2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Plesenta önde olması sadece hareket hissetme açısından sorun değil mi doğumu etkilemiyor diye biliyordum aşağı da olmadıkça

Erken dogumda olabılır yazıo İnternette ama gittgmde doktora sorcam.. Sanrm normal olmuyor, cunku rahım agzına konuşlandgı için önce bebek çıkamıyor.. Bilemedim bende tam bilgi sahibi degılım

Aaa nabız hizlanmasini sadece ben yaşıyorum sanıyordum biraz korkutuyordu beni. Ben yatarken sertleşirse hissetmiyorum nabzım hızlanıyor kalbim ağzımda atıyor bir anda sıcak basıyor ay ne oluyor diyorum karnıma dokunuyorum sertleşmis bir yere toplanmış. hayır bunu doktora da anlatamıyorum tarif edemiyorum çok garip bende ritim bozukluğu ve düşük tansiyon problemi var karnimdayken sıkıntı yok da o nabız artınca bildiğin gözlerim gidiyor bu doğumda da olur da normal doğurmama engel olursa diye korkmuyorum değil.. bu arada beni nstye bağladıkları gün yine aynı şekilde bir anda sertleşti benim ve bebeğin kalbi bir anda çok hızlı atmaya başladı yani teyit ettim gerçekten nabız hızlanıyormuş biryerimden uydurmuyormuşum yani

Yaa inşallah durduğu kadar duracak minik inanıyorum perinatolog takip ediyormuş zaten en iyi kararı verirler minikte anneyi üzmeden bekler zamanını inşallah

Tam 29 haftalığım bugün. Suyum gelmiyor ama su seviyem 5 e düşmüş. Bugün doktor dayanmaz artık bir hafta içinde tekrar bakacağım dedi

Bu su sevıyesı neye gore azalıo hiç anlamıyorum.. Sadece bnm hissettgm şu oldu, hastanede kaldgmda azaldgı için sanrm o an farkına varmasam da vucudum strese soktu kendını.. Yoksa su azalmasının yada çoğalmasının yemeyle içmeyle dogrudan bir bağının oldugunu sanmıyorum..

Bu sıra kafana taktığın bişey oldu mu? Eğer olmadıysa bu tezim de çürüyecek

Maalesef olmadı. Kızım çok hareketli. Onun peşinde koşmaktan bu gebeliğimi anlayamadım bile. Kızımı kreşe başlattım ben de okula başladım bugün. Rutin bir hayat yani

Bende bu yazdıklarımdan dolayı 28. Haftada nst ye bile girdim çünkü korktum aynı şeyleri 2 yıl önce hamileliğinde ikizim yaşadı ondan bildiğim için daha rahatım yoksa her hafta acile giderim bu kasılma yüzünden bende ayakta daha çok hissediyorum bayılacak gibi oluyorum, doktorum artık sıklaşacak önemli olan düzenli olmaması dedi. Umarım seninde normal doğuma engel olmaz ritim bozukluğu ve düşük tansiyon

Maalesef olmadı. Kızım çok hareketli. Onun peşinde koşmaktan bu gebeliğimi anlayamadım bile. Kızımı kreşe başlattım ben de okula başladım bugün. Rutin bir hayat yani

Belki o yorucu düzende farketmeden vucudun strese sokmuştur kendını.. Hamıleyken cocukla ılgılenmek cidden zor.. Yazın canım cıktı benımde.. Cunku mesela bende hastaneye yattgm gun su sevıyem cok cok iyiydi.. Noolduysa yattıktan sonra olmustu.. O an mesela yatışlıyken farketmıorum stres durumunu, gayet iyiyim.. Ama sureklı bişeyler duyuyorum, doktorlar her sabah gelıyor fılan, hastane ortamı işte.. Yani sankı biz o an farkında olmadan stres uretmıs olabılırız gibime geliyor.. Tabi benım tezim bu..

Bi de canım eğer erken dogum olursa hiç üzülme, emin ol ki yiyecek ekmekleri varsa önunde kimse duramaz inşallah 30ları görürsün tek duam o olcak.. Bende 33de dogum yapmıstm.. Sadece kendını akışa ve Allaha bırak.. Sana dua edicem

Anlattıklarını noktasına kadar aynı yaşıyorum açıkçası bende o an heyecan yapıyorum panik geçiriyorum sanıyordum ama bakıyorum ki hemen hemen bi çoğumuz yaşıyormuşuz bu arada ben magnezyum içtiğimden berş kasılmalarım azaldı yada denk geldi bilmiyorum

Ben cok yiyemıorm ya, midem alev alev.. Tek yanmadıgı yer uyku esnasında aç kalsam alev alev, tok olsam alev alev
Yansada yiyorum vallahi tutamıyorum bu ara hiç kendimi çeri domates ve salatalık en sevdiğim gece arkadaşım oldu tuzlayıp tuzlayıp yiyorum bir de kaşarlı küçük bir tost oh

Kızlar şehir dışına çıkmadan önce doktor enfeksiyon için şase ve 2 li fitil vermişti
Ertesi gün gittiğim için yanıma aldım ama kullanmadım gelince tekrar doktora gittim söyledüm kullanmadığımı akıntım devam ettiği için kullan mutlaka dedi fitilin birini kullandım ama dünden beri çok fazla idrar çıkıyorum bugün içiyim dedim şaseyi içtim ama yarım saat sonra yine tuvalete gittim mecbur ama hala var hissi var etki edicek mi bu uyutmuyor o var hissi
2 gündür kızım ateşli çok korkulu stres dolu bi 2 gün geçirdim bebekler etkilendi mi baaskı yapıyo anlamadım
Miğde yanmam da zirvede mahfetti beni

Evet aynıyız işte bende 24. Haftada başladı 27. Haftada doktor nstye soktu kasılma var mı bakmak için benim önümde örnek de yoktu kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum ama ne yalan söyleyim sadece bende olmadığını duymak rahatlattı hahahah

Tam 29 haftalığım bugün. Suyum gelmiyor ama su seviyem 5 e düşmüş. Bugün doktor dayanmaz artık bir hafta içinde tekrar bakacağım dedi
Canım havuç suyu ve deveci armudu denedin mi benim de alt sınırın altına düşmüştu kızımda hatta gelişimi yavaşlamaya başlamıştı bunları kullanınca düzelmisti Allah a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…