Merhaba, forumda amerikada doğum başlığı aratırken yazınıza denk geldim. Umarım sağlıkla kucağınıza almışsınızdır bebeğiniziBiz amerikada dogum dusunuyoruz insallah her sey yolunda giderse ya houston ya da miami ama daha bir hastaneyle veya danışman sirketle anlasmadık.gorumceniz nerede
Benim ki deAyy kızlar içinize doğan bi tarih var mı doğum için ? Benim ya 30 Ekim ya da 5 Kasım falan olur gibi geliyo
Sanırım erkeklerin hepsi aynıBen aşırı evhamlıydım ya sürekli foruma bakar işte birine bir şey olduysa etkilenir hemen doktora gider, internetten araştırır gidersaçma sapan kendimi hasta ederdim aslında
Vallahi bende anlamadım nefes alışverişim şimdi biraz hızlandı ona bile daha dün hamileydin böyleydin yine böylesin filan diyorlareşime sırtım ağrıyor desem o benden daha ölmüş bitmiş durumda annem desen yazlığa gidiyormuş perşembe bize gel ütü yapıcam sen kıza bakarsın dedim. Benimde şuraya gitmem lazım buraya gitmem lazım diye sıraladı yarın git dedim emir vaki yapmadan olmuyor bunlarla
Bende uzun süredir var ama hamilelikte ekstra bir şikayet olmadı bende ilk hamileliğimde olmuştu krem vermişti dr o hafifletiyordu ağrıda çok oluyordu bende dr söylesen belki verir bir krem vs kanamaya bişey yapmazlar belki baharatlı vs yediysen tetiklemiş olabilirkızımdan sonra farkettiğim hemoroit vardı meme gibi 3,5 yılldır hiç böyle bi sorun yaşamamıştım öylece duruyodu ama kanamaya başladı şişlik falan yok ama acı var bi kaç kişide hemoroit vardı sanırım evrelerini bilmiyorum ama korktum ne yapmak gerekir
benim de bu sabah uyku esnasinda sag kasigima bicak girdi cikti gibi oldu.. sancidi valla 2 3 dk sonra uyuyakalmisim herhaldeKızlar dün gece benimde acayip regli ağrım oldu ya eşim evde olsa o an acile gidecektim şükür ki sabah geçmişti bu şekilde regli ağrısı gibi ağrınız oluyor mu veya gebelikte enfeksiyon yaşayan arkadaşlar böyle ağrı yaparmı en son enfeksiyon vs çıkmamıştı ama
Valla canım benim en azından haftada iki gün gün boyu çekiyorum ama benim böbreklerim de kum dökme var ona yoruyorumKızlar dün gece benimde acayip regli ağrım oldu ya eşim evde olsa o an acile gidecektim şükür ki sabah geçmişti bu şekilde regli ağrısı gibi ağrınız oluyor mu veya gebelikte enfeksiyon yaşayan arkadaşlar böyle ağrı yaparmı en son enfeksiyon vs çıkmamıştı ama
Canım doktorun tahlil ister büyük ihtimal bu enfeksiyon olayı hiç belli olmuyo gerçekten. Ama bu anlattığın ağrı büyük ihtimalle idrar yoluKızlar dün gece benimde acayip regli ağrım oldu ya eşim evde olsa o an acile gidecektim şükür ki sabah geçmişti bu şekilde regli ağrısı gibi ağrınız oluyor mu veya gebelikte enfeksiyon yaşayan arkadaşlar böyle ağrı yaparmı en son enfeksiyon vs çıkmamıştı ama
Gebelikte hiç yaşamadım ne güzel diyordum buldu beni yine sanırım yanma vs yok ama cuma günü test yapar artıkCanım doktorun tahlil ister büyük ihtimal bu enfeksiyon olayı hiç belli olmuyo gerçekten. Ama bu anlattığın ağrı büyük ihtimalle idrar yolu
Evet benimde hiç yanma olmuyor ama gebeliğin başında aynı bu bahsettiğin ağrı gibi olmuştu idrar enfeksiyonu çıktı. Düzenli idrar vermek gerek aslında hiç belirti yokken bile çıkıyo. Benim sadece sık tuvalete çıkma olayım var bebek baskı yaptığı için diyordum ama enfeksiyon da etkiliyorGebelikte hiç yaşamadım ne güzel diyordum buldu beni yine sanırım yanma vs yok ama cuma günü test yapar artık
Benim ikizim aynı böyleydi gebeliğinde, nasıl bir travma bıraktıysa benim hiç sesim çıkmadı. Herkes sen nasıl hamilelik geçirdin hiç anlamadık diyorBenimde ilki çok kötüydü ya sürekli bir evham, sürekli bir stres, sürekli bir kasılma, doğurdum doğuruyorum modubunda hiç sesim soluğum çıkmıyor zaten çıksa da etrafımdakiler benden daha bıkmış halde onlara ne oluyorsa
Aaa evet pul biber attım yemeğe o mu yapmıştır acısı var öyle şişme falan yok azalmıştı kan da umarım şişme enfeksiyon falan yapmaz cuma gidicem doktora sorarımBende uzun süredir var ama hamilelikte ekstra bir şikayet olmadı bende ilk hamileliğimde olmuştu krem vermişti dr o hafifletiyordu ağrıda çok oluyordu bende dr söylesen belki verir bir krem vs kanamaya bişey yapmazlar belki baharatlı vs yediysen tetiklemiş olabilir
Kesinlikle ya da biz beceremiyoruz bilmiyorumSanırım erkeklerin hepsi aynı
haha o kadar olmasa da doğurdum doğuruyorum doğuracağım modu çok fenaydı benimdeBenim ikizim aynı böyleydi gebeliğinde, nasıl bir travma bıraktıysa benim hiç sesim çıkmadı. Herkes sen nasıl hamilelik geçirdin hiç anlamadık diyorhaftanın 5 günü acildeydik bizde ah ne günlerdi
Hahaha çok iyiymişKesinlikle ya da biz beceremiyoruz bilmiyorum
haha o kadar olmasa da doğurdum doğuruyorum doğuracağım modu çok fenaydı benimdeHayır hastaneye doğuruyorum diye yatıp öğle yemeğini yiyip doğuramadan çıkan kaç kişi var bir de eşimin yanında ebeye sormuştum benim gibi yatış verilip doğuramadan çıkan var mı diye ben görmedim demişti Biz bütün toleransları kullandık sanırım bunda of diyemiyorum hemen bir cevap
Bence daha bekleyecek, şöyle 36 falan görse ne kadar güzel olurDün tam 30+0 dım bebek 1400 gr boy 40 cm gibi dedi. Karın çevresi hala bir hafta gerideymiş ama önemli olan suyunun az olması dedi.şükür ki suyum sabit kalmış bu bir hafta içinde. Ama hala 5 ve kritik seviyede. Bir hafta daha duracak yani bebiş. Haftaya pazartesi perinatologla görüşeceğiz tekrardan. O ne karar verirse o olacak.
Bu arada doktor iyice tembihledi beni mutlaka hareketlerini kontrol et dedi.
Haftan küçük olmadığı için korkma hemen atlatırsınGrip oldugum kesinleşti sanırımçok halsizim, sürekli istirahat etmek istiyorum ağzımda hiç tat yok, öyleki yemekler tatsız tutsuz gelıo.. Bogazım acıo.. Limon aldırcam bırazdan.. Baska ne yapmam lazım bılmıorm ilaç içmeyeyim ve hastaneye gitmiyim diyorum, perşembe gitcem zaten.. Gribin ciddi Bi etkisi olur mu gebelıkte kızlar? İlaç içmicem sonucta ama etkıler mı bılemedm
Gündüz çok iyiyken şuan yine aynı ağrılar başladı özellikle akşam oluyor gece çoğalmaz inşallahtrueliving_ nasıl oldu ağrıların? Çok okuyamadım bugün ama merak ettim.
Sana müthiş bir tarif vereyim elma kabuğu limon ve kabuğu çubuk tarçın karanfil 5 dk demle iç çok iyş geliyorGrip oldugum kesinleşti sanırımçok halsizim, sürekli istirahat etmek istiyorum ağzımda hiç tat yok, öyleki yemekler tatsız tutsuz gelıo.. Bogazım acıo.. Limon aldırcam bırazdan.. Baska ne yapmam lazım bılmıorm ilaç içmeyeyim ve hastaneye gitmiyim diyorum, perşembe gitcem zaten.. Gribin ciddi Bi etkisi olur mu gebelıkte kızlar? İlaç içmicem sonucta ama etkıler mı bılemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?