Ay evet öylede olabilir tabiki birde bizim geç yumurtlama olayı var aslında dr bunu hesaba katmıyor bizde atlıyoruz ben 2 gün zaten geç yumurtlama yaşadımtrueliving_ sana stres yapma diyorum da bende üzülüyorum bazen bak ikizim beni teselli etmek için sürekli kendi ölçümlerini atıyo 38. Haftada 3300 doğurdu ben ondan rahatım iki haftada olan farka bak bu bebeklere belli olmuyo birden atak yapıyorlar
Eşimi bilmemde ben tosun gibi doğmuşum annem benden sonra tövbe etmiş zatençokta değil 4,5 gibi birşey işte ikinci gebelik olunca ilkiyle baya kıyaslama oluyor ya hani diyorum ki acaba ben bunda güzel beslenmiyormuyum kendimi suçluyorum yani bebeğin kilosu çok önemli değilde ben kendimi suçluyorum sanırım çünkü ilkte tektim yiyip içip keyif yapıyordum bunda pek öyle olmadı annelik kafası anlayacağın
Maşallah ya tam hamile gibi göbüşBiz oğluşumla doktor amcamıza gidiyoruzinşallah iyi haberlerle gelcez
Ya benım her ıgne delıgı morBenimde her yerim mosmor yalnız değilmişimevet az kaldı
Hadı guzel haberlerle gelın ne tatlısınız öyle sen mi 100 kıloyum dıyordunBiz oğluşumla doktor amcamıza gidiyoruzinşallah iyi haberlerle gelcez
Ay beni de yanlış hesaplamış geçen hafta +18 kg mu aldınız siz şimdi dediBeni dr tartmadı çok sevindim yüzleşmeye korkuyorum
Ya benım her ıgne delıgı mor
Hadı guzel haberlerle gelın ne tatlısınız öyle sen mi 100 kıloyum dıyordunValla cok fitsin göbüş cok guzel uyum saglamıs sana
Ben yine de büyük konuşmak istemiyorumAy beni de yanlış hesaplamış geçen hafta +18 kg mu aldınız siz şimdi dedidedim yok yok bir yanlışlık var +9 a emin adımlarla gidiyorum bende
O değilde uzaktan bir akrabamız mide ameliyatı olmayı düşünüyormuş +40 kg aldım demiş hamilelikte. Yani hadi sen aldın da seni takip eden doktor hiç mi bir şey demediŞok olmuştum ona gerçekten
Ya ben çok kilolu hamile kaldım farketmemiştim o kadar kilo aldığımı aslında Şuan çok çok kilo almamışımdr ama o rakamları görünce ömrümde ilkkez çok kötü oluyorum modum düşüyor nasıl vercem bu kiloyu diye bide eşimin yanında tartmasınlar beniAy beni de yanlış hesaplamış geçen hafta +18 kg mu aldınız siz şimdi dedidedim yok yok bir yanlışlık var +9 a emin adımlarla gidiyorum bende
O değilde uzaktan bir akrabamız mide ameliyatı olmayı düşünüyormuş +40 kg aldım demiş hamilelikte. Yani hadi sen aldın da seni takip eden doktor hiç mi bir şey demediŞok olmuştum ona gerçekten
Ya eşin yanında tartılmak bir şey değil. Sonuçta hamileyiz, lafı edilmez kilonun ama toplamda kaç kilo aldınız diye eşin yanında sormasınlar asıl, o fena oluyorYa ben çok kilolu hamile kaldım farketmemiştim o kadar kilo aldığımı aslında Şuan çok çok kilo almamışımdr ama o rakamları görünce ömrümde ilkkez çok kötü oluyorum modum düşüyor nasıl vercem bu kiloyu diye bide eşimin yanında tartmasınlar benivalla dr daha ayılamamıştı ilk hastaydım ben o yüzden unuttu çıkana kadar tartıyla bakıştım en son çıkarken oh dedim
Senden bir insan daha ederBen yine de büyük konuşmak istemiyorumgerçi 40 kilo hemen hemen eski kiloma yakın ama olsun asla büyük konuşmayacağım shshs
Pandemi de hepimiz kilo aldıkYa ben çok kilolu hamile kaldım farketmemiştim o kadar kilo aldığımı aslında Şuan çok çok kilo almamışımdr ama o rakamları görünce ömrümde ilkkez çok kötü oluyorum modum düşüyor nasıl vercem bu kiloyu diye bide eşimin yanında tartmasınlar benivalla dr daha ayılamamıştı ilk hastaydım ben o yüzden unuttu çıkana kadar tartıyla bakıştım en son çıkarken oh dedim
Ee iyi hadi 90 olsan dogursan 3-4 kılo anında gıdıyor zaten sonrası bence daha risk çogu kişi emziirrken cok kılo alıyor strestten ..89 kilocukbayagıdır stabılım.. İlk basta 4 kılo aldım hepsını verdım.. 2 3 aydır aynı kılodayım çok teşekkür ederim, bütün hamiş göbeksler çok tadlu içinde melek var cünkü
Ya eşim çok kilolu değil de bana yaklaşmışsın filan diyo şakasına ama ona göre şaka bana göre her şakanın altında bir gerçek varYa eşin yanında tartılmak bir şey değil. Sonuçta hamileyiz, lafı edilmez kilonun ama toplamda kaç kilo aldınız diye eşin yanında sormasınlar asıl, o fena oluyor(hele de alınan kilo fazla değilse , gerçek kilosu hemen ortaya çıkıveriyor insanın )
İnşallah dediğin gibi olur oğlumda 11 kg aldım ama doğumdan sonra iyice aldımSenden bir insan daha ederbüyük konuşmak değil de yani sadece hamilelikte +40 kg alırsan şeker, kolestrol, karaciğerde yağlanma kalp krizi bence Allah ne verdiyse olma ihtimali var hem bebişe hem anneye yazık
Pandemi de hepimiz kilo aldıkkilolu hamile kalmak başka da hamileyken o kadar kilo almak hem anneyi hem bebeği olumsuz etkiler doktor nasıl bir şey dememiş anlamadım 20 kg a kadar tek gebeliklerde zaten çok normal. Vercez vercez hiç merak etme emzirme uykusuz geceler derken eriyor insan Benim eşimde kiloya takıntılı vallahi haftada en az 2 spora gider filan artık doğumdan sonra şu kilo verdiren makineler varya onları araştırıcam 30 bin bakımının zamanı geçti zaten biraz olsun kendimize zaman ayırsak toparlanırız hemen
Emzirirken stresten almıyoruz bence kiloyu ya. Şahsen “emziriyorsun, kilo verirsin” diyenlerin gazına gelip yedikçe aldım benEe iyi hadi 90 olsan dogursan 3-4 kılo anında gıdıyor zaten sonrası bence daha risk çogu kişi emziirrken cok kılo alıyor strestten ..
Aha benden bi tane daha dimi ama emzirirken bende çok kilo aldım ye sütün olsun diyen teyzeler yüzündenEmzirirken stresten almıyoruz bence kiloyu ya. Şahsen “emziriyorsun, kilo verirsin” diyenlerin gazına gelip yedikçe aldım ben
Süt korumuyor arkadaşlar, kilodan da korumuyor bebekten de, ilk gebeliği olanlara duyurulur
Emzirirken dikkat et sen bende hep komposto filan içiyordum ama şekeri çok az attırıyordum hatta şekersiz bile yapabilirizİnşallah dediğin gibi olur oğlumda 11 kg aldım ama doğumdan sonra iyice aldımbelki iki çocukla umudum zayıflarım bu arada görümcem 27 kg aldı 3 kg bebek doğdu şimdi eskisi gibi Çıldırcam bir benim veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?