2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben kalitesini çok beğendim. Sadece ince geldi bana ama evde sıcak oluyor deneyimleyerek göreceğim
Güney egedeyiz. Zaten soğuk hava süresi kısa, evde sıcak zaten. Sorun olacağını sanmıyorum pek. Yaşayıp göreceğiz artık herşey muamma zaten. Kullanılacak bezden, yaşanacak sancıya kadar

Aaa evet bir anda nabzım yükseldi kalbim hızla çarptı yattığım yerde benim de

Kızlar bebeğin suyu az olan var mıydı? Sanırım çanlar benim için çalıyor her an herşey olabilir. Hatta grupta ilk doğuran ben olabilirim inşallah doğurmam tabi de korkuyorum gerçekten
İlk oğlumda vardı şu azalması 4, 5 hafta idare etmişiz bu gebeliğimde de bir dr suyu az dedi sonraki kontrolde düzeldi bazen çişini yapmıyormuş o denk gelebiliyormuş diğer kontrolünde düzelir inşallah

Benim bayadır az yaklaşık üç haftadır azalıyor asla artmıyor.7 den 5 e düştü. Oğlunuz kaçıncı hafta doğdu. Herhangi bir sağlık sorunu yok değil mi

Benim bayadır az yaklaşık üç haftadır azalıyor asla artmıyor.7 den 5 e düştü. Oğlunuz kaçıncı hafta doğdu. Herhangi bir sağlık sorunu yok değil mi
Beni 5 den aşağıydı yatırdıklarında 1 hafta içerisinde 6,7 civarı oldu çıktım bu şekilde ben bir kaç kez hastaneye yattım düzeldi çıktım filan derken o şekilde idare ettik yine hastanede yatıyordum 1 hafta olmuştu artık 4 den aşağıda ölçtüklerinde ciğer geliştirici vuruldu 2 doz yapıldı o gece benim suyum tamamen geldi belki gelmese yine bekleyecekti doktor çok şükür hiç bir sorun yaşamadık biz ertesi gün evimize geldik küveze vs girmedi inanıyorum ki seninde 3536 ya kadar gidecek inşallah

Seninki çok güzel zamana gelmiş şükür. Geçen hafta 32ye kadar dayandıralım diyorlardı şimdi 32 yi görmez diyorlar. Çocuk batıyor zaten sağa sola döndüğümde.Her hafta kontrolüm vardı artık haftada iki göreyim diyor. İnşallah küvezi görmeden kucağımda alır giderim kuzumu.

Ya millet karpuz meyve yıyınce suyu fazla cıkıyor sende lazım ya su artmıyo ne ilginc ..
İnşallah dayanır ya ne kaldıkı zaten 2 aycık
Kilo kilo meyve sıkıp içiyorum artık manav market bile tanıyor beni. Abla bu kadar havucu meyveyi ne yapıyorsun diye soruyorlar bugün 29+0 ım kilosu 1230 boyu fl den hesapladığım kadarıyla 38,5 cm.

Başka doktora gittin mi peki al
muhakkak farklı bir görüş daha al bide dediğim gibi belki benim gibi bir dönem düzelir öyle devam eder bi kaç hafta inşallah durabildiği kadar durur

Ya millet karpuz meyve yıyınce suyu fazla cıkıyor sende lazım ya su artmıyo ne ilginc ..
Bendede pek işe yaramamıştı meyve bol bol dinlenerek geçirmek daha etkili oluyor gibi ben hastanede yatarken düzeliyordu hiç kalkmadan yatıyordum

Teyzem anlatırdı. İlk hamileliği yaz aylarında ve ramazana denk gelmiş. Kimsede bişey demeyince tüm orucunu tutmuş. Eski zamanlar zaten öyle aylık kontroller falan yok . Doğuma gidiliyormuş hastaneye ancak. Bebek normal doğmuş ama susuz kalmış, küçücük buruş buruş bişeydi diye anlatır. O bebek şu an 53 yaşlarında falan.

Demek istediğim su içmeyince susuz kalıyorsa içince neden yerine gelmiyor ki?

Başka doktora gittin mi peki al
muhakkak farklı bir görüş daha al bide dediğim gibi belki benim gibi bir dönem düzelir öyle devam eder bi kaç hafta inşallah durabildiği kadar durur
2 doktor bide Prof perinatolog görüyor en başından beri.inşallah düzelir ya da 33 34lere gelirim

Çok karışık bir sistem gibi dimi

Alyaliya amnisure testi diye bir test var ondan yapıldı mi sana peki şu sızıntısı varmı diye bakıyorlar birde detaylı doopler yapılıyordu böbreklere bakıyorlar
Ayrıntılı ultrason gibi perinatoloğum baktı ama amnisure testi yapılmadı sanırım. İdrara bakıldı bugün protein kaçağı vs var mı diye. Zaten benim durumum o kadar garip ki ben 3 litre su ve meyve sıkıp içiyorum ama tuvalete çok az çıkıyorum akıntım falan da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…