Aaa ben hep havasını alırdım. Diğer seçeneği hiç düşünmemiştimAa havasını almayı bende deneyim çünkü benimde baya canım acıyo halabenimde 200 olmuş
Hiç farketmedim desem kimsede uyarmadı çevremde. Bunu doğuma 1 buçuk ay kala öğrenmem çok acıAaa ben hep havasını alırdım. Diğer seçeneği hiç düşünmemiştim
Büyüyen mobilya beşik hiç kullanışlı değil ya diğerinde küçük gibi geldi ölçüleri ne bilemedim ama kesinlikle ön kısmı ilk zamanlar anne yani olan açılan beşik tercih et
Olsun iyi yönünden bakHiç farketmedim desem kimsede uyarmadı çevremde. Bunu doğuma 1 buçuk ay kala öğrenmem çok acı
Bende bundan aldm kullanışlı değil mi gerçekten
Ben 2.5 kilo doğmuşum meselaçok minyonda sayılmam sadece zayıftım. O da ben öyle sevdiğim için öyleydi of geçmiş zamanlı konuşuyorum resmen. Doğumdan sonra hemen başlıyoruz arkadaşlar ( dedi hamileliğinde kilosuna çok dikkat edeceğini söyleyem kişi)
Teşekkür ederim canmBen doğal anne yanı ahsap beşik almıstm, cok memnun kaldım.. Kaç yasına kadar kullandık.. Şimdi de beyaza boyadım geçen, mis gibi oldu.. Ben niyeyse park beşik sevemedim, belkı cok gezen İnsan olsam alırdım
Bence senın beşikte çok guzelben begendım
Maşallah iyi iyi 2 kılo olmus sonucta kılo alıyor. Senın bırıncı şişkoymusGünaydın kızlar bende randevumu bugüne almıştım bizde yine gerilik çıktı kilosu bana çok az geliyor açıkçası 32+6 1950 filan oğlum bu haftalarda 2.450 di dr 2200 filan bekleriz bu haftalarda dedi ama artık minyon diyip takmamaya çalışıcam suyumuzda azalma var yine 1 hafta sonra tekrar çağırdı birde şekerim sınırda çıktığı için 1 hafta açlık tokluk bakıcam evde not edicem yüzünü yine göstermedi kenardan biraz köfte dudak gördük.
Yaa bende bılmıyordum tam yaparken havasını ılk vurup suyuna gelınce canım yanardı sonra cok agrıyıp morarınca nette yazanlardan öğrendimAa havasını almayı bende deneyim çünkü benimde baya canım acıyo halabenimde 200 olmuş
Çok güzel gule gule kullanın.Bende bundan aldm kullanışlı değil mi gerçekten
Ben park yatak kullandım iki yaşına kadar (aslında boyut olarak üçe, hatta dörde kadar da kullanılırdı ama artık çıkmaya çalışıyordu içinden, o yüzden normal yatağa geçtik) ve çok memnun kaldım. Odadan odaya taşımak için veya seyahat için kullanmadım (yedek almıştık bir tane daha biz seyahat için) ama ona rağmen gerçekten pratik, üstelik bir tarafı açılandan alırsanız kendi kendine girip çıkabilir bile belli bir yaştan sonra. Ayrıca güvenlik açısından da daha uygun olduğu kanaatine varmıştım.Kızlar ben hala beşik alamadım karar veremedim çünkü üç çeşit arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı? Büyüyen beşik alma düşüncesi içindeydim o da suntaymış bazı kötü yorumlar var diye kafam karıştı.
Bende bundan aldm kullanışlı değil mi gerçekten
Kızlar selam dün kan vermiştim böyle bir sey bu sekilde cıkmış. Kendisinde de böyle olan var mı ya da nedir bilen var mı?
Benimde her yerim mosmor yalnız değilmişimMaşallah iyi iyi 2 kılo olmus sonucta kılo alıyor. Senın bırıncı şişkoymus
Benım bırıncı zayıftı ama aslında degılmıs 1900 küsürmüş kızım bu haftada oğluş 1744Bızden kılolu olmaz zaten ınce uzun olur eşim bile 63 kılo
3 kılo dogursam benden mutlusu yok ama zor bakalım
Yaa bende bılmıyordum tam yaparken havasını ılk vurup suyuna gelınce canım yanardı sonra cok agrıyıp morarınca nette yazanlardan öğrendim
Neyse son 30 iğne filan heralde
Ay senle bizim bebiş gün olarak aynı kilo olarakta hep aynıyız seninle demekki minnakk kuzucuklar bizi bekliyorKilosu bencede normal hiç takılma önemli olan suyu bol su tüket. Haftaiçi devlette tahlil verdim demiştim ya ricayla kilosuna baktırdım benimde 1900 gr çıktı bir hafta geri ama hiç önemli değil dedi doktor. Ben artık kabullendim yesem de yemesemde aldığı kilo o kadar. Bakalım yarın kendi doktorum ne ölçecek
Sabah +9 gerçeği ile yüzleştimYa sen daha ne yapacaksın ki, tatlı bile yemiyormuşsun. Bence zayıf olduğun için fazla alman gerekiyordu zaten senin ama öyle olmasaydı bile, ilk elin günahı olmaz demişler, ilk gebeliğin de olmaz bu durumda, ikinciyi düşünürsen o zaman dikkat edersin(dedi şimdiye kadar 4 kg alan ve yalnızca bir iki kilo daha alma hakkı kalan kilolu bir birey )
Eşimi bilmemde ben tosun gibi doğmuşum annem benden sonra tövbe etmiş zatenMaşallah iyi iyi 2 kılo olmus sonucta kılo alıyor. Senın bırıncı şişkoymus
Benım bırıncı zayıftı ama aslında degılmıs 1900 küsürmüş kızım bu haftada oğluş 1744Bızden kılolu olmaz zaten ınce uzun olur eşim bile 63 kılo
3 kılo dogursam benden mutlusu yok ama zor bakalım
Yaa bende bılmıyordum tam yaparken havasını ılk vurup suyuna gelınce canım yanardı sonra cok agrıyıp morarınca nette yazanlardan öğrendim
Neyse son 30 iğne filan heralde
Beni dr tartmadı çok sevindim yüzleşmeye korkuyorumSabah +9 gerçeği ile yüzleştimbenim de kendime verdiğim maks 2 kilo kaldı yani 1’Den 2 yaptım artık.
Evet canım o yüzden hiç stres yapma zamanında olcak inşallahAy senle bizim bebiş gün olarak aynı kilo olarakta hep aynıyız seninle demekki minnakk kuzucuklar bizi bekliyoraslında tam zamanında doğum olursa 3 kilo olur oda benim için çok ideal inşallah su seviyesinden ötürü erken olmaz tek temennim o
Aynen fikir alırım ozmn teşekkürler canmBen park yatak kullandım iki yaşına kadar (aslında boyut olarak üçe, hatta dörde kadar da kullanılırdı ama artık çıkmaya çalışıyordu içinden, o yüzden normal yatağa geçtik) ve çok memnun kaldım. Odadan odaya taşımak için veya seyahat için kullanmadım (yedek almıştık bir tane daha biz seyahat için) ama ona rağmen gerçekten pratik, üstelik bir tarafı açılandan alırsanız kendi kendine girip çıkabilir bile belli bir yaştan sonra. Ayrıca güvenlik açısından da daha uygun olduğu kanaatine varmıştım.
Çok güzel görünüyor, güle güle kullansın. Biz park yatak kullandığımız ve kullanacağımız için ahşap beşik deneyimim yok ama yanlış hatırlamıyorsam o kenar minderlerinin güvenlik açısından çok önerilmediğini okumuştum araştırırken. doğumdan sonra çocuğun doktoruna beşiğin fotoğrafını bir gösterip minderle ve parmaklık aralıklarıyla ilgili fikrini almak iyi olabilir.
Çoğumuzun doktorunun yaptığı değerlendirmeye göre, Kolestrolün yüksek çıkması gebelikte beklenen bir şey, o yüzden endişelenecek bir şey yok. Benimki de o civarda çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?