2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok teşekkür ederim

Ölçümlere artık benimde kafam basmıyor cidden 16 gün önce başka hastane de muayene olmuştum 16 günde 300 gram anca alabilmiş bebek normalde haftalık alıyor o gramı bebekler ya doktorların cihazları sıkıntılı mı anlamadım içini ferah tut orda olman zor evet ama en azından evde olsan sürekli şüphe içinde olacaksın en azından bakılıyor detaylıca inşallah cihaz farkındanda olur bu kadar değildir fark 35 haftalar artık güzel haftalar gerçekten inşallah inanıyorum ki 35 den sonra olacak Allah’ın izniyle

Bu olayı bende anlamadım şu an bebek 1500 gr inşallah 1,5 haftada 2-2,5 olur

Çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor yani hiç böyle hayal etmemiştim. Zaten gebeliğin ilk 4 ayı çok zordu hiçbir şey yiyemedim,belki de bu da etkili olmuştur şekerde. Tam rahat ettim oh dediğim zaman da bu çıktı işte. Yani bunun kilo almakla da ilgisi yokmuş onu anladım. Zaten toplam da 5 kilo almıştım diyetle beraber 3 kilo gitti. Dediğiniz gibi en zoru ne yiyeceğini bulmak sürekli aynı şeyler çok sıkıyor insanı. Yine de bebeklerimiz iyi olsun da ne kaldı şunun şurasında,dayanacağız

Sizleri okuyunca bende tereddüte düştüm. Başından beri aynı hastane aynı Dr ve aynı cihaz. Sadece perinatoloji gördü farklı bir göz ve cihaz olarak. Onda da sorun yoktu. Başka bir Dr gitsem mi diye düşündüm ciddi ciddi

Bana acildekı doktor önde dedi sadece.. Bugun sordum doktora.. Önde demekle ön duvarda demek farklı dedi.. Bunu da asıstana söylerken duydum.. Previa olan tehlıkelı oluyo galıba o zmn dimi?
Aynen plasenta previa tehlikeli olan canım senin durumunda bi tehlike yok merak etme

Teşekkürler canım sende aradığını bulursun inşallah..çocuğun eşyalarına bu kadar arama yapmadım beğendim aldım

Ama doğrusu havasını almamak havasını alınca tam doz uygulanmıyor. havası kilit görevi görüyo ve ilaç yapılınca dışarı çıkmıyor
Ahahahah doğru bılınen yalnıslar
Cidden ben daha fazla acıkmaya baslaıdm sabah basım dönüyor. Züberin meyve toplarından aldım artık çantama

İnşallah her şey yolunda gider dualarımız seninle güzel enerjiler senin ve bebeğinle olsun arkadaşların dediği gibi bir atak gerçekleştirir ve haftasına yaklaşır inşallah

İstanbul Anadolu yakasındayım
Yeditepe üniversitesi hastanelerinde Mustafa Başbuğ var. Sanırım Türkiye’deki sayılı Prof. Perinatologlardan. Çok çok öneriyorum. Benim de devamlı protein kaçağına bakılıyor şükür sorun çıkmıyor.inşallah bebeklerimiz dayanacak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…