2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hastanede olman daha iyi olucak hiç üzülme kontrol altında olursan en ufak bi aksilikte müdahalede edilebilir. İnşallah toparlar güzel haberler alırsın dualarım seninle

Kızlar şimdiden yoğurt yapma makinesini alın yatırımlık bizde var sütü koyuyorum bir kaşık maya atıyorum sabaha taş gibi hazır

Çalışamaz raporu mu alacağız? Ben direkt ayrılıyoruz diye düşünüyordum çünkü çalışabilir durumu için esas rapor almak gerekiyormuş ben mi yanlış biliyorum acaba ben çalışmayacağım direkt ayrılacaktım

Açıkçası onu tam olarak bilmiyorum. Benim niyetim çalışmaktı, o yüzden randevumu ona göre almıştım. Salı günü gideceğim sorarım diyeceğim ama senin durumun benden önce

Selam arkadaşlar dün doktor kontrolüm vardı hem raporu almak için gittim hemde muayene için doktor beni gördüğü anda nolmuş sana neden yüzün bu kadar çok şişmiş falan diye bende farkında değilm dedim neyse benden tahliller falan istedi, muayene etti gebelik zehirlenmesinden korktu neyseki bişe çıkmadı ama bana günde üç defa tansiyonunu ölçemimi istedi yüksek çıktığı an gel dedi hemen tahlillerm de temiz çıktı ama niye bu kadar telaş yaptı anlamadım, bebeğimde bir hafta önden gidiyor ve normal doğum olacağını söyledi bir sıkıntı çıkmazsa inşallah. Bakalım ilerleyen günlerde bizi neler bekliyor...

Çalışamaz raporu da veriliyor 32+0 da. Ben de ayın 2 sinde alacağım

Canım benimki de iki hafta geriydi normalde benim bebek 5 6 gün önden gidiyordu ama çok kısa bir zamanda gerilemeye başladı. Benim kan sulandırılınız dozunu yükselttiler şu an gerilik bir haftaya indi.gözlem altında olman çok iyi.hiç korkma

Çok geçmiş olsun şu an hem ishal salgını hem korona salgını var. Bol c vitamini almaya çalış

Çok geçmiş olsun şu an hem ishal salgını hem korona salgını var. Bol c vitamini almaya çalış
Corona çok yayılmıs hastaneye bı gıttım herkes maskelı doktor dedı 2-3 haftadır baya yogun corona vakası dedi.
Ben özele gıderken takmıyordum maske ama artık takarım

Corona çok yayılmıs hastaneye bı gıttım herkes maskelı doktor dedı 2-3 haftadır baya yogun corona vakası dedi.
Ben özele gıderken takmıyordum maske ama artık takarım
Yaa benim de çantada maske var ama hep unutuyorum bazen de sıcak diye takasım gelmiyor. Ama gün içinde bir sürü öğrenciyle haşır neşir oluyorum artık taksam çok iyi olacak.

Gelişme var mı canım hiç? Hiç korkma gözlem altında olman çok iyi. Kalbimiz seninle ama arada bize de haber ver

Endişe etme lütfen, dualrmz seninle iyidir bebeğin, sende iyi ol güzel şeyler düşün güzel olsun.. inşallah güzel haberlerle taburcu da olursun

Perinatoloji bölümüne yatış verdiler yarın sabah uzman doktor görecekmiş şu an bir şey yapılmıyor.. inşallah yarın güzel haberler alırım

Normal haftam 32 diğer ölçümleri normal ama karın 29 çıkıyormuş kg 1500 dediler

Ben coraspin ve 0.4 lük oksapar kullanıyordum başından beri 1 hafta gerilik vardı ama bugün 3 hafta diyince şoke oldum inşallah pozisyon ve ölçüm ile alakalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…