- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bende sık sık oluyor dr bahsettiğimde nst bağladı ama çıkmadı sancı vs yalancı kasılma sancı yaşıyoruz büyük ihtimalle annem normal diyor son aydaKarın sertleşmesi normalmiydi taş gibi oldu resmen ve bi begin hareketi cabımı çok acıttı bi süre düzeldi ama aynı yerde ayağı galiba
Bugün ki kontrolde benim tekrar azalma görüldü sizin nasıl gidiyor ciğer geliştirici vurdular mıYeditepe üniversitesi hastanelerinde Mustafa Başbuğ var. Sanırım Türkiye’deki sayılı Prof. Perinatologlardan. Çok çok öneriyorum. Benim de devamlı protein kaçağına bakılıyor şükür sorun çıkmıyor.inşallah bebeklerimiz dayanacak canım.
İnşallah öyledir 2. Ama kızımda ne sancı çektim ne kasılma ilk gibi tecrübe sıfır 15 sancıyla doğuma girmiştimBende sık sık oluyor dr bahsettiğimde nst bağladı ama çıkmadı sancı vs yalancı kasılma sancı yaşıyoruz büyük ihtimalle annem normal diyor son ayda
Ben 14. Haftadan beri yaşıyorumKarın sertleşmesi normalmiydi taş gibi oldu resmen ve bi begin hareketi cabımı çok acıttı bi süre düzeldi ama aynı yerde ayağı galiba
Sade güzeldir.. Nil ve İnciKizlar ikiz kız gebelik
Isimler
Nil ve İnci
Nilsu ve İnciduru
Nilduru ve İncisu mu ? Hangisi daha hoş.
Bu kasılmamı gerçekten sertlik yarın bahsediyim o zaman nst bi bakılsın riskli haftalarıma girdim sanırım artık bide ne zaman düzelir uzun mu sürüyorBen 14. Haftadan beri yaşıyorumsancı diye 20. Haftada yattım hastanede. Ama çok şükür rahim ağzı da iyi nstde sancı da çıkmıyor hiç. Doktor da normal diyor. 30lardan sonra daha da artar dedi yalancı kasılmalar
Nil inciKizlar ikiz kız gebelik
Isimler
Nil ve İnci
Nilsu ve İnciduru
Yani birden karın sertleşiyor. Hatta o esnada rahmimin bütün hatlarını hissediyorum. Bazen kalbim de daha hızlı çarpıyor. Yalancı kasılmalar dedi doktorum. Söylersen nst bakar doktorBu kasılmamı gerçekten sertlik yarın bahsediyim o zaman nst bi bakılsın riskli haftalarıma girdim sanırım artık bide ne zaman düzelir uzun mu sürüyor
Bana da oyle geliyor . Annem cok isim atip duruyor bunaldim artik yanina bir isim daha koyun diyor kucumser gibi soyluyor da . Emin olamiyorum bende . USade güzeldir.. Nil ve İnci
Anladım canım teşekkür ederimYani birden karın sertleşiyor. Hatta o esnada rahmimin bütün hatlarını hissediyorum. Bazen kalbim de daha hızlı çarpıyor. Yalancı kasılmalar dedi doktorum. Söylersen nst bakar doktor
Kizlar normal bir durum yazdiklariniz . Bende yasiyorum 33. Haftadayim . 2. Gebeligim, oncesinde de oluyordu . Hatta dun gece bir yere toplandi bir turlu duzelmedi sabah duzelmistiYani birden karın sertleşiyor. Hatta o esnada rahmimin bütün hatlarını hissediyorum. Bazen kalbim de daha hızlı çarpıyor. Yalancı kasılmalar dedi doktorum. Söylersen nst bakar doktor
Kesinlikle Nil ve İnciKizlar ikiz kız gebelik
Isimler
Nil ve İnci
Nilsu ve İnciduru
Çınar KuzeyÇınar mete
Çınar kuzey
Pamir çınar
Pera minel
Pera güneş
Pera kumsal
Aklımda ki isimler bunlar ama daha net değil iki ikisim koymak istiyorum
Evet doktorum da normal dedi. Yalancı kasılmalar zaten 30 sonrası daha da artar. Ama yine de nst bakılmasında fayda varKizlar normal bir durum yazdiklariniz . Bende yasiyorum 33. Haftadayim . 2. Gebeligim, oncesinde de oluyordu . Hatta dun gece bir yere toplandi bir turlu duzelmedi sabah duzelmisti
Sabah doçent doktor geldi ultrason ile bakıldı maalesef 32 haftalıkken 29 hafta olarak çıkıyor ciğer geliştirici iğne yapılacak nst ve tansiyon normal olur ise 34.hafta doğum daha erken sorun yaşanırsa hemen alırım dedi
Ama burada doğum istemiyorum sabah tekrar hoca ile konuşacağım
Ya görünmese de maşallahiçin rahat etmiştir çok sevindim.
İnşallah 34. Haftaya kadar toparlar bunun için dua edeceğimSabah doçent doktor geldi ultrason ile bakıldı maalesef 32 haftalıkken 29 hafta olarak çıkıyor ciğer geliştirici iğne yapılacak nst ve tansiyon normal olur ise 34.hafta doğum daha erken sorun yaşanırsa hemen alırım dedi
Ama burada doğum istemiyorum sabah tekrar hoca ile konuşacağım
Dilkenn kuzu aldığın kiwi marka anne çantasını beğendin mi?
Sağlam duruyor mu? Sanırım ben de ondan alacağım
Keşke aspirini bıraktırmak yerine kan sulandırıcı iğneyi bıraktırsalardı ya aspirin kan akışı için çok daha önemli hatta aspirin değil ecopirin 150 mg verselerdi sanaHayır demedi açıkçası bende soramadım yarın sabah geldiğinde soracağım aspirini bıraktırdı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?