2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben evde yapıyorum nadir tutmadığı da oluyor ama pastörize sütten yapıyorum sütçülerin sütüne güvenmiyorum birkaç kez aldım kesildi geri almayan oldu .şu günlük süt taze pastörize süt vs yazanlar var ya plastik su şişesi gibi şişelerde olanlardan tavsiye ederim en azından pastörize edilmiş olması bayağı avantaj maya da file market Carrefour Migros gibi yerlerde de var oralardan alıyorum ama zaten birkaç kez kendi yaptığın yoğurtla mayalayınca probiyotik özelliği gitmiyor aynı yoğurtla 5 kez falan mayalayabilirsin.

Ben de hastayım öksürük de var .zaten iş yerinden kaptım hastalığı doktor şu an gelen çoğu gebe hasta salgın var dedi birkaç gün dinlenmek için rapor aldım evdeyim.

Ay canim insallah korkulacak bir durum yok. Sakin kal stres olmamaya calis. Dualarimiz seninle.

Kızlar şimdiden yoğurt yapma makinesini alın yatırımlık bizde var sütü koyuyorum bir kaşık maya atıyorum sabaha taş gibi hazır
Ben o çakallığı anneler gününde yaptım anneme yoğurt mayalama makinesi aldım torunlarına mayalarsin dedim çok sevindi hahahah

Var tabi ki ben sadece riske atmak istemedim yatışı kabul ettim burada takibi yapan profesör sadece kadın doğum üzerine olan bir hastane olduğu için gerek duymadım
Geçmiş olsun. Umarım iyi haberlerle en kısa sürede taburcu olursunuz. Belki serumlar bebeğe de iyi gelir

Ben coraspin ve 0.4 lük oksapar kullanıyordum başından beri 1 hafta gerilik vardı ama bugün 3 hafta diyince şoke oldum inşallah pozisyon ve ölçüm ile alakalıdır
Ben sabah akşam 0.4 ve coraspin kullanıyordum şimdi iğneleri 0.6 ya yükselttik.inşallah pozisyonla alakalıdır seninki.

Kızlar ben hala beşik alamadım karar veremedim çünkü üç çeşit arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı? Büyüyen beşik alma düşüncesi içindeydim o da suntaymış bazı kötü yorumlar var diye kafam karıştı.

Eklentiler

• IMG_1782.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1783.webp
    14 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1784.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 50
Bence birincisi daha kullanışlı

Büyüyen mobilya beşik hiç kullanışlı değil ya diğerinde küçük gibi geldi ölçüleri ne bilemedim ama kesinlikle ön kısmı ilk zamanlar anne yani olan açılan beşik tercih et

Yatakların yüksekliği ayaklandığında yeterli olamyabilir bu sebeple içerdeki yatağı yukarı aşağı oynayabilecek beşikleri tercih et, diğer türlü kısa olduğunda bebeğin ayaklandığında düşme riski var..

Bence ilki bende ondan alıcam topla istediğin yere götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…