2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben gebeliğin başından beri magnezyum alıyorum canım maalesef onun bana pek bir etkisi olmadı tamamen benim oğlanın kudurukluğuyla alakalı bence çünkü tekmeyi basıp basıp sonra yorulup bir yere toplanıyor orda da bana olan oluyor sonra nefes egzersizi pozisyon değiştirme kendi kendime sakin ol demeyle atlatiyorum o anları sonra hoop sil baştan

Erken dogumda olabılır yazıo İnternette ama gittgmde doktora sorcam.. Sanrm normal olmuyor, cunku rahım agzına konuşlandgı için önce bebek çıkamıyor.. Bilemedim bende tam bilgi sahibi degılım
Yok yahu senin o dediklerin plesenta rahim ağzında yani aşağıda olunca oluyor. Ön duvarda olunca bunların hiç birinin ilgisi yok

Ahahahah benide öyle tek olmadığımı bilmek iyi hissettiriyo

Yansada yiyorum vallahi tutamıyorum bu ara hiç kendimi çeri domates ve salatalık en sevdiğim gece arkadaşım oldu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum bir de kaşarlı küçük bir tost oh
Afiyet olsun ben atıştırmayı geçtim normal yemek yiyebilsem iyi olacak. Bu akşam bir kase yoğurt, bir dilim tam buğday, bir armut sadece. Sabah kahvaltısıni iyi yapabiliyorum sadece. Gerisi fasa fiso

Erken dogumda olabılır yazıo İnternette ama gittgmde doktora sorcam.. Sanrm normal olmuyor, cunku rahım agzına konuşlandgı için önce bebek çıkamıyor.. Bilemedim bende tam bilgi sahibi degılım
Erken için bir şey demedi benim Dr ama böyle devam ederse sezaryen olur dedi sadece

Yazdıysanız görmedim ama bebeğin mesane ve böbreklerine detaylı bakıldı mı?
Ben de bun soracaktım. Sızıntı yoksa su neden azalıyor artmıyor buna bakmış olmaları lazım. Sızıntı varsa anlıyorum da Sızıntı yoksa böbrekler çiş yapamama gibi sorun olabilir
Malesef o ilac etki etmez suya karışan Toz değil mi mutlaka belirli saat durman gerekiyor

Afiyet olsun ben atıştırmayı geçtim normal yemek yiyebilsem iyi olacak. Bu akşam bir kase yoğurt, bir dilim tam buğday, bir armut sadece. Sabah kahvaltısıni iyi yapabiliyorum sadece. Gerisi fasa fiso
Yaa evet abartmadan biraz beslenmek lazım bir de bu saatlere kadar oturunca mecbur yemek gerekiyor aç mümkün değil uyuyamıyorum bende mide yanması dışında hiç bulantı olmadı neredeyse, bir ara nefes almak zordu yemek yerken o dönem bir iştahım kesildi şimdi yeni yerler açıldı heralde keyfim yerinde

Bu zamana kadar eminim doktorlar detaylı kontrol etmiştir ama sormak istedim başıma geldiği için. Belkide sızıntı fark edilemiyordur çünkü aksi bi durum olsa bu haftaları hiç göremez bebek. Umarım sağlıkla vakitlice kucağına alır gelip geçici bi durumdur

Ayy bunlar kuduruk olabilir doğru ilk oğlumda ben böyle şeyler hissetmezdim bunun resmen ayaklarını hissediyorum değişik şekillerde tekmeler deniyor üzerimde birde ultrasona girince bir sakin bir sakin kalktığım an ultrasondan başlıyor vurmaya bugün misafirim vardı kadın bile gördü tekmeyi karnım hop diğer tarafa uçtu resmen

durumu izle canım, hareketlerde ciddi azalma varsa riske atma yine de git.
plasenta da değişmezmiş öyle yerleşmiş bir kere. sağlıklı olsunlarda

Z kuşağı işte daha gelmeden kendilerini belli ediyorlar mesela ben şu an sert bir dürtülme tarafindan uyandırıldim

Okul da çok zorluyor bence. Dünden beri ayaklarım dizlerim kendine gelemedi. Et kesiği derler ya hani, tüm bacaklarım o halde açıyor. Özellikle üst bacaklarım namaz kılarken o kadar acıdı ki akşam, nerdeyse oturup çocuk gibi ağlayacaktım. Şu birkaç gün kendimi dinleyeceğim eğerki vücudum normale dönmezse 32de kesin izne ayrılacağım. Bacaklarım da ilk defa şişlikler falan oldu
Maalesef olmadı. Kızım çok hareketli. Onun peşinde koşmaktan bu gebeliğimi anlayamadım bile. Kızımı kreşe başlattım ben de okula başladım bugün. Rutin bir hayat yani

Günaydın 67.5 ile güne uyandım Sanırım +9kg ile yola devam ediyoruz
9 kilo çok normal bir haftadır annem var, yemek yememin de maşallahı var o yüzden korkuyorum bakmaya ama ben hala öyle çok iştahlı değilim sanırım yani eskinine göre bir tık gazla diyelim

Günaydın kızlar. Dün hayatımın en kötü haberini aldım. Anneme inanılmaz düşkünümdür ve annem 1 aydır kanserle mücadele ediyormuş. Hamileyim diye bana bir şey söylememişler, suyum sınırda bebeğe bir şey olur diye. Yakın bir zamanda ameliyat olup iki göğsü de alınacak. Soğukkanlı karşıladım ama ruh gibiyim. Hamilelerin duaları kabul olur derler, dualarınızda anneme de yer verir misiniz?. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Ah vermez miyim, tüm kalbimle sağlığına kavuşmasına diliyorum. Ancak psikoloji çok önemli, bebek zaten ona mucize gibi gelecektir. Siz de hep destek verin hiç moralini bozmasına izin vermeyin. Ki zaten artık meme kanserinde öyle çok yüksek ki başarı şansı, inanıyorum ki iyi olacak

İnşallah iyi olur, elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum sadece, yapabileceğim çok bir şey de olmuyor ki işte. Çaresizlik çok kötü.

İnşallah iyi olur, elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum sadece, yapabileceğim çok bir şey de olmuyor ki işte. Çaresizlik çok kötü.
Kendini çaresiz hissetme yapabileceğin en önemli şey zaten destek. En etkili şey. Doktoru zaten tedavisini ayarlayacaktır. Hem gerçekten bebek ona ilaç olacak bak bana inan. Hislerini anlayabiliyorum çok çok zor ama moral olarak düşmemen lazım. Düşsen de bir yerde toparlanman lazım annen için , bebeğin içinBunu basit bir şey olarak görüyormuş ki davranman lazım ki annen de öyle düşünsün. Hem gerçekten tedavi şansı çok çok yüksek bir hastalık. Daha sizinle torunlarıyla çok uzun ömürleri olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…