2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kafam karıştı 33+4 üm 40 haftam 10 Kasım sizin 17 Kasım yanlışlık mı var acaba kafam karıştı benim son adet tarihim 3 Şubat
Benimde karıştı işte
32+4
sat 11şubat
18 Kasım tahmini tarih. Yani 40.Hafta

Sanırım arkadaş dr söylediği tarihe göre hamilelik takvimini değiştirmiş.

Benımde 10 şubat kasımın ilk haftası alırız dedi. Sezeryan olunca 3. Müzde belki aynı güne denk gelir. Ben hersey yolunda gıderse 7. Kasımı istıyorum .

Ay beni de sayın. Benim de o hafta olur muhtemelen. Yani umarım durur o zamana kadar, karnım gerildikçe geriliyor

Benimde karıştı işte
32+4
sat 11şubat
18 Kasım tahmini tarih. Yani 40.Hafta

Sanırım arkadaş dr söylediği tarihe göre hamilelik takvimini değiştirmiş.

Satlarımız aynı ama 32+3 oluyor galiba bugün.

Hadi inşallah.. Hayırlısı neyse o olsun en azından stresin azalmıştır, cidden hastane ortamı stres yapıo insanda kendi doktoruna daha rahat olursun, inşallah iyi gider herşey, Allah yardımcın olsun

Xl bana oluyo, 90 kıloyum.. Large daha iyi olur gibi sana sankı.. Ama temkinli olmakta fayda var, xl en azndn ilk hafta giyersin, sonra dıger boyu giyersin..
Valla ben Bı paket aldım, gerisini alamıorm.. Eger uzarsa artık hasta bezi fiyatları nası bılmıorm ama oyle yapcam..
Ama cok zayıf olan arkadaslar varsa cok zorda kaldgnzda bebek bezi bile koyabilirsiniz aklınızda olsun

Aaa bilmiyorum ki haftasonuna gelince ordan gidiyor dimi oda kötüymüş ya o şekilde olması için pazartesi doğurmamız lazım bebişleri benim için çok zor erken olmaz ise pazartesi gelmesi 39+4 oluyor zor yani

Peki benım eymenı 30 agustos cuma dogurmam şoku ertesı gunler cumartesi pazar olması bu da öyle yaparsa şaşırmam

Kızlar bu depend emici külodu kaç beden almak lazım acaba? Şimdiki halimize göre mi yoksa doğumdan sonra bu göbek vs hepsi gitmese bile inecek bir şekilde aşağı yukarı o zamana göre mi?
Ben medium ve large almıştım ilkinde ama large da daha rahat ettim pedlerde de hep gece kullanıyorum ben belki ondandır

Ben 39u beklemek istiyorum. Kendi gelmek istesin sonra nasıl gerekiyorsa öyle devam edilsin. Hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Bana kalsa bende öyle isterimde doktor bekletmıyor.
Ay beni de sayın. Benim de o hafta olur muhtemelen. Yani umarım durur o zamana kadar, karnım gerildikçe geriliyor

Satlarımız aynı ama 32+3 oluyor galiba bugün.
Hadi gel sende 4. Kişi ol

Ya benim kanamam çok olmamıştı ben hiç kullanamamıştım paketi 2 tane filan anca diğerleri kaldı öylece hastanede kendileri takmıştı zaten 21 gün hep lekelenme şeklinde oldu 21 gün bitti dün kuzenim 60 gün sürdü dedi çok şaşırdım

Peki benım eymenı 30 agustos cuma dogurmam şoku ertesı gunler cumartesi pazar olması bu da öyle yaparsa şaşırmam
Ya biz ne desek boş aslında erkende gelebilirler sonuçta 37 den sonra her an gelebilir bu minnoşlar dr dediği tarih olursa Allah nasip ederse 1 Kasım çarşambaya geliyor ilk oğlumda çarşamba günü oldu

Benimde olmamıştı hastanede hasta bezi ile daha rahat etmiştim fazladan vermişlerdi eve getirdim ama öyle kanama hatırlamıyorum 2 veya 3 aylıkken regl olmuştum benimde kızımdan kalan duruyomuş almama gerek yok yine gögüs pedi ve süt sağma poşetleride kalmıştı umarım bulurum onları

Kaç gün sürüyor ki doğumdan sonra kanama vs?

Xl aldım geçtim 1 saat önce. Kısmet artık..

Arkadaşlar idrarda protein 2+ diyor. Tansiyonum yüksek. Gebelik zehirlenmesi mi acaba
Bende de öyle bir şey oldu ama tahlil yanlış çıktı tekrar verdim. Sağlık ocağında idrar çok doğru çıkmıyor ama sonuç çıkınca arayıp korkuttular hemen tekrar ettik. Benim tansiyonum hiç yüksek çıkmadı ama en fazla 10 a 6 filan çıkıyor hep düşüktür. Senin bir de yüksekse testi tekrar etmelidin bence hemen

Kızlar sizden bir konuda yardım isteyeceğim tecrübeli anneler yardım ederse sevinirim şimdi benim erken doğum olacak bende sütte sorun yaşamamak için süt arttırıcı ürünleri kullanmayı düşündüm ne zaman başlamalıyım ?

Kanamadan ziyade ben hapşırırken ve gülerken iki kez kaçırdım evde ilk hafta haha depend olmasa baya rezillikti evdekilere de söyledim annem demişti ki senin altına da alt açma bezi serelim öyle oturdoğal bir şeymiş kegel yapılması gerekiyormuş yaptıkça eski haline geliyormuş filan ama bunlarda yaşanıyor aklınızda olsun

Bence şimdiden başlama çoğu hastane süt arttırıcı lohusa şerbeti veriyor. Eğer vermiyorsa komposto tarzı hazırlayıp sanırım sıcak kapatıp salça gibi hazır ediyorlar ama emin değilim ben humana çayı almıştım ama 3 günlük filandı doğumdan sonra hemen içebilirsin. Çaylardan ziyade de emzirmek beyine süt üretmeliyim sinyali vermek gerekiyor, yani şuan dinlenmene bak inşallah erkenden doğmaz Memeyi bile şuan ellememek lazım uyarıldığında kasılma oluyor 36 dan sonra kremlicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…