Plesenta önde olması sadece hareket hissetme açısından sorun değil mi doğumu etkilemiyor diye biliyordum aşağı da olmadıkça
Aaa nabız hizlanmasini sadece ben yaşıyorum sanıyordum biraz korkutuyordu beni. Ben yatarken sertleşirse hissetmiyorum nabzım hızlanıyor kalbim ağzımda atıyor bir anda sıcak basıyor ay ne oluyor diyorum karnıma dokunuyorum sertleşmis bir yere toplanmış. hayır bunu doktora da anlatamıyorum tarif edemiyorum çok garipBenim buna ek kasık ağrısıyla birlikte nabzım hızlanıyor ter boşalıyor birden ama bir dakika bile sürmüyordur zaten sürse bayılırım muhtemelenbraxton hicks denilen yalancı kasılmaymış adı çok fena gerçekten
Yaa inşallah durduğu kadar duracak minik inanıyorum perinatolog takip ediyormuş zaten en iyi kararı verirler minikte anneyi üzmeden bekler zamanını inşallahAyrıntılı ultrason gibi perinatoloğum baktı ama amnisure testi yapılmadı sanırım. İdrara bakıldı bugün protein kaçağı vs var mı diye. Zaten benim durumum o kadar garip ki ben 3 litre su ve meyve sıkıp içiyorum ama tuvalete çok az çıkıyorum akıntım falan da yok
Tam 29 haftalığım bugün. Suyum gelmiyor ama su seviyem 5 e düşmüş. Bugün doktor dayanmaz artık bir hafta içinde tekrar bakacağım dedi
Maalesef olmadı. Kızım çok hareketli. Onun peşinde koşmaktan bu gebeliğimi anlayamadım bile. Kızımı kreşe başlattım ben de okula başladım bugün. Rutin bir hayat yaniBu su sevıyesı neye gore azalıo hiç anlamıyorum.. Sadece bnm hissettgm şu oldu, hastanede kaldgmda azaldgı için sanrm o an farkına varmasam da vucudum strese soktu kendını.. Yoksa su azalmasının yada çoğalmasının yemeyle içmeyle dogrudan bir bağının oldugunu sanmıyorum..
Bu sıra kafana taktığın bişey oldu mu? Eğer olmadıysa bu tezim de çürüyecek
31. Haftadan sonra öyle iştahım açıldı ki her gece kahvaltı yapıp yatıyorum resmenşuanda da kahvaltımı yapıyorum ben yedikçe bebek harekete geçiyor
Bende bu yazdıklarımdan dolayı 28. Haftada nst ye bile girdim çünkü korktumAaa nabız hizlanmasini sadece ben yaşıyorum sanıyordum biraz korkutuyordu beni. Ben yatarken sertleşirse hissetmiyorum nabzım hızlanıyor kalbim ağzımda atıyor bir anda sıcak basıyor ay ne oluyor diyorum karnıma dokunuyorum sertleşmis bir yere toplanmış. hayır bunu doktora da anlatamıyorum tarif edemiyorum çok garipbende ritim bozukluğu ve düşük tansiyon problemi var karnimdayken sıkıntı yok da o nabız artınca bildiğin gözlerim gidiyor bu doğumda da olur da normal doğurmama engel olursa diye korkmuyorum değil.. bu arada beni nstye bağladıkları gün yine aynı şekilde bir anda sertleşti benim ve bebeğin kalbi bir anda çok hızlı atmaya başladı yani teyit ettim gerçekten nabız hızlanıyormuş biryerimden uydurmuyormuşum yani
Yazdıysanız görmedim ama bebeğin mesane ve böbreklerine detaylı bakıldı mı?Maalesef olmadı. Kızım çok hareketli. Onun peşinde koşmaktan bu gebeliğimi anlayamadım bile. Kızımı kreşe başlattım ben de okula başladım bugün. Rutin bir hayat yani
Maalesef olmadı. Kızım çok hareketli. Onun peşinde koşmaktan bu gebeliğimi anlayamadım bile. Kızımı kreşe başlattım ben de okula başladım bugün. Rutin bir hayat yani
Anlattıklarını noktasına kadar aynı yaşıyorum açıkçası bende o an heyecan yapıyorum panik geçiriyorum sanıyordum ama bakıyorum ki hemen hemen bi çoğumuz yaşıyormuşuzAaa nabız hizlanmasini sadece ben yaşıyorum sanıyordum biraz korkutuyordu beni. Ben yatarken sertleşirse hissetmiyorum nabzım hızlanıyor kalbim ağzımda atıyor bir anda sıcak basıyor ay ne oluyor diyorum karnıma dokunuyorum sertleşmis bir yere toplanmış. hayır bunu doktora da anlatamıyorum tarif edemiyorum çok garipbende ritim bozukluğu ve düşük tansiyon problemi var karnimdayken sıkıntı yok da o nabız artınca bildiğin gözlerim gidiyor bu doğumda da olur da normal doğurmama engel olursa diye korkmuyorum değil.. bu arada beni nstye bağladıkları gün yine aynı şekilde bir anda sertleşti benim ve bebeğin kalbi bir anda çok hızlı atmaya başladı yani teyit ettim gerçekten nabız hızlanıyormuş biryerimden uydurmuyormuşum yani
Yansada yiyorum vallahi tutamıyorum bu ara hiç kendimiBen cok yiyemıorm ya, midem alev alev.. Tek yanmadıgı yer uyku esnasındaaç kalsam alev alev, tok olsam alev alev
Erkek gibi geldiMerhaba sevgili anneler bebeğimin 10+2 de ki ultrason görüntüsü var acaba anlayan varsa tahminde bulunabilir mi?
Ohhh bebişe yarasınYansada yiyorum vallahi tutamıyorum bu ara hiç kendimiçeri domates ve salatalık en sevdiğim gece arkadaşım oldu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum bir de kaşarlı küçük bir tost oh
Afiyet olsun senin yine masummuşOhhh bebişe yarasınbende yemekten sonra çok acıkıyorum şuan grissini ve koca bardak sütle yazıyorum
Ben 2 hafta önce acı bi şekilde yüzleştim kolaylıklar dilerimAfiyet olsun senin yine masummuşYarın bir tartılıp gerçeklerle yüzleşme vakti geldi ben yapmazsam perşembe doktor tartacak
Evet aynıyız işte bende 24. Haftada başladı 27. Haftada doktor nstye soktu kasılma var mı bakmak içinBende bu yazdıklarımdan dolayı 28. Haftada nst ye bile girdim çünkü korktumaynı şeyleri 2 yıl önce hamileliğinde ikizim yaşadı ondan bildiğim için daha rahatım yoksa her hafta acile giderim bu kasılma yüzünden bende ayakta daha çok hissediyorum bayılacak gibi oluyorum, doktorum artık sıklaşacak önemli olan düzenli olmaması dedi. Umarım seninde normal doğuma engel olmaz ritim bozukluğu ve düşük tansiyon
Canım havuç suyu ve deveci armudu denedin mi benim de alt sınırın altına düşmüştu kızımda hatta gelişimi yavaşlamaya başlamıştı bunları kullanınca düzelmisti Allah a şükürTam 29 haftalığım bugün. Suyum gelmiyor ama su seviyem 5 e düşmüş. Bugün doktor dayanmaz artık bir hafta içinde tekrar bakacağım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?