Doğum yapınca inanırlar artıkBenim de aynı kimse 8. Ayda olduğuma inanmıyor 6 kilo kadar aldım sadece göbeğim var. Bol giyindigim için ancak görünmeye başladı. Yeni öğrenenler şaşkın
Yaa ne guzel neden korkuyorsun. İşin ehli sezeryana yönlendirmeyen insanlar var yanında keske bırı benı gaza getırse gel ben sana ebelık yaparım dese bende normal dogursam ohh bir avazda sonra misss ..
Hayallerını yaşa anın tadını çıkar vallahi cok gzuel olacak hersey
Off cıdden zaman su gıbı gectı bende sımdı kıyafetlerı attım yıkandı kırutmada aglıycam ne hızlı bıtırdık bız bu hamılelıgı yaa
Misaifr odasında kullanmadığım bir dolapta toparladım bebek eşyalarını. Alındığı gibi duruyorlar bebel odası hazır olmadığı için. Kolisiyle, paketiyle vs vs. Ama o dolap şu anda bebek kokuyor. Her açışta mest olup kapatıyorum. Nasıl oluyor anlamadımŞanslı bebekbenim de bir arkadaşım verdi iki valiz eşya. Çoğu hiç giyilmemiş. Tertemiz. Bir de hala bebek kokusu olması çok değişik değil mi gidip gelip dolabını izliyorum
Her doğum kişiye özel cidden kimsenin hikayesini dinlemeyin.. Ben ilkini sezeryan oldum ama gözüm yemedi ikinci de sezeryan ama inanın keşke ama keşke beni normale yönlendiren bir doktorla karsılassaydım da normal olsaydım..Kimsenin doğum hikayesini dinlememek lazım sanırım. Korkudan başka bir şey vermiyorlar insana. Öyle ki, ne kadar mucizevi ve olağanüstü bir şeyi yapıyor vücudumuz güzelliğine odaklanamıyor insan bu negatif yorumlar yüzünden
Canım benim başı aşağıda ama benimde mide yanmam çok zaten gebelik öncesinde de olan bir durumdu iyice arttı gaviskon içmiyormusun cidden beni tek rahatlatan o şimdilik çanta bende hazırlamadım ütüledim filan ama çanta için eksiklerim var inşallah bu 1,2 hafta içinde halledebilirim eşim hergün sıkıştırıyor hazırla diyeKızlar yine mide yanmaları başladı iki gündür çok fena özellikle eğiliyorsam ağzıma geliyor acı suSanırım bebek dönmedi inanın anlamıyorum nerde olduğunu şimdi kuzumu uyutuyorum uyusun secdeye yatma pozisyonlarına syı yürüyüşlerine Allah ne verdiyse başlıcam denemezse makatta doğurtuyorlarmış ama zor oluyormuş sanırım annem Meryem ana otunu hazırlamış 37 den sonra suya atıp okuyacağız bir de doğuma girerken atıp okuyor geçen sefer öyle yapmıştık. Bu arada benim daha çantaya dair hiç bir hazırlığım yok ya 34 de kontrol var sonra hazırlarım artık bende yavaş yavaş
İçiyorum her gün bir kez geçen hafta hiç ihtiyaç duymamıştım ya bu hafta coştuCanım benim başı aşağıda ama benimde mide yanmam çok zaten gebelik öncesinde de olan bir durumdu iyice arttı gaviskon içmiyormusun cidden beni tek rahatlatan o şimdilik çanta bende hazırlamadım ütüledim filan ama çanta için eksiklerim var inşallah bu 1,2 hafta içinde halledebilirim eşim hergün sıkıştırıyor hazırla diye
Bugün gittim kızım 1 hafta önden gidiyor. 2 kg olmuş bile. 35 te gidicem sonra gün verecek sezeryana doğuma gidicem. 4 hafta sonra son randevum. Doğum artu yatış 20 binmiş onu da netleştirdik. Lohusa şerbeti kapı süsü fotoğrafçı dahilBu hafta kimlerin kontrolü varbirde dr sıklaştırdı mı kontrollerinizi ?
Beren İdil’e bayıldımBugün gittim kızım 1 hafta önden gidiyor. 2 kg olmuş bile. 35 te gidicem sonra gün verecek sezeryana doğuma gidicem. 4 hafta sonra son randevum. Doğum artu yatış 20 binmiş onu da netleştirdik. Lohusa şerbeti kapı süsü fotoğrafçı dahilİlk fotoğraf deneyimimden sonra hiç gönüllü değilim aslında. Muhtemelen 3 ü ile 10 arası olur dedi. Daha çantam hazır değil. 2 parça birşey aldım. Hepsi ilk kızdan yıkadım ütü bekliyorlar. İnanılmaz bir kıyafet yoğunluğu var evde şuan. Ayırmam elemem lazım.
Kapı süsü, hediyelik, çikolata, isim nakışlı seti sipariş vermedim inşallah yetişit çünkü isme karat hala veremedim.
İsim önerilerine açığım. Çift isim olacak.
Aybike İdil
Beren İdil
Bige İdil
Bilge idil
Aklınızdakilwr bunlar isim önerisine açığım.
Her doğum kişiye özel cidden kimsenin hikayesini dinlemeyin.. Ben ilkini sezeryan oldum ama gözüm yemedi ikinci de sezeryan ama inanın keşke ama keşke beni normale yönlendiren bir doktorla karsılassaydım da normal olsaydım..
Bebeğe veya sana bişi olacaksa normalde olsa sezeryanda olsa olacagın önüne gecemezsin..
Ama düşünsene Bebeğini normal doğumla kucagına alacaksın ve dogum yaptıgın gıbı ayaga kalkıp bebegını beklı kucagında tasıyacaksın..
Korkma ana odaklan kim ne istiyorsa öyle doğursun ama kimse kimseyi korkutmasın lütfen !
Ben sezeryan oldum hiç bir sorunda yaşamadım sonucta amelıyat oldugu için keşke ama keşke korkumu yenip normal doğurabilsem diyorum ..
Prenses doğum oluyor sanırım epidural anestezi. Ben kızımda spinal epidural olmuştum ama benimki sezaryendi mecburi. Hiç bir sıkıntı yaşamadımUmarım hepimiz sırasıyla ve sağlıkla kucağımıza alırızBen normali suda denemek isterdim aslında ama burada pek o şansım yok.
Bakalım zaman hem çok gibi hem yok gibi. Buranın pozitif atmosferinden besleniyorum. Çok olumlu, samimi yaklaşımın için teşekkür ederim
Peki epidural anestezi alma konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hayır canım tam olarak 32+0 da alabiliyosun. O gün için başka bir rapor alabilirsin. Ama çalışamaz raporu sistemsel olduğu için 32 de açılıyor.Merhaba kızlar, haftasonu çok güzel dinlemiş ve bacağım rahatlamıştı, sadece akşam ilk yattığımda ağrısı zorluyordu sabaha karşı da rahatlıyordu. Bugün işe eşim buraktı ama dönüşte yürüdüm. Yaklaşık 1km sayılır ev okul arası ve bu saat oldu sanki kalçamda kırık var gibi sağdan sola dönmek de güçlük çekiyorumuyku sersemi eşim fark edip destekliyor da öyle rahat dönebiliyorum.
Ortopedi rapor verecekti ama bu haftayı bir şekilde halletmek istiyorum, çocukların düzeni için.
Şimdi asıl sorum şu, haftaya Salı günü 32 olacağım. 31+6 da çalışamaz raporu alabiliyor muyuz? Pazartesi itibariyle yerime ücretli öğretmen başlasın istiyorum
Günaydın, aminUmarım hepimiz sırasıyla ve sağlıkla kucağımıza alırızBen normali suda denemek isterdim aslında ama burada pek o şansım yok.
Bakalım zaman hem çok gibi hem yok gibi. Buranın pozitif atmosferinden besleniyorum. Çok olumlu, samimi yaklaşımın için teşekkür ederim
Kaça aldın canımBende bunu aldım 2.olarak
İnanın hiç bilgim yok epidural anestezi hakkında. Bana kombine yapılmış öyle dedi doktor onu bile arastırmadımUmarım hepimiz sırasıyla ve sağlıkla kucağımıza alırızBen normali suda denemek isterdim aslında ama burada pek o şansım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?