2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Umarım bekleyecek haftasını ve gelişimi düzelecek. Erken alsalar bile artık riskli haftalarda değiliz. Ciğer geliştirici zaten çok etkili oluyor. Üzülme diyemeyiz ama en azından stres yapmamaya çalış. Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın

Ya görünmese de maşallah için rahat etmiştir çok sevindim.

Dilkenn kuzu aldığın kiwi marka anne çantasını beğendin mi?
Sağlam duruyor mu? Sanırım ben de ondan alacağım

İğnelerini ol bekle orda canım normalde devlet erken almak istemez kolay kolay haftan yine çok iyi 34. Görürsen kendi doktorunla iletişime geçersen orda doğuma alırlar istediğin gibi olur en azından bende istemiyorum devlet ama böyle bi durumda en doğrusu şuan orası stres yapma kendine 34. Geliceksin Allahın izniyle

Ben de geçen gün gittiğimde böyle bir fotoğraf verdi devletteki cihazlar neden böyle doktorlar için böyle görüntüler sıkıntı değil mi en çok onu merak ediyorum Bana da kendi doğum konusunu açtı burda doğum yapmak ister misin dedi ben de refakatçi olarak eş alınmadığı için düşünmediğimi söyledim.Devlette iyi doktora denk gelmek şans işi.

En azından 34 ü doldursun istiyorum nasıl birden bu hale geldiğini anlamış değilim şükür nst ve tansiyon şu an için normal inşallah bu şekilde devam eder

Dilkenn kuzu aldığın kiwi marka anne çantasını beğendin mi?
Sağlam duruyor mu? Sanırım ben de ondan alacağım
Canım ben çok beğendim çok sağlam ve kaliteli duruyor içi de baya geniş ben çok anlamadığım için abimin eşi geldiğinde gösterdim iyi mi diye onlar baya para verip başka marka almıştı vallahi bizimkinden sağlam ve büyük dedi. Kıyaslayacak başka çantam olmadığı ve bilmediğim için ben de ona sormuştum

En azından 34 ü doldursun istiyorum nasıl birden bu hale geldiğini anlamış değilim şükür nst ve tansiyon şu an için normal inşallah bu şekilde devam eder
Benim içimden iyi şeyler geçiyor, sanki gelişimi artmaya devam edecekmiş ve zamanını yakalayacakmış gibi. İnşallah

Evet bende burada süreyi geçirip öyle özele gitmeyi düşünüyorum devlette gerçekten çok zor kimse doğru düzgün bilgi vermiyor yüzüne bakmıyorlar insanın

Benim içimden iyi şeyler geçiyor, sanki gelişimi artmaya devam edecekmiş ve zamanını yakalayacakmış gibi. İnşallah
İnşallah kuzum ya insan burada da sağlık beslenemiyor size kahvaltımdan bir örnek ekliyorum şaka gibi gerçekten

Eklentiler

• IMG_3728.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 39
Peki iğnenin dozunu yükseltelim falan demediler mi? Lütfen özelde iyi bir perinatolog bul bir daha göster. Benim gerilik iki haftaydı iğne dozunu arttırdı bir haftaya düştü.

Peki iğnenin dozunu yükseltelim falan demediler mi? Lütfen özelde iyi bir perinatolog bul bir daha göster. Benim gerilik iki haftaydı iğne dozunu arttırdı bir haftaya düştü.
Hayır demedi açıkçası bende soramadım yarın sabah geldiğinde soracağım aspirini bıraktırdı sadece

Çok şükür tansiyon sonunun olsa daha erken belli ederdi zaten demekki normal ilerlicek inşallah, acaba özeldeki doktorun mu yalnış ölçtü geçen hafta bi haftada 2 hafta gerilemez heralde önceki ölçülerinde bişey söylemişmiydi doktorun
banada 1 hafta dedi yarın gidicem kontrole ama devlete de gitsem mi diye düşündüm

Hayır demedi açıkçası bende soramadım yarın sabah geldiğinde soracağım aspirini bıraktırdı sadece
Nerde olduğunu bilmiyorum ama lütfen yarın sabah iyi bir doktora görün.Ben her hafta kontrole gidiyorum.Bu halde 1 aydır dayanıyor benim bebeğim. İnşallah seninki de dayanacak ama farklı bir göz daha görsün.

İnanki anlamadım geçen hafta yapılan ölçümü ekliyorum nasıl fark 1 den 3 e çıktı bende anlam veremedim ama burada ayrı ayrı 3 kere ölçüm yapıldı hepsinde 29 hafta çıktı

Nerde olduğunu bilmiyorum ama lütfen yarın sabah iyi bir doktora görün.Ben her hafta kontrole gidiyorum.Bu halde 1 aydır dayanıyor benim bebeğim. İnşallah seninki de dayanacak ama farklı bir göz daha görsün.
Kesinlikle çok katılıyorum. Şehrini ben de hatırlayamadım ama yazarsan illaki birimiz bir doktor öneririz. bgm21

Öncelikle ciğer geliştiricileri vurulup 24 saatlik protein sonucunu beklemek zorundayım aksi durumda riske atamam detaylıda gittiğim doktora tekrar gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…