2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Bnmde plasenta önde, ne zmn yukarı çıkacak diye beklıorm ama sanki öyle konumlandı gibime geliyor İnş düzelir ya.. Bende randevu alsam mı almasam mı kararsızım.. Bu hafta hep dısarda olcam hastaneye gidersem, he pertim cıkıo hemde aç kalıorm, dısarda yemek istemiyorum... Neyse Bi bakayım duruma

Kızlar selam.. Midem birkaç gündür iyice fena. Yanmasına artık hiçbişey fayda etmiyor. Tahine de bağışıklık mı kazandım artık bilmiyorum gaviscon falan da yetmiyor üstüne birde kabızlık eklendi. Dr duphalac içebilirsin dedi içiyorum ama eskiden daha çabuk görürdüm faydasını. Sindirim sistemi baştan sona sorun yani
Uyku olayı ayrı bir konu zaten. Günde 3 saate bağlandı uyuyamıyorum ne gündüz ne gece.. Vücut doğumdan sonrasına alıştırıyor kendini diyorum ama kendimi mi avutuyorum bilmem

Benimki başından beri aşağıda konumşanmış Her gidişte bekliyorum artık orda değil demesini. İnşallah bu kontrolde çıkmış olur yukarı. Yoksa sezaryen olacak mecburen.

Ben daha dün yazdım aynısı oldu bende de endişelenme normal bir durummuş buradaki arkadaşlar da beni tembihledi ben de seni tembihleyim göğüslerini sıkmaman ve uyarmaman yeterli
Sırayla herkesten geliyor galiba ilk sütlerimiz. Bende hala yok. Sadece bir kere sağ göğüs ucunda minnacık, sarı, kurumuş pıhtı gibi bişey gördüm. Hiç aklıma gelmemişti süt olabileceği

Bana olanı anlatayım, vajinamın içinden kilitorisin oraya kadar sancı-ağrı gibi bir şey. Baskı gibi de oluyor benim baya canımı yakıyor. Bebek çıkmak istiyor gibi geliyor öyle ağrı olunca
He anladım şimdi. Bebeğin pozisyonuyla alakalı bi ağrıdır o. Doğum sancısı olsa bel ve kasıklarda bide düzenli şekilde gelen ağrı olur

Ilık duş günde bi kaç kere al da vücudunu rahatlat iyi gelir kaşıntınada. Çok kötü bişey kaşınmak Allah yardımcın olsun. İnşallah sebebi hemen bulunurda ilaç başlanır

Burada sivrisinek, börtü böcek fazla diye önlem olarak sormuştum daha önceleri doktora ne kullanabilirim diye. Çünkü normal sivri bile soksa en az 3 gün kaşınırım, yayılır bide o kaşıntı. Ovadril losyon ve zyrtec kullanabilirsin demişti. Sadece Ovadril yetti bana. Kaşıntıyı hemen alıyor. Dr una danış istersen. Kaşınmak delirtir bilirim. Geçmiş olsun.

Bana olanı anlatayım, vajinamın içinden kilitorisin oraya kadar sancı-ağrı gibi bir şey. Baskı gibi de oluyor benim baya canımı yakıyor. Bebek çıkmak istiyor gibi geliyor öyle ağrı olunca
Canım görmüşsündür bi kaç gündür bende yaşıyorum dinlenince azalıyor ama can sıkıcı bir ağrı dr rahim ağzı uzunluğun iyi demişti sancıda çıkmadı sanırım yalancı doğum sancılarımız oluyor gerçekten öyle bebek çıkacak gibi ama bebeğin kafası yukarda dedi doktorum

Rahim ağzı uzunluğuna vajinal mi bakılıyor? Bana hep karnımın üzerinden bakıldı. Ama her seferinde rahim ağzı kapalı diyor. Kaçıncı haftada bakılıyor ona?

Plesenta önde olması sadece hareket hissetme açısından sorun değil mi doğumu etkilemiyor diye biliyordum aşağı da olmadıkça

Peki molfix in sarı paketini mi mavi paketini mi almak lazım
Ay ben bunu alıntı yapmış unutmuşum aldın mı ya da cevap verildi mi bilmiyorum ama yazayım yine de ;
Ben kizimda 1 ve 2 numara da sarı yani pure&Soft olani kullandım 3 den itibaren mavi ambalaj kullandım. Sarı renk biraz daha pahalı fark ettiysen oldukça yumuşak tam hassas yeni doğan bebek poposuna uygun çok güzel bi bez ama 3 itibari ile ben artık maviye geçtim

Ben 1 ay önce magnezyum aldım doktor yazdı. Gebeliğimin başından beri aldığım tek ilaç magnezyum. Burda ilaç vermiyorlar kolay kolay. Ama zaten kan alıyorlar sürekli ihtiyaç olsa yazardı doktor
Ben de demir kullanıyorum sadece coraspirini saymıyorum onu kan sulandirici igne ile alıyorum zaten d3 damla da var ama onu hep unutuyorum daha bi kaç kere anca aldım
panik yapma bence vücut yapinla alakalidir belki. erkek bebek mi ? onlar birazdaha asagida oluyorlar iki oglumda öyleydi benim zor tasirdim asagida oldugu icin

Benimde bebiş hep aşağılarda karnım aşağıda geziyor. Rahim ağzımda haftalardır 26-27 sınırlarında. Bir sıkıntı olmadı ama insan geriliyor bu kadar aşağılarda olunca .
Benim kiz öyle değildi demek ki erkek bebek böyle oluyor. Özel hastane doktora da dememe rağmen alttan bakmadı sadece karından bakıp rahim ağzı kapalı boyu iyi dedi vardır bi bildiği herhalde baskı ver dedim ona rağmen riske atmaz bakardı sıkıntı görse herhalde

Almamıştım iyi oldu söylediğin teşekkür ederim.

Rahim ağzı uzunluğuna vajinal mi bakılıyor? Bana hep karnımın üzerinden bakıldı. Ama her seferinde rahim ağzı kapalı diyor. Kaçıncı haftada bakılıyor ona?
Normalde karından da bakılıyor eğer kısa görülürse alttan bakılıyor yani bana öyle yapıldı kısalık vardı. Doktorum karından sağlıklı sonuç vermez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…