Geçen gün bende de 30+1 gibi reflü vardı çok kötü. Uykumdan ağzıma sıcak su gelmesiyle uyandım yastığımı yükselttim filan ama kusmadım. Kusarsam daha fena oluyorum oturdum biraz bekledim öyle uyumuşum. Saçta olabilir gaviscon iyi geliyor bana çok zorda kalırsam içiyorumKızlar 30. Haftadayım. Resmen 1 haftadır hamileliğin başına döndüm hiçbirşey yiyemeyip afedersiniz kusuyorum sürekli. Böyle olanlar var mı aranızda. Gebelik zehirlenmesinden şüphelendim ama tansiyonum düşük ve idrar tahlilimde temizdi. Bebek saç çıkarıyor diyorlar ama ne kadar doğru mahvoldum bişey yiyemekten
24 ayı doldurunca direk tuvalet eğitimi210 lu gördüm 1 numara 1600 tl cikçocuğa altın hesabı açsak 3 yılda güzel para ıslak mendil geçen Özdileği gezerken gördüm bi palet 90 tl di hepsi mi aynı bilmiyorum yoksa özelliklimiydi bilemedim ama çöpe gidiyor ya neden neden demedim değil hani
Ay kızlar erken alışıyor sanırım oğlumu 3 yaşında zor alıştırdım aklıma geldi yine en zor kısımdı benim için oğlumu büyütürken24 ayı doldurunca direk tuvalet eğitimiıslak mendili indirimde bulursak direk stok yapmamız lazım ben çok kullanıyorum bir de annem çok kızıyor bir şekilde büyütücez bunlar iyi günlerimiz aslında, kreşe okula başlayınca asıl yandık biz
Kaç haftalık hamilesin? Benim 31.hafta, bugün çok neşeli bir gün geçirdikten sonra eşimle sohbet ederken aklıma 1 sane önce sattığımz araba geldi ve ben onu satınca çok üzülmüştüm biliyor musun dedim, hatta birgün yolda gördüm ağladım diye anlattım ve yine ağladım, eşim şok geçirdi, daha iyisini aldık ama aşkım dedi, dlsun ben onu seviyordum dedim gözlerden yaşlar boşaldı. 1 sene önce sattığımız arabaya ağladım pes duygular şelale.Ya kızlar benim sinirlerim çok bozuk hamileliğimin ilk dönemleri gibi oldum yine alınganlık hassaslık aşırı derece fazlabirde normalde 3 hafta daha çalışmam gerekiyordu müdür senin yerine sonra kimseyi bulamam rapor al dedi zorla rapora zorladı beni zaten erkenden. Evdeyim yani ve hiç bana göre değil. Bütün gün bunaldım birde yeni şehir kimseyi tanımıyorum, eşimden çıkarıyorum tartışıyoruz bu sefer moralim çok bozuldu sanki bir hayata koydular beni çıkmaya çalışıyorum çıkamıyor gibiyim ya niye böyle oldu ki
Galiba kızlar kolay alışıyor gerçekten, çok şükür o konularda beni hiç zorlamadıAy kızlar erken alışıyor sanırım oğlumu 3 yaşında zor alıştırdım aklıma geldi yine en zor kısımdı benim için oğlumu büyütürkenayy resmen sil baştan başlayacak herşey
Yetti artık canımıza son aylarımızı rahat geçirelim bari essinHaklısın vallayine çok şükür bugünümüze esiyor artık
Ben bi inceliyim şu sayfayıBen bu sayfayı oğlumda da çok takip ederdim bunlar içeriği temiz bezler diğer resimde bahsettiği bez de slepy yeni çıkan serisinin incelemesigoon bebek bezinizde içeriği temiz kullananlar sızdırma yapmadı demişti tabiki dedğim gibi bezde tamamen kişisel. Bir şey bebeğe bağlı
Ah ah senin yine sebebin varmış, dün tamamen sebepsiz mutsuz uyandım. Eşimde hassas dönemde olduğu için gün boyu ona çaktırmamaya çalıştım ama yüzüm beş karış sayılabilirdi. En son ikindi vakti hüngür hüngür ağladım. Adam geldi bir şey mi yaptım dedi direkt. Hormonlar ele geçirdi beni ve bu çok mutsuz ediyor. İşin kötü yanı saçma ya da sebepsiz olduğunu bildiğim halde durduramıyorum kendimiKaç haftalık hamilesin? Benim 31.hafta, bugün çok neşeli bir gün geçirdikten sonra eşimle sohbet ederken aklıma 1 sane önce sattığımz araba geldi ve ben onu satınca çok üzülmüştüm biliyor musun dedim, hatta birgün yolda gördüm ağladım diye anlattım ve yine ağladım, eşim şok geçirdi, daha iyisini aldık ama aşkım dedi, dlsun ben onu seviyordum dedim gözlerden yaşlar boşaldı. 1 sene önce sattığımız arabaya ağladım pes duygular şelale.
Aynısı hepimizde oluyor canım, yapacak birsey yok, hormonlar eline geçirdi bizi. En yakınımızda eşlerimiz olduğu için en çok onlar maruz kalıyorlar. Bende bazen akşam eşimle çok iyi dlup sabaha somurtkan ve mutsuz kalkabiliyorum, tabiki e akşam bişey yoktu uyurken ne yapmış olabilirim sana diye sorduğu çok oldu.Ah ah senin yine sebebin varmış, dün tamamen sebepsiz mutsuz uyandım. Eşimde hassas dönemde olduğu için gün boyu ona çaktırmamaya çalıştım ama yüzüm beş karış sayılabilirdi. En son ikindi vakti hüngür hüngür ağladım. Adam geldi bir şey mi yaptım dedi direkt. Hormonlar ele geçirdi beni ve bu çok mutsuz ediyor. İşin kötü yanı saçma ya da sebepsiz olduğunu bildiğim halde durduramıyorum kendimi
Hayrolsun , rüya deyin geçinGünaydın kızlar, rüyamda doğacak bebeğimi gördüm. Büyük kızım kıskandığı için anneme bırakmışım yenidoğanı güya. Orda da saatlerce emmemiş mama yememiş. Yanına gittiğimde benzi siyah ve sarı gibiydi kundakta ve uyanmıyordu emmek için. 2 saatte bir emmesi lazımdı ben uyuyakalmışım neden getirmediniz diye ağlıyordum kaç saat emmediğini hesaplıyordum filan çok kötüydü. Artık uyusun diye de dua etmicem sağlıkla kavuşalım büyüsün yeter
Başlığını da görmüştüm. Doktor böceği gördü mü? Fotoğraflarda kuruluktan kaşınma gibi duruyor. Eşinin kaşınması ne durumda? Doktora gidecek mi o da bugün ?Çok kaşınıyorum, kollarım, dirsek önü, üst bacak içi , başım çok kaşınıyor. Kan idrar verdim bir de cildiyeye gittim uyuz olmuş olabilirsin dedi … Kadın Doğum doktorum ise kolestazdan şüphelendi . 3 gün sonra safra asitleri testim sonuçlanacak ve ben çok üzülüyorum 28. Haftamızın ilk günü bugün
Böcek gördünüz mü diye sormadım aklıma gelmedi, bir şey gördüm bu yüzden uyuzsun da demedi. Beni öyle karışım yazılı reçeteyle kullan cuma günü gel diye gönderdi.Eşin ne durumda dedi sakalı kaşınıyor dedik seni kesinleştirelim eşine de bakarız dedi. Sonuçları ilk işim Doğum doktoruma atmak olacak . Geçen ay kanda iltihap çıktı düşen dolgundur dendi ve röntgene girmek lokal anestezi ile dolgu yaptırmak zorunda kaldım. Kanımdaki iltihap geçmemiş olabilir mi diye düşündüm , bu mu bunlara sebep tek tek soracağım Dr.aBaşlığını da görmüştüm. Doktor böceği gördü mü? Fotoğraflarda kuruluktan kaşınma gibi duruyor. Eşinin kaşınması ne durumda? Doktora gidecek mi o da bugün ?
2 çocuk psikolojik olarak anne için daha zor. Özellikle de ilk çocuk kıskanırsa üzülürse diye anneler daha endişeli oluyor. Akşam konuşulmuş konu üzerine rüyana da girmiş bu durum. İçini ferah tut, hem ne derler bilirsin rüyaların tersi çıkar. Merak etme büyük kız zorlamayacak, küçük de duruma adapte olup büyüyecek inşallahGünaydın kızlar, rüyamda doğacak bebeğimi gördüm. Büyük kızım kıskandığı için anneme bırakmışım yenidoğanı güya. Orda da saatlerce emmemiş mama yememiş. Yanına gittiğimde benzi siyah ve sarı gibiydi kundakta ve uyanmıyordu emmek için. 2 saatte bir emmesi lazımdı ben uyuyakalmışım neden getirmediniz diye ağlıyordum kaç saat emmediğini hesaplıyordum filan çok kötüydü. Artık uyusun diye de dua etmicem sağlıkla kavuşalım büyüsün yeter
Devlet hastanesine mi gittin? Bence kötüyü düşünme. İlkbaharda bir uyuz salgını başlamıştı, o yüzden her kaşınana uyuz ilaçları veriyorlardı. Belki de sende öyle bir doktora denk geldin. Şu 3 gün içini ferah tut ya da başka bir doktora görün. Kim olduğu çok da önemli değil bence. Şimdilik yapacak başka bir seçeneğin yok gibiBöcek gördünüz mü diye sormadım aklıma gelmedi, bir şey gördüm bu yüzden uyuzsun da demedi. Beni öyle karışım yazılı reçeteyle kullan cuma günü gel diye gönderdi. Sonuçları ilk işim Doğum doktoruma atmak olacak . Geçen ay kanda iltihap çıktı düşen dolgundur dendi ve röntgene girmek lokal anestezi ile dolgu yaptırmak zorunda kaldım. Kanımdaki iltihap geçmemiş olabilir mi diye düşündüm , bu mu bunlara sebep tek tek soracağım Dr.a
İstanbulda devletin Deri ve Zührevi Hastanesi var Lepra adında Sadece cilt diye orayı tercih ettim farklı doktora bu sonuçlardan sonra gidebilirim bu sefer doğum yapacağım hastanede tercih edeceğim gibi görünüyor. İçimi ferah tutmak için elimden geleni yapacağım inşDevlet hastanesine mi gittin? Bence kötüyü düşünme. İlkbaharda bir uyuz salgını başlamıştı, o yüzden her kaşınana uyuz ilaçları veriyorlardı. Belki de sende öyle bir doktora denk geldin. Şu 3 gün içini ferah tut ya da başka bir doktora görün. Kim olduğu çok da önemli değil bence. Şimdilik yapacak başka bir seçeneğin yok gibi
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim2 çocuk psikolojik olarak anne için daha zor. Özellikle de ilk çocuk kıskanırsa üzülürse diye anneler daha endişeli oluyor. Akşam konuşulmuş konu üzerine rüyana da girmiş bu durum. İçini ferah tut, hem ne derler bilirsin rüyaların tersi çıkar. Merak etme büyük kız zorlamayacak, küçük de duruma adapte olup büyüyecek inşallah
Ben de bu sayfaya çok güveniyorum alacaklarimi buraya bakmadan almıyorum artık alışkanlık olduBen bu sayfayı oğlumda da çok takip ederdim bunlar içeriği temiz bezler diğer resimde bahsettiği bez de slepy yeni çıkan serisinin incelemesigoon bebek bezinizde içeriği temiz kullananlar sızdırma yapmadı demişti tabiki dedğim gibi bezde tamamen kişisel. Bir şey bebeğe bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?