Burun duşunun yetişkinler içini de var bende okuldan sürekli hastalık kaptığım ve aktığı içinPhaedra canım ben burun duşunu ilkkez duydum desem benim oğlumun gripleri çok ağır geçiyor üniversiteye çok gidip geldik alerji mi var diye çıkmadı Şuan astım şeklinde bakıyorlar ama onun da tam tanısı 7 yaşından sonra koyuluyormuş testler daha önce yapılmıyormuş ama astım tüpleri var onları kullanıyor çok kötü olduğunda möllers kullanmıştım d vitamini vs vardı sanki o zaman biraz daha hafif ve az hastalandı gibi inan ona kan verdirmek dünyanin en zor işi heleki sünnetten sonra daha da zor olur sağolsun hemşireler bi kaç kez damar yolu açmaya çalıştığı için çok etkilendi bakalım nasıl atlatıcam ben bu seneyi bu arada burun banyosunu ilkkez duydum nasıl bişey anlamadım tam olarak
Benimde dün kalça kemiklerim ağrıdı yürürkenİnanın karnımda hiç ağırlık hissetmiyorumtek derdim kalçam, topallaya topallaya yürüyorum dönerken de yine kalçam acıyor
Canım geçmiş olsun sadece gerilik var diye mi yatış verdiler belki perinatolog baksın diye verilmiştir yatış üzülme detaylı incelerler iyi olur belki ama cihaz farkı olabilir mi ?Kızlar rutin kan tahlilleri için devlete gelmiştim bebekte 3 haftalık karında gerilik var dediler ve yatış verdilergeçen hafta Salı günü özelde muayene oldum 1 haftalık başından beri olan gerilik dışında herşey normaldi neden böyle oldu anlamadım dualarınıza ihtiyacım var..
Bu fotoğrafın içeriğindeki aynılarını ben bile kullanıyorum Allah'ım böyle bir rahatlık yok hem zararsız hem de çok çok rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim canımŞu tarz bir şey. Çeşitli markaları var, eczaneye veya doktora danışarak çocuk için en uygununu alabilirsin. Şırıngayla serum fizyolojik sıkmanın çık daha kolay ve etkili hali gibi düşün (üç yaş üstü kullanabiliyor galiba ama değişiyor olabilir markaya modele göre). Videoları da var internette. Ben şırıngayı hiç kullanamamıştım (kendi beceriksizliğimden tabii), okyanus suyu sprey kullanıyordum oğluma bundan önce ama bu daha etkili geldi bana.
Evet tek kaynak o olacak ama şöyle düşünüyorum tabiiki yine yapsın ben de o da hayattan kopmayalim isterim fakat eşim aynı zamanda bir de milli sporcu yani kendine çok bakar haftanın 3 günü sporuna gider + yayıncılık yapıyor + kendi işi var ee ben varım çocuk olacak işte bunların hepsini yapmaya imkan yok birinden birine ara vermesi veya azaltmasi lazım ben ona onu anlatmaya çalışıyorumYa öyle deme, bağışıklık çok önemli hastalıkları atlatmakta, vitamin depolarının dolu olması da o açıdan çok önemli. Tüm çocuklar hasta oluyor tabii okula giderken ama biri üç beş gün burun akıntısıyla geçirirken öbürü hastanede tedavi görmek zorunda kalabiliyor. (Bizim için de geçerli tabii aynı şey)
Sana sonuna kadar katılıyorum ama ilk bir iki sene evin ana veya başlıca gelir kaynağı eşin olacaksa, bence o ışığı çok da söndürmemekte fayda var
Oh maşallah gerçekten sadece göbek var ve evet çok sivri sanki erkek gibi hahahEki Görüntüle 3304496
Sanırım aldığım 7-8 kilonun nerde olduğu belliilk gebelik ve kız çocuğunda böyle önde göbek mi olur ya
Ah canım dualarım seninle inşallah birşey çıkmaz, sadece önlem amaçlı yatış verilmiştirKızlar rutin kan tahlilleri için devlete gelmiştim bebekte 3 haftalık karında gerilik var dediler ve yatış verdilergeçen hafta Salı günü özelde muayene oldum 1 haftalık başından beri olan gerilik dışında herşey normaldi neden böyle oldu anlamadım dualarınıza ihtiyacım var..
Probiyotik yoğurt deneyimin varmı bilmiyorum ama üzerindeki derecelere uyarsan sorunsuz yoğurt yapabilirsin. Bir saşe ile 4-5 kere yaptığın yoğurdu maya olarak kullanabilirsin. Sonra yenisini açıyorum sıfırdan başlıyorum ben. Afiyet olsun şimdidenCuma günü gelıo sütçü buraya.. Anca o zmn alabiliorm.. Bayagıda evde yogurt yapmadm, kac senedir yapıyorum bıraz sıkıldım galıba.. Ek gıda da zaten baslıcam mecburenne kadar kaytarırsam o kadar iyi dusuncesı
Ama artık almam lazım ya.. Şokda maya oldugunu da bılmıodm, söyledin iyi oldu ya
Benim en başından beri iki taraflı kan akışı yavaştı o yüzden hem asprin hemde enox kullanıyordum bu zamana kadar hiç 1 hafta üstünde gerilik çıkmamıştı bugün 3 hafta dediler kafam karıştı en son Salı günü 1 hafta gerilik sabitti o zamandan beri gelişim olmasa bile 2 hafta olması gerekiyorduCanım geçmiş olsun sadece gerilik var diye mi yatış verdiler belki perinatolog baksın diye verilmiştir yatış üzülme detaylı incelerler iyi olur belki ama cihaz farkı olabilir mi ?
Boyunu kilosunu kaç ölçtü ki ? Kendi doktorunla konuşup söyleseydin iki usg arasında bu kadar hafta farkı olması hiç normal gelmedi bana birinde mutlaka yanlışlık vardır. Sen stres olma hiç iyce bi baksın perinatolog falan bakalım ne diycekler sebebi neymiş. Bu arada ecopirin ya da türevi bi kan sulandırıcı kullanıyormuydun ?Kızlar rutin kan tahlilleri için devlete gelmiştim bebekte 3 haftalık karında gerilik var dediler ve yatış verdilergeçen hafta Salı günü özelde muayene oldum 1 haftalık başından beri olan gerilik dışında herşey normaldi neden böyle oldu anlamadım dualarınıza ihtiyacım var..
Sinüzitten dertli olan biri olarak elim ayağım bu set. İçindeki tozlar ayrı da satılıyor. Olmadı karbonat, deniz tuzu, kaynamış soğumuş içme suyu ile kendim hazırlıyorum. Ama çocuklardaki kullanımı hakkında bilgim yokŞu tarz bir şey. Çeşitli markaları var, eczaneye veya doktora danışarak çocuk için en uygununu alabilirsin. Şırıngayla serum fizyolojik sıkmanın çık daha kolay ve etkili hali gibi düşün (üç yaş üstü kullanabiliyor galiba ama değişiyor olabilir markaya modele göre). Videoları da var internette. Ben şırıngayı hiç kullanamamıştım (kendi beceriksizliğimden tabii), okyanus suyu sprey kullanıyordum oğluma bundan önce ama bu daha etkili geldi bana.
Evet tek kaynak o olacak ama şöyle düşünüyorum tabiiki yine yapsın ben de o da hayattan kopmayalim isterim fakat eşim aynı zamanda bir de milli sporcu yani kendine çok bakar haftanın 3 günü sporuna gider + yayıncılık yapıyor + kendi işi var ee ben varım çocuk olacak işte bunların hepsini yapmaya imkan yok birinden birine ara vermesi veya azaltmasi lazım ben ona onu anlatmaya çalışıyorumyani 3 gün değil de 1-2 ye indirsin gibi gibi ama adam diyor ki ben hem hepsini yapayım hem de kimse bana dokunmasın yook paşam öyle bir dünya yok
Evet konuştum doktorum son görüşmemizden sonra gelişmemiş olabilir 3-5 gün ölçüm ile alakalı olabilir yatışı kabul et düzenli takip edilmesi gerekiyor dedi.. kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyor niye fark açıldı anlamış değilimBoyunu kilosunu kaç ölçtü ki ? Kendi doktorunla konuşup söyleseydin iki usg arasında bu kadar hafta farkı olması hiç normal gelmedi bana birinde mutlaka yanlışlık vardır. Sen stres olma hiç iyce bi baksın perinatolog falan bakalım ne diycekler sebebi neymiş. Bu arada ecopirin ya da türevi bi kan sulandırıcı kullanıyormuydun ?
Hastanede perinatoloji doktoru varmı gerilik oluşursa gel demişti bana onun bakması daha iyi şehir hastaneleri randevusuz bakıyor acil durumlarda aklında bulunsun randevuyla uğraşma yoksa direk gidersin, yatışla takip edilmesi daha iyi tekrar bakarlar ölçülerine nst den sonra umarım ölçü yanılması olmuşturBenim en başından beri iki taraflı kan akışı yavaştı o yüzden hem asprin hemde enox kullanıyordum bu zamana kadar hiç 1 hafta üstünde gerilik çıkmamıştı bugün 3 hafta dediler kafam karıştı en son Salı günü 1 hafta gerilik sabitti o zamandan beri gelişim olmasa bile 2 hafta olması gerekiyorduşimdi takip yapılması için yatış verdiler nst için bekliyorum şu an..
Anladım canım kesinlikle önlem amaçlı orda olman belkide daha iyi olacaktır ben oğlumda aynı hastane aynı ultrason yatış yaparken 1 hafta arayla aynı kiloda çıkmıştı dr bana pozisyondan bile fark eder demişti kilo inşallah yine bakarlar ve bu kadar çok çıkmaz arası dualarım seninleBenim en başından beri iki taraflı kan akışı yavaştı o yüzden hem asprin hemde enox kullanıyordum bu zamana kadar hiç 1 hafta üstünde gerilik çıkmamıştı bugün 3 hafta dediler kafam karıştı en son Salı günü 1 hafta gerilik sabitti o zamandan beri gelişim olmasa bile 2 hafta olması gerekiyorduşimdi takip yapılması için yatış verdiler nst için bekliyorum şu an..
Bende merak ediyorum arkadaşı ya inşallah iyidir daha sonra hiç yazmadıpatatesliiborek nasıl oldun?
Hahahah ya sen bana mükemmel bir akıl verdin hahahahahAa, yok tabii öyle dünya, haklısın bacımYalnız eşinin çok yönlü bir birey olması gayet iyi aslında, artık o çok yönlülüğünü bir yandan alt değiştirirken bir yandan çamaşır yıkayarak veya gerekirse mama ısıtarak, omuzda bebişe pat pat vurup gaz çıkarırken bir yandan da bilgisayardan/telefondan beyaz gürültü açarak falan kullanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?