2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Büyüyen mobilya beşik hiç kullanışlı değil ya diğerinde küçük gibi geldi ölçüleri ne bilemedim ama kesinlikle ön kısmı ilk zamanlar anne yani olan açılan beşik tercih et

Bende bundan aldm kullanışlı değil mi gerçekten

Eklentiler

• IMG_20230812_131112.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 103

Ben doğal anne yanı ahsap beşik almıstm, cok memnun kaldım.. Kaç yasına kadar kullandık.. Şimdi de beyaza boyadım geçen, mis gibi oldu.. Ben niyeyse park beşik sevemedim, belkı cok gezen İnsan olsam alırdım
Bence senın beşikte çok guzel ben begendım

Kızlar selam dün kan vermiştim böyle bir sey bu sekilde cıkmış. Kendisinde de böyle olan var mı ya da nedir bilen var mı?

Eklentiler

• A9E39F3D-7BB2-4DAF-BAAF-BB35173E655C.webp
    12 KB · Görüntüleme: 99

Ya sen daha ne yapacaksın ki, tatlı bile yemiyormuşsun. Bence zayıf olduğun için fazla alman gerekiyordu zaten senin ama öyle olmasaydı bile, ilk elin günahı olmaz demişler, ilk gebeliğin de olmaz bu durumda, ikinciyi düşünürsen o zaman dikkat edersin (dedi şimdiye kadar 4 kg alan ve yalnızca bir iki kilo daha alma hakkı kalan kilolu bir birey)

Teşekkür ederim canm

Maşallah iyi iyi 2 kılo olmus sonucta kılo alıyor. Senın bırıncı şişkoymus
Benım bırıncı zayıftı ama aslında degılmıs 1900 küsürmüş kızım bu haftada oğluş 1744 Bızden kılolu olmaz zaten ınce uzun olur eşim bile 63 kılo
3 kılo dogursam benden mutlusu yok ama zor bakalım
Aa havasını almayı bende deneyim çünkü benimde baya canım acıyo hala benimde 200 olmuş
Yaa bende bılmıyordum tam yaparken havasını ılk vurup suyuna gelınce canım yanardı sonra cok agrıyıp morarınca nette yazanlardan öğrendim
Neyse son 30 iğne filan heralde

Ben park yatak kullandım iki yaşına kadar (aslında boyut olarak üçe, hatta dörde kadar da kullanılırdı ama artık çıkmaya çalışıyordu içinden, o yüzden normal yatağa geçtik) ve çok memnun kaldım. Odadan odaya taşımak için veya seyahat için kullanmadım (yedek almıştık bir tane daha biz seyahat için) ama ona rağmen gerçekten pratik, üstelik bir tarafı açılandan alırsanız kendi kendine girip çıkabilir bile belli bir yaştan sonra. Ayrıca güvenlik açısından da daha uygun olduğu kanaatine varmıştım.

Çok güzel görünüyor, güle güle kullansın. Biz park yatak kullandığımız ve kullanacağımız için ahşap beşik deneyimim yok ama yanlış hatırlamıyorsam o kenar minderlerinin güvenlik açısından çok önerilmediğini okumuştum araştırırken. doğumdan sonra çocuğun doktoruna beşiğin fotoğrafını bir gösterip minderle ve parmaklık aralıklarıyla ilgili fikrini almak iyi olabilir.

Kızlar selam dün kan vermiştim böyle bir sey bu sekilde cıkmış. Kendisinde de böyle olan var mı ya da nedir bilen var mı?

Çoğumuzun doktorunun yaptığı değerlendirmeye göre, Kolestrolün yüksek çıkması gebelikte beklenen bir şey, o yüzden endişelenecek bir şey yok. Benimki de o civarda çıkıyor.

Benimde her yerim mosmor yalnız değilmişim evet az kaldı

Ay senle bizim bebiş gün olarak aynı kilo olarakta hep aynıyız seninle demekki minnakk kuzucuklar bizi bekliyor aslında tam zamanında doğum olursa 3 kilo olur oda benim için çok ideal inşallah su seviyesinden ötürü erken olmaz tek temennim o

Sabah +9 gerçeği ile yüzleştim benim de kendime verdiğim maks 2 kilo kaldı yani 1’Den 2 yaptım artık.

Eşimi bilmemde ben tosun gibi doğmuşum annem benden sonra tövbe etmiş zaten çokta değil 4,5 gibi birşey işte ikinci gebelik olunca ilkiyle baya kıyaslama oluyor ya hani diyorum ki acaba ben bunda güzel beslenmiyormuyum kendimi suçluyorum yani bebeğin kilosu çok önemli değilde ben kendimi suçluyorum sanırım çünkü ilkte tektim yiyip içip keyif yapıyordum bunda pek öyle olmadı annelik kafası anlayacağın

Evet canım o yüzden hiç stres yapma zamanında olcak inşallah 2800 de doğsalar az değil bebekler doğduktan sonra hemen toparlıyo

trueliving_ sana stres yapma diyorum da bende üzülüyorum bazen bak ikizim beni teselli etmek için sürekli kendi ölçümlerini atıyo 38. Haftada 3300 doğurdu ben ondan rahatım iki haftada olan farka bak bu bebeklere belli olmuyo birden atak yapıyorlar

Eklentiler

• bdc354dc-ea5d-409c-8cf3-73810628f1a9.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 78
  • d2f8af2f-030e-435b-965d-103cd10d1c4d.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 78
Aynen fikir alırım ozmn teşekkürler canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…