı. Hayalet çizgi dedikleri gibiydi. Benim adet döngüm ortalama 29 gündü. Belki son adetten 35 gün sonra yapsam net çıkardı. Yani eğer beş dakikayı çok geçmeden çıktıysa silik de olsa hamile olmanız muhtemel ama tabii en az birkaç gün bekleyip başka marka ile tekrarlayabilirsiniz doktora veya asm ye gidip kan testi vermeden önce. Gönlünüze göre olsun test sonucunuz

haklıısn canım. bide pelvik kısmında sanki çamaşır sıkıyomuşta lastik iz yapmış gibi bi ağrı oluyo. ama bakıyosun çamaşır geniş yumuşak lastiği sıkması imkansız

Ya hiç üzülme, arta kalırsa onları kesip kendine depend veya normal ped olarak kullanırsın. Ah, bizi ne ettin, kader
Ayyy ona da üzülemeyeceğim artık, mevcut ekonomide dün aldığımız bugünden baya ucuz olduğu için bebişimin canı sağ olsun deyip geçiyorum hem belki normal kiloda doğup günde ortalama 8 bez harcarsa bitirir 1 ayda

Kizlar gunaydin, bir sorunum var aksam yatarken ne kadar su icersem iciyim sabah ilk idrarim hep cok koyu renk oluyor gun icinde duzeliyor son haftalarda olmaya basladi..

Kizlar gunaydin, bir sorunum var aksam yatarken ne kadar su icersem iciyim sabah ilk idrarim hep cok koyu renk oluyor gun icinde duzeliyor son haftalarda olmaya basladi..
Günaydın benim hep ilk idararım koyuydu ama son zamanlarda daha da koyulaştı. Bence normal bir süreç. Geçen hafta bakıldığında bebeğin suyu falan gayet iyiydi benim

Ay bu arada malum okullar açıldı, gebeliğimi yeni öğrenen herkes oğlan mı diye soruyor benim göbüş top gibi önde ve yukarda biraz. Ve maşallah diyeyim hiç ödem oluşmadığı için kimse aldığım 8 kiloyu görmüyor, hiç kilo almamışsın deyip beni gaza getiriyorlar. Onlar yüzünden zayıfım yaaağğğğğ deyip çok yemekten korkuyorum, var çünkü o potansiyel bende

Ben ilk idrarın koyu olması normal diye biliyorum. Gün içinde, mesela akşamüstüne doğru hala koyu olursa sorun diye biliyorum. Neden endişelendiniz ki?

Ya benim karnım da dokuz aylık gibi resmen (ben üç kilo aldım ama zaten çok kiloluydum). Aynen her gören erkek mi diyor, he diyorum. Ondan, ondan

Yapma yavrum yeme gaza gelme hiç kalmış son iki ayımız

Daha onceden yasamadigin bir durum acaba kan mi karisiyor diye degisik dusunceye girdim :)) yarib kontrolum var doktoruma da sorarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…