- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Şu an o haldeyim. Sıraya soktum gaviscon süt tahin vs vsBen cok yiyemıorm ya, midem alev alev.. Tek yanmadıgı yer uyku esnasındaaç kalsam alev alev, tok olsam alev alev
Ben gebeliğin başından beri magnezyum alıyorum canım maalesef onun bana pek bir etkisi olmadı tamamen benim oğlanın kudurukluğuyla alakalı bence çünkü tekmeyi basıp basıp sonra yorulup bir yere toplanıyor orda da bana olan oluyor sonra nefes egzersizi pozisyon değiştirme kendi kendime sakin ol demeyle atlatiyorum o anları sonra hoop sil baştanAnlattıklarını noktasına kadar aynı yaşıyorum açıkçası bende o an heyecan yapıyorum panik geçiriyorum sanıyordum ama bakıyorum ki hemen hemen bi çoğumuz yaşıyormuşuzbu arada ben magnezyum içtiğimden berş kasılmalarım azaldı yada denk geldi bilmiyorum
Yok yahu senin o dediklerin plesenta rahim ağzında yani aşağıda olunca oluyor. Ön duvarda olunca bunların hiç birinin ilgisi yokErken dogumda olabılır yazıo İnternette ama gittgmde doktora sorcam.. Sanrm normal olmuyor, cunku rahım agzına konuşlandgı için önce bebek çıkamıyor.. Bilemedim bende tam bilgi sahibi degılım
Ahahahah benide öyle tek olmadığımı bilmek iyi hissettiriyoEvet aynıyız işte bende 24. Haftada başladı 27. Haftada doktor nstye soktu kasılma var mı bakmak içinbenim önümde örnek de yoktu kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum ama ne yalan söyleyim sadece bende olmadığını duymak rahatlattı hahahah
Afiyet olsunYansada yiyorum vallahi tutamıyorum bu ara hiç kendimiçeri domates ve salatalık en sevdiğim gece arkadaşım oldu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum bir de kaşarlı küçük bir tost oh
Erken için bir şey demedi benim Dr ama böyle devam ederse sezaryen olur dedi sadeceErken dogumda olabılır yazıo İnternette ama gittgmde doktora sorcam.. Sanrm normal olmuyor, cunku rahım agzına konuşlandgı için önce bebek çıkamıyor.. Bilemedim bende tam bilgi sahibi degılım
Ben de bun soracaktım. Sızıntı yoksa su neden azalıyor artmıyor buna bakmış olmaları lazım. Sızıntı varsa anlıyorum da Sızıntı yoksa böbrekler çiş yapamama gibi sorun olabilirYazdıysanız görmedim ama bebeğin mesane ve böbreklerine detaylı bakıldı mı?
Malesef o ilac etki etmez suya karışan Toz değil mi mutlaka belirli saat durman gerekiyorKızlar şehir dışına çıkmadan önce doktor enfeksiyon için şase ve 2 li fitil vermişti
Ertesi gün gittiğim için yanıma aldım ama kullanmadım gelince tekrar doktora gittim söyledüm kullanmadığımı akıntım devam ettiği için kullan mutlaka dedi fitilin birini kullandım ama dünden beri çok fazla idrar çıkıyorum bugün içiyim dedim şaseyi içtim ama yarım saat sonra yine tuvalete gittim mecbur ama hala var hissi var etki edicek mi bu uyutmuyor o var hissi
2 gündür kızım ateşli çok korkulu stres dolu bi 2 gün geçirdim bebekler etkilendi mi baaskı yapıyo anlamadım
Miğde yanmam da zirvede mahfetti beni
Yaa evet abartmadan biraz beslenmek lazımAfiyet olsunben atıştırmayı geçtim normal yemek yiyebilsem iyi olacak. Bu akşam bir kase yoğurt, bir dilim tam buğday, bir armut sadece. Sabah kahvaltısıni iyi yapabiliyorum sadece. Gerisi fasa fiso
Bu zamana kadar eminim doktorlar detaylı kontrol etmiştir ama sormak istedim başıma geldiği için. Belkide sızıntı fark edilemiyordur çünkü aksi bi durum olsa bu haftaları hiç göremez bebek. Umarım sağlıkla vakitlice kucağına alır gelip geçici bi durumdurBen de bun soracaktım. Sızıntı yoksa su neden azalıyor artmıyor buna bakmış olmaları lazım. Sızıntı varsa anlıyorum da Sızıntı yoksa böbrekler çiş yapamama gibi sorun olabilir
Malesef o ilac etki etmez suya karışan Toz değil mi mutlaka belirli saat durman gerekiyor
Ee kilosu falsn nasıl peki ? Gittiğin hastanede yoğun bakım var dimi ?Tam 29 haftalığım bugün. Suyum gelmiyor ama su seviyem 5 e düşmüş. Bugün doktor dayanmaz artık bir hafta içinde tekrar bakacağım dedi
Ayy bunlar kuduruk olabilir doğru ilk oğlumda ben böyle şeyler hissetmezdim bunun resmen ayaklarını hissediyorum değişik şekillerde tekmeler deniyor üzerimdeBen gebeliğin başından beri magnezyum alıyorum canım maalesef onun bana pek bir etkisi olmadı tamamen benim oğlanın kudurukluğuyla alakalı bence çünkü tekmeyi basıp basıp sonra yorulup bir yere toplanıyor orda da bana olan oluyor sonra nefes egzersizi pozisyon değiştirme kendi kendime sakin ol demeyle atlatiyorum o anları sonra hoop sil baştan
Bnmde plasenta önde, ne zmn yukarı çıkacak diye beklıorm ama sanki öyle konumlandı gibime geliyorİnş düzelir ya.. Bende randevu alsam mı almasam mı kararsızım.. Bu hafta hep dısarda olcam hastaneye gidersem, he pertim cıkıo hemde aç kalıorm, dısarda yemek istemiyorum... Neyse Bi bakayım duruma
Z kuşağı işte daha gelmeden kendilerini belli ediyorlarAyy bunlar kuduruk olabilir doğru ilk oğlumda ben böyle şeyler hissetmezdim bunun resmen ayaklarını hissediyorum değişik şekillerde tekmeler deniyor üzerimdebirde ultrasona girince bir sakin bir sakin kalktığım an ultrasondan başlıyor vurmaya bugün misafirim vardı kadın bile gördü tekmeyi karnım hop diğer tarafa uçtu resmen
Maalesef olmadı. Kızım çok hareketli. Onun peşinde koşmaktan bu gebeliğimi anlayamadım bile. Kızımı kreşe başlattım ben de okula başladım bugün. Rutin bir hayat yani
9 kilo çok normalGünaydın 67.5 ile güne uyandımSanırım +9kg ile yola devam ediyoruz
Ah vermez miyim, tüm kalbimle sağlığına kavuşmasına diliyorum. Ancak psikoloji çok önemli, bebek zaten ona mucize gibi gelecektir. Siz de hep destek verin hiç moralini bozmasına izin vermeyin. Ki zaten artık meme kanserinde öyle çok yüksek ki başarı şansı, inanıyorum ki iyi olacakGünaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.
İnşallah iyi olur, elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum sadece, yapabileceğim çok bir şey de olmuyor ki işte. Çaresizlik çok kötü.Ah vermez miyim, tüm kalbimle sağlığına kavuşmasına diliyorum. Ancak psikoloji çok önemli, bebek zaten ona mucize gibi gelecektir. Siz de hep destek verin hiç moralini bozmasına izin vermeyin. Ki zaten artık meme kanserinde öyle çok yüksek ki başarı şansı, inanıyorum ki iyi olacak
Kendini çaresiz hissetme yapabileceğin en önemli şey zaten destek. En etkili şey. Doktoru zaten tedavisini ayarlayacaktır. Hem gerçekten bebek ona ilaç olacak bak bana inan. Hislerini anlayabiliyorum çok çok zor ama moral olarak düşmemen lazım. Düşsen de bir yerde toparlanman lazım annen için , bebeğin içinİnşallah iyi olur, elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum sadece, yapabileceğim çok bir şey de olmuyor ki işte. Çaresizlik çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?