Var tabi ki ben sadece riske atmak istemedim yatışı kabul ettim burada takibi yapan profesör sadece kadın doğum üzerine olan bir hastane olduğu için gerek duymadım
Cuma günü gelıo sütçü buraya.. Anca o zmn alabiliorm.. Bayagıda evde yogurt yapmadm, kac senedir yapıyorum bıraz sıkıldım galıba.. Ek gıda da zaten baslıcam mecburen ne kadar kaytarırsam o kadar iyi dusuncesı
Ama artık almam lazım ya.. Şokda maya oldugunu da bılmıodm, söyledin iyi oldu ya
Ben evde yapıyorum nadir tutmadığı da oluyor ama pastörize sütten yapıyorum sütçülerin sütüne güvenmiyorum birkaç kez aldım kesildi geri almayan oldu .şu günlük süt taze pastörize süt vs yazanlar var ya plastik su şişesi gibi şişelerde olanlardan tavsiye ederim en azından pastörize edilmiş olması bayağı avantaj maya da file market Carrefour Migros gibi yerlerde de var oralardan alıyorum ama zaten birkaç kez kendi yaptığın yoğurtla mayalayınca probiyotik özelliği gitmiyor aynı yoğurtla 5 kez falan mayalayabilirsin.
Nasılsıniz kizlar
Ben çok hastayım 3 gündür yıkılmadım ayaktayım. Kızıma bakacak biri olsa ailem bi akrabam olsa burada galiba yatak döşek olurdum ama dişimi mecbur sıkıyorum.. boğazım, kulaklarım başım.. burnum da çok akıyor oyyy oyyyy
Ben de hastayım öksürük de var .zaten iş yerinden kaptım hastalığı doktor şu an gelen çoğu gebe hasta salgın var dedi birkaç gün dinlenmek için rapor aldım evdeyim.
Kızlar rutin kan tahlilleri için devlete gelmiştim bebekte 3 haftalık karında gerilik var dediler ve yatış verdiler geçen hafta Salı günü özelde muayene oldum 1 haftalık başından beri olan gerilik dışında herşey normaldi neden böyle oldu anlamadım dualarınıza ihtiyacım var..
Var tabi ki ben sadece riske atmak istemedim yatışı kabul ettim burada takibi yapan profesör sadece kadın doğum üzerine olan bir hastane olduğu için gerek duymadım
Ben coraspin ve 0.4 lük oksapar kullanıyordum başından beri 1 hafta gerilik vardı ama bugün 3 hafta diyince şoke oldum inşallah pozisyon ve ölçüm ile alakalıdır
Kızlar ben hala beşik alamadım karar veremedim çünkü üç çeşit arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı? Büyüyen beşik alma düşüncesi içindeydim o da suntaymış bazı kötü yorumlar var diye kafam karıştı.
Kızlar ben hala beşik alamadım karar veremedim çünkü üç çeşit arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı? Büyüyen beşik alma düşüncesi içindeydim o da suntaymış bazı kötü yorumlar var diye kafam karıştı.
Büyüyen mobilya beşik hiç kullanışlı değil ya diğerinde küçük gibi geldi ölçüleri ne bilemedim ama kesinlikle ön kısmı ilk zamanlar anne yani olan açılan beşik tercih et
Yatakların yüksekliği ayaklandığında yeterli olamyabilir bu sebeple içerdeki yatağı yukarı aşağı oynayabilecek beşikleri tercih et, diğer türlü kısa olduğunda bebeğin ayaklandığında düşme riski var..