- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bende rahim genişlediği için filan oluyordur diye düşündüm ama yatakta yatarken oldu ağrım hatta evin içinde gezindim o zaman hafifledi önce iğne batması gibi bir his oldu daha sonra belimde kasıklarımda regli ağrısı oldu inşallah enfeksiyon filan değildir benimki geçmiyor da oluncaÇocuk aciller dolmuş şimdidenokuldakiler birer ikişer düşmeye başladı, sıramızı bekliyoruz resmen. bizimki hasta olursa maskeyle gezeceğim valla evde, kusura bakmasın
Ben de İstanbul’dayım, serinledi evet ama hala terletiyor
Regl ağrısı oluyor bende sık sık ama acile gitmeyi düşündürtecek kadar şiddetli olmuyor. Bazen hızlı yürüyünce falan şiddetli bir ağrı saplanıyor sadece (burada çok kişiye de öyle oluyormuş, konuşmuştuk galiba bunu) ama dinlenince geçiyor. Dinlenince geçmiyorsa enfeksiyon olabilir ama geçiyorsa normaldir herhalde, rahim genişleme ağrısı da oluyormuş ya ara ara.
Ya bazen rahim büyüdüğü içinde oluyor hiç bir sebep yokken ama dediğin gibi riske atmamak lazım. Bende de regli ağrısı gibiydi ama dinlenince geçmişti sadece rahim ağzı kısa olduğu için açılma bekleniyormuş herhalde ben dikkat etmemiştim. Rahim ağzı iyiyse muhtemelen sende öyle bir şey yoktur sadece büyütmekle alakalı olabilirNasıl tarif edeyim iğne batması gibi bir his vardı önce neyse normal herhalde artık bebektendir dedim daha sonra kasıklarım ağrıdı belim ağrıdı regli sancısına benziyor batma ve ağrı hissi evin içinde dolaştım o zaman azaldı yatağa girince başlıyor kendimi yormadım aksine 2 gündür evde hiç birşey yapmadım kontrolüm bu hafta olduğu için rahatım aslında ama sanırım yarına çeksem iyi olur ne olur ne olmaz hem enfeksiyon için test alırlar içim rahat olur
Evet doktorum rahim ağzı uzunluğun çok iyi dedi büyük ihtimalle rahim büyüdüğü için yada enfeksiyon zaten az kaldı kontrolüme ilk oğlumda benim böyle ağrılarım olmazdı ya bu bebek bana neler yaptı şimdidenYa bazen rahim büyüdüğü içinde oluyor hiç bir sebep yokken ama dediğin gibi riske atmamak lazım. Bende de regli ağrısı gibiydi ama dinlenince geçmişti sadece rahim ağzı kısa olduğu için açılma bekleniyormuş herhalde ben dikkat etmemiştim. Rahim ağzı iyiyse muhtemelen sende öyle bir şey yoktur sadece büyütmekle alakalı olabilir
Kilosu da boyu da haftasına göre çok güzel bence. Umarım uzun süre o suyla dayanabilir ve çok erken doğmaz ki doğsa da hayata tutunma ihtimali oldukça yüksek zatenDün tam 30+0 dım bebek 1400 gr boy 40 cm gibi dedi. Karın çevresi hala bir hafta gerideymiş ama önemli olan suyunun az olması dedi.şükür ki suyum sabit kalmış bu bir hafta içinde. Ama hala 5 ve kritik seviyede. Bir hafta daha duracak yani bebiş. Haftaya pazartesi perinatologla görüşeceğiz tekrardan. O ne karar verirse o olacak.
Bu arada doktor iyice tembihledi beni mutlaka hareketlerini kontrol et dedi.
İnşallah temennim 33 34 leri görmek. En azından küvezde kalmadan kucağıma almak. Tabi tek sağ olsun bir sıkıntı çıkmasın küvezde de beklerim hiç önemli değil. Haftaya dananın kuyruğu kopacak. Elim bir türlü prematüre takım almaya gitmiyor. Havuç suyu armut suyu içmekten şeker hastası olmam yakındır. Bu msjı yazarken bile elimde armut suyu var. En azından suyum sabit kalmasın o da yeter.Kilosu da boyu da haftasına göre çok güzel bence. Umarım uzun süre o suyla dayanabilir ve çok erken doğmaz ki doğsa da hayata tutunma ihtimali oldukça yüksek zaten
Çok sevindim canım bazen sabit kalıyor gerçekten hatta yükselebiliyor filan inşallah dahada uzun sabit kalacak güzel bir vakitte gelecek yavrunDün tam 30+0 dım bebek 1400 gr boy 40 cm gibi dedi. Karın çevresi hala bir hafta gerideymiş ama önemli olan suyunun az olması dedi.şükür ki suyum sabit kalmış bu bir hafta içinde. Ama hala 5 ve kritik seviyede. Bir hafta daha duracak yani bebiş. Haftaya pazartesi perinatologla görüşeceğiz tekrardan. O ne karar verirse o olacak.
Bu arada doktor iyice tembihledi beni mutlaka hareketlerini kontrol et dedi.
Allah büyük canım bekle bakalım haftaya ne olacak. İnşallah 33-34’e kadar bekler Allah büyükİnşallah temennim 33 34 leri görmek. En azından küvezde kalmadan kucağıma almak. Tabi tek sağ olsun bir sıkıntı çıkmasın küvezde de beklerim hiç önemli değil. Haftaya dananın kuyruğu kopacak. Elim bir türlü prematüre takım almaya gitmiyor. Havuç suyu armut suyu içmekten şeker hastası olmam yakındır. Bu msjı yazarken bile elimde armut suyu var. En azından suyum sabit kalmasın o da yeter.
Benimde ilki çok kötüydü ya sürekli bir evham, sürekli bir stres, sürekli bir kasılma, doğurdum doğuruyorum moduEvet doktorum rahim ağzı uzunluğun çok iyi dedi büyük ihtimalle rahim büyüdüğü için yada enfeksiyon zaten az kaldı kontrolüme ilk oğlumda benim böyle ağrılarım olmazdı ya bu bebek bana neler yaptı şimdiden
Ayy inşallah neredeyse bir aydır bu stresin içindeyim. Bir ay daha dayanırsam ben doktora yalvaracağım alın artık diye. Bu stres beni yedi bitirdiÇok sevindim canım bazen sabit kalıyor gerçekten hatta yükselebiliyor filan inşallah dahada uzun sabit kalacak güzel bir vakitte gelecek yavrun
Perinatolog 32 leri göremezsin demişti ama şimdi işler değişmeye başladı.inşallah bekler çok teşekkürler.gerilik iki haftaydı bir haftaya düşmüş. İğne kullanıyorum onun dozunu arttırmıştı sanırım o iyi geldiAllah büyük canım bekle bakalım haftaya ne olacak. İnşallah 33-34’e kadar bekler Allah büyük
Her hafta vuralım diyorlar ama tekrar vazgeçiyorlar. Boşa kortizon yüklemeyelim erkenden dedi perinatolog. Zaten doğacak gibi olursa 12 saat vaktimiz oluyor o zmn yaparız dedi.Alyaliya ciğer geliştirici vurdular mı bu arada sana ?
Aynen banada en son an vuruldu artık su tamamen azalınca her hafta kontrol oluyordu benimde o günlere gittim inşallah sende benim gibi en güzel haftalara geleceksin evladınlaHer hafta vuralım diyorlar ama tekrar vazgeçiyorlar. Boşa kortizon yüklemeyelim erkenden dedi perinatolog. Zaten doğacak gibi olursa 12 saat vaktimiz oluyor o zmn yaparız dedi.
Ay ben ilkte prenses gibiymişim prenses ki erken doğum riskim olmasına rağmen bu kadar pimpirikli değildim sanki ama şöyle ki ilkte sancım ağrım olmazdı bunda türlü türlü ağrılar çekiyorum benimde etrafımdakiler bana her an doğuracakmış gözüyle bakıyor ya doğurmiycam kasıma kadar beklicem diyorumBenimde ilki çok kötüydü ya sürekli bir evham, sürekli bir stres, sürekli bir kasılma, doğurdum doğuruyorum modubunda hiç sesim soluğum çıkmıyor zaten çıksa da etrafımdakiler benden daha bıkmış halde onlara ne oluyorsa
İnşallah görüceksin belki 32 olur 2 kiloya yaklaşmış olur sağlık problemi olmazsa 1 hafta kalır kövözde 2 kiloya ulaşması için bence çok iyi haftan ve bebek beklicek sabret birazdahaİnşallah temennim 33 34 leri görmek. En azından küvezde kalmadan kucağıma almak. Tabi tek sağ olsun bir sıkıntı çıkmasın küvezde de beklerim hiç önemli değil. Haftaya dananın kuyruğu kopacak. Elim bir türlü prematüre takım almaya gitmiyor. Havuç suyu armut suyu içmekten şeker hastası olmam yakındır. Bu msjı yazarken bile elimde armut suyu var. En azından suyum sabit kalmasın o da yeter.
Ben aşırı evhamlıydım ya sürekli foruma bakar işte birine bir şey olduysa etkilenir hemen doktora gider, internetten araştırır giderAy ben ilkte prenses gibiymişim prenses ki erken doğum riskim olmasına rağmen bu kadar pimpirikli değildim sanki ama şöyle ki ilkte sancım ağrım olmazdı bunda türlü türlü ağrılar çekiyorum benimde etrafımdakiler bana her an doğuracakmış gözüyle bakıyor ya doğurmiycam kasıma kadar beklicem diyorumayy seninkiler neden bıkmış ki
İnşallah canım sağlıcakla alalım şu kuzucukları kucağımıza.İnşallah görüceksin belki 32 olur 2 kiloya yaklaşmış olur sağlık problemi olmazsa 1 hafta kalır kövözde 2 kiloya ulaşması için bence çok iyi haftan ve bebek beklicek sabret birazdahatakım için doğumdan sonra birine aldırırsın lcw çok var ben öyle yapmayı düşünüyorum hemeen büyücek zaten normal yenidoğana geçersin alma şimdiden çağırma hiç kendine o bi şekilde halledilir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?