Lütfen suyu ihmal etmeyin 3lt muhakkak içmeye calisin 6gundur ishal yaşıyorum dün acile gittim ishale bağlı su kaybından ötürü tansiyonumu duzeltemediler 4tane serum yedim anca düzeldi
Hahaha yazık ya hala kendilerine vakit ayırıp hobileri fln olacağını sanıyorlar kıyamam, acı gerçekle yüzleşmelerine az kaldıİşimiz denizle. O yüzden eşim kışın evdedir. Geçen sene günlük uzun yürüyüşlere başlamıştı. Geçen gün gitmiş kendine yürüyüş ayakkabısı almış. Dedim senin yürümeye falan vaktin mi olacak sanıyorsunhiç heveslenme öyle uzun yürümeye, evde olacaksın dedim
Öyle oluyor maalesef ya bende okula vermekten bahara kadar vazgeçtimHem bana hem bebeğe hastalık geçer diye baharda başlatıcam. Çok çok geçmiş olsun, Eymen yine bağışıklık kapanmıştır geçen seneden bu sene daha iyi geçecektir inşallah
İnsaAllah geçerYaaaabu sabah bıraz daha iyiyim ama ishal devam hala, inşallah geçer ya
Phaedra canım ben burun duşunu ilkkez duydum desem benim oğlumun gripleri çok ağır geçiyor üniversiteye çok gidip geldik alerji mi var diye çıkmadı Şuan astım şeklinde bakıyorlar ama onun da tam tanısı 7 yaşından sonra koyuluyormuş testler daha önce yapılmıyormuş ama astım tüpleri var onları kullanıyor çok kötü olduğunda möllers kullanmıştım d vitamini vs vardı sanki o zaman biraz daha hafif ve az hastalandı gibi inan ona kan verdirmek dünyanin en zor işi heleki sünnetten sonra daha da zor olur sağolsun hemşireler bi kaç kez damar yolu açmaya çalıştığı için çok etkilendi bakalım nasıl atlatıcam ben bu seneyi bu arada burun banyosunu ilkkez duydum nasıl bişey anlamadım tam olarak
Annelere de (henüz tam hasta olmasa da benim gibi her an yatağa düşecekmiş gibi hissedenlere de) çocuklara da geçmiş olsun. Benim oğlan da eli kulağında, bekliyoruz. Çok tedirgin edici bir düşünce evde yenidoğan varken eve hastalık taşınma ihtimali ama onca insan atlatıyorsa, biz de atlatırız diye düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum ben kendimi. bu arada çocuklar için okula başlarken kan değerlerine baktırılıp ona göre vitamine başlanması öneriliyor. Bizim yaygaracıyı sağlamken kan verdirmeye götürmeye cesaret edemedim ben tabii (hastalanınca mecbur paket edip götürüyoruz da), o yüzden doktoruna da sorarak c vit takviyesi (ve yıl boyu d vit) kullanıyoruz. Bu bitince yine doktorun görüşünü alarak betamega kullanmayı düşünüyorum (daha önce öyle önermişti çünkü doktor ama soracağım yine tabii). Bir de kullanıyorsunuzdur belki ama ben geç keşfettim, burun duşu bayağı iyi açıyor tıkalı burnu, ben kendime de kullandım (doktoruma sorma gereği duymadım ben ama sormak iyi olur tabii), faydalı geldi çok.
Geçmiş olsun. Eğer gerçekten fıtıksa kilo almak hiç iyi gelmiyor (çok almamış olabilirsin tabii ama yine de sana göre çok olabilir o aldığın) Uzun süreli ayakta durmak veya oturmak da hiç iyi gelmiyor. En iyisi yatmak ya da yürümek. Ben de benzer durumdayım (benim önceden vardı fıtık zaten), yatakta rahat pozisyonu bulup uyumak için bir o yana bir bu yana dönerek sabah ediyorum
İzne çıkınca güzelce dinlenirsin de geçer umarım. Ama geçmezse bile bir fizik tedavi uzmanıyla görüşsen belki hamileyken yapabileceğin egzersizler veya başka çözümler önerebilir.
Bu arada, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz, en büyük temennimiz bu ama doğumdan sonra da rahat rahat uyuyamayacağımızı (ve babaları da uyutmayacağımızı) biliyorsun, di mi?
İnsaAllah geçerbende kendimi iyi hissediyordum o yüzden hastaneye gitme gereği duymamıştım ama gecmeyince gittim geçmezse çok beklemeyin bana ebe biraz kızdı neden bu kadar bekledin diye su kaybetmişim kaçıncı gününüz bilmiyorum ama 2gun gecmezsen mutlaka gidin
Of of en korktuğum şey şu aralarGeçen dönem eltimin oğlu okuldan grip getirdi, yeni doğan kardeşi 40 günlükken ilk olmak üzere 3 kere hastanelik oldu yavrucak. Bu dönem de hemen geçen hafta yine hasta oldu ve yine kardeşine bulaştırdı. Garibim bebiş 8 ay içinde 4 kere ağır grip geçirmiş oldu
Uyku kalitem o kadar kalmadı ki, dönerken sürekli istemsiz inliyorum. Garibimin de uykusu hafif, iyi misin deyip dönmeme destek olmaya çalışıyor. Az önce bacağıma giren krampla o da fırladı. Masaj falan yaptı. Adam gerçekten rahatlayacak doğursam, onu da uyutmuyorum
İnşallah okuldan almaya kadar gitmez çünkü geçen sene çok çektik bi sürü testler yapıldı filan üniversitede en son astım tüpü verdiler yavruma bu şekilde hassasken nasıl olacak bilmiyorum hem bebeğe de yazık olur ilaç bile alamayacak nasıl koruyacağız bilmiyorum ama maalesef şöylede bir durum var bazı aileler çocuk hasta olsa dahi yolluyor anlam veremiyorum buna bizim oğlan okul yeni açılmasına rağmen evde yani gidip kimseye bulaştırmasın diye iyileşmesini bekliyorumGeçen sene Ekim Kasım da çok kötü bir salgın vardı covidden sonra ilk kez okula başlayanlar, maskesiz ortama ilk kez gelenler filan. Kardeşleri olanlar hep almak zorunda kalmıştı okuldan korkutmak istemiyorum ama ilk 6 ay antibiyotik filan verilmiyormuş yenidoğana. Dolayısıyla en küçük şeyde hastanede yatmaları gerekiyormuş. 2 tane küçük kardeş yoğun bakımda yatmıştı kaydını da dondurmuştu. Ama sizinkiler geçen senelerden bence bir bağışıklık kazandı bu sene hafif atlatırBende bu ihtimali düşününce vazgeçtim ya geçen hasta olduğunda beni mahvetti antibiyotik alerji yaptı filan iki çocuk hasta olursa ben naparım dedim. Ama benim kızım küçük zaten sizinkinin yeri okul mecbur gidecek takviyelerle filan inşallah atlatır, kolaylıkla geçer bu yıl
Ya öyle deme, bağışıklık çok önemli hastalıkları atlatmakta, vitamin depolarının dolu olması da o açıdan çok önemli. Tüm çocuklar hasta oluyor tabii okula giderken ama biri üç beş gün burun akıntısıyla geçirirken öbürü hastanede tedavi görmek zorunda kalabiliyor. (Bizim için de geçerli tabii aynı şey)O kötüyü düşünmek istemiyorum ya.. Buyukten kucuge gecmez diye hayal kuruyorumne kadar vıtamın kullansan da hasta olcak olan oluyo ya, okul boyunca alışcaz bu duruma artık
Sana sonuna kadar katılıyorum ama ilk bir iki sene evin ana veya başlıca gelir kaynağı eşin olacaksa, bence o ışığı çok da söndürmemekte fayda varHahaha yazık ya hala kendilerine vakit ayırıp hobileri fln olacağını sanıyorlar kıyamam, acı gerçekle yüzleşmelerine az kaldıbenim eşimin de 2. İşi yayıncılık burdan reklam yapamıyoruz galiba bilmiyorum ama işte ünlü bir platformda yayın yapıyor çok da ilerledi Instagramda olan şu mavi tik olayı orda da var onu fln aldı baya sponsorlari var eve sürekli pahalı pahalı bilgisayar hediyeleri geliyor. Bana diyor ki aşkım İşte şu ayda toplantimiz var bu ayda sponsor şu planı yapmaya geliyor.. baktım eşimin idrak edeceği yok bari ben aydınlatayim dedim geçen gün aşkım sen böyle anlatıyorsun tamam seninle gurur duyuyorum ünlü oldun tebrikler vs ama farkında mısın birkaç ay sonra hayatın değişecek dedim, bir anda adamın gözlerindeki ışık söndü bir şey de diyemiyor vallahi çok üzüldüm eşim için ama ne yapayım tek başıma altından kalkabilecegim bir şey değil yani artık resmen yeni bir insanın hayatindan sorunlu olacağız bu çok büyük bir sorumluluk benim için e o da mecbur dahil olacak babası sonuçta
Ay ben de, ben de. Mangalda köfte gibi kendimi çevirip duruyorum saatlerce, üç beş turda bir de kalkıp su içiyorum, sonra tabii tam dalıcam derken içtiğim o sular çiş olarak geri dönüyor, tuvaletten çıkınca yine susuyorum… bildiğin 37., 38. Hafta kafası aslında bunlarzaten en büyük işkence dönmek sanırım benim döndükçe tuvaletim geliyor o kramplar çok kötü bi kere kocama baya vurmuştum kolunu filan sıkmıştım acıdan oda garibim ses etmedi doğuruncada bebeler uyutmayacak
Ben de kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim kemiklerim çok ince, bileklerim bazı çocuklardan ince, sen düşün artıkGeçmiş olsun. Eğer gerçekten fıtıksa kilo almak hiç iyi gelmiyor (çok almamış olabilirsin tabii ama yine de sana göre çok olabilir o aldığın) Uzun süreli ayakta durmak veya oturmak da hiç iyi gelmiyor. En iyisi yatmak ya da yürümek. Ben de benzer durumdayım (benim önceden vardı fıtık zaten), yatakta rahat pozisyonu bulup uyumak için bir o yana bir bu yana dönerek sabah ediyorum
İzne çıkınca güzelce dinlenirsin de geçer umarım. Ama geçmezse bile bir fizik tedavi uzmanıyla görüşsen belki hamileyken yapabileceğin egzersizler veya başka çözümler önerebilir.
Bu arada, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz, en büyük temennimiz bu ama doğumdan sonra da rahat rahat uyuyamayacağımızı (ve babaları da uyutmayacağımızı) biliyorsun, di mi?
Anlattıkların ne eksik ne fazla aynıAy ben de, ben de. Mangalda köfte gibi kendimi çevirip duruyorum saatlerce, üç beş turda bir de kalkıp su içiyorum, sonra tabii tam dalıcam derken içtiğim o sular çiş olarak geri dönüyor, tuvaletten çıkınca yine susuyorum… bildiğin 37., 38. Hafta kafası aslında bunlar
Ya bir yatakta dönmek ne kadar zor olabilir ama dimiAy ben de, ben de. Mangalda köfte gibi kendimi çevirip duruyorum saatlerce, üç beş turda bir de kalkıp su içiyorum, sonra tabii tam dalıcam derken içtiğim o sular çiş olarak geri dönüyor, tuvaletten çıkınca yine susuyorum… bildiğin 37., 38. Hafta kafası aslında bunlar
Maşallllahhhh amann sen tabi yataktan dönemezsin kız bunlar 3 üz 4 üz olmasın emınmısın 1 tane ayyy valla ben bıle sana üzüldüm ben senın yerıne calısayımEki Görüntüle 3304496
Sanırım aldığım 7-8 kilonun nerde olduğu belliilk gebelik ve kız çocuğunda böyle önde göbek mi olur ya
MaşallahEki Görüntüle 3304496
Sanırım aldığım 7-8 kilonun nerde olduğu belliilk gebelik ve kız çocuğunda böyle önde göbek mi olur ya
Maşallllahhhh amann sen tabi yataktan dönemezsin kız bunlar 3 üz 4 üz olmasın emınmısın 1 tane ayyy valla ben bıle sana üzüldüm ben senın yerıne calısayım
Maşallahbenim ikizlerden daha büyük karnın o yüzden mi zorluyor seni acaba
Haklısın benimde durumum aynı aslında bi iki saat arabayla kendim gidiyorum anneme öyle bakıyo ya da ayda bir emir vakiyle çağırıyorum işteİyi yapmışsın valla.. Ben mecburen vermek zorundaym, bakacak edecek işimi gücümü halledecek kimse yok.. En azndn o olmayınca hastane işleri rahat oluyor.. 5 hafta oldu gitmeyeli hastaneye, 3 ay da kuaföre gitmedm dusun10000 bakıma girdim saatlerce kuafordeydım valla
Bizde de kulağına tüp taktıran çok olmuştu geçen yıl 80 çocuktan en az 5 tanesi tüp taktırdı, enfeksiyon kapıp tekrar çıkarıp taktıran vardı çok kötüİnşallah okuldan almaya kadar gitmez çünkü geçen sene çok çektik bi sürü testler yapıldı filan üniversitede en son astım tüpü verdiler yavruma bu şekilde hassasken nasıl olacak bilmiyorum hem bebeğe de yazık olur ilaç bile alamayacak nasıl koruyacağız bilmiyorum ama maalesef şöylede bir durum var bazı aileler çocuk hasta olsa dahi yolluyor anlam veremiyorum buna bizim oğlan okul yeni açılmasına rağmen evde yani gidip kimseye bulaştırmasın diye iyileşmesini bekliyorum
Ya kıyamam iç karnın dar demek ki ama bebiş baya rahat gibiEki Görüntüle 3304496
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?