Nasıl bişey bu hemoroid bilmiyorum ki kanama durmuş 1 tane meme vardı şimdiye kadar doğumdan sonra farketmiştim şimdiye kadar olmadı acısı şişmesi bilmiyorum hiç yani baharat yapmış olabilir şuan kesildi kremi ne evrede verdi şişme falan olursa mı diye bende şuan o yok ya gereklimi ilerlermi onuda bilmiyorumCanım ben de geçen hafta hemoroid oldum bende meme de çoktu, doktorum bu kremi verdi anında geçti istersen eczaneden alabilirsin çok rahatlatıyor
Sana oğlundan geçmiş olabilir canım okul sezonu başladı ya çok geçmiş olsunSagolasın, yarın deniyim mutlaka.. İshalde var yasuyu bile zor içiorm
Bende de ilkinde son ay çıktı meme gibi, doktor demir ilacını günde 2 yapmıştı sonrasında sanırım kabızlıktan oldu. Doğumdan bi iki ay sonra kendiliğinden geçti ama ilaçsız hamilelikte olabiliyorNasıl bişey bu hemoroid bilmiyorum ki kanama durmuş 1 tane meme vardı şimdiye kadar doğumdan sonra farketmiştim şimdiye kadar olmadı acısı şişmesi bilmiyorum hiç yani baharat yapmış olabilir şuan kesildi kremi ne evrede verdi şişme falan olursa mı diye bende şuan o yok ya gereklimi ilerlermi onuda bilmiyorum
Sana oğlundan geçmiş olabilir canım okul sezonu başladı ya çok geçmiş olsunishali bilmiyorum da bende de kusma olmuştu acilde serum taktılar bir de iki kez idrar tahlili yaptılar. Bir değere bakıyorlardı aç susuz kaldığımız için
Ben hamileliğe kadar hiç hemoroid problemi yaşamadım dediğin gibi hemoroidin bir sürü çeşidi var bende makatta 4-5 tane büyüklü küçüklü meme vardı ve kesinlikle bırak büyük tuvalete çıkmayı, oturmak bile imkansızdı orası sürekli kaşınıyor ve acıyordu ben doktora büyüklüğünden bahsetmedim mesaj attım hocam siz kabız olmaman gerekiyor dediniz ama ben hemoroid oldum dedim direkt bu kremi verdi bu rahatlatır dedi sürdüm ertesi güne geçirdi ve büyük tuvalete çıkabildim bence rahatsızlik veriyorsa direkt doktoruna danış ve kullan çünkü ben inat ettim 2 hafta kullanmadım kremi sürünce kendime çok kızdım boşu boşuna eziyet çekmişim dedimNasıl bişey bu hemoroid bilmiyorum ki kanama durmuş 1 tane meme vardı şimdiye kadar doğumdan sonra farketmiştim şimdiye kadar olmadı acısı şişmesi bilmiyorum hiç yani baharat yapmış olabilir şuan kesildi kremi ne evrede verdi şişme falan olursa mı diye bende şuan o yok ya gereklimi ilerlermi onuda bilmiyorum
Güzel şeyler düşünüyoruzHaha çok doğrugebelerin %3 ü filan makat geliş oluyormuş herhalde o kadar şanssız değilimdir umarım şu hayatta gerçi karanlıkta filan doğmuşum ben mum ışığında her şey olabilir
Onun ağrısı çok fena canım ağrı olmaması iyi bişey uzun zamandır bendede ağrı kanama yok çok şükür krem ağrı için genelde zaten pekte yapılacak bişey yok açıkçası bunun içinNasıl bişey bu hemoroid bilmiyorum ki kanama durmuş 1 tane meme vardı şimdiye kadar doğumdan sonra farketmiştim şimdiye kadar olmadı acısı şişmesi bilmiyorum hiç yani baharat yapmış olabilir şuan kesildi kremi ne evrede verdi şişme falan olursa mı diye bende şuan o yok ya gereklimi ilerlermi onuda bilmiyorum
İlk hamileliğimde gece 3 de krem aramışlığım varBen hamileliğe kadar hiç hemoroid problemi yaşamadım dediğin gibi hemoroidin bir sürü çeşidi var bende makatta 4-5 tane büyüklü küçüklü meme vardı ve kesinlikle bırak büyük tuvalete çıkmayı, oturmak bile imkansızdı orası sürekli kaşınıyor ve acıyordu ben doktora büyüklüğünden bahsetmedim mesaj attım hocam siz kabız olmaman gerekiyor dediniz ama ben hemoroid oldum dedim direkt bu kremi verdi bu rahatlatır dedi sürdüm ertesi güne geçirdi ve büyük tuvalete çıkabildim bence rahatsızlik veriyorsa direkt doktoruna danış ve kullan çünkü ben inat ettim 2 hafta kullanmadım kremi sürünce kendime çok kızdım boşu boşuna eziyet çekmişim dedimzaten kremi bitene kadar kullanmak zorunda değilsin ben sadece 1 kere sürdüm geçince birdaha sürmedim çok şükür tekrarlamadi da.
Ben işin garibi kabız değilim ki dün kaç kez çıktım tuvalete belki 3 tür o an yoktu zaten küçük tuvalette farkettim bi acı yanması tahriş gibi bi his vardı sonra geçmiş yarın zorlanırsam tuvalette hemen alırım canım teşekkür ederimBen hamileliğe kadar hiç hemoroid problemi yaşamadım dediğin gibi hemoroidin bir sürü çeşidi var bende makatta 4-5 tane büyüklü küçüklü meme vardı ve kesinlikle bırak büyük tuvalete çıkmayı, oturmak bile imkansızdı orası sürekli kaşınıyor ve acıyordu ben doktora büyüklüğünden bahsetmedim mesaj attım hocam siz kabız olmaman gerekiyor dediniz ama ben hemoroid oldum dedim direkt bu kremi verdi bu rahatlatır dedi sürdüm ertesi güne geçirdi ve büyük tuvalete çıkabildim bence rahatsızlik veriyorsa direkt doktoruna danış ve kullan çünkü ben inat ettim 2 hafta kullanmadım kremi sürünce kendime çok kızdım boşu boşuna eziyet çekmişim dedimzaten kremi bitene kadar kullanmak zorunda değilsin ben sadece 1 kere sürdüm geçince birdaha sürmedim çok şükür tekrarlamadi da.
Ya bende bunu düşünüyorum sürekli oğlum okula başladı anında grip oldu Şuan evde yollamıyorum daha ilk haftadan grip oldu şimdi neyse de bebek gelince biz napcazBuyuk ihtimal ondan kaptım.. Zaten ilk hafta bişey olmadı, 2.hafta basladı burun akıntısı.. Sene boyu akar artık, gecen sene öyle olmustubende de var kusma, dun gece kalktım gece 3te kustum Bi sürü, agzım burnum zehır gibi oldu, sabah kahvaltı edince bıle toparlayamadım.. Yarında Bi sekılde gecsın de persembe randevum var.. Sureklı hastaneye gitmekte yordu artık beni Allaha sukur ciddi bişey olmadı bu zmna kadar Allah Baska keder vermesin de yınede sureklı acile gitmekten sıkıldım
Ay katiliyorum ben de kalkıp gece sürmüştüm artık dayanamıyorum diye ama diyorum ya aptallık etmişim sürdükten sonra o kadar rahatladım ki sabah kafama vuruyorum salak Dilara niye 2-3 haftadır kendine eziyet ediyorsun bak sürdün geçti işte ah salak ah diyorum kocam da uyanmış aşkım manyak mısın niye sabah sabah kafana vuruyosun noldu başın mi ağrıyor diyoİlk hamileliğimde gece 3 de krem aramışlığım varağrısı çok fena çok şükür bu gebeliğimde hiç şikayet yaşamadım hemoroid duruyor ama ağrı kanama yapmadı cidden ağrısı kötü kremin evde olması iyi bişey yoksa gece 3 de eczane arattırır
Peki o 3,5 yıldır var ya kendi kendine kaybolmaz mı acaba hep benimle mi olucak aldırmak mı gerekirOnun ağrısı çok fena canım ağrı olmaması iyi bişey uzun zamandır bendede ağrı kanama yok çok şükür krem ağrı için genelde zaten pekte yapılacak bişey yok açıkçası bunun için
Ay seni hiç tedirgin etmek istemem ama Benim de ilk seninki gibi başladı önce zorlamiyordu tuvaletten birkaç gün sonra çıkamamaya başladım sonra full kesildiBen işin garibi kabız değilim ki dün kaç kez çıktım tuvalete belki 3 tür o an yoktu zaten küçük tuvalette farkettim bi acı yanması tahriş gibi bi his vardı sonra geçmiş yarın zorlanırsam tuvalette hemen alırım canım teşekkür ederimdoktorlar bu yüzden kabız olmamızı istemiyor demekki magnezyum kabızlığa iyi geliyyor dr söylemişti kullanıyorumda düzensiz aksatmayım ben yinene
Kocaları da bıktırdıkAy katiliyorum ben de kalkıp gece sürmüştüm artık dayanamıyorum diye ama diyorum ya aptallık etmişim sürdükten sonra o kadar rahatladım ki sabah kafama vuruyorum salak Dilara niye 2-3 haftadır kendine eziyet ediyorsun bak sürdün geçti işte ah salak ah diyorum kocam da uyanmış aşkım manyak mısın niye sabah sabah kafana vuruyosun noldu başın mi ağrıyor diyodedim kulağıma küpe olsun diye beynine kaziyorum bir daha agririsa anında sürücem diyorum Allah'ım bı doğursa da rahatlasa diyo hahahahah
Valla benimki bir 10 senedir benimlePeki o 3,5 yıldır var ya kendi kendine kaybolmaz mı acaba hep benimle mi olucak aldırmak mı gerekir
Eyvah artmasın böyle zararsız takılsınAy seni hiç tedirgin etmek istemem ama Benim de ilk seninki gibi başladı önce zorlamiyordu tuvaletten birkaç gün sonra çıkamamaya başladım sonra full kesildiama hemoroid illa kabız yapacak diye birşey yok kişiden kişiye de değişir sen takip et bakalım kendini. Ben de magnezyum kullanıyorum Allah'tan kullanıyorum yoksa daha beter olacaktım demekki
Benim kıl dönmem vardı kızıma hamileyken iltihaplandı ölüyodum ölüyodum oturamamaktan yer bulsun aksın diye elimden gelni yaptım dr gittim karamerhem falan kullandım gözün görmüyor zaten o acıyla hiç bişey doğumdan sonra aldırıcaktım bi zararı olmadı kaldı bide o dert var ama bence çekiniyorum hep,Valla benimki bir 10 senedir benimlealdırmaktan korkuyorum açıkçası eskiden çok kötüydü Şuan iyi ama eskisi gibi ağrı kanama olsa kesin aldırırdım dayanamazdım o ağrıya. Aldırmadan geçeceğini sanmıyorum onun aldırınca bile tekrarlayabiliyormuş maalesef
Yazık garibim doğurunca biteceğini sanıyor bilmiyor ki bu hamilelik süreci daha fragman jdbdjdbdjdbKocaları da bıktırdıkama valla hamileliğin her türlü zorluğu çilesi bizde sorsan onlar bizden daha bıkkın doğursada rahatlasak kafasındalar
Ay sen bensin vallaBenim kıl dönmem vardı kızıma hamileyken iltihaplandı ölüyodum ölüyodum oturamamaktan yer bulsun aksın diye elimden gelni yaptım dr gittim karamerhem falan kullandım gözün görmüyor zaten o acıyla hiç bişey doğumdan sonra aldırıcaktım bi zararı olmadı kaldı bide o dert var ama bence çekiniyorum hep,
Bide bu hemoroid çıktı yani
Merhabalar ben de 31+6 da izne ayrılacağım 31+6 cuma gününe 32+0 cumartesiye denk geliyor devlet memuruyum son çalıştığımız gün mü 32+0 olması gerekiyor biliyor musunuzOrtopedi verecekti ama bu haftayı atlatalım istedim, şu düzeni oturtayım istedim. Cuma son günüm inşallah 31+6 itibariyle izne ayrılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?