2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hahaha yazık ya hala kendilerine vakit ayırıp hobileri fln olacağını sanıyorlar kıyamam, acı gerçekle yüzleşmelerine az kaldı benim eşimin de 2. İşi yayıncılık burdan reklam yapamıyoruz galiba bilmiyorum ama işte ünlü bir platformda yayın yapıyor çok da ilerledi Instagramda olan şu mavi tik olayı orda da var onu fln aldı baya sponsorlari var eve sürekli pahalı pahalı bilgisayar hediyeleri geliyor. Bana diyor ki aşkım İşte şu ayda toplantimiz var bu ayda sponsor şu planı yapmaya geliyor.. baktım eşimin idrak edeceği yok bari ben aydınlatayim dedim geçen gün aşkım sen böyle anlatıyorsun tamam seninle gurur duyuyorum ünlü oldun tebrikler vs ama farkında mısın birkaç ay sonra hayatın değişecek dedim, bir anda adamın gözlerindeki ışık söndü bir şey de diyemiyor vallahi çok üzüldüm eşim için ama ne yapayım tek başıma altından kalkabilecegim bir şey değil yani artık resmen yeni bir insanın hayatindan sorunlu olacağız bu çok büyük bir sorumluluk benim için e o da mecbur dahil olacak babası sonuçta

İyi yapmışsın valla.. Ben mecburen vermek zorundaym, bakacak edecek işimi gücümü halledecek kimse yok.. En azndn o olmayınca hastane işleri rahat oluyor.. 5 hafta oldu gitmeyeli hastaneye, 3 ay da kuaföre gitmedm dusun 10000 bakıma girdim saatlerce kuafordeydım valla

Yaaaa bu sabah bıraz daha iyiyim ama ishal devam hala, inşallah geçer ya
İnsaAllah geçer bende kendimi iyi hissediyordum o yüzden hastaneye gitme gereği duymamıştım ama gecmeyince gittim geçmezse çok beklemeyin bana ebe biraz kızdı neden bu kadar bekledin diye su kaybetmişim kaçıncı gününüz bilmiyorum ama 2gun gecmezsen mutlaka gidin

Phaedra canım ben burun duşunu ilkkez duydum desem benim oğlumun gripleri çok ağır geçiyor üniversiteye çok gidip geldik alerji mi var diye çıkmadı Şuan astım şeklinde bakıyorlar ama onun da tam tanısı 7 yaşından sonra koyuluyormuş testler daha önce yapılmıyormuş ama astım tüpleri var onları kullanıyor çok kötü olduğunda möllers kullanmıştım d vitamini vs vardı sanki o zaman biraz daha hafif ve az hastalandı gibi inan ona kan verdirmek dünyanin en zor işi heleki sünnetten sonra daha da zor olur sağolsun hemşireler bi kaç kez damar yolu açmaya çalıştığı için çok etkilendi bakalım nasıl atlatıcam ben bu seneyi bu arada burun banyosunu ilkkez duydum nasıl bişey anlamadım tam olarak

Şu tarz bir şey. Çeşitli markaları var, eczaneye veya doktora danışarak çocuk için en uygununu alabilirsin. Şırıngayla serum fizyolojik sıkmanın çık daha kolay ve etkili hali gibi düşün (üç yaş üstü kullanabiliyor galiba ama değişiyor olabilir markaya modele göre). Videoları da var internette. Ben şırıngayı hiç kullanamamıştım (kendi beceriksizliğimden tabii), okyanus suyu sprey kullanıyordum oğluma bundan önce ama bu daha etkili geldi bana.

Eklentiler

• 729D3FB3-0D77-4717-AF79-CF102CAD6487.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 68

Bazı serum fizyolojikler yasaklanmış.. Habernz olsun

Yarın polıklınıge gitcem, ona ayak sürdüm bıraz da.. Bol su içeyim madem zor olsada

Of of en korktuğum şey şu aralar
zaten en büyük işkence dönmek sanırım benim döndükçe tuvaletim geliyor o kramplar çok kötü bi kere kocama baya vurmuştum kolunu filan sıkmıştım acıdan oda garibim ses etmedi doğuruncada bebeler uyutmayacak
İnşallah okuldan almaya kadar gitmez çünkü geçen sene çok çektik bi sürü testler yapıldı filan üniversitede en son astım tüpü verdiler yavruma bu şekilde hassasken nasıl olacak bilmiyorum hem bebeğe de yazık olur ilaç bile alamayacak nasıl koruyacağız bilmiyorum ama maalesef şöylede bir durum var bazı aileler çocuk hasta olsa dahi yolluyor anlam veremiyorum buna bizim oğlan okul yeni açılmasına rağmen evde yani gidip kimseye bulaştırmasın diye iyileşmesini bekliyorum

O kötüyü düşünmek istemiyorum ya.. Buyukten kucuge gecmez diye hayal kuruyorum ne kadar vıtamın kullansan da hasta olcak olan oluyo ya, okul boyunca alışcaz bu duruma artık
Ya öyle deme, bağışıklık çok önemli hastalıkları atlatmakta, vitamin depolarının dolu olması da o açıdan çok önemli. Tüm çocuklar hasta oluyor tabii okula giderken ama biri üç beş gün burun akıntısıyla geçirirken öbürü hastanede tedavi görmek zorunda kalabiliyor. (Bizim için de geçerli tabii aynı şey)

Sana sonuna kadar katılıyorum ama ilk bir iki sene evin ana veya başlıca gelir kaynağı eşin olacaksa, bence o ışığı çok da söndürmemekte fayda var

Ay ben de, ben de. Mangalda köfte gibi kendimi çevirip duruyorum saatlerce, üç beş turda bir de kalkıp su içiyorum, sonra tabii tam dalıcam derken içtiğim o sular çiş olarak geri dönüyor, tuvaletten çıkınca yine susuyorum… bildiğin 37., 38. Hafta kafası aslında bunlar

Ben de kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim kemiklerim çok ince, bileklerim bazı çocuklardan ince, sen düşün artık totalde 7-8kg aldım ama bence benim vücudum kaldırmadı bu kilo işini. Yıllardır sabit kiloda bir insanım çünkü.

Ortopedi hiçbir şey söylemedi, doğum sonrası bakmak gerekir deyip kapattı biraz konuyu. Devlete de randevu aldım, belki önle egzersiz falan verirler. Gerçi kesin teşhis de koyamıyorlar, MR a girmediğim için. Belki de siyatik

Yürümek de iyi gelmiyor ne yazıkki, okula git gel toplamda 2km kadar yol yürüyorum her gün ve evden çıktığım halle okula vardığım hal arasında baya kötü bir fark oluyor

Son iki ay benle uğraşsın da kızıyla uğraşırken benden önce kalkar zaten

Anlattıkların ne eksik ne fazla aynı

Ya bir yatakta dönmek ne kadar zor olabilir ama dimi hem zor dönüyorum hem sürekli dönüyorum. Sonra arada gözümü açmamaya çalışarak tuvalete gidiyorum. Çünkü diğer türlü uykum açılıyor. Odada sürahi duruyor. Tuvalet dönüşü bir bardak içip geri uyuyorum

Eki Görüntüle 3304496
Sanırım aldığım 7-8 kilonun nerde olduğu belli ilk gebelik ve kız çocuğunda böyle önde göbek mi olur ya
Maşallllahhhh amann sen tabi yataktan dönemezsin kız bunlar 3 üz 4 üz olmasın emınmısın 1 tane ayyy valla ben bıle sana üzüldüm ben senın yerıne calısayım

Maşallllahhhh amann sen tabi yataktan dönemezsin kız bunlar 3 üz 4 üz olmasın emınmısın 1 tane ayyy valla ben bıle sana üzüldüm ben senın yerıne calısayım
Maşallah benim ikizlerden daha büyük karnın o yüzden mi zorluyor seni acaba

İnanın karnımda hiç ağırlık hissetmiyorum tek derdim kalçam, topallaya topallaya yürüyorum dönerken de yine kalçam acıyor

Haklısın benimde durumum aynı aslında bi iki saat arabayla kendim gidiyorum anneme öyle bakıyo ya da ayda bir emir vakiyle çağırıyorum işte Ama benim eşim evde akşamları saat 17 olunca veriyorum öğlen filanda arada ilgileniyor o iyi oluyor kuaföre bende pek gitmiyorum ya kaş bıyık her şeyi kendim yapıyorum saçımı da pandemiyle beraber boyatmadım hiç beyazım da iki üç tane. Eskiden sarıydı 20 günde bir dibe giderdim
Bizde de kulağına tüp taktıran çok olmuştu geçen yıl 80 çocuktan en az 5 tanesi tüp taktırdı, enfeksiyon kapıp tekrar çıkarıp taktıran vardı çok kötü İnşallah gitmez canım ya Allah yardımcımız olsun hepimizin şu kışı bi atlatsaydık

Of sorma gerçekten biz bıktık o tarz velilerden. Ateşi var gelin akın diyoruz calpol yok mu diyorlar. Antibiyotiği okulda vermemizi istiyorlar. Birinin gözünde enfeksiyon vardı gözde hemen bulaşır hava yoluyla kapıdan geri yolladım almadım okula trip atıyor Yönetim de hangi birine ne desin güya hiç birinin bırakacak yeri yok. Bir tanesi devlette öğretmendi kusura bakmayın kimsemiz yok burda hakkınızı helal edin hasta da yollamak zorunda kaldık dedi. Üzüldüm öyle diyince. Sömestr dönemi geldi çocuğa hemen tuvalet eğitimine başlamış eve çiş yapmasın diye ilk günden yolladı. Resmen sömürüyolarlar kurtulmak istiyorlar çocuklarından. Dedim anlıyorum hastalık döneminde işe gitmeniz gerekti bir şekilde tolere ettik ama tuvalet eğitiminin ilk gününde siz evdeyken lütfen yollamayın. Çok kaçak olacak arkadaşlarına mahçup olabilir ve öğretmende sürekli bu kaçaklarla ilgilenmek zorunda değil. Bizde veli olcaz ben çok sorunlu olurum o ayrı da öğretmeni de bu kadar özbakım ağırlıklı kullanmak ayıp günah ya

Eki Görüntüle 3304496
Sanırım aldığım 7-8 kilonun nerde olduğu belli ilk gebelik ve kız çocuğunda böyle önde göbek mi olur ya
Ya kıyamam iç karnın dar demek ki ama bebiş baya rahat gibi inşallah ağrıların hafifler dinlenince çok zor kalça ağrısı ilk gebeliğimden biliyorum. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…