2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Selam güzellikler nasılsınız nasıl gidiyor? Benim bu ara karnım çok sertleşiyor sizin de öyle mi? Perşembe randevumu var bakalım ne diyecek doktorumuz.
Selamm herkes de var o sertleşme. Kendini top gibi öne çıkarma güzel haberlerle gel

Selamm herkes de var o sertleşme. Kendini top gibi öne çıkarma güzel haberlerle gel
Evet aynen bir anda top gibi olup bir yanda kasılıp kalıyor. O anda ne yapıyorsam tersini yapıyorum. Sola yatıyorsam sağa dönüyorum, ayaktaysam yatıyorum falan gevşiyor bir anda. Ama ayakta iken olan canımı yakabiliyor bazen nedense.

Benim buna ek kasık ağrısıyla birlikte nabzım hızlanıyor ter boşalıyor birden ama bir dakika bile sürmüyordur zaten sürse bayılırım muhtemelen braxton hicks denilen yalancı kasılmaymış adı çok fena gerçekten

Benden istedikleri arasında onlarda vardı. Artık fiyat belirlerken bile insanların doğru fiyatlandırma yaptığını asla düşünmüyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun çok değişik zamanlardan geçiyoruz

Ilık duş günde bi kaç kere al da vücudunu rahatlat iyi gelir kaşıntınada. Çok kötü bişey kaşınmak Allah yardımcın olsun. İnşallah sebebi hemen bulunurda ilaç başlanır
Günde 3 e bile cıkıyor bazen duş alma sayım. Bir karışım hazırlattı doktor, eczacı 45 dk boyunca kremi yaptı iki kutu. Bugün başladım 3 gün duş yasak sonra duş ve doktora tekrar gideceğim.
Amin inşaallah teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim dileğim geçmesi. Not ettim kremleri hazırladığı bir karışım oldu onu kullanıyorum bugün itibariyle diğeri diğer seçeneğim olsun.

İndirime girmiş uyku tulumları. Almak isteyen varsa. Karar veremiyordum kundaklı mı değil mi diye ama sizlerde bunu tavsiye etmişsiniz. Aldım az önce.

O zaman uyuz ilacı yaptırmış muhtemelen çok geçmiş olsun ilaç işe yarat umarım

Kızlar bebeğin suyu az olan var mıydı? Sanırım çanlar benim için çalıyor her an herşey olabilir. Hatta grupta ilk doğuran ben olabilirim inşallah doğurmam tabi de korkuyorum gerçekten

Kızlar bebeğin suyu az olan var mıydı? Sanırım çanlar benim için çalıyor her an herşey olabilir. Hatta grupta ilk doğuran ben olabilirim inşallah doğurmam tabi de korkuyorum gerçekten
Yaaa noldu, hayırdır? Çağırma çağırma, vaktinde gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…