- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Çok teşekkür ederimBir kere ölçünce çok basit yemeğe başlamadan bir vakit açlık yemek yedikten tam 1 saat sonra tokluk açlığın bir kriteri yok tokluk sadece 1 saat sonra olmalı birde öğlen yemeği gibi atıştırsanız da olur öğle yemeği yemiyorsanız çünkü uzun süreli aç olup bir anda yemek benim şekerimi yüksek çıkarıyor 2 3 gün sonra kendinizi tanıyacaksınız zaten ona göre beslenirsiniz neyin yüksek ya da düşük çıkardığını
Ben Memorial Ataşehir Resul Arısoy’a gittim çok memnun kaldım. Uzun uzun inceledi, zaten yorumları çok iyiİstanbul Anadolu yakasındayım
Ölçümlere artık benimde kafam basmıyor cidden 16 gün önce başka hastane de muayene olmuştum 16 günde 300 gram anca alabilmiş bebek normalde haftalık alıyor o gramı bebekler ya doktorların cihazları sıkıntılı mı anlamadım içini ferah tut orda olman zor evet ama en azından evde olsan sürekli şüphe içinde olacaksın en azından bakılıyor detaylıca inşallah cihaz farkındanda olur bu kadar değildir farkİnanki anlamadım geçen hafta yapılan ölçümü ekliyorum nasıl fark 1 den 3 e çıktı bende anlam veremedim ama burada ayrı ayrı 3 kere ölçüm yapıldı hepsinde 29 hafta çıktı
Eki Görüntüle 3305161
Not aldım canım çok teşekkürlerBen Memorial Ataşehir Resul Arısoy’a gittim çok memnun kaldım. Uzun uzun inceledi, zaten yorumları çok iyibaşka görüş almak çok iyi olur. Mutlaka başka birine git
Bu olayı bende anlamadım şu an bebek 1500 gr inşallah 1,5 haftada 2-2,5 olurÖlçümlere artık benimde kafam basmıyor cidden 16 gün önce başka hastane de muayene olmuştum 16 günde 300 gram anca alabilmiş bebek normalde haftalık alıyor o gramı bebekler ya doktorların cihazları sıkıntılı mı anlamadım içini ferah tut orda olman zor evet ama en azından evde olsan sürekli şüphe içinde olacaksın en azından bakılıyor detaylıca inşallah cihaz farkındanda olur bu kadar değildir fark35 haftalar artık güzel haftalar gerçekten inşallah inanıyorum ki 35 den sonra olacak Allah’ın izniyle
Çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor yani hiç böyle hayal etmemiştim. Zaten gebeliğin ilk 4 ayı çok zordu hiçbir şey yiyemedim,belki de bu da etkili olmuştur şekerde. Tam rahat ettim oh dediğim zaman da bu çıktı işte. Yani bunun kilo almakla da ilgisi yokmuş onu anladım. Zaten toplam da 5 kilo almıştım diyetle beraber 3 kilo gitti. Dediğiniz gibi en zoru ne yiyeceğini bulmak sürekli aynı şeyler çok sıkıyor insanı. Yine de bebeklerimiz iyi olsun da ne kaldı şunun şurasında,dayanacağızBende de gebelik şekeri çıktı gerçekten çok zor ne yiyeceğini bulmak zorluyor hadi tatlıyı boşverdim artık canım bazen çok istese bile ama yemekte de sıkıntı patates pirinç karbonhidrat bunlar yokken zorluyor yemek bulmak bulgur pilavından soğudum resmen dediğiniz gibi kahvaltıyı geç yaptığımda uzun süreli açlık şekerimi epey etkiliyor yüksek çıkıyor akşam yemeklerinde bazen fazla bile kaçırsam 100-110 civarı en fazla çıkıyor yeterki sağlıklı olsun yemem diyorum ama korkuyorum şeker yüzünden kontrollerde Allah sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin zamanında inşallah
Alya Defne olacak inşallah benim bebişimBenim de içimde kalan isim Ada ve Defne. Çok naif güzel isimler. Daha yeni olsun istersen Alin, Lina da olur.
Sizleri okuyunca bende tereddüte düştüm. Başından beri aynı hastane aynı Dr ve aynı cihaz. Sadece perinatoloji gördü farklı bir göz ve cihaz olarak. Onda da sorun yoktu. Başka bir Dr gitsem mi diye düşündüm ciddi ciddiÖlçümlere artık benimde kafam basmıyor cidden 16 gün önce başka hastane de muayene olmuştum 16 günde 300 gram anca alabilmiş bebek normalde haftalık alıyor o gramı bebekler ya doktorların cihazları sıkıntılı mı anlamadım içini ferah tut orda olman zor evet ama en azından evde olsan sürekli şüphe içinde olacaksın en azından bakılıyor detaylıca inşallah cihaz farkındanda olur bu kadar değildir fark35 haftalar artık güzel haftalar gerçekten inşallah inanıyorum ki 35 den sonra olacak Allah’ın izniyle
Çok güzelAlya Defne olacak inşallah benim bebişim
Bir Defne’de bizimki, sağlıkla büyüsün hepsi inşallahAlya Defne olacak inşallah benim bebişim
Bir doktor görüşü daha iyi olabilir arkadaşlarımın dediği gibi, tüm güzel dileklerimi ve dualarımı gönderiyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBu olayı bende anlamadım şu an bebek 1500 gr inşallah 1,5 haftada 2-2,5 olur
Bir de çevremde bir arkadaşım aynı durumu yaşadı ama sonra bir büyüme atağı yaşayıp haftasına baya yaklaştı ve hiçbir problem yaşanmadı, bazen kalıcı olmuyor bu durumBu olayı bende anlamadım şu an bebek 1500 gr inşallah 1,5 haftada 2-2,5 olur
Aynen plasenta previa tehlikeli olan canım senin durumunda bi tehlike yok merak etmeBana acildekı doktor önde dedi sadece.. Bugun sordum doktora.. Önde demekle ön duvarda demek farklı dedi.. Bunu da asıstana söylerken duydum.. Previa olan tehlıkelı oluyo galıba o zmn dimi?
Teşekkürler canım sende aradığını bulursun inşallah..çocuğun eşyalarına bu kadar arama yapmadım beğendim aldımYok almadım ama pamuk pijama takımları alacağım. Lohusa iken evde pijamalı takılacağız günün çoğunda. Benim evdeki pijamalar emzirmelik değilmiş pek. Hep crop giymişim ben
Bunu da çok beğendim bu aradaumarım bulursun.
Sanırım siz çok zor beğenen bi çiftsinizDefne ismiyle kötü anım var o yüzden koyamıyorum. Diğer dediklerinizi bende bakarken bulmuştum eşimde onları beğenmedi
Ahahahah doğru bılınen yalnıslarAma doğrusu havasını almamak havasını alınca tam doz uygulanmıyor. havası kilit görevi görüyo ve ilaç yapılınca dışarı çıkmıyor
Cidden ben daha fazla acıkmaya baslaıdm sabah basım dönüyor. Züberin meyve toplarından aldım artık çantamaMerhaba kızlar uzun zamandır uzaktan takip ediyorum pek keyifli değilim gebelik şekeriyle uğraşıyorum malesef umarım herkes iyidir. Şimdi konusu geçince yazmak istedim. Ben gebeliğin ilk 3,4 ayında zaten bulantı ve kusmalardan hiç sağlıklı beslenemedim. 24. Hafta yapılan şeker yüklemesinde gebelik şekeri çıktı. Endokrine gittim önce diyet verdiler tabi ben ona uyamadım çünkü çok yanlış besleniyormuşum. Yani farkında olmadan aralıklı oruç yaptığım için bu benim şeker dengemi de tamamen bozuyormuş. Daha sonra insülin başlayacağız dediler ama ben diyetisyen eşliğinde tekrar denemek istedim ve 2 hafta bu şekilde ilerledim 3 ana öğün 3 ara öğün ve kahvaltı en geç 9da bitmiş olacak. Her gün 7 kez ölçüm yapıyorum çok şükür insüline ihtiyaç kalmadan düzene girdi fakat çok zorlayıcı hele ki şu son zamanlarda insan canının istediği hiçbir şeyi tüketemiyor ve çoğu şey yasak malesef. Diyetisyenin bana söylediği şey şu oldu asla öğün atlamayacaksın çünkü sen şu an tek başına değilsin. Günde 2 öğün beslenemezsin ve bebek için çok yanlış dedi. Şimdilik dediklerini yapıyorum bakalım umarım doğuma kadar bir sıkıntı olmadan devam ederiz bu şekilde. Ölçüm yapan veya yapacak olan arkadaşlara önerim kesinlikle öğün atlamayın ve kahvaltıyı çok geç saate bırakmayın çünkü haftamız ilerledikçe insülin ihtiyacı artıyormuş ve malesef en büyük problemler bu zamanlarda çıkıyormuş. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
İnşallah her şey yolunda gider dualarımız seninle güzel enerjiler senin ve bebeğinle olsun arkadaşların dediği gibi bir atak gerçekleştirir ve haftasına yaklaşır inşallahSabah doçent doktor geldi ultrason ile bakıldı maalesef 32 haftalıkken 29 hafta olarak çıkıyor ciğer geliştirici iğne yapılacak nst ve tansiyon normal olur ise 34.hafta doğum daha erken sorun yaşanırsa hemen alırım dedi
Ama burada doğum istemiyorum sabah tekrar hoca ile konuşacağım
Yeditepe üniversitesi hastanelerinde Mustafa Başbuğ var. Sanırım Türkiye’deki sayılı Prof. Perinatologlardan. Çok çok öneriyorum. Benim de devamlı protein kaçağına bakılıyor şükür sorun çıkmıyor.inşallah bebeklerimiz dayanacak canım.İstanbul Anadolu yakasındayım
Sanırım siz çok zor beğenen bi çiftsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?