2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar 30+5im bugun sol gogusum kasindi kasidiktan sonra yarim damla kadar seffaf bi sivi geldi sasirdim diger gogusumuda hafiften sıktim ondanda cok az islaklik gibi sivi geldi. Sut gibide degil rengi seffaf su gibi, sizde boyle biseyle karsilastinizmi? İnternetten baktim biraz erken dogum falan yazmislar endiselendim acikcasi dun aksam hafif bi kasilmam olmustu sizde oldumu boyle bisey

Uyuzda geceleri çok kaşıntı olur uykudan uyandırıp kaşınırsın bide böyle cilt altında beyaz ince yol olur işte öyle olunca böcek yol yapmış olur. Bildiğim kadarıyla başta kaşıntı olmuyor. Çok kötü bir durum inşallah uyuz değilsinizdir

Çatı ağrısı ne oluyor tam olarak ?

Çatı ağrısı ne oluyor tam olarak ?
Bana olanı anlatayım, vajinamın içinden kilitorisin oraya kadar sancı-ağrı gibi bir şey. Baskı gibi de oluyor benim baya canımı yakıyor. Bebek çıkmak istiyor gibi geliyor öyle ağrı olunca

Bugün bende çatı ağrısıyla uyandım ama normal bence iyice baskı arttı o yüzden aniden yatakta dönerken filan çok ağrı oluyor

Kasılma dedikleri şey sürekli olmaz mutlaka 5 dakikada 2 dakika da bir yani zamanı olan düzenli ağrı diye tarif edebilirim. Karın sertleşerek bel ağrıyabilir aslında regli sancısına benzer. Ama sürekli hiç geçmeyen bir ağrı değildir. Vurur gider dedikleri bir şey. O yüzden öyle bir şey varsa kronometreyle takip etmek gerekiyor

Kesinlikle sıkma. Süt öyle beyaz gelmez önce şeffaf su ardından bebeğin ilk aşısı denilen aşırı faydalı sarı çok yoğun kıvamlı bir şey gelir daha sonra süt iner o sari sütü şimdi getirirsin oynarsan . Kaşinması normal , meme uçlarını bol bol nemlendir kabuk başlarsa yolma . Öyle şeyler de erken doğuma sebep olmaz sadece göğüs kendini hazırlıyor süte

Kızlar az önce cıktım doktordan 28+5 su an 1150 gram olmuş az gibi geldi üzüldüm biraz bir de dediki göremiyorum şu an kafası çok aşağıda erken doğum riski bu dedi kan idrar alıcam senden bir ilaca başlıcaz dedi doğumu geciktiriyormuş sanırım. Fazla ayakta kalma cinsel ilişkiyi azalt dedi. Bende dedim ki ben calısıyorum ama dedim ayakta kalma deyince. Ona bir sey olmaz gibi bir şey söyledi. Şunu anlamadım ben markette calısıyorum 08.00-17.00 ve full ayaktayım bilirsiniz market sektörünü. Böyle bir durumda nasıl calısabilirim yani nomal olabilir anlamadım ben. Bu arada calısıyorum dedim ama markette demedim. Anlamadım kafam karıştı

Nasıl oldun.. Giremedim.. Doktor ne dedi.. Bende haftaya gidebilcem sanrm.. Bugun saglık ocagına gittim, kan idrar verdim bakalım sonucları ne zmn cıkcak.. Bnmkının de hareketleri azaldı sanki.. İçimdeki ses de kılo almadgnı söyluyo içim içim yiyor valla

biraz geç kaldım ama yazmak istedim yine de. benim doktorum kolestrol değerlerine bakmıyor gebelikte. çünkü zaten yüksek çıkarmış.. benim de öyleydi. sağlık ocağı bakıyor sadece dedi.

Yaaaa cok tesekkur ederimm

Canim acaba doktorun rapor hazirlasada calisamaz raporunu sende ilgili kisiye versen dogum izninemi ayrilsan acaba surekli ayaktasin haliyle Allah korusun erkenden gelmesin bebis muhasebecinizle bi gorussenmi normalde doktor 32. Haftada calisamaz yada 37. Haftaya kadar calisabilir raporu yaziyor acaba erkenden bu raporu alip dogum izninemi ciksanki

Benimde kafam allak bullak oldu. Öğleden sonra tekrar gideceğim rapor için konuşacağım zaten bakalım ne diyecek bir doktora daha gitmek istiyorum ben açıkçası olmadı bir doktora daha gideceğim bakalım o ne yorum yapacak bu duruma

Cnm kolestaz da bütün vucut kaşınır.. Her yerin istisnasız.. Eğer bölgesel bişeyse hamılelıge baglı deri problemleri olabılır.. Safra asidi 2 güne çıkıyor genel olarak aslnda.. Bende yakın zamanda yıne baktırcam.. Bugun saglık ocagına verdım ama aıle hekımı ıstedı mı bılmıorm, AST alt dedim hepsını ıstedım dedi ama beklıorm sonucu

Ben daha dün yazdım aynısı oldu bende de endişelenme normal bir durummuş buradaki arkadaşlar da beni tembihledi ben de seni tembihleyim göğüslerini sıkmaman ve uyarmaman yeterli

Ne zmna izne çıkabiliosun? Sen tekrar doktora sor, ağır iş çunku ne kadar daa olsa.. Cok agır iş yaptırmasalarda ayakta olmak bıle yorucu oluyo..

Canım geçmiş olsun lütfen stres yapma, bebeğinin kilosu da gayet iyi bence doktoruna mesaj atarak tekrar sor markette çalıştığını ve ne demek istediğini teyit et çünkü dinlen dediyse market biraz çelişkili oluyor malum eğil kalk eşya taşı vs baya yorucu işler

O kadar zorlamazlar hamıle insanı da ayakta duruyorsa o bıle zor yani.. Doktora tekrar Bi sorsun. Bence dimi

Çok geçmiş olsun ikiz gebeliklerde 30. Hafta izne çıkabiliyorsun ama tek gebeliklerde haktan yararlanmak için 32. Haftayı beklemen gerek

Zaten 28+2 olmuş sen bence sağlık ocağından ya da kadın doğumcundan rapor al biraz öyle idare edersin bu hafta. Haftaya da bi iki gün gider yine rapor almaya çalışırsın ben alo 170 i de aramıştım bu rapor için 32. Haftada sgk lı olma şartı var kesin

O kadar zorlamazlar hamıle insanı da ayakta duruyorsa o bıle zor yani.. Doktora tekrar Bi sorsun. Bence dimi
Çalıştığım markette bağlı olduğumuz bölgede eleman sıkıntısı var ben yönetici konumunda olduğum için iş daha çok bana düşüyor. Mesela dün koskoca mağazayı iki kız açtık. Ve marketlerde dışarıda olan teşhirler var ya onları mesela transpaletle ben cıkardım. Aman sen hamilesin otur dur olmuyor çünkü eleman yok. Kim yapacak? Yani çok boktan. Öğleden sonra gittiğimde detaylı konusup durumu anlatacağım olmadı baska doktora gideceğim. Benim kafamı şu karıştırdı hem erken doğum riskim var hem calısabilirim ne ilginç

Bu arada benim kafası 24. Haftadan beri çok aşağıda banada erken doğum riski olabilir dedi ama her seferinde vajinal muayene etmeye başladı 2 haftada bir gidiyorum bi buçuk aydır. Eğer rahim ağzın yeterliyse belli bir açılma yoksa aslında temkinli olmak için öyle diyorlar. Kan ve idrarı da enfeksiyon var mı diye bakıyorlardır. O da erken doğum riskini arttırıyor çünkü. İşin ağır ve zormuş, Allah yardımcın olsun Bana kalırsa doktor temkinli olmak adına sana öyle söylemiştir, gerçekten ciddi bi risk olsa tuvalet dışında kalkamazsın diyip hemen ciğer geliştirici yapardı. İçini ferah tut bol bol rapor almaya çalış az kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…