Umarım bekleyecek haftasını ve gelişimi düzelecek. Erken alsalar bile artık riskli haftalarda değiliz. Ciğer geliştirici zaten çok etkili oluyor. Üzülme diyemeyiz ama en azından stres yapmamaya çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksınSabah doçent doktor geldi ultrason ile bakıldı maalesef 32 haftalıkken 29 hafta olarak çıkıyor ciğer geliştirici iğne yapılacak nst ve tansiyon normal olur ise 34.hafta doğum daha erken sorun yaşanırsa hemen alırım dedi
Ama burada doğum istemiyorum sabah tekrar hoca ile konuşacağım
Ya görünmese de maşallahKızlar bakın aslında bu ultrason fotoğrafında bir bebek var, öyle düşünün öyle hayal edin emiya bebek var demeye Bin şahit ister yaa, bu nedir
Allaha çok şükürherşey yolunda, tam zamanıyla uyumlu.. Eğer yanlıs hesaplamadıysaam boyu 38 veya 39cm civarı, kilosu 1290 ölçtü doktor ama tabi artı eksi değişio.. Doğumu sordum, tipik devlet doktoru işte, şimdiden bunları düşünme dedi kolestazla ılgılı deger sordum, tek basına anlamlı Bi deger olmadgnı söyledi, içim rahat etti bırazz bide plasenta antrerior dedi, şmdi ona bakcam ne olduguna bilen var mı? Bebek de makat geliş durumunda su an bir ay sonraya gitcem diğer kontrole kadar bişey olmazsa
İğnelerini ol bekle orda canım normalde devlet erken almak istemez kolay kolay haftan yine çok iyi 34. Görürsen kendi doktorunla iletişime geçersen orda doğuma alırlar istediğin gibi olur en azından bende istemiyorum devlet ama böyle bi durumda en doğrusu şuan orası stres yapma kendine 34. Geliceksin Allahın izniyleSabah doçent doktor geldi ultrason ile bakıldı maalesef 32 haftalıkken 29 hafta olarak çıkıyor ciğer geliştirici iğne yapılacak nst ve tansiyon normal olur ise 34.hafta doğum daha erken sorun yaşanırsa hemen alırım dedi
Ben de geçen gün gittiğimde böyle bir fotoğraf verdiKızlar bakın aslında bu ultrason fotoğrafında bir bebek var, öyle düşünün öyle hayal edin emiya bebek var demeye Bin şahit ister yaa, bu nedir
Allaha çok şükürherşey yolunda, tam zamanıyla uyumlu.. Eğer yanlıs hesaplamadıysaam boyu 38 veya 39cm civarı, kilosu 1290 ölçtü doktor ama tabi artı eksi değişio.. Doğumu sordum, tipik devlet doktoru işte, şimdiden bunları düşünme dedi kolestazla ılgılı deger sordum, tek basına anlamlı Bi deger olmadgnı söyledi, içim rahat etti bırazz bide plasenta antrerior dedi, şmdi ona bakcam ne olduguna bilen var mı? Bebek de makat geliş durumunda su an bir ay sonraya gitcem diğer kontrole kadar bişey olmazsa
En azından 34 ü doldursun istiyorum nasıl birden bu hale geldiğini anlamış değilimUmarım bekleyecek haftasını ve gelişimi düzelecek. Erken alsalar bile artık riskli haftalarda değiliz. Ciğer geliştirici zaten çok etkili oluyor. Üzülme diyemeyiz ama en azından stres yapmamaya çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın
Canım ben çok beğendim çok sağlam ve kaliteli duruyor içi de baya geniş ben çok anlamadığım için abimin eşi geldiğinde gösterdim iyi mi diye onlar baya para verip başka marka almıştı vallahi bizimkinden sağlam ve büyük dedi. Kıyaslayacak başka çantam olmadığı ve bilmediğim için ben de ona sormuştumDilkenn kuzu aldığın kiwi marka anne çantasını beğendin mi?
Sağlam duruyor mu? Sanırım ben de ondan alacağım
Benim içimden iyi şeyler geçiyor, sanki gelişimi artmaya devam edecekmiş ve zamanını yakalayacakmış gibi. İnşallahEn azından 34 ü doldursun istiyorum nasıl birden bu hale geldiğini anlamış değilimşükür nst ve tansiyon şu an için normal inşallah bu şekilde devam eder
Evet bende burada süreyi geçirip öyle özele gitmeyi düşünüyorum devlette gerçekten çok zor kimse doğru düzgün bilgi vermiyor yüzüne bakmıyorlar insanınİğnelerini ol bekle orda canım normalde devlet erken almak istemez kolay kolay haftan yine çok iyi 34. Görürsen kendi doktorunla iletişime geçersen orda doğuma alırlar istediğin gibi olur en azından bende istemiyorum devlet ama böyle bi durumda en doğrusu şuan orası stres yapma kendine 34. Geliceksin Allahın izniyle
Peki iğnenin dozunu yükseltelim falan demediler mi? Lütfen özelde iyi bir perinatolog bul bir daha göster. Benim gerilik iki haftaydı iğne dozunu arttırdı bir haftaya düştü.Sabah doçent doktor geldi ultrason ile bakıldı maalesef 32 haftalıkken 29 hafta olarak çıkıyor ciğer geliştirici iğne yapılacak nst ve tansiyon normal olur ise 34.hafta doğum daha erken sorun yaşanırsa hemen alırım dedi
Devletin olanakları kötü gerçekten. Dışardan getirtme şansın var mı? En azından sağlıklı beslenmeye devam etmiş ol.İnşallah kuzum yainsan burada da sağlık beslenemiyor size kahvaltımdan bir örnek ekliyorum şaka gibi gerçekten
Eki Görüntüle 3305158
Hayır demedi açıkçası bende soramadım yarın sabah geldiğinde soracağım aspirini bıraktırdı sadecePeki iğnenin dozunu yükseltelim falan demediler mi? Lütfen özelde iyi bir perinatolog bul bir daha göster. Benim gerilik iki haftaydı iğne dozunu arttırdı bir haftaya düştü.
Dün hazırlıksız yakalanınca maalesef böyle oldu ama bugün eşim güzel bir alışveriş yapıp getirecek gerçekten şaka gibiDevletin olanakları kötü gerçekten. Dışardan getirtme şansın var mı? En azından sağlıklı beslenmeye devam etmiş ol.
Çok şükür tansiyon sonunun olsa daha erken belli ederdi zaten demekki normal ilerlicek inşallah, acaba özeldeki doktorun mu yalnış ölçtü geçen hafta bi haftada 2 hafta gerilemez heralde önceki ölçülerinde bişey söylemişmiydi doktorunEn azından 34 ü doldursun istiyorum nasıl birden bu hale geldiğini anlamış değilimşükür nst ve tansiyon şu an için normal inşallah bu şekilde devam eder
Nerde olduğunu bilmiyorum ama lütfen yarın sabah iyi bir doktora görün.Ben her hafta kontrole gidiyorum.Bu halde 1 aydır dayanıyor benim bebeğim. İnşallah seninki de dayanacak ama farklı bir göz daha görsün.Hayır demedi açıkçası bende soramadım yarın sabah geldiğinde soracağım aspirini bıraktırdı sadece
İnanki anlamadım geçen hafta yapılan ölçümü ekliyorum nasıl fark 1 den 3 e çıktı bende anlam veremedim ama burada ayrı ayrı 3 kere ölçüm yapıldı hepsinde 29 hafta çıktıÇok şükür tansiyon sonunun olsa daha erken belli ederdi zaten demekki normal ilerlicek inşallah, acaba özeldeki doktorun mu yalnış ölçtü geçen hafta bi haftada 2 hafta gerilemez heralde önceki ölçülerinde bişey söylemişmiydi doktorun
banada 1 hafta dedi yarın gidicem kontrole ama devlete de gitsem mi diye düşündüm
Kesinlikle çok katılıyorum. Şehrini ben de hatırlayamadım ama yazarsan illaki birimiz bir doktor öneririz.Nerde olduğunu bilmiyorum ama lütfen yarın sabah iyi bir doktora görün.Ben her hafta kontrole gidiyorum.Bu halde 1 aydır dayanıyor benim bebeğim. İnşallah seninki de dayanacak ama farklı bir göz daha görsün.
Öncelikle ciğer geliştiricileri vurulup 24 saatlik protein sonucunu beklemek zorundayım aksi durumda riske atamam detaylıda gittiğim doktora tekrar gideceğimNerde olduğunu bilmiyorum ama lütfen yarın sabah iyi bir doktora görün.Ben her hafta kontrole gidiyorum.Bu halde 1 aydır dayanıyor benim bebeğim. İnşallah seninki de dayanacak ama farklı bir göz daha görsün.
İstanbul Anadolu yakasındayımKesinlikle çok katılıyorum. Şehrini ben de hatırlayamadım ama yazarsan illaki birimiz bir doktor öneririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?