2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun öncelikle bende bugün ölçüme başlıycam nasıl yapılıyor bu ölçüm açlık ölçtüktükten ne kadar sonra yemek yiyebiliriz ve tokluk ölçebiliriz fark ediyor mu

Geçmiş olsun öncelikle bende bugün ölçüme başlıycam nasıl yapılıyor bu ölçüm açlık ölçtüktükten ne kadar sonra yemek yiyebiliriz ve tokluk ölçebiliriz fark ediyor mu
Çok teşekkür ederim. Şöyle,ben yemekten hemen önce açlık ölçüyorum ve not alıyorum. Daha sonra yemeğe başlıyorum ve ilk lokmamı aldığım saate bakıyorum tam bir saat sonra tokluk şekerimi ölçüyorum. Bu şekilde yapıyorum.

Aa hiç öyle düşünmedim ama ilacı dışarı çıkarmadan yapardım ben
Fark etmemişsindir mutlaka çıkıyor hava uygulamayınca insülin uygularkende aynısı oluyor onuda yapınca bi miktar hava vermek ilaç dozunun doğru uygulanmasını sağlıyor insülinde bi miktar çıkıyor çünkü

Kızlar bakın aslında bu ultrason fotoğrafında bir bebek var, öyle düşünün öyle hayal edin emi ya bebek var demeye Bin şahit ister yaa, bu nedir

Allaha çok şükür herşey yolunda, tam zamanıyla uyumlu.. Eğer yanlıs hesaplamadıysaam boyu 38 veya 39cm civarı, kilosu 1290 ölçtü doktor ama tabi artı eksi değişio.. Doğumu sordum, tipik devlet doktoru işte, şimdiden bunları düşünme dedi kolestazla ılgılı deger sordum, tek basına anlamlı Bi deger olmadgnı söyledi, içim rahat etti bırazz bide plasenta antrerior dedi, şmdi ona bakcam ne olduguna bilen var mı? Bebek de makat geliş durumunda su an bir ay sonraya gitcem diğer kontrole kadar bişey olmazsa

Eklentiler

• IMG_20230921_142343.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 110
Maşallahh minnoşa Plasenta rahmin ön duvarında demek. Öyle olunca işte bebişin yüzünü görmek zorlaşıyor bebişin önüne geçmiş oluyor çünkü. Sana daha önce böyle olduğunu söylemişlerdi sanki ben mi yanlış hatırlıyorum

Kağıtta bebeğin bacak boyu var canım ölçüm yaparken çekmiş seninki yine ölçümlerinş vermiş ben özele gittim bugün eli yüzünde dedi uğraşmadı pek ölçüm ultrason vs hiç bişe yok öylece geliyorum ultrason kağıdı olmayınca garibime gidiyor benimde yine ölçümde yazsa Verse iyi olur o dediği şeyde plesanta sağda solda önde tarzı işte öyle diyorlar ama aşağıda olunca ismi previa diye geçiyor bide söylüyor zaten aşağıda diye seninki muhtemelen sağda solda önde gibi diye bilgi girmiştir

Ben çok hatırlayamadım canım o tabloyu aradım ama bulamadım saatleri de yazıyordum. Benim hatırladığım yemek yemeden ölçmek ve yemekten ilk lokma akınca saate bakıp saat kurmaktı. 1 saat dolunca alarm çalınca tokluk ölçüyordum

soyasosu pijama takımı bunu aldım sonunda kumaşı normal penyeden kalın iç göstermez diye bunu tercih ettim. Bide bu kimonoyu aldım sabahlık olarak kullanıcam hem bu pijamayla kullanırım hemde bitane beyaz gecelik alıcam onla kullanırım diye düşündüm bugün suwene gidiyorum beğendiğim geceliği bulabilirsem hemen alıcam

Eklentiler

• 7888D590-D224-4692-89CF-C73A48B20B65.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 101
  • C919CF7B-D486-4E19-931D-B5D9BDCEF603.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 102
Ayy çok beğendim güle güle giy. Ben de aldığım geceliği çok beğendim ama baktım hiç stokta kalmamış.
Pijama da güzel ama altı geniş geldi bana. Kolları kısa. Beden sıkıntısı var bence. Bir beden büyük alacağım geri verdim. Ama şık duruyor. Başka ihtiyacın olursa önerebilirim.

O buraya attıkların dışında aldın mı bişey ? O yeşil olan çok güzeldi bu güzel olmazsa bana şansımı ondan yana deniycem onu alıcam şunu çok beğendim suwende ama beden yok belki bi umut mağazada vardır

Eklentiler

• 937D2549-E8DB-4B9E-ACA0-2B140AC89A21.webp
    12 KB · Görüntüleme: 97

Bana acildekı doktor önde dedi sadece.. Bugun sordum doktora.. Önde demekle ön duvarda demek farklı dedi.. Bunu da asıstana söylerken duydum.. Previa olan tehlıkelı oluyo galıba o zmn dimi?

Ben 1.5 kg doğmuşum anneme beni kalıp pamuğun içinde vermişler öyle anlatıyor hatta babam hemşireye hemşire hanım bu çok küçük içeride birseyler kalmış olmasın demiş hahahahah

Bende de gebelik şekeri çıktı gerçekten çok zor ne yiyeceğini bulmak zorluyor hadi tatlıyı boşverdim artık canım bazen çok istese bile ama yemekte de sıkıntı patates pirinç karbonhidrat bunlar yokken zorluyor yemek bulmak bulgur pilavından soğudum resmen dediğiniz gibi kahvaltıyı geç yaptığımda uzun süreli açlık şekerimi epey etkiliyor yüksek çıkıyor akşam yemeklerinde bazen fazla bile kaçırsam 100-110 civarı en fazla çıkıyor yeterki sağlıklı olsun yemem diyorum ama korkuyorum şeker yüzünden kontrollerde Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin zamanında inşallah

bgm21 ne durumdasın canım dr ne dedi
Sabah doçent doktor geldi ultrason ile bakıldı maalesef 32 haftalıkken 29 hafta olarak çıkıyor ciğer geliştirici iğne yapılacak nst ve tansiyon normal olur ise 34.hafta doğum daha erken sorun yaşanırsa hemen alırım dedi
Ama burada doğum istemiyorum sabah tekrar hoca ile konuşacağım

Yok almadım ama pamuk pijama takımları alacağım. Lohusa iken evde pijamalı takılacağız günün çoğunda. Benim evdeki pijamalar emzirmelik değilmiş pek. Hep crop giymişim ben
Bunu da çok beğendim bu arada umarım bulursun.

Bir kere ölçünce çok basit yemeğe başlamadan bir vakit açlık yemek yedikten tam 1 saat sonra tokluk açlığın bir kriteri yok tokluk sadece 1 saat sonra olmalı birde öğlen yemeği gibi atıştırsanız da olur öğle yemeği yemiyorsanız çünkü uzun süreli aç olup bir anda yemek benim şekerimi yüksek çıkarıyor 2 3 gün sonra kendinizi tanıyacaksınız zaten ona göre beslenirsiniz neyin yüksek ya da düşük çıkardığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…