2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Devletteki imkan meselesi bence.. Haydarpaşada yatışlıyken doktorların konusması nı hep duyuyordum oda yanlarındaydı.. Mesela Bi aleti soruyo doktor hemşire veya hizmetliye, cvp olarak hocam yazdık bakanlığa ama 2 yerıne 1 tane gönderdiler.. Seklınde.. Gecenkı kontrolde de doktora dedım bıraz iyi Bi doktordu, Zeynep kamilden randevu bulamadgmdan yakınıodum, o sırada laf lafı açtı, ultrasonlar da kotu konusuna geldı, koskoca umraniye kadın dogumda sadece perinatolojıde iyi ultrason var ıkı tanecık ki umraniye kadın dogum hastanesi çok da eskı degıl, yenı yapılmış hastanelerden ama yıllanmış halıyle teknolojık olarak geri kalıo son teknolojiye göre.. Bu tip şeyler bile insanı meslekten soğutur yani.. Doktorlara da hak verıorm.. Kucukken hatırlıyorum köye gtmstm, ıshal olmustum.. İlçeye hastaneye götürdüler, hastanede sadece 1 tane doktor vardı, öyle canla başla çalışıodu ki.. Bazen haklılar bazen de haksızlar.. Türkiyede zaten kim memnun ki meslegınden

Keşke aspirini bıraktırmak yerine kan sulandırıcı iğneyi bıraktırsalardı ya aspirin kan akışı için çok daha önemli hatta aspirin değil ecopirin 150 mg verselerdi sana
Sanırım acil bir müdahalede ecopirin sorun yaratır diye kestiler çünkü nstde sorun olursa direk alırım dedi doktor ama yarın sabah iğne dozunu soracağım bende coraspin ve oksapar 0.4 lüğe rağmen kan akışı yavaş ise oksapar 0.4ün yeterli olacağını sanmıyorum

Bende aç kalıodum orda ya.. Evden takvıye iste, bi hamıle bunlarla doymaz ımkansz.. Bide yemek dagıtan abiyi ablayı kafala, ekmegı fılan fazla al, Baska turlu doyulmuyo
Eşime alışveriş yaptırdım canım şükür fazla fazla almış buradan bir yemekçi ile anlaşmış dışarıdan sipariş vereceğim gerçekten hamile insanlara verilecek yemek değil

Öncelikle ciğer geliştiricileri vurulup 24 saatlik protein sonucunu beklemek zorundayım aksi durumda riske atamam detaylıda gittiğim doktora tekrar gideceğim

Yatışlıyken çıkışına izin verilmio.. Ama sevk yada taburcu nası olur bılemıorm

İnşallah öyledir 2. Ama kızımda ne sancı çektim ne kasılma ilk gibi tecrübe sıfır 15 sancıyla doğuma girmiştim göbegimin yanları boşaldı öne toplandılar gibi çünkü
Bende ilkte hiç ama hiç yaşamadım böyle ağrı yani unutmuş olamam yaşasaydım herkesede derim ilk hamileliğim böyle geçseydi çocuk yapmazdım yada oğlum 10 yaşını filan geçince belki bu çok zor ve farklı geçiyor isim konusunda ise Çınar kuzey iki isimde çok güzel beğendiğim isimlerden kızda da orta güneş uyumlu
Ya benim dr ilk iyidi baya incelerdi şimdi sadece ölçüm yapıyor valla devlette de aynısını yapıyorlar bugün siyah beyazda oğlum elini emiyordu biraz izletmesini isterdim sonuçta özlüyoruz renklide de eli yüzünde diyip uğraşmıyor 2 dir oğlumda medical parka gidiyordum dr her seferinde güzel fotoğrafını verirdi her yerini gösterirdi ne bileyim bu dr ilk muayenede iyidi sonrakilerin hepsinde sadece ölçüm yapıyor hayal kırıklığı oldu benim için önden iyi olup sonradan böyle davranması

Eşime alışveriş yaptırdım canım şükür fazla fazla almış buradan bir yemekçi ile anlaşmış dışarıdan sipariş vereceğim gerçekten hamile insanlara verilecek yemek değil

Bide bana perhiz gelıodu, düşün.. Tuz yok yağ yok ben evden yagsız tuzsuz yemek istedım, rahat yensin diye üzüm filan aldım, suyunu da ihmal etme, hijyene dikkat et noolur noolmaz devlet hastanesi malum bide bol dua ve bol yemek yemek bol bol

Ya bana biri çanta önermişti.. Aldım çok begendım cidden.. Bayagı kalıtelı duruyo.. Atayım mı lınkını? 600tlye almıstm.. Tabı sımdı ne kadar bılmıorm
Atarsan çok sevinirim
Keşke aspirini bıraktırmak yerine kan sulandırıcı iğneyi bıraktırsalardı ya aspirin kan akışı için çok daha önemli hatta aspirin değil ecopirin 150 mg verselerdi sana
Bir soru soracağım. Ben 24.haftada detaylıya gittiğimde rahme giden damarlara baktı. İyi durumda kullanmana gerek yok dedi.
Kendi doktorum olsun biz kullanalım 32’ye kadar dedi. Kullandım ama şimdi bırakınca boşluğa düşmüş gibi oldum. Bırakmam daha iyi ama dimi iğneyi bıraktığımda da böyle olmuştum

Canım işte bu.. Bayagı taş gibi bi çanta bence.. Kim bunu önerdiyse buyuk iyilik yaptı yani bana

Şurayada linki bıraktım

Eklentiler

• IMG_20230921_190132.webp
    48 KB · Görüntüleme: 55
Kalmamış

keşke daha erken dönemde ecopirin verseydiler sana. Neyse herşeyde vardır bi hayır herşeyin güzel olacağını düşün moral bozmak yok

Ahahahah doğru bılınen yalnıslar

Cidden ben daha fazla acıkmaya baslaıdm sabah basım dönüyor. Züberin meyve toplarından aldım artık çantama

Ay ben o züberlere bayılıyordum, şimdi yeminle içim almıyor. Hamilelik psikolojisi midir nedir, yıllarca kendimi avutmuşum onlarla tatlı ihtiyacı duyunca, şimdi mümkün değil anacığım, bildiğin mideme dokunuyor. İlle gerçek tatlı olacak. Mercimek nohut makarnalar falan yapar yerdim ne güzel, onları da yiyemiyorum. Umarım düzelirim çok geç olmadan, yoksa halim duman

Kizlar ikiz kız gebelik
Isimler

Nil ve İnci
Nilsu ve İnciduru
Nilduru ve İncisu mu ? Hangisi daha hoş.
Diğer arkadaşlara katılıyorum, bence de kesinlikle nil ve inci, öbürleri biraz zorlama kaçıyor. Zaten bu haliyle kulağa su gibi duru geliyor “inci ve nil” isimleri. (Su ve duru da konabilirdi tabii). Sağlıkla gelsinler

Ya benim gittiğim devlet hastanesi ekipman açısından olmasa da muayene açısından (gebe polikliniği için konuşuyorum) gayet iyi, neredeyse hiç sıra beklemiyorum (özeldeki doktorumda daha çok bekliyorum en azından), doktorlar gayet ilgili, açıklamaları yerinde, bilgi veriyorlar, telaş yaptırmıyorlar. Ama bundan gaza gelip başka bir branşa gideyim derseniz, aman allahım. Hastalar koridorlardan taşıyor, çoğu muayeneye asistanlar giriyor, onlar da sürekli bir telaş içinde, gelip bankoya daha kaç hasta var diye ağlayan doktor gördüm. Yoğunluğa göre iş yükleri arttıkça hizmet kaliteleri de düşüyor demek ki kaçınılmaz olarak. Yine de bu sistem içinde bile işini iyi yapmaya çalışanlar var neyse ki, onların yüzü suyu hürmetine dönüyor bu dünya zaten.

Bir sorun yoksa kullanmanın mantığı yok zaten senin bebişinde iri maşallah bide doğumuna da az kaldı bizde muhtemelen max 36 ya kadar kullanıcaz sonuçta kanama riskide yaratıyor şu covitten sonra kanama pıhtılaşma bozuluğu çok arttı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…