Evet konuştum doktorum son görüşmemizden sonra gelişmemiş olabilir 3-5 gün ölçüm ile alakalı olabilir yatışı kabul et düzenli takip edilmesi gerekiyor dedi.. kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyor niye fark açıldı anlamış değilim
Hastanede olman daha iyi olucak hiç üzülme kontrol altında olursan en ufak bi aksilikte müdahalede edilebilir. İnşallah toparlar güzel haberler alırsın dualarım seninle
Probiyotik yoğurt deneyimin varmı bilmiyorum ama üzerindeki derecelere uyarsan sorunsuz yoğurt yapabilirsin. Bir saşe ile 4-5 kere yaptığın yoğurdu maya olarak kullanabilirsin. Sonra yenisini açıyorum sıfırdan başlıyorum ben. Afiyet olsun şimdiden
Hayır hayır, 31+6 son çalıştığımız gün oluyor. Benim 31+6 pazartesiye denk geliyor ama o bir günü gidecek hiç ama hiç gücüm yok. Pazartesi de hastaneye gitsem çalışamaz raporu alamayacağım için 32+0da Salı günü gideceğim, o bir gün için de beni idare edecekler.
Çalışamaz raporu mu alacağız? Ben direkt ayrılıyoruz diye düşünüyordum çünkü çalışabilir durumu için esas rapor almak gerekiyormuş ben mi yanlış biliyorum acaba ben çalışmayacağım direkt ayrılacaktım
Nasılsıniz kizlar
Ben çok hastayım 3 gündür yıkılmadım ayaktayım. Kızıma bakacak biri olsa ailem bi akrabam olsa burada galiba yatak döşek olurdum ama dişimi mecbur sıkıyorum.. boğazım, kulaklarım başım.. burnum da çok akıyor oyyy oyyyy
Çalışamaz raporu mu alacağız? Ben direkt ayrılıyoruz diye düşünüyordum çünkü çalışabilir durumu için esas rapor almak gerekiyormuş ben mi yanlış biliyorum acaba ben çalışmayacağım direkt ayrılacaktım
Açıkçası onu tam olarak bilmiyorum. Benim niyetim çalışmaktı, o yüzden randevumu ona göre almıştım. Salı günü gideceğim sorarım diyeceğim ama senin durumun benden önce
Selam arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı hem raporu almak için gittim hemde muayene için doktor beni gördüğü anda nolmuş sana neden yüzün bu kadar çok şişmiş falan diye bende farkında değilm dedim neyse benden tahliller falan istedi, muayene etti gebelik zehirlenmesinden korktu neyseki bişe çıkmadı ama bana günde üç defa tansiyonunu ölçemimi istedi yüksek çıktığı an gel dedi hemen tahlillerm de temiz çıktı ama niye bu kadar telaş yaptı anlamadım, bebeğimde bir hafta önden gidiyor ve normal doğum olacağını söyledi bir sıkıntı çıkmazsa inşallah. Bakalım ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor...
Kızlar rutin kan tahlilleri için devlete gelmiştim bebekte 3 haftalık karında gerilik var dediler ve yatış verdiler geçen hafta Salı günü özelde muayene oldum 1 haftalık başından beri olan gerilik dışında herşey normaldi neden böyle oldu anlamadım dualarınıza ihtiyacım var..
Canım benimki de iki hafta geriydi normalde benim bebek 5 6 gün önden gidiyordu ama çok kısa bir zamanda gerilemeye başladı. Benim kan sulandırılınız dozunu yükselttiler şu an gerilik bir haftaya indi.gözlem altında olman çok iyi.hiç korkma
Nasılsıniz kizlar
Ben çok hastayım 3 gündür yıkılmadım ayaktayım. Kızıma bakacak biri olsa ailem bi akrabam olsa burada galiba yatak döşek olurdum ama dişimi mecbur sıkıyorum.. boğazım, kulaklarım başım.. burnum da çok akıyor oyyy oyyyy
Corona çok yayılmıs hastaneye bı gıttım herkes maskelı doktor dedı 2-3 haftadır baya yogun corona vakası dedi.
Ben özele gıderken takmıyordum maske ama artık takarım
Corona çok yayılmıs hastaneye bı gıttım herkes maskelı doktor dedı 2-3 haftadır baya yogun corona vakası dedi.
Ben özele gıderken takmıyordum maske ama artık takarım
Yaa benim de çantada maske var ama hep unutuyorum bazen de sıcak diye takasım gelmiyor. Ama gün içinde bir sürü öğrenciyle haşır neşir oluyorum artık taksam çok iyi olacak.
Kızlar rutin kan tahlilleri için devlete gelmiştim bebekte 3 haftalık karında gerilik var dediler ve yatış verdiler geçen hafta Salı günü özelde muayene oldum 1 haftalık başından beri olan gerilik dışında herşey normaldi neden böyle oldu anlamadım dualarınıza ihtiyacım var..
Hastanede perinatoloji doktoru varmı gerilik oluşursa gel demişti bana onun bakması daha iyi şehir hastaneleri randevusuz bakıyor acil durumlarda aklında bulunsun randevuyla uğraşma yoksa direk gidersin, yatışla takip edilmesi daha iyi tekrar bakarlar ölçülerine nst den sonra umarım ölçü yanılması olmuştur
Anladım canım kesinlikle önlem amaçlı orda olman belkide daha iyi olacaktır ben oğlumda aynı hastane aynı ultrason yatış yaparken 1 hafta arayla aynı kiloda çıkmıştı dr bana pozisyondan bile fark eder demişti kilo inşallah yine bakarlar ve bu kadar çok çıkmaz arası dualarım seninle Şuan kaç kg diyor kaç haftalık çıkıyor bebek
Canım benimki de iki hafta geriydi normalde benim bebek 5 6 gün önden gidiyordu ama çok kısa bir zamanda gerilemeye başladı. Benim kan sulandırılınız dozunu yükselttiler şu an gerilik bir haftaya indi.gözlem altında olman çok iyi.hiç korkma
Ben coraspin ve 0.4 lük oksapar kullanıyordum başından beri 1 hafta gerilik vardı ama bugün 3 hafta diyince şoke oldum inşallah pozisyon ve ölçüm ile alakalıdır