2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Karın sertleşmesi normalmiydi taş gibi oldu resmen ve bi begin hareketi cabımı çok acıttı bi süre düzeldi ama aynı yerde ayağı galiba
Bende sık sık oluyor dr bahsettiğimde nst bağladı ama çıkmadı sancı vs yalancı kasılma sancı yaşıyoruz büyük ihtimalle annem normal diyor son ayda

Bugün ki kontrolde benim tekrar azalma görüldü sizin nasıl gidiyor ciğer geliştirici vurdular mı

Bende sık sık oluyor dr bahsettiğimde nst bağladı ama çıkmadı sancı vs yalancı kasılma sancı yaşıyoruz büyük ihtimalle annem normal diyor son ayda
İnşallah öyledir 2. Ama kızımda ne sancı çektim ne kasılma ilk gibi tecrübe sıfır 15 sancıyla doğuma girmiştim göbegimin yanları boşaldı öne toplandılar gibi çünkü

Karın sertleşmesi normalmiydi taş gibi oldu resmen ve bi begin hareketi cabımı çok acıttı bi süre düzeldi ama aynı yerde ayağı galiba
Ben 14. Haftadan beri yaşıyorum sancı diye 20. Haftada yattım hastanede. Ama çok şükür rahim ağzı da iyi nstde sancı da çıkmıyor hiç. Doktor da normal diyor. 30lardan sonra daha da artar dedi yalancı kasılmalar

Bu kasılmamı gerçekten sertlik yarın bahsediyim o zaman nst bi bakılsın riskli haftalarıma girdim sanırım artık bide ne zaman düzelir uzun mu sürüyor

Bu kasılmamı gerçekten sertlik yarın bahsediyim o zaman nst bi bakılsın riskli haftalarıma girdim sanırım artık bide ne zaman düzelir uzun mu sürüyor
Yani birden karın sertleşiyor. Hatta o esnada rahmimin bütün hatlarını hissediyorum. Bazen kalbim de daha hızlı çarpıyor. Yalancı kasılmalar dedi doktorum. Söylersen nst bakar doktor

Çınar mete
Çınar kuzey
Pamir çınar

Pera minel
Pera güneş
Pera kumsal
Aklımda ki isimler bunlar ama daha net değil iki ikisim koymak istiyorum

Yani birden karın sertleşiyor. Hatta o esnada rahmimin bütün hatlarını hissediyorum. Bazen kalbim de daha hızlı çarpıyor. Yalancı kasılmalar dedi doktorum. Söylersen nst bakar doktor
Kizlar normal bir durum yazdiklariniz . Bende yasiyorum 33. Haftadayim . 2. Gebeligim, oncesinde de oluyordu . Hatta dun gece bir yere toplandi bir turlu duzelmedi sabah duzelmisti

Kizlar normal bir durum yazdiklariniz . Bende yasiyorum 33. Haftadayim . 2. Gebeligim, oncesinde de oluyordu . Hatta dun gece bir yere toplandi bir turlu duzelmedi sabah duzelmisti
Evet doktorum da normal dedi. Yalancı kasılmalar zaten 30 sonrası daha da artar. Ama yine de nst bakılmasında fayda var

34se yine iyi.. Biraz dayanmak lazım, bol dua lazım.. Çok dua edicem sana
Sabaha Baska doktor gelebılır vizite.. Sevk işlemleri nasıl oluyo hiç fikrim yok.. Belkı tedaviyi reddedip, çıkış yaptırırlar.. Öyle gidersin istedgn hastaneye.. Ama şahsi fikrim devletteysen de sık dişini derim.. Sen sadece cocugunun saglıklı vaktınde dogmasına odaklan.. Nerde yaptgının pek önemi yok bence.. Çok dua edicem, inşallah vaktınde gelir bebişlerimiz, erkenci kuş olmaz hiçbiri

Ya görünmese de maşallah için rahat etmiştir çok sevindim.

Hemde nasıl ya.. İçim içimi yedi 5 haftadır.. Ya buyumedıyse, agırlasmadım, kılo almıorm.. Bence bu kılo almadı buyumedı.. Kafada döndü durdu

Bak trueliving_ görmüş fl uzunluğunu hesaplarken cekmiş doktor, orda en azından kemıgı görünüyor inan hiç bişey göremedm ya, zaten cabucak ölçüm yapıo.. Ustune hiç Bi yerini göremedm.. Halbukı ben eymenimin poposunu pipisini esneyişlerini görmüştüm hiç unutmam

İnşallah 34. Haftaya kadar toparlar bunun için dua edeceğim Ama 34 te doğsada hiç korkma baya büyümüş olucak yoğun bakım ihtiyacı olsada riski çok olmaz

Hayır demedi açıkçası bende soramadım yarın sabah geldiğinde soracağım aspirini bıraktırdı sadece
Keşke aspirini bıraktırmak yerine kan sulandırıcı iğneyi bıraktırsalardı ya aspirin kan akışı için çok daha önemli hatta aspirin değil ecopirin 150 mg verselerdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…