2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Beni vajinal muayene etmedi. Sadece ultrasonla baktı.

Temkinli olmak için bile olsa bence böyle söylememeli. Eğer varsa söylesin yani neden şimdi erken doğum riskin var dedi ki yani yoksa yok. Bebeğinin kafası aşağıda bol bol dinlen falan diyebilirdi. Tam tersine doğumu ertelemek için ilaç bile vereceğini söyledi

Benim de işim hep ayakta canım hatta eve gidiyorum evde de ev işinden kolay kolay oturacak vakit bulamıyorum.Doktor dinlen fazla ayakta kalma dediğinde rapor da yazması gerekirdi.devlet hastanesi doktoruna mı gidiyorsun onlar pek vermiyor çünkü .Benim kanamam olduğu gün bişey olmaz diyip rapor yazmamıştı hatırlıyorum.Dayanamayacak gibiysen bu 2-3 haftayı raporla geçir 32 +0 da da izne ayrıl gitsin.Marketi de kim düzenlerse düzenlesin valla ben o kısmı hiç düşünmezdim yerinde olsam

Beni vajinal muayene etmedi. Sadece ultrasonla baktı.
Ama vajinal bakmadan açıklık olup olmadığını ya da rahim ağzının net ölçüsünü alamaz ki ilkinde bu deneyimi yaşadığım için biliyorum yani vajinal bakmak şart burda da ciğer geliştirici olan oldu risk görülüp ve vajinal bakıldı. Sen gittiğinde nerede çalıştığından ve durumundan bahset öyleyse belki ona göre önlem alır

Olmadı zaten özel hastaneye gideceğiö

Bence dee kendi yazmış ya full çalışıyorum diye o yüzden zorlanıyor diye düşündüm ben de
keske zorlamasalar yukarıda bahsettiğim gibi pek oturmuyorum. Ayaktayım ve iş başa düşüyor transpaletle mal çekmek, mal açmak vs vs gibi normalde olsa belki ama elemanda eksik olunca seni mecbur kılıyorlar

Vallahi ben bu doktoru anlamadım. Ultrasonla baktı kafası aşağıda erken doğum riski bu rahimin normal su an sana vitamin ve doğum geciktirici vericem ama 34. haftada bu ilacı bırakıcaz dedi.

Vallahi ben bu doktoru anlamadım. Ultrasonla baktı kafası aşağıda erken doğum riski bu rahimin normal su an sana vitamin ve doğum geciktirici vericem ama 34. haftada bu ilacı bırakıcaz dedi.
Başka bir doktorada git bence farklı bir görüş al karından bakıp bunun kararını vermesi bana garip geldi. Muhtemelen Progestan tarzı bişey vericek sana. Gittiğinde hocam rahim ağzı mı kısa, açıklık mı var neden ilaca gerek gördünüz diye sorabilirsin. Eğer böyle bir durum varsa ciğer geliştirici olmam gerekmez mi diye de sorabilirsin. Umarım zamanında gelirler, kendini yormamaya çalış

Ya şimdi sorucam kafamdakileri tereddütlü cevaplar verirse anında baska doktora gidicem. Gittiğim doktorda böyle bir sey yok derse bir daha devlet hastanesine tövbe. İkinciye şans vereyim dedim devlete ama burnumdan getirdiler yani her seferinde

İnşaallah teşekkür ederim. Beyaz ince yollar yok başım 2 gündür cok kaşınıyor gece gündüz hep kaşınıyorum . O kadar zor bir şey ki bu gerçekten yaşayan bilir. Düşünsenize ellerimizi sürekli yıkıyoruz bebeklerimizde doğum lekesi olmasın diye . Şuan kaşındığım için elim hep vücudumda elerim kurudu artık ona mı dikkat edeyim kendimi mi sakinleştireyim bebeğimin tekmeleri sertleşti o da uyandırıyor tuvalet desen hiç söylemiyorum 10 larca kez giriyorum

Sağlık ocağı safra asitine bakıyor deme bana 1.000₺ verdim hastaneye sadece bu tahlil için Diğer tahlil sonuçlarım cıktı

Eklentiler

• D693CA6E-4324-4F29-B572-FE0C6C6E79F9.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 45
  • A0EB95CB-7C2F-4528-BBC2-A2C668F7DD61.webp
    15 KB · Görüntüleme: 46

canım iyiyiz çok şükür. gittim cuma günü, esniyodu, hareket etti ama gene hiseetmedim ultrasonda. en başından beri plasenta öne yerleşikti. ona yordu hissetmiyo oluşumu. bir de sen hareketli gün geçirdiysen hissetmemişsindir dedi. ölçümlerde kilo da sorun yoktu. kan akışlarına da baktı kalbine giden, kordondan gelen hepsi normal dedi o kadar.

yine de pazartesi gel dedi gidicem bu akşam 5 te yine. zaten iki hafta da bir gidiyorduk kontrole gerekirse haftalık bakarız dedi. bakalım ne dicek bu akşam.

Hadi canım yaa.. Ben bimde filan hamıle çalışanlar görüyordum.. Normalde bimde oturmak yasak, calısmıstm unıvde ordan bılıorm.. O hamıle Kız genelde kasada ve sandalyedeydi.. Sanada öyle olur diye düşünmüştüm.. Ay yapma gözünü sevem, Bi yolunu bul Bi sekılde hallet.. İş işten geçince bu sefer toparlanamazsn.. Sağlık herseyden muhım.. Olmadı çık işten, demesi kolay biliorm ama o sektörde kolay iş bulursun gibime geliyor.. Gerçi hakların yanar ama naapcan

Devlet hastanesi maalesef öyle yaa.. Zorla cvp verıolar sorulara bile.. Bende haftaya gittgmde soruları not edip gitcem

Sağlık ocağı safra asitine bakıyor deme bana 1.000₺ verdim hastaneye sadece bu tahlil için Diğer tahlil sonuçlarım cıktı

Valla ben sordum safra asidine bakılıo mu dıye, degısık Bi ısım soyledi.. Karıstı konusmaya anlamadm bakılıo mu.. Sonuclar cıksın haber ederm.. Ama 1000tl de cokmus.. Ben 300tl gibi bişey verdm ama doktor sadece AST alt ve safra asidi istemişti özeldekı doktor.. Belkı ondan az tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…