- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Kolay gelsin çabuk bitsinKızlar bende 0 3 ay yıkıyorum şimdi annem yarın gelecekmiş
0 3 ay bu kadar almışım ben ya çorap söyledim şimdi 2 çift çorabı varmış tek yavrumunKolay gelsin çabuk bitsin
Niye bilmiyorum ama benim içim çok rahat. Doktor en kötüsünü söylediğinde bile çok şükür umutsuz olmadım. Hissediyorum inşallah güzel bir zamanda doğacakBence daha bekleyecek, şöyle 36 falan görse ne kadar güzel olurumarım her hafta gittiğinde en azından sabit kalmış olur
Yetmezse doğurduktan sonrada alırız ya0 3 ay bu kadar almışım ben ya çorap söyledim şimdi 2 çift çorabı varmış tek yavrumun
Ay benim de bol bol çorabım var ama zıbınım yok0 3 ay bu kadar almışım ben ya çorap söyledim şimdi 2 çift çorabı varmış tek yavrumun
Ayacıkları oradadır2 gündür sağ kaburgamın altına ara ara ağrı giriyo sizede oluyo mu ? Bide sağ tarafa yatınca kaburgamın hizasında sırtımda da ağrı oluyo
Yenidoğan tüm kıyafetleri dağıtan ben nasıl olmuşsa tüm çorapları saklamışımYetmezse doğurduktan sonrada alırız yabenimde yenidoğan az 0-1 ay 5-6 tane tulum var sadece zıbın almışım çok çoraplarda yıkayınca sanki gözüme daha da bi küçüldü gibi geliyo İnşallah öyle olmamıştır
Açını hissettim resmen yazında izin alsan ağrıyla bi şekilde başa çıkılıyor da çalışınca çok zor oluyordur senin için heleki okul gibi hareket halinde olduğun bir yer izne ayrılsan yada rapor vs kendine çok yüklenmeKızlar dün gece hem sol tarafımda , hem de fıtıktan dolayı sağ tarafımda felaket ağrıyla doğru düzgün uyuyamadım. Sağdan sol dönerken resmen inliyordum. İnleme sesine kocam ya arkadan iterek ya da önden çekerek destek verdi de sürekli, ancak öyle dönebildim.
Ne olacak böyle bilmiyorum, yolda gören insanlar bile halime acıyor artık. Okulda tanımadığım veliler bile sen gelme artık hocam diyorlar yürüyemedikçeoysaki 7-8 kg aldım, ve sadece göbek olarak, ağırlığım yok aslında. Yüzümde gözümde hiç kilo, ödem yok
Benimki de normal olursa Aralık 2 görünüyor ama doktorum asla o haftaları göremeyeceğimi söylüyor o yüzden ben Kasım ortası diyorum tabi o bile mucize amaKızlar ben hesaplıyorum benim doğumum Aralık ayına denk geliyor ya tabii normal olurda 40 haftayı beklerse
Sezaryen mi olacak senin bi de kaç haftalıktınBenimki de normal olursa Aralık 2 görünüyor ama doktorum asla o haftaları göremeyeceğimi söylüyor o yüzden ben Kasım ortası diyorum tabi o bile mucize ama
Canım inşallah durabildigi kadar durur çok sevindim suyunun sabit kalmasınaİnşallah temennim 33 34 leri görmek. En azından küvezde kalmadan kucağıma almak. Tabi tek sağ olsun bir sıkıntı çıkmasın küvezde de beklerim hiç önemli değil. Haftaya dananın kuyruğu kopacak. Elim bir türlü prematüre takım almaya gitmiyor. Havuç suyu armut suyu içmekten şeker hastası olmam yakındır. Bu msjı yazarken bile elimde armut suyu var. En azından suyum sabit kalmasın o da yeter.
Ortopedi verecekti ama bu haftayı atlatalım istedim, şu düzeni oturtayım istedim. Cuma son günüm inşallah 31+6 itibariyle izne ayrılıyorumAçını hissettim resmen yazında izin alsan ağrıyla bi şekilde başa çıkılıyor da çalışınca çok zor oluyordur senin için heleki okul gibi hareket halinde olduğun bir yer izne ayrılsan yada rapor vs kendine çok yüklenme
Canım ben de geçen hafta hemoroid oldum bende meme de çoktu, doktorum bu kremi verdi anında geçti istersen eczaneden alabilirsin çok rahatlatıyorkızımdan sonra farkettiğim hemoroit vardı meme gibi 3,5 yılldır hiç böyle bi sorun yaşamamıştım öylece duruyodu ama kanamaya başladı şişlik falan yok ama acı var bi kaç kişide hemoroit vardı sanırım evrelerini bilmiyorum ama korktum ne yapmak gerekir
Benim de 21 Aralık gözüküyor ama 14 Aralık olacakmış gibi geliyor hepBenimki de normal olursa Aralık 2 görünüyor ama doktorum asla o haftaları göremeyeceğimi söylüyor o yüzden ben Kasım ortası diyorum tabi o bile mucize ama
Yok planlı bir doğum şekli yok ben normal istiyorum ama zaman ne gösterir bilemem. Yani normal olursa dememden kasıt zamanını beklerse 40 haftalık olursa anlamında demiştimSezaryen mi olacak senin bi de kaç haftalıktın
Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallahYok planlı bir doğum şekli yok ben normal istiyorum ama zaman ne gösterir bilemem. Yani normal olursa dememden kasıt zamanını beklerse 40 haftalık olursa anlamında demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?