- 3 Temmuz 2022
- 569
- 466
- 53
Ben de vestelden almıştım valla iyi ki almışızVallahi çok iyi yapmışsın 252 tl ye almışım ben 2021 de şuan uçmuş
Bende de geçen hafta 5 günlük gerilik çıktı ve aklımdaki tek soru acaba durum ne oldu ama Allah'a emanet edip beklemekten baska çaremiz yok inşallah iyilerdirKızlar bende de son kontrolde 5 günlük bir gerilik vardı ama ben hiç iğne filan kullanmadım pıhtılaşmada yok sanırım öyle bir şey demedi çünkü. Acaba fark açılmış mıdır ya da benimde kullanmam gerekir mi? İlkinde hep önden önden gittiği için böyle bir şey hiç olmamıştı. İlk hamilelik forumunda bir arkadaşımız da plesanta yaşlanması olmuştu bebeğe yeterli besin gitmiyormuş. Umarım böyle şeyler yaşamayız ya çok kilolu doğmasın derken şimdi de başka dertler çıkmaz umarım
İlk gebelikte bende son zamanlarımda değiştirdim kabul eden bir dr bulursun inşallah çok zor oluyor ama artık nasipgünaydın kızlar,
talihsizliklerden hastane değiştirmek zorunda kalıyorum.
bu haftalardan sonra yeni dr kabul eder mi alışır mıyız bilmiyorum.
Ben gıdene kadar 34 olacagım sanırım o zaman belkı bıraktırır aspırını.Bana ilacı bıraktırdı ama iğneye doğuma kadar devam dedi sanırım doğuma az bi süre kala bıraktırır
Belki de cihazları değişmiştir ya bizden kaynaklı değildir iyiyi düşünmek istiyorum bendeBende de geçen hafta 5 günlük gerilik çıktı ve aklımdaki tek soru acaba durum ne oldu ama Allah'a emanet edip beklemekten baska çaremiz yok inşallah iyilerdirbu hafta perşembe öğrenicem. Peki plasenta yaşlanması neden kaynaklı oluyor biliyor musun ? Hoş geldin yeni fobi
Evet evet -+500 gram kesinlikle oynuyor inşallah bizde sağlıkla kavuşalım daHiç öyle düşünme, arkadaşımın da ilk çocuğu 4+ kg doğdu ve inan sağlıksız beslenmesi çok fazla oldu. İkincisinde ise gebelik şekeriyle sebebiyle diyetisyen kontrollü beslendi hep, ona rağmen 2 hafta gerilik nerdeyse hep vardı, son hafta ise hiç gelişimi olmadı hatta doktorlar kilo kaybediyor dediler. 36.haftada minyon bir kızı oldu, normal doğumla ve şimdi maşallah gayet sağlıklıayrıca doktorların söylediğinden daha kiloluydu ve hiç köveze de girmedi
Günaydın eder eder hiç merak etme benim bir arkadaşım 38 de değiştirdi doktorunu. Suyu fazla demiş sezaryen önermiş dışardan bir doktordu ve ücreti baya uçuktu sonra o da hastaneden bir doktorla anlaştı son dakika. Bende ilkinde 28 lerde şuan gittiğim doktoru bulmuştumgünaydın kızlar,
Günaydın,günaydın kızlar,
Sarı saç zor ya, bende boya almıştım, evde Bi deniyim diye.. Boyayamadan hamıle kaldım, içimde kaldı.. Emzirme bitsin saçımı boyuycam mutlaka
Ben çocugu birine bırakma işini sevmiyorum.. Ya ben ya babası bakcak yoksa nereye gittiyse rahat edemıorm, alelacele oluyo.. Okul olunca en azından geniş vakıt oluyo, stressiz gidiorm gittgm yere.. Okul bnm için cok buyuk nımet
Diğer dedıklerıne de katılıyorum, ama yani şunu da anlamıyorum, biz Bi sürü para verıoruz, diyelim cocuk 10 gunu hasta o ayın, ee ama ödeme aylık oluyo, ve anaokulları sözleşmede de bu durumu gayet iyi sağlama alıyorlar.. Ve gerçekten de bulasıcı ciddi bişey yoksa bende gönderiyorum açıkcası, bu sene nası davranırım bilemiyorumyani şimdi Eymenin butun sene burnu aktı, arada öksürük de oldu, ya alerjik yada anaokulları dogalgazı açmada cimrilik yapıolar, aklıma Baska bişey gelmıo.. E ben sureklı burnu akan cocugu yollamazsam ne anladm bu işten.. Ha mesela gözleri enfeksiyon oldu, göndermedim.. Yani onun ayrımı da yapılmalı.. Yani bizde hasta oluyorduk, ben hiç okula gitmemezlik filan hatırlamıyorum, yada İlk gun evde olurduk sonra paşa paşa okula giderdik.. Ben bu hastalık meselesini çözemiyorum
Bence kilosu normal, senin ilk oğlun öndeymiş sadeceGünaydın kızlar bende randevumu bugüne almıştım bizde yine gerilik çıktı kilosu bana çok az geliyor açıkçası 32+6 1950 filan oğlum bu haftalarda 2.450 di dr 2200 filan bekleriz bu haftalarda dedi ama artık minyon diyip takmamaya çalışıcam suyumuzda azalma var yine 1 hafta sonra tekrar çağırdı birde şekerim sınırda çıktığı için 1 hafta açlık tokluk bakıcam evde not edicem yüzünü yine göstermedi kenardan biraz köfte dudak gördük.
Aşılardan mı yediğimiz içtiğimizden mi anlamadım çoğu insanda oluyor bu gelişim geriliği, şuan gayet iyi çok bi gerilik yok canım hayırlısıyla suyunda 2,5 kiloya kadar dayansın çabucak büyüyolar zaten benimde yarın kontrolüm ve bende endişeliyim karnımda çok büyümedi kilo almadılar galibaGünaydın kızlar bende randevumu bugüne almıştım bizde yine gerilik çıktı kilosu bana çok az geliyor açıkçası 32+6 1950 filan oğlum bu haftalarda 2.450 di dr 2200 filan bekleriz bu haftalarda dedi ama artık minyon diyip takmamaya çalışıcam suyumuzda azalma var yine 1 hafta sonra tekrar çağırdı birde şekerim sınırda çıktığı için 1 hafta açlık tokluk bakıcam evde not edicem yüzünü yine göstermedi kenardan biraz köfte dudak gördük.
Günaydın kızlar bende randevumu bugüne almıştım bizde yine gerilik çıktı kilosu bana çok az geliyor açıkçası 32+6 1950 filan oğlum bu haftalarda 2.450 di dr 2200 filan bekleriz bu haftalarda dedi ama artık minyon diyip takmamaya çalışıcam suyumuzda azalma var yine 1 hafta sonra tekrar çağırdı birde şekerim sınırda çıktığı için 1 hafta açlık tokluk bakıcam evde not edicem yüzünü yine göstermedi kenardan biraz köfte dudak gördük.
Bence kilosu normal, senin ilk oğlun öndeymiş sadecebol bol su iç, kendini de strese sokma. Son düzlükteyiz artık. Yaklaşıl bir aya burada doğum yapan arkadaşlarımız olcak
Evet artık çok takılmıyorum dr 2200 filan bekleriz bu haftalarda ama dedi artık yapacak bişey yok ellerini nasıl yalıyordu zaten anlatamam cukcuk diye iştahı yerinde demekBence kilosu normal, senin ilk oğlun öndeymiş sadecebol bol su iç, kendini de strese sokma. Son düzlükteyiz artık. Yaklaşıl bir aya burada doğum yapan arkadaşlarımız olcak
Bende eşime geçen aynısını dedim karnım bi anda çok küçüldü suyuyla mı alakalı acaba diye bilmiyorum belkide pozisyonu değişmişti ben aşıda olmadım kiAşılardan mı yediğimiz içtiğimizden mi anlamadım çoğu insanda oluyor bu gelişim geriliği, şuan gayet iyi çok bi gerilik yok canım hayırlısıyla suyunda 2,5 kiloya kadar dayansın çabucak büyüyolar zaten benimde yarın kontrolüm ve bende endişeliyim karnımda çok büyümedi kilo almadılar galiba
Ölçümlerde 1 hafta gerilik çok değil ama işte suyu az olunca erken doğum ihtimaline karşı biraz az geldi sağlıklı olsun yoksa hiç önemli değil doğumdan sonra emzirir büyütürüzYa bana da normal geldi, ayrıca hamilelik günlüğüne göre de ortalama 2000 gr. olmalıymış zaten. Bir de bu kilolarda en az 200 gr yanılma payı oluyor galiba (kilo arttıkça yanılma payı da artıyor galiba cihaza göre) ama yanılma yoksa bile iyi gidiyor, 2 kilo olmuş ya, daha ne olsun. Vaktinde 2.500 -4.000 kilo arası doğan bebekler normal doğum ağırlığında kabul edildiğine göre, gerilik diye düşünmek manasız zaten mantıken. Ama doktor her ihtimali düşünmeli tabii. Onun işi bu.
Hiç karın büyüklüğü ile alakası yok ki, benim de büyümüyor. Daha doğrusu büyüklüğü değişiyor bazen daha az geliyor gözümeAşılardan mı yediğimiz içtiğimizden mi anlamadım çoğu insanda oluyor bu gelişim geriliği, şuan gayet iyi çok bi gerilik yok canım hayırlısıyla suyunda 2,5 kiloya kadar dayansın çabucak büyüyolar zaten benimde yarın kontrolüm ve bende endişeliyim karnımda çok büyümedi kilo almadılar galiba
Ben 2.5 kilo doğmuşum meselaYa bana da normal geldi, ayrıca hamilelik günlüğüne göre de ortalama 2000 gr. olmalıymış zaten. Bir de bu kilolarda en az 200 gr yanılma payı oluyor galiba (kilo arttıkça yanılma payı da artıyor galiba cihaza göre) ama yanılma yoksa bile iyi gidiyor, 2 kilo olmuş ya, daha ne olsun. Vaktinde 2.500 -4.000 kilo arası doğan bebekler normal doğum ağırlığında kabul edildiğine göre, gerilik diye düşünmek manasız zaten mantıken. Ama doktor her ihtimali düşünmeli tabii. Onun işi bu.
Aa havasını almayı bende deneyim çünkü benimde baya canım acıyo halaBen gıdene kadar 34 olacagım sanırım o zaman belkı bıraktırır aspırını.
Aman iğneye de alıstımbaşta baya canım yanıyordu havasını alıp vurunca acıda azaldı. 192. İğnem bugun
Kilosu bencede normal hiç takılma önemli olan suyu bol su tüket. Haftaiçi devlette tahlil verdim demiştim ya ricayla kilosuna baktırdım benimde 1900 gr çıktı bir hafta geri ama hiç önemli değil dedi doktor. Ben artık kabullendim yesem de yemesemde aldığı kilo o kadar. Bakalım yarın kendi doktorum ne ölçecekGünaydın kızlar bende randevumu bugüne almıştım bizde yine gerilik çıktı kilosu bana çok az geliyor açıkçası 32+6 1950 filan oğlum bu haftalarda 2.450 di dr 2200 filan bekleriz bu haftalarda dedi ama artık minyon diyip takmamaya çalışıcam suyumuzda azalma var yine 1 hafta sonra tekrar çağırdı birde şekerim sınırda çıktığı için 1 hafta açlık tokluk bakıcam evde not edicem yüzünü yine göstermedi kenardan biraz köfte dudak gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?