2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende de geçen hafta 5 günlük gerilik çıktı ve aklımdaki tek soru acaba durum ne oldu ama Allah'a emanet edip beklemekten baska çaremiz yok inşallah iyilerdir bu hafta perşembe öğrenicem. Peki plasenta yaşlanması neden kaynaklı oluyor biliyor musun ? Hoş geldin yeni fobi

günaydın kızlar,
talihsizliklerden hastane değiştirmek zorunda kalıyorum.
bu haftalardan sonra yeni dr kabul eder mi alışır mıyız bilmiyorum.
İlk gebelikte bende son zamanlarımda değiştirdim kabul eden bir dr bulursun inşallah çok zor oluyor ama artık nasip

Bana ilacı bıraktırdı ama iğneye doğuma kadar devam dedi sanırım doğuma az bi süre kala bıraktırır
Ben gıdene kadar 34 olacagım sanırım o zaman belkı bıraktırır aspırını.
Aman iğneye de alıstım başta baya canım yanıyordu havasını alıp vurunca acıda azaldı. 192. İğnem bugun

Belki de cihazları değişmiştir ya bizden kaynaklı değildir iyiyi düşünmek istiyorum bende İnan hiç bilmiyorum internette biraz baktım sigara kullanımı diyor ben hayatımda hiç sigara içmedim ki

Evet evet -+500 gram kesinlikle oynuyor inşallah bizde sağlıkla kavuşalım da çok teşekkür ederim

günaydın kızlar,
Günaydın eder eder hiç merak etme benim bir arkadaşım 38 de değiştirdi doktorunu. Suyu fazla demiş sezaryen önermiş dışardan bir doktordu ve ücreti baya uçuktu sonra o da hastaneden bir doktorla anlaştı son dakika. Bende ilkinde 28 lerde şuan gittiğim doktoru bulmuştum

Günaydın kızlar bende randevumu bugüne almıştım bizde yine gerilik çıktı kilosu bana çok az geliyor açıkçası 32+6 1950 filan oğlum bu haftalarda 2.450 di dr 2200 filan bekleriz bu haftalarda dedi ama artık minyon diyip takmamaya çalışıcam suyumuzda azalma var yine 1 hafta sonra tekrar çağırdı birde şekerim sınırda çıktığı için 1 hafta açlık tokluk bakıcam evde not edicem yüzünü yine göstermedi kenardan biraz köfte dudak gördük.

günaydın kızlar,
Günaydın,

Ben de ilk gebeliğimde 29-30. Hafta civarında değiştirmiştim ve iyi ki de değiştirmişim, resmen huzura ermiştim. Benimki yine aynı hastanedendi gerçi, eğer gideceğiniz hastanede bu konuda katı bir protokol yoksa kabul eder bence. Umarım içinize sinen bir doktor bulursunuz

Ben saçımı yıllardır boyamadığım için piyasayı hiç bilmiyorum ama tahminimce ekonomi böyle giderse doğumdan önce aldığın o boya emzirme sonrasına kadar altına yakın değer kazanacaktır, o açıdan düşünüp sevin bence

Bence kilosu normal, senin ilk oğlun öndeymiş sadece bol bol su iç, kendini de strese sokma. Son düzlükteyiz artık. Yaklaşıl bir aya burada doğum yapan arkadaşlarımız olcak

Aşılardan mı yediğimiz içtiğimizden mi anlamadım çoğu insanda oluyor bu gelişim geriliği, şuan gayet iyi çok bi gerilik yok canım hayırlısıyla suyunda 2,5 kiloya kadar dayansın çabucak büyüyolar zaten benimde yarın kontrolüm ve bende endişeliyim karnımda çok büyümedi kilo almadılar galiba

Bence kilosu normal, senin ilk oğlun öndeymiş sadece bol bol su iç, kendini de strese sokma. Son düzlükteyiz artık. Yaklaşıl bir aya burada doğum yapan arkadaşlarımız olcak

Ya bana da normal geldi, ayrıca hamilelik günlüğüne göre de ortalama 2000 gr. olmalıymış zaten. Bir de bu kilolarda en az 200 gr yanılma payı oluyor galiba (kilo arttıkça yanılma payı da artıyor galiba cihaza göre) ama yanılma yoksa bile iyi gidiyor, 2 kilo olmuş ya, daha ne olsun. Vaktinde 2.500 -4.000 kilo arası doğan bebekler normal doğum ağırlığında kabul edildiğine göre, gerilik diye düşünmek manasız zaten mantıken. Ama doktor her ihtimali düşünmeli tabii. Onun işi bu.

Evet artık çok takılmıyorum dr 2200 filan bekleriz bu haftalarda ama dedi artık yapacak bişey yok ellerini nasıl yalıyordu zaten anlatamam cukcuk diye iştahı yerinde demek

Bende eşime geçen aynısını dedim karnım bi anda çok küçüldü suyuyla mı alakalı acaba diye bilmiyorum belkide pozisyonu değişmişti ben aşıda olmadım ki benim için artık kilo çok önemli değil küçük olsun fark etmez ama suyu böyle giderde doğum olursa küçğk olması dezavantaj olacak bizim için oğlumda erken doğdu ama hiç küveze bile girmedi kilosu vs çok iyidi artık bakalım nasip

Ölçümlerde 1 hafta gerilik çok değil ama işte suyu az olunca erken doğum ihtimaline karşı biraz az geldi sağlıklı olsun yoksa hiç önemli değil doğumdan sonra emzirir büyütürüz bide sürekli ilk oğluma göre çok küçük gelince garip geliyor bize tabi her bebek farklı bazen bunu atlıyorum açıkçası

Hiç karın büyüklüğü ile alakası yok ki, benim de büyümüyor. Daha doğrusu büyüklüğü değişiyor bazen daha az geliyor gözüme
Ben 2.5 kilo doğmuşum mesela çok minyonda sayılmam sadece zayıftım. O da ben öyle sevdiğim için öyleydi of geçmiş zamanlı konuşuyorum resmen. Doğumdan sonra hemen başlıyoruz arkadaşlar ( dedi hamileliğinde kilosuna çok dikkat edeceğini söyleyem kişi)

Ben gıdene kadar 34 olacagım sanırım o zaman belkı bıraktırır aspırını.
Aman iğneye de alıstım başta baya canım yanıyordu havasını alıp vurunca acıda azaldı. 192. İğnem bugun
Aa havasını almayı bende deneyim çünkü benimde baya canım acıyo hala benimde 200 olmuş

Kilosu bencede normal hiç takılma önemli olan suyu bol su tüket. Haftaiçi devlette tahlil verdim demiştim ya ricayla kilosuna baktırdım benimde 1900 gr çıktı bir hafta geri ama hiç önemli değil dedi doktor. Ben artık kabullendim yesem de yemesemde aldığı kilo o kadar. Bakalım yarın kendi doktorum ne ölçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…