canım iyiyiz çok şükür. gittim cuma günü, esniyodu, hareket etti ama gene hiseetmedim ultrasonda. en başından beri plasenta öne yerleşikti. ona yordu hissetmiyo oluşumu. bir de sen hareketli gün geçirdiysen hissetmemişsindir dedi. ölçümlerde kilo da sorun yoktu. kan akışlarına da baktı kalbine giden, kordondan gelen hepsi normal dedi o kadar.
yine de pazartesi gel dedi gidicem bu akşam 5 te yine. zaten iki hafta da bir gidiyorduk kontrole gerekirse haftalık bakarız dedi. bakalım ne dicek bu akşam.
Ben şimdi haftaya özele gideceğim bir dahada devlete tövbeDevlet hastanesi maalesef öyle yaa.. Zorla cvp verıolar sorulara bile.. Bende haftaya gittgmde soruları not edip gitcem
Benimki başından beri aşağıda konumşanmış Her gidişte bekliyorum artık orda değil demesini. İnşallah bu kontrolde çıkmış olur yukarı. Yoksa sezaryen olacak mecburen.Bnmde plasenta önde, ne zmn yukarı çıkacak diye beklıorm ama sanki öyle konumlandı gibime geliyorİnş düzelir ya.. Bende randevu alsam mı almasam mı kararsızım.. Bu hafta hep dısarda olcam hastaneye gidersem, he pertim cıkıo hemde aç kalıorm, dısarda yemek istemiyorum... Neyse Bi bakayım duruma
Sırayla herkesten geliyor galiba ilk sütlerimiz. Bende hala yok.Ben daha dün yazdım aynısı oldu bende de endişelenme normal bir durummuşburadaki arkadaşlar da beni tembihledi ben de seni tembihleyim göğüslerini sıkmaman ve uyarmaman yeterli
He anladım şimdi. Bebeğin pozisyonuyla alakalı bi ağrıdır o. Doğum sancısı olsa bel ve kasıklarda bide düzenli şekilde gelen ağrı olurBana olanı anlatayım, vajinamın içinden kilitorisin oraya kadar sancı-ağrı gibi bir şey. Baskı gibi de oluyor benim baya canımı yakıyor. Bebek çıkmak istiyor gibi geliyor öyle ağrı olunca
Ilık duş günde bi kaç kere al da vücudunu rahatlat iyi gelir kaşıntınada. Çok kötü bişey kaşınmak Allah yardımcın olsun. İnşallah sebebi hemen bulunurda ilaç başlanırİnşaallah teşekkür ederim. Beyaz ince yollar yok başım 2 gündür cok kaşınıyor gece gündüz hep kaşınıyorum . O kadar zor bir şey ki bu gerçekten yaşayan bilir. Düşünsenize ellerimizi sürekli yıkıyoruz bebeklerimizde doğum lekesi olmasın diye . Şuan kaşındığım için elim hep vücudumda elerim kurudu artık ona mı dikkat edeyim kendimi mi sakinleştireyim bebeğimin tekmeleri sertleşti o da uyandırıyor tuvalet desen hiç söylemiyorum 10 larca kez giriyorum
Burada sivrisinek, börtü böcek fazla diye önlem olarak sormuştum daha önceleri doktora ne kullanabilirim diye. Çünkü normal sivri bile soksa en az 3 gün kaşınırım, yayılır bide o kaşıntı. Ovadril losyon ve zyrtec kullanabilirsin demişti. Sadece Ovadril yetti bana. Kaşıntıyı hemen alıyor. Dr una danış istersen. Kaşınmak delirtir bilirim. Geçmiş olsun.İnşaallah teşekkür ederim. Beyaz ince yollar yok başım 2 gündür cok kaşınıyor gece gündüz hep kaşınıyorum . O kadar zor bir şey ki bu gerçekten yaşayan bilir. Düşünsenize ellerimizi sürekli yıkıyoruz bebeklerimizde doğum lekesi olmasın diye . Şuan kaşındığım için elim hep vücudumda elerim kurudu artık ona mı dikkat edeyim kendimi mi sakinleştireyim bebeğimin tekmeleri sertleşti o da uyandırıyor tuvalet desen hiç söylemiyorum 10 larca kez giriyorum
Canım görmüşsündür bi kaç gündür bende yaşıyorum dinlenince azalıyor ama can sıkıcı bir ağrı dr rahim ağzı uzunluğun iyi demişti sancıda çıkmadı sanırım yalancı doğum sancılarımız oluyor gerçekten öyle bebek çıkacak gibi ama bebeğin kafası yukarda dedi doktorumBana olanı anlatayım, vajinamın içinden kilitorisin oraya kadar sancı-ağrı gibi bir şey. Baskı gibi de oluyor benim baya canımı yakıyor. Bebek çıkmak istiyor gibi geliyor öyle ağrı olunca
Rahim ağzı uzunluğuna vajinal mi bakılıyor? Bana hep karnımın üzerinden bakıldı. Ama her seferinde rahim ağzı kapalı diyor. Kaçıncı haftada bakılıyor ona?Canım görmüşsündür bi kaç gündür bende yaşıyorum dinlenince azalıyor ama can sıkıcı bir ağrı dr rahim ağzı uzunluğun iyi demişti sancıda çıkmadı sanırım yalancı doğum sancılarımız oluyor gerçekten öyle bebek çıkacak gibi ama bebeğin kafası yukarda dedi doktorum
MaşallahhKızlar Bugün doktora gittim 30+1 1480 gr 40 cm olmuşuz biz şükürler olsun
Normalde her ultrasonda karnımdan ölçüyor ama baskı ve ağrı var dediğim için alttan ultrasonla baktıRahim ağzı uzunluğuna vajinal mi bakılıyor? Bana hep karnımın üzerinden bakıldı. Ama her seferinde rahim ağzı kapalı diyor. Kaçıncı haftada bakılıyor ona?
Ayy maşallahKızlar Bugün doktora gittim 30+1 1480 gr 40 cm olmuşuz biz şükürler olsun
Plesenta önde olması sadece hareket hissetme açısından sorun değil mi doğumu etkilemiyor diye biliyordum aşağı da olmadıkçaBnmde plasenta önde, ne zmn yukarı çıkacak diye beklıorm ama sanki öyle konumlandı gibime geliyorİnş düzelir ya.. Bende randevu alsam mı almasam mı kararsızım.. Bu hafta hep dısarda olcam hastaneye gidersem, he pertim cıkıo hemde aç kalıorm, dısarda yemek istemiyorum... Neyse Bi bakayım duruma
Ay ben bunu alıntı yapmış unutmuşum aldın mı ya da cevap verildi mi bilmiyorum ama yazayım yine de ;Peki molfix in sarı paketini mi mavi paketini mi almak lazım
Ben de demir kullanıyorum sadece coraspirini saymıyorum onu kan sulandirici igne ile alıyorum zaten d3 damla da var ama onu hep unutuyorum daha bi kaç kere anca aldımBen 1 ay önce magnezyum aldım doktor yazdı. Gebeliğimin başından beri aldığım tek ilaç magnezyum. Burda ilaç vermiyorlar kolay kolay. Ama zaten kan alıyorlar sürekli ihtiyaç olsa yazardı doktor
panik yapma bence vücut yapinla alakalidir belki. erkek bebek mi ? onlar birazdaha asagida oluyorlar iki oglumda öyleydi benim zor tasirdim asagida oldugu icin
Benim hiç yukarı çıkmadı aynı senin dediğin gibi hep göbek deliğinin altında, kaburga tarafında en ufak bir çıkıntım yok. doktor bana normal dedi yani çok şükür şu an için bir açıklığım yok sadece servikal uzunluğum kısa ama o da uzun zamandır kısa zaten. Bi doktoruna yaz istersen canım yine de için rahat etsin
Benim kiz öyle değildi demek ki erkek bebek böyle oluyor. Özel hastane doktora da dememe rağmen alttan bakmadı sadece karından bakıp rahim ağzı kapalı boyu iyi dedi vardır bi bildiği herhalde baskı ver dedim ona rağmen riske atmaz bakardı sıkıntı görse herhaldeBenimde bebiş hep aşağılarda karnım aşağıda geziyor. Rahim ağzımda haftalardır 26-27 sınırlarında. Bir sıkıntı olmadı ama insan geriliyor bu kadar aşağılarda olunca .
Almamıştım iyi oldu söylediğin teşekkür ederim.Ay ben bunu alıntı yapmış unutmuşum aldın mı ya da cevap verildi mi bilmiyorum ama yazayım yine de ;
Ben kizimda 1 ve 2 numara da sarı yani pure&Soft olani kullandım 3 den itibaren mavi ambalaj kullandım. Sarı renk biraz daha pahalı fark ettiysen oldukça yumuşak tam hassas yeni doğan bebek poposuna uygun çok güzel bi bez ama 3 itibari ile ben artık maviye geçtim
Ben de demir kullanıyorum sadece coraspirini saymıyorum onu kan sulandirici igne ile alıyorum zaten d3 damla da var ama onu hep unutuyorum daha bi kaç kere anca aldım
Benim kiz öyle değildi demek ki erkek bebek böyle oluyor. Özel hastane doktora da dememe rağmen alttan bakmadı sadece karından bakıp rahim ağzı kapalı boyu iyi dedi vardır bi bildiği herhalde baskı ver dedim ona rağmen riske atmaz bakardı sıkıntı görse herhalde
Normalde karından da bakılıyor eğer kısa görülürse alttan bakılıyor yani bana öyle yapıldı kısalık vardı. Doktorum karından sağlıklı sonuç vermez dediRahim ağzı uzunluğuna vajinal mi bakılıyor? Bana hep karnımın üzerinden bakıldı. Ama her seferinde rahim ağzı kapalı diyor. Kaçıncı haftada bakılıyor ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?