2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay evet öylede olabilir tabiki birde bizim geç yumurtlama olayı var aslında dr bunu hesaba katmıyor bizde atlıyoruz ben 2 gün zaten geç yumurtlama yaşadım

Varya zaten bu benım vıcdan ıkı fena sarsıyor.. 2.ye iyi bakamıom kafasındayım.. Bak sımdı doktora gitcem, ters bişey olsun kesın kahrolcam

Benimde her yerim mosmor yalnız değilmişim evet az kaldı
Ya benım her ıgne delıgı mor
Biz oğluşumla doktor amcamıza gidiyoruz inşallah iyi haberlerle gelcez
Hadı guzel haberlerle gelın ne tatlısınız öyle sen mi 100 kıloyum dıyordun Valla cok fitsin göbüş cok guzel uyum saglamıs sana

Beni dr tartmadı çok sevindim yüzleşmeye korkuyorum
Ay beni de yanlış hesaplamış geçen hafta +18 kg mu aldınız siz şimdi dedi dedim yok yok bir yanlışlık var +9 a emin adımlarla gidiyorum bende

O değilde uzaktan bir akrabamız mide ameliyatı olmayı düşünüyormuş +40 kg aldım demiş hamilelikte. Yani hadi sen aldın da seni takip eden doktor hiç mi bir şey demedi Şok olmuştum ona gerçekten

Ya benım her ıgne delıgı mor

Hadı guzel haberlerle gelın ne tatlısınız öyle sen mi 100 kıloyum dıyordun Valla cok fitsin göbüş cok guzel uyum saglamıs sana

89 kilocuk bayagıdır stabılım.. İlk basta 4 kılo aldım hepsını verdım.. 2 3 aydır aynı kılodayım çok teşekkür ederim, bütün hamiş göbeksler çok tadlu içinde melek var cünkü

Ben yine de büyük konuşmak istemiyorum gerçi 40 kilo hemen hemen eski kiloma yakın ama olsun asla büyük konuşmayacağım shshs

Ya ben çok kilolu hamile kaldım farketmemiştim o kadar kilo aldığımı aslında Şuan çok çok kilo almamışımdr ama o rakamları görünce ömrümde ilkkez çok kötü oluyorum modum düşüyor nasıl vercem bu kiloyu diye bide eşimin yanında tartmasınlar beni valla dr daha ayılamamıştı ilk hastaydım ben o yüzden unuttu çıkana kadar tartıyla bakıştım en son çıkarken oh dedim

Ya eşin yanında tartılmak bir şey değil. Sonuçta hamileyiz, lafı edilmez kilonun ama toplamda kaç kilo aldınız diye eşin yanında sormasınlar asıl, o fena oluyor (hele de alınan kilo fazla değilse , gerçek kilosu hemen ortaya çıkıveriyor insanın)

Ben yine de büyük konuşmak istemiyorum gerçi 40 kilo hemen hemen eski kiloma yakın ama olsun asla büyük konuşmayacağım shshs
Senden bir insan daha eder büyük konuşmak değil de yani sadece hamilelikte +40 kg alırsan şeker, kolestrol, karaciğerde yağlanma kalp krizi bence Allah ne verdiyse olma ihtimali var hem bebişe hem anneye yazık
Pandemi de hepimiz kilo aldık kilolu hamile kalmak başka da hamileyken o kadar kilo almak hem anneyi hem bebeği olumsuz etkiler doktor nasıl bir şey dememiş anlamadım 20 kg a kadar tek gebeliklerde zaten çok normal. Vercez vercez hiç merak etme emzirme uykusuz geceler derken eriyor insan Benim eşimde kiloya takıntılı vallahi haftada en az 2 spora gider filan artık doğumdan sonra şu kilo verdiren makineler varya onları araştırıcam 30 bin bakımının zamanı geçti zaten biraz olsun kendimize zaman ayırsak toparlanırız hemen

89 kilocuk bayagıdır stabılım.. İlk basta 4 kılo aldım hepsını verdım.. 2 3 aydır aynı kılodayım çok teşekkür ederim, bütün hamiş göbeksler çok tadlu içinde melek var cünkü
Ee iyi hadi 90 olsan dogursan 3-4 kılo anında gıdıyor zaten sonrası bence daha risk çogu kişi emziirrken cok kılo alıyor strestten ..

Ya eşim çok kilolu değil de bana yaklaşmışsın filan diyo şakasına ama ona göre şaka bana göre her şakanın altında bir gerçek var
İnşallah dediğin gibi olur oğlumda 11 kg aldım ama doğumdan sonra iyice aldım belki iki çocukla umudum zayıflarım bu arada görümcem 27 kg aldı 3 kg bebek doğdu şimdi eskisi gibi Çıldırcam bir benim veremiyorum

Ee iyi hadi 90 olsan dogursan 3-4 kılo anında gıdıyor zaten sonrası bence daha risk çogu kişi emziirrken cok kılo alıyor strestten ..
Emzirirken stresten almıyoruz bence kiloyu ya. Şahsen “emziriyorsun, kilo verirsin” diyenlerin gazına gelip yedikçe aldım ben
Süt korumuyor arkadaşlar, kilodan da korumuyor bebekten de, ilk gebeliği olanlara duyurulur

Aha benden bi tane daha dimi ama emzirirken bende çok kilo aldım ye sütün olsun diyen teyzeler yüzünden

Emzirirken dikkat et sen bende hep komposto filan içiyordum ama şekeri çok az attırıyordum hatta şekersiz bile yapabiliriz bazıları emzirirken çok acıktığını söylüyor ama bende öyle olmadı yani inan kendime bir şey hazırlayacak zaman bulamadım. Ki benim ikinci bebeğim eşim yine evdeydi acıktım acıktım diye peşimde dolanırken önceliği biraz onlara verdim galiba bebekle o doğusunda sussunlar artık diye

Kızlar bu parmaktan şeker ölçümü 1 hafta yapıcam dr kağıda sabah öğlen akşam yazmış kafam karıştı şimdi öğlen ben acıkmam ki geç kahvaltı ederim ikindi gibi ölçsem akşamı da daha geç saatte olmaz mı nasıl ayarlıycam bunu hiç ölçen varmı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…