2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Burun duşunun yetişkinler içini de var bende okuldan sürekli hastalık kaptığım ve aktığı için sinüs rinse kit adı ben videolarını izleyerek kullanıyordum ağzını açıp eğilmen filan lazım çünkü bir de bu ara keşfette karşıma fly mix virüs kovucu gibi bir şey çıkıyor okula gidenler kullanıyormuş nasıl bir şey ama hiç bilmiyorum

Kızlar rutin kan tahlilleri için devlete gelmiştim bebekte 3 haftalık karında gerilik var dediler ve yatış verdiler geçen hafta Salı günü özelde muayene oldum 1 haftalık başından beri olan gerilik dışında herşey normaldi neden böyle oldu anlamadım dualarınıza ihtiyacım var..

Spring05 kesinlikle öğretmenler ve diğer çocukları düşünmek gerekir geri kalacağı ders yok bide anaokulu yani bende araştırıyım dediğin şu mikrop kovucuyu ben sanırım evede buharlı mod filan alırım yeterlki hasta olmasınlar

Canım geçmiş olsun sadece gerilik var diye mi yatış verdiler belki perinatolog baksın diye verilmiştir yatış üzülme detaylı incelerler iyi olur belki ama cihaz farkı olabilir mi ?

Bu fotoğrafın içeriğindeki aynılarını ben bile kullanıyorum Allah'ım böyle bir rahatlık yok hem zararsız hem de çok çok rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim canım

Evet tek kaynak o olacak ama şöyle düşünüyorum tabiiki yine yapsın ben de o da hayattan kopmayalim isterim fakat eşim aynı zamanda bir de milli sporcu yani kendine çok bakar haftanın 3 günü sporuna gider + yayıncılık yapıyor + kendi işi var ee ben varım çocuk olacak işte bunların hepsini yapmaya imkan yok birinden birine ara vermesi veya azaltmasi lazım ben ona onu anlatmaya çalışıyorum yani 3 gün değil de 1-2 ye indirsin gibi gibi ama adam diyor ki ben hem hepsini yapayım hem de kimse bana dokunmasın yook paşam öyle bir dünya yok

Ah canım dualarım seninle inşallah birşey çıkmaz, sadece önlem amaçlı yatış verilmiştir

Probiyotik yoğurt deneyimin varmı bilmiyorum ama üzerindeki derecelere uyarsan sorunsuz yoğurt yapabilirsin. Bir saşe ile 4-5 kere yaptığın yoğurdu maya olarak kullanabilirsin. Sonra yenisini açıyorum sıfırdan başlıyorum ben. Afiyet olsun şimdiden

Canım geçmiş olsun sadece gerilik var diye mi yatış verdiler belki perinatolog baksın diye verilmiştir yatış üzülme detaylı incelerler iyi olur belki ama cihaz farkı olabilir mi ?
Benim en başından beri iki taraflı kan akışı yavaştı o yüzden hem asprin hemde enox kullanıyordum bu zamana kadar hiç 1 hafta üstünde gerilik çıkmamıştı bugün 3 hafta dediler kafam karıştı en son Salı günü 1 hafta gerilik sabitti o zamandan beri gelişim olmasa bile 2 hafta olması gerekiyordu şimdi takip yapılması için yatış verdiler nst için bekliyorum şu an..

Boyunu kilosunu kaç ölçtü ki ? Kendi doktorunla konuşup söyleseydin iki usg arasında bu kadar hafta farkı olması hiç normal gelmedi bana birinde mutlaka yanlışlık vardır. Sen stres olma hiç iyce bi baksın perinatolog falan bakalım ne diycekler sebebi neymiş. Bu arada ecopirin ya da türevi bi kan sulandırıcı kullanıyormuydun ?

Sinüzitten dertli olan biri olarak elim ayağım bu set. İçindeki tozlar ayrı da satılıyor. Olmadı karbonat, deniz tuzu, kaynamış soğumuş içme suyu ile kendim hazırlıyorum. Ama çocuklardaki kullanımı hakkında bilgim yok

Aa, yok tabii öyle dünya, haklısın bacım Yalnız eşinin çok yönlü bir birey olması gayet iyi aslında, artık o çok yönlülüğünü bir yandan alt değiştirirken bir yandan çamaşır yıkayarak veya gerekirse mama ısıtarak, omuzda bebişe pat pat vurup gaz çıkarırken bir yandan da bilgisayardan/telefondan beyaz gürültü açarak falan kullanır

Evet konuştum doktorum son görüşmemizden sonra gelişmemiş olabilir 3-5 gün ölçüm ile alakalı olabilir yatışı kabul et düzenli takip edilmesi gerekiyor dedi.. kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyor niye fark açıldı anlamış değilim

Hastanede perinatoloji doktoru varmı gerilik oluşursa gel demişti bana onun bakması daha iyi şehir hastaneleri randevusuz bakıyor acil durumlarda aklında bulunsun randevuyla uğraşma yoksa direk gidersin, yatışla takip edilmesi daha iyi tekrar bakarlar ölçülerine nst den sonra umarım ölçü yanılması olmuştur

Anladım canım kesinlikle önlem amaçlı orda olman belkide daha iyi olacaktır ben oğlumda aynı hastane aynı ultrason yatış yaparken 1 hafta arayla aynı kiloda çıkmıştı dr bana pozisyondan bile fark eder demişti kilo inşallah yine bakarlar ve bu kadar çok çıkmaz arası dualarım seninle Şuan kaç kg diyor kaç haftalık çıkıyor bebek

Hahahah ya sen bana mükemmel bir akıl verdin hahahahah ben de eşime öyle diyeceğim çok yönlüğünü bu alanda kullan diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…