2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar iyi akşamlar yarın tam 30 haftalık olucam ama bir problemle geldim bana yardımcı olun sanırım bebek iyice büyüdüğü için midelerimiz sıkışıyor. Çok fazla yemememe rağmen akşam yemeklerinden sonra çok felaket bir şişlik ve rahatsızlık yasıyorum bazen yediklerim yuttuğum şekilde ağzıma bile geliyor ki bunu bile bile yediğimi bile azalttım ama yinede bana mısın demiyor bu durumda neler yapıyorsunuz

Bence daha bekleyecek, şöyle 36 falan görse ne kadar güzel olur umarım her hafta gittiğinde en azından sabit kalmış olur
Niye bilmiyorum ama benim içim çok rahat. Doktor en kötüsünü söylediğinde bile çok şükür umutsuz olmadım. Hissediyorum inşallah güzel bir zamanda doğacak

0 3 ay bu kadar almışım ben ya çorap söyledim şimdi 2 çift çorabı varmış tek yavrumun
Yetmezse doğurduktan sonrada alırız ya benimde yenidoğan az 0-1 ay 5-6 tane tulum var sadece zıbın almışım çok çoraplarda yıkayınca sanki gözüme daha da bi küçüldü gibi geliyo İnşallah öyle olmamıştır

0 3 ay bu kadar almışım ben ya çorap söyledim şimdi 2 çift çorabı varmış tek yavrumun
Ay benim de bol bol çorabım var ama zıbınım yok bir de artık kızıma kız kıyafetleri almaya başladım. Tulum alt üst takım gösterince hiç heyecanlanmayan kocam elbiseleri görünce yüzünde güller açtı

Kızlar dün gece hem sol tarafımda , hem de fıtıktan dolayı sağ tarafımda felaket ağrıyla doğru düzgün uyuyamadım. Sağdan sol dönerken resmen inliyordum. İnleme sesine kocam ya arkadan iterek ya da önden çekerek destek verdi de sürekli, ancak öyle dönebildim.

Ne olacak böyle bilmiyorum, yolda gören insanlar bile halime acıyor artık. Okulda tanımadığım veliler bile sen gelme artık hocam diyorlar yürüyemedikçe oysaki 7-8 kg aldım, ve sadece göbek olarak, ağırlığım yok aslında. Yüzümde gözümde hiç kilo, ödem yok

Yenidoğan tüm kıyafetleri dağıtan ben nasıl olmuşsa tüm çorapları saklamışım ben çok seviyorum çorap kendimede öyleyim baya bir çorabımız var ama kıyafet benimde az 10 takım çıkmaz sanırım bakalım ihtiyaç olursa alırım olmazsa direk 3,6 aya geçiş yaparız zaten acayip hızlı büyüyorlar

Açını hissettim resmen yazında izin alsan ağrıyla bi şekilde başa çıkılıyor da çalışınca çok zor oluyordur senin için heleki okul gibi hareket halinde olduğun bir yer izne ayrılsan yada rapor vs kendine çok yüklenme

Kızlar ben hesaplıyorum benim doğumum Aralık ayına denk geliyor ya tabii normal olurda 40 haftayı beklerse
Benimki de normal olursa Aralık 2 görünüyor ama doktorum asla o haftaları göremeyeceğimi söylüyor o yüzden ben Kasım ortası diyorum tabi o bile mucize ama

Canım inşallah durabildigi kadar durur çok sevindim suyunun sabit kalmasına ben hamile olduğumu öğrendim kalp atışlarını duyduk annem beni e bebeğe götürdü ordan birkaç eşya almıştık hatta 50 TL'ye 5li takım bulmuştuk aa ne kadar ucuz diye hiç bakmadan almıştık eve gelince bu çok küçük değil mi ya diye baktım prematüre yenidoğan almışız yanlışlıkla şunu söyleyeceğim kendini tabiiki de şartlama ama erken doğar ve kuvöze girerse zaten sen o takımı alsan da vermeyeceksin çünkü giydirmiyorlar yani benim yegenimde öyle oldu beklenmiyordu erken doğdu abim gidip alıp geleyim hemen dedi ama hemşireler gerek yok göbekten sürekli ilaç verildigi için zaten giydirmiyoruz demişti. Yani almak istemiyorsan alma eğer kuvöze girerse zaten almak için zamanın olacak kendini zorlama almak için

Ortopedi verecekti ama bu haftayı atlatalım istedim, şu düzeni oturtayım istedim. Cuma son günüm inşallah 31+6 itibariyle izne ayrılıyorum

Canım ben de geçen hafta hemoroid oldum bende meme de çoktu, doktorum bu kremi verdi anında geçti istersen eczaneden alabilirsin çok rahatlatıyor

Eklentiler

• 1000031722.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 89
Yok planlı bir doğum şekli yok ben normal istiyorum ama zaman ne gösterir bilemem. Yani normal olursa dememden kasıt zamanını beklerse 40 haftalık olursa anlamında demiştim
Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah bende cok normal doğum istiyorum ama içimden bi seste bana sezaryen olacağımı söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…